1043

Az ICO készítőinek új játéka
  • Seth
    basszus megint megjött hozzá a kedvem :)
  • gyuri12
    de nekem nincs pénzem
  • Afe
    már nagyon olcsó egy ps2.
    egyébként se lesz soha ilyen hangulata egyetlen pc-s játéknak sem.
  • gyuri12
    fuck:(
  • Afe
    only Playstation2.
  • gyuri12
    ez kijött pc-re?
    jól néz ki a képek alapján:)
  • bigsanyaman
    En siman elszaladok elole, majd futyulok es vissza ... majd ujra el... akkor lecsap a jobb kezevel es mar a tenyereben is vok ;)

Udv: big
  • mike0013
    köszi szépen
  • ronihun
    Enem tegnap a 15. felidegesített...mert ugye miután megvágom a karját után le kell menni a tenyeréhez...de mivel egy ideig nem jáccottam elfelejtettem hogy a bemutstónál még nem szabad elengedni és elengedtem utána már nem tudtam feljutni a karjára ahonnan le kellene menni a tenyeréhez...:S....
  • Seth
    Ha kint vagy a szabadban ( és süt rád a nap), akkor körrel felemeled a kardod, körbenézel, ahol a fény egy pont felé fókuszál,arra kell menni. A 2. kolosszus egyébként egy kanyonszerűségben lesz
  • mike0013
    hello!
    most kezdtem a játékot és elakadtam:|
    legyőztem az első colossus-t, utána mentettem és megint ott vagyok ahol elkezdődött a játék, hű paripámmal kilovagolok onnan és jön egy videó... utána meg fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni, merre kell menni, elmentem már pár helyre, de senkivel sem találkoztam, köszi előre is a választ!
  • bigsanyaman
    Ok Broatka :) .. Noproblemmo! :D
  • Broafka
    most ööö, nem egészen értem mi a bajod, vagy most miért szólsz be nekem, egy szót se szóltam arról hogy hogy játszol!

2, még mindig kicsit ki vagyok akadva a hülye HSZ-eden, mert baromira félreértetted akkor, mert én tényleg nem tudtam hogy kapsz valami extrát ha hardon is végig viszed...

3, később aztán rájöttem hogy rossz topikban vagyok, mert azt hittem a Tomb Raider Anniversary topikban vagyok, és ott lehet kapni valami extrát ha végig játszod hardon is a játékot!

szal eléggé alaptalan volt a beszólásod!
  • bigsanyaman
    Figgyu Boroka... Nem kapok semmit ha hardban tolom! Viszont : En ugyerzem ... a legnehezebb szinteken is at koll vergodnom ... Tobb eves konzolos mult all a hatam mogott! ... Szal .. ha nem zavar... szakadj le ! Koszonom :)
  • Broafka
    sztornó... rossz topikot néztem! :D
  • Broafka
    mi? erről lemaradtam, ha hardon nyomod akkor mit kapsz? vagy mi?
  • bigsanyaman
    Szia SETH
    Koszonom a segitseget :)
  • Seth
    time attackokért kapsz, normálért és hard-ért is kettő kolosszusonként
  • bigsanyaman
    Sziasztok , egy kis help kellene. Megcsinaltam normal es hard modban is. Nem kapok/kaptam "extrakat" ... Lathatatlansag,robbano nyil...
    A "hogyan" a kerdes. Koszonom

• 536134
    Kösz!
    Na meg probálom....
  • Broafka
    pedig marha egyszerű, de ha rámész arra hogy makrók ott van hogy spoiler és ott van a példa, és ha azt megfogod és bemásolod és a példában szereplő 'szöveg helye' szöveg helyére (ez de hülyén hangzott! :D) beírod a te saját szövegedett
  • 536134
    hehe
    gyakorlom ezeket a micsodákat de nem értem hogy kell.....
  • 536134
    spoiler
  • 536134
    /brutálnagy
    Kössz.....
    Hát ha ugy gondood....
  • dinomano
    ... Passz, én még végig sem toltam siman a gémet; nem érdekelnek az extrak..ezek ugyis csak talalgatasok.. :-P
  • 536134
    [/spoiler]De szerintem az osszes gyumolcsot meg a feher farku gyikot kell csak osszegyujteni aztkinyilik az ajto... SZERINTEM
  • 536134
    Azt ugy kene hogy a Hard Game-be (ha 1-szer végigvitted akkor már csinálhatod) belepsz ugye, es tudjatok ott vannak azok a szobrok amik ledolnek... na oda mesz hozzajuk es megnyomod az O-t ....
    Akkor ha az összes Colossust már idöre teljesen jol végigcsinaltad akkor megkapod a robbano nyilat (a LEGDURVÁBBAT!!!)...
    Ha ugy az elejen megcsinalod legfeljebb 2-t akkor már kapsz vmit...
    Én a legelején a láthatatlanságot kaptam meg....
    Meg az egyik barátom mondja ha vmi-bol osszegyujtjuk az osszeset akko kinyilik az a fonti ajto....
    Ha az osszes fegyvert vagy tárgyat osszeszedted akko peldaul lehet barna Agro-d...
    Ugyis kaphatsz vmit (ha jol halottam igaz mar probaltam is)ha a megolt Colossus fejéhez odamesz es megnyomod a O-t...
    A netet meg csak ugy lehet ra kotni PS-re hogy kell nemtom mijen drot azt hatul bekötöd az internettel eggyutt :D
    Na hat roviden ennyi XDD
  • 22Barna22
    a fegyveres dolog :D
  • 22Barna22
    jah engem is érdekelne
  • Broafka
    jah és akkor ott van egy kolossus, és akkor vannak rajta vagy 60-an és aki előbb megöli! :D
    ez tényleg nem lenne rossz! :)
    De PS-re hogyan lehet kötni netet?

egyébként hol vannak új fegyverek?
    én egyet se találtam :-/
  • 536134
    Ez így igaz
    Ez nem csak holmi kis bénaság hanem sztem a legjobb !!
    Végre megszereztem az osszes fegyvert es most azzal a robbanó nyillal küldök el mindet..
    Nagyon jo ez a jatek csak sajna hogy nincs multi...
    PL.:Hogyha 1-szer végigvisszük lehetne neten....
    vmi sokkal nagyobbat ölni 5-ször több ponttal...
  • dinomano
    Aham... Nagyjabol vagtam h. hol mit kell csinalni(leiras nelkül jatszottam vegig); talan azert tünt 20 oranak, mivel volt egy rész ahol sokaig kovalyogtam; mire rajöttem h. mit kell csinalni...
  • SlickAdam
    Ha jól emlékszem nincs 20 óra az ICO. Nekem tán 10 volt, de lehet kevesebb. Az viszont tény, hogy ha az ember tudja mit és hogyan kell csinálni az adott részen, akkor nagyon hamar végig lehet rajta szaladni. Nem tom van-e még SG-n ICO topic, de ott említették ezt.
  • dinomano
    Szerintem kb. 20; fene tudja, uyganis 1 év utan folytattam 1 mentesem; tehat lehet h. rövidebb... Végén nem volt összesités game-idöröl... Nem tudom, hany befejezes van; de az izé meglátta a végén az izét, és odament hozza, szoval happy end vóóót... :-D Meg a végén qrvajo kardja lett kis karinknak...
  • Seth
    20 óra, jajj, annyira most nincs kedvem
  • dinomano
    Kb. husz ora volt a gameidö; nagyon franko kis game; a vége felé extraszép palyak; faxa hangulat..egyik best game PS2-re...engem nagyon elvarazsolt+meseszép game még mindig...
  • Seth
    Na én meg ICO-val vacilálok(GITS SAC után mondjuk ^^) , hogy nekiálljak e. Akkor te azt végignyomtam. Milyen volt,milyen hosszú??
  • dinomano
    most FFX... félbemaradt anno, mivel parhuzamosan toltam az ICOval; és elöbb ICO-t nyomtam ki..sztem ujrakezdem a shadow-t, és csak arra koncentralok...elöbb FFX...
  • SlickAdam
    Te mit művelsz ember????
    Nem szabad félbehagyni ezt a játékot, mert ez a sztem létező egyik legjobb, leghangulatosabb játék. Épp ellenkezőleg, min. 2-szer végig kell vinni egymás után.
  • dinomano
    Oké, én sem akartam leirni; de szerintem is a 17kolosszus az atizélödött izé... Mondjuk ebben az esetben egy Sepuku-t nyomhatna magának, azok kedvéért; akik le akarjak vadaszni a 17. kolosszálét... :-P
    Secret Garden amugy hogyan néz ki? Van ott vmi extra? Én 5 colosnal hagytam félbe game-et, elö kellene kaparni; de még FFX...(sajna ettöl függetlenül egy ovatlan pillanatban megtudtam; h. atizél az izé...eh...)