1043

Az ICO készítőinek új játéka
  • sci21
    hát azért kösz:S:S:S:S 15öt teljesítettem időn belül szal nem értem xD
  • Seth
    Nem..létezik.. 17. ..kolosszus pont
  • 536134
    a mester:....................SETH..............
  • Seth
    kamu
  • 536134
    nem tok nagyon angolul...ami nekem e pillanatban elég nagy baj! :S
    mert levan irva itt minden csak nem tok angolul.. ki hallott má iet?!
  • 536134
    LOL ezt figyu -> LOL
    Ott azt irja van 17th Colossus is XS... meg jo sok dolgot leir... nézzétek meg!
  • 536134
    jé télleg ... XDDD Sry nem néztem....
  • Seth
    Infót olvastad a videóról? Minden benne van
    The reason things are so strange in this version of the game is because it is the DEMO VERSION...

You can find this on the Official Playstation Magazine demo disc, or the Playstation Undergroud demo disc.

I didn't modify the game, that is just how this version is....

Also, for those wondering how I got that high with so little stamina... There is a "diagonal jumping glitch" that is very easy to execute.
  • 536134
    Különben ezt valaki érti mert én nemigen....
    1.: Pölö az hogy valaki látott egy olyan ruhát a fenti kertben ami a videoban
    talállható, mert én még nem láttam.
    1.: az nekem nincs nyitva a fenti ajto...az hogy lehet...
    3.:hogy a fenébe jutott fel az a gyerek olyan kicsi élettel és erővel??
    Videó
  • 536134
    hmmmmmmmmm
    ez érdekes ...
    mien cuccokat kaptál eddig?
  • Kojiro
    el is mentetted mielőtt kiléptél?

már tényleg nemtok mire gondolni, hogy mi lehet a baj...
    ha a megadott időlimiten belül megölsz 2 db kolosszust, akkor kapsz 1 tárgyat, ha 4et ölsz meg két tárgyat kapsz és így tovább...
  • sci21
    ????????????????pls vki HELP
  • sci21
    kösz meg minden de ezt mind tudtam csak akkor bugos a sotcom?mert megöltem 15 öt és mindig csak 4 szar van meg:S
    ja amúgy köszike mindenkinek d eezt mind tudtam:D
  • Kojiro
    csak megzavarodott szerintem a miatt, hogy a szobor leomlott és azt hitte kész
  • Seth
    Én ezt nem is akartam mondani, mert annyira egyértelmű hogy a time attack erről szól. De ha mégis ez a helyzet, hát :)
  • Kojiro
    ha megölsz 2 kolosszust, mielőtt az idő nulla alá lemenne, akkor kapsz egy tárgyat.
    mindegy milyen sorrendben ölöd őket, lényeg, hogy kettőnként kapsz +1 tárgyak.

a mindegy hogy szét van-e robbanva a szobor azt jelenti, hogy nem azt nézd hogy legyőzted-e a kolosszust vagy sem, hanem hogy ezt az adott idő alat tetted-e.
    akkor is kitudsz hivni egy kolosszust párbajra ha ha szobor már leomlott. ekkor látod az idő limitet, ami alatt le kell győzd, és alatta a te eddigi legjobb idődet.

ha most sem érted meg, szerintem keress fel egy szakorvost
  • sci21
    nah valaki!!! segítsen pls:D
  • sci21
    SETH nekem mi a tanácsod pls segíts:D
  • vili 27
    Megpróbálom. Köszönöm.
  • Seth
    Time Attack-on úgy indulhatsz, hogy odamész a kezdőteremben a szobrokhoz, aztán vmelyik gombbal (talán a O ? ), ekkor feljön a time attack menü, ahol megcsinálhatod az adott kolosszust egy adott időre.
  • vili 27
    Hello ! Másodszor vágódtam neki a SOTC -nak, de fogalmam sincs, mi az a time attack mode, és a felsorolt jelentések :)
  • sci21
    ezek a számok sorszámok?:D azaz 2coli megölése után kapom a sípolo nyilat 4 colitol..... de miért nem jó nekem?tökmindergy mikor nyomom a time attackot nem hogy érted szétvan e robbanva a szobor vagy sem?:D
  • Seth
    Pedig ezeket kéne kapnod:
    Whistling Arrow : 2 Colossi in Time Attack mode.
    Cloak of Force : 4 Colossi in Time Attack mode.
    Mask of Strength : 6 Colossi in Time Attack mode.
    Lizard Detection Stone: 8 Colossi in Time Attack mode.
    Fruit Tree Map : 10 Colossi in Time Attack mode.
    Mask of Power : 12 Colossi in Time Attack mode.
    Cloak of Deception: 14 Colossi in Time Attack mode.
    Flash Arrow/Brown Agro: all Colossi in Time Attack mode.

• sci21
    császtok szalelőszőr is megölten normálban 15coilit a 16 bol time attackban és csak 4 itemet kaptam!!!!!!!!ICO:ha ki van csipelve akkor gyerek játék elmész és megkéred hogy töltsék le neked...ha nincs szoptad XD
  • 536134
    bocs eddig lefagytam hogy nincs sotc 2....
    ja lehet beleéltem magam kicsit
  • gabr
    Szerintem boltban már sehol... kérdezd meg 576 boltokat, vagy esetleg adj fel egy hirdetést itt az sg-n, aproneten, biztos találsz egy példányt!
  • jocco
    "Off"
    Nem tudjátok hol lehet még esetleg meg kapni az ICO-t, esetleg valakinek nincs egy eladó példánya?
  • Seth
    valóban, uff, ezt elnéztem 3-nak :)
  • sci21
    köszi jó tudni asszem megveszem:D
  • sci21
    4*2 az nem 8?mind1:D
  • Seth
    2 kolosszusonként kapod a tárgyakat, szóval az a 4 tárgy az 12 koli eddíg

Teljesen más az ICO, de a hangulata hasonlóan nyomasztó és szomorú, teljesen egyedül érzi magát az ember amikor játszik. AZ ellenfelek ilyen árnyszerű alakok, szörnyek, kb 4-5 fajta van. Kb úgy néz ki a játék, hogy bejutsz egy terembe, vhol van egy kijárat , oda el kell juttatni a veled lévő csajt, mert csak ő tudja kinyitni. Sokszor több képernyőben kell gondolkodni,magas helyekre mászni, láncról láncra ugrálni, tömböket huzigálni, kapcsolókat állítgatni, hogy a csajt oda tudd vezetni az ajtóhoz, plusz meg kell védeni az árnyaktól.Személy szerint annyira nem élveztem
    EZalapján be tudod határolni milyen is
  • sci21
    uyganazoka szörnyek mint a sotc ban vagy ot mik a szörnyek?
  • sci21
    haljátok az miért van hogy megölök egy csomó normalos colit time atackban és még csak 3-4tárgyat kaptam??
    ez az első kérdésem és a második hogy vki betudja nekem mutatni a ICO t hogy miylen hogy megvegyem e ha beleszerettem a sotc ba vagy ne?
  • sci21
    hát az biztos hogy töb bene az élet mert ott ha jól tudom lehet találkozni más "emberekkel" vagy is élőlényekkel....sotc ban meg csak gyik,madár,teknős és a tizenhat:)
  • belo4
    Elméletileg csak 1 világban játszódik de az elméletedet a fejlesztők se nem cáfolják se nem igazolják..
  • gabr
    Ezen sokan vitatkoznak! Erre nincs bizonyítékok, vagy hogy is mondjam... nem tudja biztosan senki. Viszont a ICO elöbb jelent meg mint a SOTC!
  • sci21
    nah azt a játékot kéner megszereznek mert elméletileg az ICO a sotc története után van igaz ez?
  • gabr
    Az ICO-ban meg azzal a kisgyerekkel kell menni!
  • sci21
    háááát jah!!!!!!!
  • vili 27
    Köszönöm. Mennyivel jobb volna ha minden játékot magyarosítanának ami, vagy pedig megkellene tanulni angolul :)