1043
Az ICO készítőinek új játéka
-
#1003 Majd csak jövőre jön. Ico - SotC kotyvalék, remegve várja szerintem mindenki akinek az előző 2 rész tetszett -
#1002 Játszik még vki eggyáltalán ezzel a játékkal?
Nekem már rég az üveges szekrénybe beraktam.
Főleg azért is mivel ugye én ugy kaptam a játékot hogy ilyen díszdobozos, papír és az már kezd szét jönni.
Nagyon szeret(t)em ezt a játékot marhajó stílusa van a zenék oda vágtak nekem nagyon bejött.
Akit érdekel, a készítőktől kijött egy újabb játék: The Last Guardian
Nem tom kinek ismerős a vidiben látott helyek,arányok (igen, most a kicsi-nagyra gondoltam),stb... de szerintem észreveszitek
(Oké nem hiszem hogy ugyanazok lennének a helyek de a 2 játék pályájának a felépítése marhára hasonlít, itt is látható hogy eggy és ugyanaz a készítő ^^, de a legvégső helyszín a vidiben nekem a SotC titkos kertjének az emlékét idézte ^^) -
Prof William #1001 Az előbbi már tárgytalan... -
#1000 ez tényleg poén, nem hiszem hogy ki fogom próbálni, már annyira nem vonz a PS :) -
Prof William #999 Az ICO-t nem adná el valaki? Karácsonyi ajándéknak kellene.. szóval sürgős lenne...
Vagy honnan szerezhetem meg. Nagyon fontos lenne! -
Sony2009 #998 Szia! Köszi. Sokkal egyszerűbb taktika. Én meg a másik videó szerint csináltam ami sokkal nehezebb. -
Prof William #997 http://www.youtube.com/watch?v=RQXXrgjpSFk&feature=related
Ezt hogy lehet megcsinálni? Jól néz ki... -
#996 jaj még annyit, hogy azért lehet ennél átlósabban is csinálni, a gyerek a videón egy kicsit laposan csinálja szerintem -
#995 átlós mászás
én ezzel csináltam meg -
#994 szerintem ez nem jó videó, azért sem, mert sokal kevesebb erővel is meg lehet mászni, a trükk:
átlósan kell ugrani, lassú, és türelem is kell hozzá, de már csak azért is érdemes megmászni. -
Sony2009 #993 Szia! Köszi. Megmászni még nem sikerült pedig vagy 100 ezüstgyíkot kaptam már el:)
„erő köröd érje el a képernyő alját,” Már régóta azt verdesi:) Előbb utóbb azért majd csak sikerül felmásznom.
Ha valaki úgy dönt, hogy megszeretné mászni a YouTube-on megtalálható a segítség hozzá: http://www.youtube.com/watch?v=Pv0-z1dctz0
Található videó a kertről is és még sok mindenről a játékkal kapcsolatban. A játék maga, ahogyan azt előttem sokan írták. Valóban nagyon jó. 10/10
-
#992 hát én megmásztam de nem emlékszem már mennyit gyűjtöttem, az erő köröd érje el a képernyő alját, és anyni elég lesz elméletileg.
De nem akarok ünneprontó lenni, az ég világon semmi sincs fönt! :D (de a tudat hogy te is meg tudtad mászni az jó azért :) ) -
Sony2009 #991 Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. A titkos kert megmászásához mennyi ezüstgyíkot kell elkapni? Köszi. -
Prof William #990 Kösz. :) Argo jó arc ahhoz képest hogy ló. :) Ha nem csinálunk semmit a főmenüben megnézhetjük mit csinál amíg a főhős alszik csodás zenével övezve. :)
A cég másik játéka az ICO is hasonló? grafikában és hangulatban? -
#989 És én mást mondtam? -
#988 R1 + Left Stick Fel :P -
#987 R1-et nyomva tartod és úgy nyomod felfelé a joyt 1x. Illetve még tudsz mindkét oldalon lógni(bár ennek aztán nem találtam sok értelmét) Az szintén R1 nyomva,majd egyszerre vmelyik irány jobbra vagy balra és háromszög -
Prof William #986 Ha már ítt tartunk hogy lehet fellnni Argo hátán? Egyszer sikerült de azóta egyszer sem... -
#985 Tegnap reggel 10-tól este 23-ig játszottam ezzel a játékkal.
Első egy ilyen lovas kardozós hobbit hero simulatornak tűnt, aztán tegnap döntöttem úgy hogy najó keressük meg azokat a kolosszusokat és élesszük fel a csajt.
Hihetetlen egy feelingje van a játéknak. A 16 kolosszus tökéletesen kielégítette a játék idő igényem, hisz míg odamenni csak 15 perc volt, addig, maga a fightok, a sebzőpontok megtalálásával + pár újrapróbálkozással volt rá példa hogy kerek 1,5 órám vett igénybe.
A legunszimpatikusabb kolosszusok számomra, a
8. Gyík: Egy idő után idegesített a fel-le rohangálás
12. Víziteknős: Totál begolyóztam amikor a lábai közt úsztam a hátaa felé, és még midnig. és mindig. Mert ugye forgott velem hosszan xP
13. Homokkígyó: A lovam hátáról felugrani az éppen lent lévő szárnyaira, hááát hajtépős volt :).
A többiekkel nem volt bajom, tetszettet a gejzíres teknős is :)
Jó játék ez, nálam a God Of War-ra hasonlít igazából, de mégis maguk a kolosszusok teljesen más világ.
Most elkezdem Hard módban is, kíváncsi vagyok :) -
#984 Nem -
#983 A Shadow of colossus kijön PC-re is??? -
vili 27 #982 Én a Shadow of the colossus végett hagytam meg a ps2 konzolomat.
Kár hogy nem fogják kiadni a 2. részét xbox-ra, és a god of war3-at sem. Annyi biztos hogy kölcsönbe kérek egyet amíg végig nem viszem mindkettőt. -
#981 egyébként ha valakinek kell egy kicsippelt ps2 2 joy-jal az szóljon, zóljatok haveroknak, vagy valami, már megszabadulnék amúgy tőle! :D -
Prof William #980 Ja és természetesen nem a Call of duty/FIFA légiókra gondolok hanem az igazi jó kis japó játékgyöngyszemekre. :) -
Prof William #979 Ja. Én még csak 1 fél éve vettem PS2-t de imádom! Már nem nagyon kell várni új játékokra ( Kivétel a Persona 4. :) ) és visszamenőleg be lehet szerezni amit jó.
És nagyon jó játékok jelentek meg rá. :) -
#978 nekem mondod, már tök rég nem használom a ps2-m de egyszerűen nem akarok megszabadulni tőle, mert kurva jó ez a játék! :D -
Prof William #977 Nagyon jó. Az ilyen játékokért éri meg PS2-t venni. :)
A hangulata a grafika a zene 10/10.
-
#976 Jah most látom hogy te vagy az Prof, nem is figyeltem ki írta. Ezek szerint ezt is sikerült beszerezni? Hogy tetszik? ^^ -
#975 Nyilazd le inkább. Én le szoktam nyilazni őket, és így megmarad az egész. Ugyanúgy eszed meg mint a gyümölcsöt. Nem minden gyík növeli a sztaminát, csak amelyiknek fénylik a farka(a mentő oltároknál szinte mindíg van egy) -
Prof William #974 Ezt tudom... CSak a gyík helyén egy fénylő pötty maradt. Azt fel lehet venni? mert pl a gyümölcsöket fel tudom de azt nem ... -
#973 asszem fel is kell venni, és nő vele az erőd! -
bigbigle #972 miket tudtok írni róla? -
Prof William #971 Találtam egy gyíkot és azt hiszem levágtam a farkát. Maradt ott egy kis fénylő pötty a földön de azt sehogy sem lehet fölvenni. Mit kell csinálni? Vagy elég ha csak elkapom a gyíkot? -
#970 ja akkor az a gond, hogyha mászol, háttal kell megkapaszkodni az elérendő platform szélének és ha jól emléxem, le kell húzni a kart (miközben nyomod a kapaszkodás gombot), akkor a karaktered lógás közben hátra fog nézni. Na ekkor kell ugrani az ugrás gombbal és újra kapaszkodni, így hátrafelé átugrasz a hátad mögötti helyre.
Remélem világosan írtam le :). -
Ronnie17 #969 De nem tudok eljutni a csatatérre sem. Ahhol vége a folyamatosan kanyarodó útnak ami a vízből kinyúlik, onnan nem tudok átugrani a másik platformra sehogysem. :S -
#968 Van ott fennt a "csatatéren" vhol egy kemény platform.El kéne érni,hogy a koli arra csapjon rá. Ekkor szétreped a vállán a pajzsa.Most már feljebb tudsz menni,a hátára,onnan a fejére ahol a gyengepontja van -
Ronnie17 #967 Heló. A 3. kolosszusnál, mikor a vízből kinyúló úton kell felmenni ott mit kell csinálni? -
#966 Nem nagyon néztem utána, de ilyet próbáltam már.
De különbe most nekem az is nagyon szar hogy a controllerem oda.
Ugyértem az unoka öcsém megrántotta a controllert azt repült vele ps meg tv meg minden...Aztán végül ugytünt semminek se volt baja, de a fasza
controllert hazavágta.
Ezt csupán ugy vettem észre, hogy a kolosszus fejére föl másztam,
aztán egyszer csak elengedi...
Ja ja ez van ha nem ekég erösen nyomod be a gombot akkor nem érzékeli...
Szal most készülök venni egy ujat mert nem tom meddig birom ki hogy
az ulyamat ugy leterhelljem hogy eltorik...:) -
#965 van vmi bugos átlósan ugrós trükk amivel nem fogy az erőnléted , de nem tudom hogy kell, nézz utána -
#964 Bakker...Állati nagy az eröm a game-be de még mindig nem engedd föl a tetöre...Azelött már felmásztam de a tesom törölte a memoria kártyámrol
a mentéseket.......Szar mi?