Shadow of the Colossus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újabb videok. Ultra durvák.
dinomano
Cadillac's istenseg volt, millioszor kinyomtam, igaz PC-n emu alatt, anno jatekteremben csak lattam... :-D
Baggins; FFVII(most tolom! istenkiralysag!!!); ICO naonteccett anno; bár csak felig jatszottam ki, uyganis kölcsönbe volt ps2 nalam kis idöre; Shill1+tenchu is kiralysag... <#taps><#wave>
nem hiaba voltak ezek anno GREAT gémek... <#awink>

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

baggins
A Cadillacet a mai napig kincsként õrzöm NEO emun. Az érzés pedig ismerõs. SZámomra a mai napig a FF7 jelenti a Mindenséget játék téren. De pl. ahogy az ICO egy hatalmas élmény volt, úgy várom a SOTC-t is.

Solidus
Valahogy én is így vagyok ezzel.Mai napig nem felejtem el,hogy kisebb koromban a Cadillac's and Dinosaurral játszottam a játékteremben,nameg az Indiana Jones flipperes változatával,amin volt egy kisebbfajta kijelzõ(aki még emlékszik rá tudja mirõl beszélek).Nekem ott kezdõdött.Aztán viszaadta az érzést a Silent Hill elsõ része,sosem felejtem el azokat az átjátszott éjszakákat és azt az érzést amikor végre végigvittem,a Metal Gear Solid "elsõ" része szintén PS1-en,az volt az a játék amit sosem untam meg(Sniper Wolf halálakor még sírtam is)...Aztán jött a PS2 és eleinte nem fogott meg egy játék sem annyira.Majd jött a Shadow of the Colossus,a Metal Gear Solid 3,a Silent Hill 4,a Resident Evil 4 én pedig visszakaptam egy picit abból amit gyerekkoromban éreztem.Azt a megfoghatatlan de látható világot amiben egy kicsit én is újra éltem.Teljesen magam alatt voltam a Sotc végén,a Metal Gearben a Boss fightnál a mezõn amikor elmeséli a történetét teljesen lehangolódtam és valahányszor háborús képeket láttam akárhol,ez eszembe jutott,vagy a Silent Hill 2-ben hõsünk fájdalmát látni az elhunyt szerelme iránt.Vagy említhetném még akár a Tenchut is.Vannak nagyon jó játékok amik megfogják az embert pont azért mert annyira jól meg van formálva az érzelmi háttér hogy teljesen áttudod élni Te is.

.:SOLIDUS:.

Laza
Mit csinaltal 48 oran keresztul?! :))

En is akkoriban kezdhettem, szinten jatekterni masinak voltak teriteken (+ konzolok).
Viszont En azert tobbszor ateltem mar ezt az 'elmulas' erzest, viszont nem annyiszor, mint amennyiszer kellett volna ennyi ido alatt.
Talan ezen kivul meg 2-3 jatekot tudnek felsorolni, de a kedvenceim mindenkeppen ezen kivul a Shenmue 1-2 (DC), es az ICO (SotC 'elso' resze, PS2), Zelda Ocarina of Time (N64)... ezeknel az erzes ami hatalmaba keritett mindenkeppen a jatekos eletem csucsait kepezik.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Én ezt a játékot 48 óra alatt nyomtam végig. 86-ban kezdtem a vidámpark játéktermében. Beléptem oda elõször és a mai napig végig fut a hátamon az érzés amit akkor éreztem. Az a csilingelés,kattogás a zaj.Mai napig megszállott vagyok.Nálam az a mérvadó ha egy játékot nem tudok abbahagyni. 21 év játszás után jött el az a pillanat,hogy egy játék teljsen kiüssön mind fizikailag, lelkileg, érzelmileg. Befejeztem és néhány napig megtört ember voltam. Kikészültem.
Laza
sotcss.blogspot.com

brutal dolgok vannak itt, olyan helyek es lehetosegek, hogy bekaki :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

[Rush]
végigvittem....emelem kalapom a játékkészítõk elött<#vigyor1>

ui.: ez az A JÁTÉK amit megéri megvenni, és nem azért, hogy ott díszelegjen a polcon(ezért is), hanem elismerni evvel azok munkáját akik dolgoztak ezen a projecten...<#eljen>

hTTp://ror.hu/

kösz szépen,megmentetted az életem:)
Lammer
good news a Toxic OS(DMS 4 chipesek) juzereknek... hogy a legujabb verzioval mar mukodik nekik az NTSC valtozat HDDrol is!!!!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Laza
El kell menni arra, ahol a bika szeru leny volt, csak ott fordulj el jobbra, ott lesz hatul a hegyek mogott (tehat a vizeseses hegyseg mogott).

egyebkent ha a terkepre ranezel nagyjabol ki lehet talalni melyk merre lehet a felhokkel takart teruletbol.

Hali nagyon zsír a gém,csak nagyon megakadtam a 15. kolosszus környéken mivel nem tudom merre keressem.A kardom a vízesés felé mutat de ott nem lehet semerre menni, mert víz van és egyébként is ott már kinyírtam azt a vízi teknõst.Na légyszi írja le valaki hol van a 15. dög!thx
Laky
köszike

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
nagy kár, hogy nem lehet online játszani vele
pl: többen ölnénk meg egy nagyobb és erõsebb kolosszust :)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Egy másik videóban folytatják a vetítést.

<- Hamster ->

Tagor!

Köszönöm a segítségedet. Ott rontottam el, h a peremnél fent lehet erõt gyûjteni...

Más is feljutott oda? :-)

<- Hamster ->

Laza
AAA, vazzeg, a Templomba maszos video nagyon durva, nem beszelve arrol, hogy a genyak a legerdekesebb resznel hagyjak abba a vetitest :P

Solidus
Köszi!Ez sokat segített!

A kertbe jutásról video: sotcss.blogspot.com
Elfelejtettem, h Time Attack módról van szó a hatodik kolosszusnál...

<- Hamster ->

Srácok!

A hatodik kolosszust (Amelyik egy nagy barlangban lévõ templomban van) hogyan kell normálon 3:30 alatt lenyomni? Sehogysem sikerült, pedig több módot is kipróbáltam. Felkapaszkodtam a kézfejére, hátha a nagy kézrázás közben felkerülök a testre, de nem jött be. :-(

Ötlet?

Más: A felsõ kertbe hogyan lehet feljutni? Arra rájöttem, h kint a falon felmászok, de mindig elfogy az erõm. :-( Van menetközben egy platform. Oda be tudok mászni (pontosan esni), de nem tudok onnan kimászni. :-(

Elõre is köszönöm. A játék engem még a megjelenéskor nagyon megfogott, Kanadából meg is rendeltem az eredeti játékot. :-)

<- Hamster ->

Solidus
Köszi,ezt nem tudtam én megfogalmazni!

Laza
Uj normal gamet kell inditani a mentett allasbol (a clear mentesbol), es akkor mukodik.

Solidus
Hogy?Az nem létezik.Nyomj amit csak tudsz.Legugol mintha imádkozna,és már indul is a harc.Meg van adva hogy hány perc alatt kell minimum kicsinálnod a colossust.

Laky
odamentem, hosszan nyomtam a kört, de semmi változás :D

Laky
ok, köszi, kipróbálom :)

Solidus
Menj az összetört szobrokhoz (ahonnan mindig indulsz,a colossusok szobrai) és nyomj egy kört...Nem vicceltem van time attack mód.A 16 plussz itemet így tudod megszerezni.Nyolc normalba 8 hardon...

Laky
hm? :D

Solidus
Aztán a time attack módot se hagyd ki...

Laza
kezd el Hardban, meg jobb :)
tobb gyenge pont, es meg durvabb hatas :)

Lammer
ha kell privizz, ugyanis nekem most jott le, felelmetesen hangulatos!!! :DDDD

Laky
végigvittem :)
ez a minimum, hogy megkapta az év (2005) játéka díjat :)
egyszerûen fantasztikus...
kár, hogy vége :(

Laky
hehe, köszi, sikerült :)

Lynx_TWL
legyél te a fegyver helyén:)

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Laky
ismét segíségre szorulok:
a 15. kolosszusnál járok, és az istenért se találom a gyengepontját :(
a fejét sebeztem eddig, és a kezét is, hogy elejtse a fegyverét...
már csak egy hangyányi élete maradt :|

help !

Nincs értelme leírás alapján végigvinni a játékot. Nem értem miért nem lehet kicsit gondolkodni …..

makeru ga kachi \"A legyõzötté a gyõzelem.\"

Laky
már sikerült a #297-es segítséget alapján, ezt (#300) csak utólag írtam :)

UNREG
Na jó...
Lõdd ki a szemét úgy, hogy elötte vágtatsz.

Laky
nem adott tippet :(

Laky
köszi szépen :)

Lynx_TWL
"Aim for it's eyes"

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

UNREG
Még ne ugorj rá, lóhátról sebezd.

Laky
szívesen megkeresném a gyengepontját, de sajna nem tudok megkapaszkodni a szörnyön :|
a sziklákkal nem megyek semmire, a lóról se tudok ráugrani... :|

Lammer
<#gonosz1>

UNREG
20 perc telt el az elõzõ szörny óta, még próbálkozz a megoldással, ha nagyon nem megy akkor segítünk. Nem nehéz, hidd el sokkal nagyobb élmény, ha magad jössz rá, minthogy rögtön segítséget kérsz. Annyit mondok, keresd egy nagyon érzékeny pontját...

Laky
a következõnél is elakadtam :(
kígyóra hasonlít, és a homokban kúszik...
próbáltam nekivezetni a köveknek, de mindig lebukik és elmegy / próbáltam ráugrani a hátára, de ez sem sikerül :(

Laky
sikerült, köszike :)

UNREG
Az, ahol a gejzírkitörések vannak? Csalogasd oda a kitörés fölé, erre a vízsugár elkezdi lebegtetni, mire meg tudod lõni a talpát. Összecsuklik és mászhatsz.

Laky
a 9. kolosszusnál tartok (teknõsre hasonlít), de sehogyse tudok rá felmászni
a ló segítségével a szörny hasára tudok ugrani, de nem megyek vele semmire :(

help !

Laza
Jah, varj, most nezem, hogy az enyem az nem az losslesses :(