1043
Az ICO készítőinek új játéka
-
#481 "Még ma végig viszem" :D
-
#480 A rohadt viziszörny kicsit megizzaszt.Folyton megráz az első szarja a fejénél.Utálom:D -
#479 ünneprontó :D -
#478 Várhatod is jódarabig :D -
vg #477 http://media.ps2.ign.com/media/490/490849/img_1708723.html
Itt vannak képek egy korai SOTC verizóból... -
vg #476 Én pont ma értem a végére... Über játék volt, annak ellenére, hogy elöször nem igazán nyerte el a tetszésem! Várom a második részt! -
#475 Lenyomtam a másodikat, utána még sorban hármat.Igen, most éreztem rá a játékra.Azt hiszem, ma végig is fogom vinni:D:D:DD: -
#474 Figyuzza man, a jatek egyik alap pillerjenek szamit, hogy tudd hasznalni a kardod ... pl arra hogy megtalald az ellenfelek egynge pontjat ... lets do it! -
#473 hoho, azt néztem is, kösz szépen -
#472 talpa > céllövölde -
#471 Na igen, hisz a colossus legyőzésére épül a játék, de az az igazság, h kb 2 órán keresztül lovalgoltam körbe-körbe, és pöppet ráuntam. -
#470 Nem jó ha elmondjuk, így nincs semmi értelme a játéknak. Elveszíted vele a 90%-át a játékélménynek. Ráadásul még így az elején főleg nem kéne kérdezősködni még.
-
#469 Sziasztok!
Egy gyors villámkérdést hagy tegyek fel, mivel ugyis mindenki tudja a választ.Nos, hogy kell megölni a második szörnyet?Milliószor próbáltam ráugrani, de sehogyse ment.Egyáltalán rá kell ugrani?Vki mondja meg légyszives! -
#468 Koszi, lejott, de rengeteg ragaszto maradt ugy dorzsoltem el egy roggyal.
Akkor is b..ak meg, miert nem tudjak a foliara rakni :) -
#467 megprobalom ...
Azert sem probalkoztam, mert ha meg nem jon meg csunyabb megkapart sarokkal. -
lacuska #466 ha finoman a sarkától szépen lehúzod, akkor simán lejön, még a festést sem szedi le, egy nagyon pici ragasztónyom látszik, amit finoman ujjal megdörzsölve lemorzsolódik, szintén semmi baja a toknak, csak ésszel kell és ne legyen nedves...
ennyi... -
#465 :DDDDDDDDDDDDD -
#464 Megvettem a PAL-ost.
Ezek a Magyar forgalmazok allatok, raragasztottak a papirtok elejere egy buzernyak matricat, amin a jogi dolgok vannak reszletezve. Nem is lehet leszedni, mert akkor megy vele a papir is. Grrrrr...
Az ICO ujrakiadott valtozata meg egy nagyon snassz muanyag tokos valtozat. Kezembe fogva nagyon gagyi hatast eereztem. Mondjuk az ara is 8000Ft korul van :) -
vg #463 Köszkösz! Este megnézem, és ez lesz a baltásból: -
#462 Talán ékezetesen:
"A kezében van még a balta/kard?! Ez itt a nagy kérdés :)"
Én is nagyon megszenvedtem mire megtaláltam a hang által emlegetett "titkos" pontot. -
vg #461 Nem értem... -
SlickAdam #460 Bazze, ekkora köre kinek van???
Lenne egy kérdésem skacok!
Végigvittem a gémet, és adott egy mentést, amivel, ha újrakezdem a játékot (normalon), megmarad a köröm nagysága, meg elvileg tudok time attack módban is jáccani. Én elkezdtem hard-on alapélettel, és az előzőleg kapott mentésre rámentettem, és így már ha normálon kezdem el, akkor se time attack, se semmi. Ez mér van? Úgy lenne ésszerű, ha megmaradt az elért eredmény!!! -
#459 A kezeben van meg a balta/kard?! Ez itt a nagy kerdes :) -
#458 Erdekes olvasmany :)
Making Of -
vg #457 15-ös colloszus második gyenge pontja hol a rákban van???????????? -
#456 Itt -
#455 Ja! És onnan kék falnál kell kezdeni?
-
#454 Bahh... man... Hat maga a kezdohely a templom, ahonnet indulsz. -
#453 Bocs, nem a templomon, hanem maga a templom merre van? HX!
-
Ronin1350 #452 A mászást a kék falnál kell kezdeni mire pont elfogy a kör ott lesz a párkány . -
#451 Merre van az a templon, THX!!
-
SlickAdam #450 De erre a párkányra én egyszerűen nem tok ráugrani (lehet nem is jó pákányról beszélek).:( -
BigLuke #449 Ne csak mássz a párkányon, hanem ugrálgass oldalra, így kevésbé fogy a kör...
vagy vmi ilyesmi a trükk...elvégre egyes emberek már a demoban is felmásztak oda!
Itt érdemes utánanézni: www.gamefaqs.com -
SlickAdam #448 Heeee, hogyan kell felmászni a templomra??? Már végigjátszás utáni full körrel indulok, a templom jobb oldalán van növényzet, ami magasra vezet. Namármost valaki írta, hogy meg kell pihenni egy párkányon, amit én látok is, csak az a gond, hogy ez egy olyan párkány, amire a jó büdös kur** életben nem fogok rákapaszkodni. Segíccsetek lécci! -
#447 Colosszus videó...érdekes. -
#446 Lenyomtam a tizen hatodikat is (jó ideig nem tudtam hova menni a kezéről aztán elkezdtem vaktában lövöldözni mert annyira mérges voltam rá >.<).
Örök klasszikus. Egyelőre pihentetem és majd pár hét múlva elkezdem a Hard módot. Ne vigyük tulzásba. -
-
#444 Grrr, ez a tizenötödik dög jócskán megszivatott a "rejtett" pontjával... >.< -
#443 Majd édesapám megnézi, mert ő ért hozzá, de közel 100%-ra veszem, hogy ismeri (plazma). -
#442 TV tunerrel szinte 100% hogy nem műxik. Ehhez komponent bemenet kell. 3 csati a képnek, 2 a hangnak. A mai LCD TV-k pl. már általában tudják. Nézd meg a házimozi megjelenítőtök speckójában, hogy tud-e ilyet és van-e rajta csati!