1043

Az ICO készítőinek új játéka
  • ffxi
    "Még ma végig viszem" :D
  • mikeboy
    A rohadt viziszörny kicsit megizzaszt.Folyton megráz az első szarja a fejénél.Utálom:D
  • Laky
    ünneprontó :D
  • DanielT
    Várhatod is jódarabig :D
  • vg
    http://media.ps2.ign.com/media/490/490849/img_1708723.html

Itt vannak képek egy korai SOTC verizóból...
  • vg
    Én pont ma értem a végére... Über játék volt, annak ellenére, hogy elöször nem igazán nyerte el a tetszésem! Várom a második részt!
  • mikeboy
    Lenyomtam a másodikat, utána még sorban hármat.Igen, most éreztem rá a játékra.Azt hiszem, ma végig is fogom vinni:D:D:DD:
  • Laza
    Figyuzza man, a jatek egyik alap pillerjenek szamit, hogy tudd hasznalni a kardod ... pl arra hogy megtalald az ellenfelek egynge pontjat ... lets do it!
  • mikeboy
    hoho, azt néztem is, kösz szépen
  • Lynx_TWL
    talpa > céllövölde
  • mikeboy
    Na igen, hisz a colossus legyőzésére épül a játék, de az az igazság, h kb 2 órán keresztül lovalgoltam körbe-körbe, és pöppet ráuntam.
  • ffxi
    Nem jó ha elmondjuk, így nincs semmi értelme a játéknak. Elveszíted vele a 90%-át a játékélménynek. Ráadásul még így az elején főleg nem kéne kérdezősködni még.
  • mikeboy
    Sziasztok!
    Egy gyors villámkérdést hagy tegyek fel, mivel ugyis mindenki tudja a választ.Nos, hogy kell megölni a második szörnyet?Milliószor próbáltam ráugrani, de sehogyse ment.Egyáltalán rá kell ugrani?Vki mondja meg légyszives!
  • Laza
    Koszi, lejott, de rengeteg ragaszto maradt ugy dorzsoltem el egy roggyal.

Akkor is b..ak meg, miert nem tudjak a foliara rakni :)
  • Laza
    megprobalom ...
    Azert sem probalkoztam, mert ha meg nem jon meg csunyabb megkapart sarokkal.
  • lacuska
    ha finoman a sarkától szépen lehúzod, akkor simán lejön, még a festést sem szedi le, egy nagyon pici ragasztónyom látszik, amit finoman ujjal megdörzsölve lemorzsolódik, szintén semmi baja a toknak, csak ésszel kell és ne legyen nedves...

ennyi...
  • Laky
    :DDDDDDDDDDDDD
  • Laza
    Megvettem a PAL-ost.
    Ezek a Magyar forgalmazok allatok, raragasztottak a papirtok elejere egy buzernyak matricat, amin a jogi dolgok vannak reszletezve. Nem is lehet leszedni, mert akkor megy vele a papir is. Grrrrr...

Az ICO ujrakiadott valtozata meg egy nagyon snassz muanyag tokos valtozat. Kezembe fogva nagyon gagyi hatast eereztem. Mondjuk az ara is 8000Ft korul van :)
  • vg
    Köszkösz! Este megnézem, és ez lesz a baltásból:
  • Hmuda
    Talán ékezetesen:

"A kezében van még a balta/kard?! Ez itt a nagy kérdés :)"

Én is nagyon megszenvedtem mire megtaláltam a hang által emlegetett "titkos" pontot.
  • vg
    Nem értem...
  • SlickAdam
    Bazze, ekkora köre kinek van???
    Lenne egy kérdésem skacok!
    Végigvittem a gémet, és adott egy mentést, amivel, ha újrakezdem a játékot (normalon), megmarad a köröm nagysága, meg elvileg tudok time attack módban is jáccani. Én elkezdtem hard-on alapélettel, és az előzőleg kapott mentésre rámentettem, és így már ha normálon kezdem el, akkor se time attack, se semmi. Ez mér van? Úgy lenne ésszerű, ha megmaradt az elért eredmény!!!
  • Laza
    A kezeben van meg a balta/kard?! Ez itt a nagy kerdes :)
  • Laza
    Erdekes olvasmany :)

Making Of
  • vg
    15-ös colloszus második gyenge pontja hol a rákban van????????????
  • Laza
    Itt
  • ffxi
    Ja! És onnan kék falnál kell kezdeni?
  • Laza
    Bahh... man... Hat maga a kezdohely a templom, ahonnet indulsz.
  • ffxi
    Bocs, nem a templomon, hanem maga a templom merre van? HX!
  • Ronin1350
    A mászást a kék falnál kell kezdeni mire pont elfogy a kör ott lesz a párkány .
  • ffxi
    Merre van az a templon, THX!!
  • SlickAdam
    De erre a párkányra én egyszerűen nem tok ráugrani (lehet nem is jó pákányról beszélek).:(
  • BigLuke
    Ne csak mássz a párkányon, hanem ugrálgass oldalra, így kevésbé fogy a kör...
    vagy vmi ilyesmi a trükk...elvégre egyes emberek már a demoban is felmásztak oda!
    Itt érdemes utánanézni: www.gamefaqs.com
  • SlickAdam
    Heeee, hogyan kell felmászni a templomra??? Már végigjátszás utáni full körrel indulok, a templom jobb oldalán van növényzet, ami magasra vezet. Namármost valaki írta, hogy meg kell pihenni egy párkányon, amit én látok is, csak az a gond, hogy ez egy olyan párkány, amire a jó büdös kur** életben nem fogok rákapaszkodni. Segíccsetek lécci!
  • Hmuda
    Colosszus videó...érdekes.
  • Hmuda
    Lenyomtam a tizen hatodikat is (jó ideig nem tudtam hova menni a kezéről aztán elkezdtem vaktában lövöldözni mert annyira mérges voltam rá >.<).

Örök klasszikus. Egyelőre pihentetem és majd pár hét múlva elkezdem a Hard módot. Ne vigyük tulzásba.
  • Hmuda

• Hmuda
    Grrr, ez a tizenötödik dög jócskán megszivatott a "rejtett" pontjával... >.<
  • Hmuda
    Majd édesapám megnézi, mert ő ért hozzá, de közel 100%-ra veszem, hogy ismeri (plazma).
  • Sir Quno Jedi
    TV tunerrel szinte 100% hogy nem műxik. Ehhez komponent bemenet kell. 3 csati a képnek, 2 a hangnak. A mai LCD TV-k pl. már általában tudják. Nézd meg a házimozi megjelenítőtök speckójában, hogy tud-e ilyet és van-e rajta csati!