1043

Az ICO készítőinek új játéka
  • Fyrex
    dakela nem egészen vagy normális sry

old meg egyedül ennek semmi értelme...
  • dakela
    Ennek örülök akkor majd próbálkozok még!
  • SlickAdam
    Nem kell
  • dakela
    Remélem nem a lóról kell ráugrani mert azt sosem fogom tudni megcsinálni!!!
    Valahogy a hátára kell ugrani de nemtudom hogyan és honnan lehetne. Ha a szakadék túloldalára megyek akkor nemér el és van hogy 2 lábra áll de csak oylankor szal arra gondolok vagy a hátúlján seggénél lévő valamire kéne ugrani valahogy vagypedig a csápjaira amik lógnak lefelé de egyiket semérem el. Legalább azt mondjátok már el hogy a ló kell e hozzá hogy megtudjam csinálni vagy nemkell?
  • Neme.
    Nézz körül, és használd előnyödre a terepet. Ami ott van, az nem véletlenül van ott.
  • dakela
    na írja már meg valaki hogykell megölni
  • Hmuda
    Ha nincs kedved szenvedni vele akkor az egész játékot még most kellene elfelejteni mert így annyi értelme van játszani mint...szóval semennyi.
  • dakela
    nemtudok angolúl és nincs türelmem órákig szarakodni vele.Hogykell megölni?
  • SlickAdam
    Szerintem Dakela te hagyj fel ezzel a játékkal! Ennek így tényleg nincs értelme, hogy minden kolosszusnál be fogsz irogatni. Mi lesz még később???? Rossz belegondolni. Itt az az élvezet ha rájössz magadtól és megoldod. Vagy a www.gamespot.com-on keress rá a játékra és ott le van írva minden.
  • dakela
    Most a 4.néla nemtudom mitkell csinálni ennél a 4lábúnál, valahogy a hátára kéne ugrani de honnan? van valami trükk vagy a lóról kéne?
  • vg
    Erre nem tudok mit mondani... Lehet te nem is játszotál ezzel a játékkal?

Approach the sleeping colossus and it will awaken. Its attacks are pretty
    basic, it stomps around and swings its gigantic sword at you. Its sword swing
    is what will allow you to get up on to the colossus so you can reach its
    vitals. However, the colossus is wearing protective armor on its arms, but
    it looks brittle. Search around the battle area for a circular stove-element
    looking thing. Stand on this, and when the giant swings its sword its arm
    armor will break, thus allowing you to climb up the full length of its arm.
    You have to make sure that the giant's sword hits directly on the circle, move
    a good ways away from him, let him catch up, run back to the circle and stand
    behind it. Jump out of the way as it is about to connect!

Once you have successfully managed to break the giants armor, you task now is
    simple, make your way up to his head and strike his vital point. Again, use
    its sword strike against it. When its sword connects with the earth, run up its
    sword and grab on to the furry part of its arm. As with the last colossus that
    you fought, this one has two different vital points: One on its head and one on
    its stomach. I suggest going for the stomach first, while you are on the furry
    part of its arm, move yourself around its arm so that the character's back is
    to the giant's side. Hold R1 and Triangle, move the left analog stick in the
    direction of its mid-section and wait for an opportunity to jump. Once you see
    this opportunity, release Triangle and grab on to its mid-section. Crawl onto
    its stomach and strike the symbol a few times until it disappears. Now you can
    either attempt to get back to his arm from its mid-section or you can drop down
    and use the same method you used before to climb up its sword.

Once you are back on his arm, climb up and around to its back. You can rest and
    recharge your grip meter on its neck or shoulders. When you are ready, climb up
    its neck and onto its head. Strike the symbol as many times as needed to bring
    down the colossus.
  • mikeboy
    Laky képén jól látszik a hasa
    itt
  • mikeboy
    És asszem nem is a fejét kell gyapni
  • mikeboy
    Én nem találkoztam leszakadó pajzsal:)
  • vg
    A pálya közepén vagy egy beton kör, oda kell belecsapnia, ekkoe leszakad a karjáról a pajzs. Onnan már sima az út fel a kobakjához...
  • mikeboy
    jah, a husángján kell felmászni
  • Laky
    ez az?
  • dakela
    egy ilyen magas 2 lábon álló izé aki csapkod a husángjával a földbe. Páncélozott a teste sok helyen.
  • mikeboy
    Melyik is a harmadik?
  • dakela
    jah erre gondoltam énis csak hagytam mivel azthittem íjazni kell... Kiváncsi lennék azért hogy íjjal is lelehet e szedni.
  • fanatifo
    Pedig arrakell amikor lecsap felkell mászni a rúdra és felszaladni a kezére......de igy értelme sincs a játéknak.......
  • dakela
    hát próbáltam felmászni rá de nemsikerült sehogysem aztán vettem észre hogy ha lövöm ott ahol nincs páncél akkor megy le az energiája iszonyat lassan! Mivel a lábaira nemtudok felmászni gondoltam rá hogy a bunkójára kéne amivel lecsap de nemsikerült arrasem!
  • fanatifo
    LOL:))))))))))))))))))))))))))))
  • Neme.
    Ha az elsőn meg a másodikon túljutottál, akkor gondolhatod, hogy a harmadikat sem lehet csak úgy lelődözni. :) Természetesen erre is fel kell valahogy mászni. Mondjuk ennek a módjára én véletlenül jöttem rá, mert nem nagyon utalt rá semmi, hogy mit kéne csinálni.
  • dakela
    hát?akkor hogy öljem meg? ez abszurd!!! több órája lőttem talén a 15%át levittem de aztán behaltam ! Van itt valami taktika? hogy kell megölni?
  • mikeboy
    ne íjjazd:)
  • dakela
    hát ez a 3. szörny nagyon geco már íjazom vagy 2 órája de még a negyede sem ment le az energiájából...
  • dakela
    jó nemkell ugatni kb 4 napja van ps2őm! AMúgy kösz a segítséget mostmár menni fog!
  • vg
    Ez valami vicc lesz, ugye????????? Ennel a játéknál egyszerübb, jobban kezelhetőbb játékot nem találsz a piacon! Javaslom neked a Pókémon játékokat, mert ez bizony nem neked való!
  • mikeboy
    Még a joy is berezeg
  • mikeboy
    Igen, sorba kell menni a szörnyeken.De miért nem tudsz oda eljutni?többnyire egyenesen kell menni, vagy csak egy út van.És igen, az elsőt ölted meg.a 2. mögötted lesz, jobbra kell majd fordulnod.
  • Fyrex
    nah jo utolsó probálkozás

nyomva tartod a kört mikor süt rád a nap és világos helyen vagy

sok kis fehér csíkot fogsz látni

forgatod a kamerát és arra van a szörny amerre a csíkok egy pontban találkoznak...
  • Hmuda
    Ha már olyan alap dolgokon akadsz fent mint a kard használata, akkor szvsz ne eröltesd.
  • dakela
    Ha felemelem a kardom egy fehér Függőleges sugarat látok ami mutat valahova de oda nemtudok eljutni. De mondjártok már meg melyik az első szöryna? az amit írtam? és sorba kell megölni őket mindíg csak 1et lehet megtalálni? vagy az összes ottvan a térképen?
  • Fyrex
    bazz ne legyél má dil

felemeled a kardod és ahol a fénysugarak egy pontra mutatnak ott a szörny...
  • Seth
    [URL=http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/924364.html]nagyhalom leírás meg még térkép is van^^[/URL]
  • dakela
    A fényes csíkra gondolsz? Mert oda elsem tudok jutni. MElyik az első szörny? az hogynéz ki és hogykell megölni? Mert akit én öltem meg annak a lébszárát kelett megszurkálni hogy térdreessen aztán fejérekelett mászni és agyát megszurkálni!Ez az első szörny? ÉS az összes szörny a pályán van bármelyiket meglehet találni vagy mindíg csak 1-et? Én nemvágom nemtalálok senkitse csak bojongok...
  • Hmuda
    Egyszerű: kimész a napra, mert fény nélkül nincs mit visszavernie a kardnak, felemeled és szépen körbepásztázól. Amerre összeszűkülnek a sugarak, arra kell menni. Slussz passz.
  • dakela
    Hi Emberek Elkezdtem játszani a játékot, az elején kimentem a templomból és elindúltam egyenesen, és ott felmásztam a sziklán szépen és jött egy ilyen nagy szörny bunkóval a kezébe felmásztam rá agyába toltam a kardot aztán szépen kicsináltam! Azóta kb fél napja mászkálok és egy rohadt óriást sem találok légyszi segítsen valaki hol vannak ezek a lények? Olvastam neten hogy az égbe tartva a karodmat látok ilyen fényt vagy mit és az mutatja meg holvannak a lények de könyörgöm nemtalálok egyet sem!!! Összevissza mindíg mást mutat a fény !!Most kb Oda mutat ahol a halott óriás teteme van akit megöltem...Elkezdtem kiváncsiságból egy új játékot és mindjárt az elején megnéztem hova mutat a fény és nemutatot sehova! Ezt az első lényt is tök véletlen találtam meg! Segítsetek hogy hol vannak!!! Vagy hogy találjam meg őket!!!
  • mikeboy
    Jólvanna:D