1043

Az ICO készítőinek új játéka
  • doubleW
    egyébkén szerintem mindenkinek másik verzió van meg:)pl méretkülömbségek..cd/dvd...
  • dinomano
    Nem tünik rip-nek az ICO+fullCD-snek irtak...
  • Szaszura
    Aha így már vágom köszi!
  • vg
    Az ICO-t kiadták iden újra, azért lehet most újra kapni... Egy cd-re nem igazán férne a játék, mivel 1.1 giga...
  • Szaszura
    Nekem CD-s és szétpörgeti a gépet ezért érdeklődöm,mert akkor megpróbálom megszerezni a DVD-s változatot!!
  • testerlnx
    Most néztem meg, és nálam az van írva a dobozra, hogy DVD-ROM.
  • dinomano
    nekem fullcd-s verzio van, nem RIP; de amuparadise.org-rol talan még tölthetö bittorrent tracker link alatt...régen szedtem le, lassan fél-1 éve... PS2-öt akarok, azért szedek le pár ps2-gémet, amik nem vészesek méretre(1 giga körüli/alatti)...Amugy PS1-ezek még... :-D Arra durvasok minden van; pár évre elég mission-t ad az is, amennyi idöm van jatszani... :-D ill. :-(
    sok jatek/kevés idő...
  • Szaszura
    Ja köszke az infot!!
  • doubleW
    Én elvileg ps2dvd-ről tudok, viszont 670mb és láttam ps2cd-n is.Nekem ez van.
  • doubleW
    jaa,hogy még ps sincs:)Akkor szerezz egyet minél előbb, mert te is lemaradsz mindenről, ahogy én, nekem is csak 3hónapja van, és van mit bepótolnom..de méérrrr?mér nem volt előbb??lehetett volna, csak nem akartam.nem is értem.:)
    miért tartasz ps játékot, ha nincs ps-ed?:)
  • Szaszura
    Én most toltam végig a SOTC-t űberzsir a game az biztos marhára tetszett!Ennek hatására előveszem a ICO-t és lenyomom újra!Apropó egy kérdés bár már lehet volt róla szó:az eredeti ICO CD-s v. DVD-s?
  • dinomano
    hmmm.elöbb még 1 ps2-öt kell beszereznem! :-D ICO-t havernal toltam; amugy leszedtem, vhol DVD-n megvan CD-ISO ICO-bol..
  • doubleW
    Hát ha bejött az ICO, mindenképp szerezdd be a SOTC-t sztem, mert még lenyűgőzőbb játék.Én warezoltam, de ha lenne egy extra premium gold ICO megapack aluminium dobozban mindenféle ajándéktárgyakkal, mindenképp megvenném:)
  • testerlnx
    576.hu-n meg 8,5 az akciós katalógusban...
  • testerlnx
    Múlt héten rendeltem, nekem 7k-ba fájt az ICO, és már itt is van a kezemben :)
  • dinomano
    ICO tényleg örök, megaatomdurvajo gém, a hangulat, a graf(pedig indulogém szinte ps2-re!); minden tökély, engem azonnal elvarazsolt a gém... valahogy az egesz atmoszferaja... a nagy üres terek; a hatalmas vár; "a fenkölt ridegsége" a pályának... :-D A kiscsaj rángatás, segítés + az üres várban kiabálás... meg a "ködlények"... naggyonmegaatomjo! SoTC-t még nem lattam, de nagyon tetszett a graf., az atmoszfera(videokhoz+screenshot-okhoz volt csak szerencsem..)
  • Laza
    ICO orok klasszikus ...
  • doubleW
    Tudom h nem ICO topic, de el kell mondjam, h ahhoz képest, h elöző generációs (ha mondhatom igy) játék, nagyonnagyon szuper!Elbűvölő, milyen 5letes , pl a save game nagyon komoly, meg alapból az, hogy igy "ráncigálni" kell magunkkal a kiccsajt:)
    A kamerállás ,ahogy a SOTC-ban is, k*r*ajóó.Igen, sajnos a legtöbb ilyen régebbi játék kimaradt, mert csak 3 hónapja van psem...De a resevil 2 is nagy kedvenc a "régebbi" játékok közül.
  • doubleW
    ICO test start :)
  • dakela
    Nemértem miért ilyen rosszindulatú az 533as hozzászoló! Csak múlt héten vettem a ps2őmet dehogy adom el.
  • doubleW
    huhh, mivel régebbi dolog, tényleg pofátlanság.Nade az új játékok?én azokat is sokallom.
  • Hmuda
    Én is cask az 576 shopban láttam, de ott még tényleg 17k, ami egy ilyen régebbi játékért tényleg rablás (lehet azért ennyi, mert már régóta nincs raktáron és nem törődnek az ár frissítésével).
  • doubleW
    ja, ha nem nekem szólt, bocsi
  • doubleW
    Igen, tudom, hallottam ezt-azt, többnyire pozitív dolgokat..ezért is keltette fel az érdeklődésem.
  • doubleW
    Igen, de mivel nem ismerem...Lehet hogy jó, de ha nekem nem tetszik, akkor kidobott pénz.Ha tetszik, lehet megveszem.:)Meg őszintén szólva, egy játékért 15-20e ft...kicsit húzós, nem?
  • Hmuda
    Előre szólok, hogy az ICO nem ilyen stílus, sokkal inkább egy komolyra sikerült platformjáték mesteri köntösbe bujtatva. Nem túl kidolgozott harc, de egész jó fejtörők csodás környezetben. Legalábbis én ilyenre emlékszem, nem egy mai darab.
  • Fyrex
    hát igen, terveszem hogy beszerzem az ico-t mert a sotc fantasztikus, nagyon megfogott
  • Hmuda
    Pedig ez tipikusan az a...hmmm..."sorozat" amit egy jóérzésű ember már elvből megvesz és nem letölt. Az ICO-t tesó vette, én meg a Colossust. Nem bántam meg, mestermű.
  • Fyrex
    úgy érted hogy 77 perc és kijön a postás bácsi :p
  • doubleW
    LOL

amugy szerintem is már "majdnem tökéletesre" sikeredett gém, minden elismerésem, csak igazából keveslem azt a 16 szörnyet, meg a 10 óra játékidőt.Haverom tök ki van akadva ezen a játékon, mindig azzal jön, hogy egyszerűen nem tudja, nem érti, hogy mi a jó abban, hogy bántjuk ezeket az "ártalmatlan" szörnyeket...JAJ, Szegény szörnyek igy- JAJ, szegény szörnyek úgy...:))
    Korábban nem ismertem az ICO játékot, de mivel elvileg ez az ICO2, igy kiváncsi lettem, milyen is lehet az az ICO.Már 77% :))
  • Laza
    Figy srac, a korodat nem akarom firtatni, de szvsz ugyanazzal a lendulettel add el a PS2-d mint amivel megvetted ...
    Dark side is yours :D
  • dakela
    Érdekes csak az elején nem ment mostmár simán kiirtom a lényeket tegnap est még megöltem a 10.et is a teknőst ! Majd ma folytatom
  • dinomano
    ez az...aki nem birja a manga/anime félig fius-lanyos tökömtudja milyen nemü karikat; az ne jatszon ezzel a gémmel... Amugy hol van a SoTC karija a japcsi rpg-k karijaihoz kepest... de azokat meg azért nem bantom, mivel a japcsi RPG-kben neha a design nem a legjobb, de maguk a gémek überfaccájosak...
  • dakela
    jólvan na:)
  • dakela
    megöltem a madarat is!
  • Fyrex
    gratulálok, ez tényleg egy neked való játék sikerült szászszori kérdezgetés után egy napalatt a 16ból 3...

és még osztod az észt mintha mi nem tudnánk :DDDDDDDDD

hahó itt már majdnem mindenki végigtolta
  • Hmuda
    fanatifo, dakela: a törlést vegyétek figyelmeztetésnek.
  • mateus33
    Black-et próbáltad már?
  • Seth
    srác. Nem játszottál még elég japán játékkal ahhozz,hogy meg tudd különböztetni :D
  • dakela
    Megöltem ez egy nekem való játék!
    Amúgy szerintetek a főhős akivel vagyunk az mi? leszbikus nő vagy hormonzavaros férfi? esetleg transzvesztita? Mert nőies külseje van de férfias hangja... és a nője miatta van az egész cécő hogy ujraélessze azáltal hogy megöljük a szörnyeket..