1043
Az ICO készítőinek új játéka
-
#603 Hát akkor mi?
Ügyességi,logikai v mi?
Remélem a sok off miatt nem banolnak -
#602 arra, hogy ez nem olyan, mint a God of War (amúgy azt is nagyon imádom, de ez már off :)
szóval nem ilyen halálra verek mindenkit stílus :)) -
#601 Most evvel mire célzol?
-
#600 nem neked való a játék a stilusodból már látszik :) -
#599 Erre a játékra nagyon fáj a fogam de azt mondják hogy sokat kell benne gondolkodni ez igaz?
1kérdés:ténleg csak 16 colosuss van benne?
1kérdés:a végén ténleg átváltozik a csávó colosussá és lerombolja a népet? -
#598 Hali!Ha valaki tudja hogy a kitartás hogy növelhető gyorsabban,írja már le lécci!!Már elég sok gyíkfarkat(vilogó)ettem de qva lassan nő az értéke!!thx -
#597 Van egy két mozgás ami alapvetően nincs leirva sehol ezeket leirnám egy kis segitség, ha valaki talált még az irja le.
Lesújtás karddal:
Ugrás után nyomd meg az R1 + négyzet gombot egyszerre. Igy teljes sebzést tudsz elérni nyomva tartásos döfés helyett.
Oldalra ereszkedés vágta közben (Csikós-Style):
Vágta közben tarsd nyomva az R1-et majd nyomd meg a "háromszöget" és told balra vagy jobbra a bal analógkart függően merre akarsz hajolni.
Nyergen állás és elugrás onnan (Csikós-Style):
Vágta közben tarsd nyomva az R1-et majd, told előre a bal analógkart, wanderszép lassan fel áll, a háromszöggel lehet el ugrani.
Dicséret, simogatás:
Tedd el a fegyvereket, legyen szabad a kezed, állj Agro mellé és nyomd meg a "kört". Wander megveregeti Agro nyakát, (felgyorsul a hp-stamina regenerálodás)
Merülés :
Nyomd az X-et uszás közben hogy mélyebre merülj
* Quick start/stop—While Agro is standing still, pull down on the left analog stick and press X simultaneously: Agro will rear on his hind legs, then gallop. While galloping, the same command will make Agro stop in his tracks.
* Quick reverse turn—While galloping, use the quick start/stop command twice in quick succession: Agro will perform a quick 180° turn.
-
#596 Hát most fejeztem be a játékot...
Bártán állíthatom .. szerény húszonpár éves tapasztalatimra visszatekintve is, életem egyik legjobb játéka. (ha nem a legjobb).
és most megyek megkeresem az átkozott földet.
csá! -
vg #595 Hülyeségeket beszélsz, kispatak! Konkértumokat nem tudsz mondani a dologról, mi? Ki is égeti magát? -
#594 Azt hiszel amit akarsz, max. magadat égeted... :D -
vg #593 Hát ez egy nagy hülyeség! -
#592 Nem elég 1x, de ÉN nem fogok spoilerezni... :D -
vg #591 Mimi? Többféle képpen végig kell nyomni? Hol, mikor, mit? -
#590 Nem mondhatta el mi a vége, mer ahhoz többféle képpen végig kell nyomni ám... Khmmm...
De azér a nevemben is húzzá rá még másfél kilovolt-ot a kissrácra! :D -
vg #589 Itt az ideje, hogy elköltözz otthonról! -
#588 Megszereztem a játékot... gondoltam beosztom.. (mert hát ritka jó) mindig csak 1 -1 kolosszust ölök meg.. kiélvezem.. elcsépeltem magam a 15. ig. (16 van ugye)
Erre: megyek haza.. anyám mondja hogy unokaöcsém elvitt valamit és majd hozzavissza.. na ekkor felment a pumpa.. két nap mulva jönbe a srác a szobámba.. (szomszédba lakik az unokatesóm) odadja a SotC DVD-t majd hozzá teszi hogy végig nyomta.. és elmondja hogy mi a vége.
most bezártam a pincébe, és minden nap kinzom. -
#587 Köszi!
Jólvanna:) -
#586 Mindennek van egy 'hasznalati utmutatoja', meg az internetes oldalaknak is :)
Sot, sok official forumnak eleve az az elso topicja, hogy 'nezz be ide, es olvasd el ha eloszor jarsz itt' :))
De ha mar kepet szurtal be, akkor jo helyen olvasgattal, csak kicsit lentebb kell keresni ('makrok' link a kuldes gomb alatt) -
#585 -
#584 Vagy nem tudják, h mi az.Pl én se.mi az?:) és hogy kell olyat csinálni?:) -
#583 Csak ugylatszik nem szeretik hasznalni :D -
#582 ahogy olvasgattam forumot megjött ujra a kedvem a game-hez,el is döntöttem hogy a time attack modot megcsinálom,jelentem sikerűlt(azt hozzákell tenni hogy normálba:P)
csak nemértem hogy miért nem lehetett felhasználni az előhozott cumokat TA-ban...
a másik meghogy elkezdtem a hardot,idáig négyet elintéztem csak nemértem hogy miért nem lehet vagy felhasználni a normálba előhozottakat vagy egyből megcsinálni a kolosszikat TA modba is és akko hasznát venném azoknak...
tehát nem jön át a lényege:( -
#581 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van ám ilyen is :))))))))))))) -
vg #580 Jaj, az nagyon gáz lenne! :( Sajnos én is elolvastam itt mielött végigvittem a játékot... :( -
#579 mibe hogy ma vagy holnap jön hogy végigvitte és elmondja az egész végét, hogy hátha mi még nem tudjuk
spoiler előtag nélkül of korsz... -
#578 Ez raadasul nem is a regi kiadas iso-ja, hanem az ujje, amit most adtak ki megint (a SotC miatt), ez ~907Mb kicsomagolva ;)
Meg akartam venni, de nagyon gagyi muanyag tokja van... a regi papirtokhoz kepest gagyi :) -
vg #577 Nekem ez a verzió van meg.
ICO.PAL.Multi5.READNFO.PS2DVD-SUSHi
ICO PAL ReadNfo Multi5
Origin.: PAL Platform...: PS2
Source.: DVD5 Filenames..: su-ico.rxx
Size...: 15 x 50mb Format.....: iSO
Date...: 24 Feb 2006 Language(s): DE EN FR SP IT
G a m e N o t e s
http://ps2.ign.com/objects/014/014833.html
This is the 2006 rerelease of the 2002 classic. We don't know if anything was changed, so trade it at your own risk. Just a leftover from yesterdays spree. Nukers do as you please. -
#576 HIVATALOSAN az USA(NTSC) ICO volt CD-s, a PAL-os pedig DVD-s, mivel ez ~900Mb.
Ezek a PAL CD-s vezriok nem tudom milyenek lehetnek :)
Egyebkent pedig a PAL-os ICO 'tobb' mint az USA(NTSC), ugyanis + fejtorok vannak benne, stb. -
#575 Legyel mar szives hasznalni azt a nyomorult 'SPOILER' elotagot azon hozzaszolasaidnal, amelyek a jatek tartalmaval kapcsolatosak, es olyan informaciokat hordoznak ami lelovi a poent azok elott a jatekosok elott akik meg nem tartanak ott.
Masik dolog pedig az, latogass el ide Gamefaqs.com, majd hasznald ezt Sztaki szotar, es szvsz felejtsd el ezt a topicot, mert ilyen hozzaallassal ehhez a jatekhoz senkisem fog segiteni (remelem :) -
#574 Mi történt itt?!Kezd gumiszaga lenni. -
#573 azt hiszem moderátorra van szükség ez nem állapot -
vg #572 A feljárat mellett van egy kidölt hosszúkás kör szobor, azon indulj el, és mindig mássz fel a szobrokra. Ha felmentél, akkor kétszer nyilazz bele, és ekkor neki fog furni. Ha végigértél, akkor be fogja törni a falat a pálya elején. Ott felálsz arra a talapzatra felül, nyilazod, mire rátokomlik az egész mennyezet. Ekkor leszakad a hátáról a cucc. Kimész a szabad terepre, és ugyesen felhergeled, hogy belerohajnon a kidölt szoborba, ekkor megszédül (mert nincs rajta a pajzs), és lehet szurni...
Egyébként, nekem nagyon ellemszenves, hogy ilyeneket írsz, hogy "testébe döfhetem a kardom", meg ilyesmi. Látszik, hogy egyáltalán nem érted az egész játék lényeget. Mind1. -
dakela #571 ja lehet -
Ronin1350 #570 Szerintem rá kellett volna írni a játék borítójára csak 18 éven felülieknek, alá kis betűkkel: Fejed használat előtt felrázandó. -
dakela #569 Hát a 14. szörny az oroszlán! De melyik oszlopra kell felmászni mert egyikre sem sikerült?Nekem azis jó érzés lesz ha elmondod hogykell megölni és a testébe döfhetem a kardom!!! -
#568 sokkal job érzés, ha magadtól jössz rá a megoldásra, én is eltököltem vele egy darabig ;) -
SlickAdam #567 Most amúgy melyikről beszélsz? A kicsiről a romok közt? Mássz fel az oszlopokra és hagyd hogy nekiszaladjon a köcsög. A többit meg találd ki! -
dakela #566 de mértnemsegítesz? Írja már meg valaki hogy kell megölni az oroszlánt! -
SlickAdam #565 Már megint itt vagy???
Okos légy és figyelj a hangra, ami mindíg megszólal ha sokat szarozol egy kolosszussal, mert mi nem segítünk neked!
-
dakela #564 Hi!
Tud valaki segíteni?
Az oroszlánt hogykell megölni?