1043

Az ICO készítőinek új játéka
  • God of War
    Hát akkor mi?
    Ügyességi,logikai v mi?
    Remélem a sok off miatt nem banolnak
  • Laky
    arra, hogy ez nem olyan, mint a God of War (amúgy azt is nagyon imádom, de ez már off :)
    szóval nem ilyen halálra verek mindenkit stílus :))
  • God of War
    Most evvel mire célzol?
  • Fyrex
    nem neked való a játék a stilusodból már látszik :)
  • God of War
    Erre a játékra nagyon fáj a fogam de azt mondják hogy sokat kell benne gondolkodni ez igaz?
    1kérdés:ténleg csak 16 colosuss van benne?
    1kérdés:a végén ténleg átváltozik a csávó colosussá és lerombolja a népet?
  • Szaszura
    Hali!Ha valaki tudja hogy a kitartás hogy növelhető gyorsabban,írja már le lécci!!Már elég sok gyíkfarkat(vilogó)ettem de qva lassan nő az értéke!!thx
  • Moyko
    Van egy két mozgás ami alapvetően nincs leirva sehol ezeket leirnám egy kis segitség, ha valaki talált még az irja le.

Lesújtás karddal:

Ugrás után nyomd meg az R1 + négyzet gombot egyszerre. Igy teljes sebzést tudsz elérni nyomva tartásos döfés helyett.

Oldalra ereszkedés vágta közben (Csikós-Style):

Vágta közben tarsd nyomva az R1-et majd nyomd meg a "háromszöget" és told balra vagy jobbra a bal analógkart függően merre akarsz hajolni.

Nyergen állás és elugrás onnan (Csikós-Style):

Vágta közben tarsd nyomva az R1-et majd, told előre a bal analógkart, wanderszép lassan fel áll, a háromszöggel lehet el ugrani.

Dicséret, simogatás:

Tedd el a fegyvereket, legyen szabad a kezed, állj Agro mellé és nyomd meg a "kört". Wander megveregeti Agro nyakát, (felgyorsul a hp-stamina regenerálodás)

Merülés :

Nyomd az X-et uszás közben hogy mélyebre merülj
    * Quick start/stop—While Agro is standing still, pull down on the left analog stick and press X simultaneously: Agro will rear on his hind legs, then gallop. While galloping, the same command will make Agro stop in his tracks.
    * Quick reverse turn—While galloping, use the quick start/stop command twice in quick succession: Agro will perform a quick 180° turn.
  • Moyko
    Hát most fejeztem be a játékot...
    Bártán állíthatom .. szerény húszonpár éves tapasztalatimra visszatekintve is, életem egyik legjobb játéka. (ha nem a legjobb).

és most megyek megkeresem az átkozott földet.

csá!
  • vg
    Hülyeségeket beszélsz, kispatak! Konkértumokat nem tudsz mondani a dologról, mi? Ki is égeti magát?
  • Sir Quno Jedi
    Azt hiszel amit akarsz, max. magadat égeted... :D
  • vg
    Hát ez egy nagy hülyeség!
  • Sir Quno Jedi
    Nem elég 1x, de ÉN nem fogok spoilerezni... :D
  • vg
    Mimi? Többféle képpen végig kell nyomni? Hol, mikor, mit?
  • Sir Quno Jedi
    Nem mondhatta el mi a vége, mer ahhoz többféle képpen végig kell nyomni ám... Khmmm...

De azér a nevemben is húzzá rá még másfél kilovolt-ot a kissrácra! :D
  • vg
    Itt az ideje, hogy elköltözz otthonról!
  • Moyko
    Megszereztem a játékot... gondoltam beosztom.. (mert hát ritka jó) mindig csak 1 -1 kolosszust ölök meg.. kiélvezem.. elcsépeltem magam a 15. ig. (16 van ugye)
    Erre: megyek haza.. anyám mondja hogy unokaöcsém elvitt valamit és majd hozzavissza.. na ekkor felment a pumpa.. két nap mulva jönbe a srác a szobámba.. (szomszédba lakik az unokatesóm) odadja a SotC DVD-t majd hozzá teszi hogy végig nyomta.. és elmondja hogy mi a vége.

most bezártam a pincébe, és minden nap kinzom.
  • doubleW
    Köszi!
    Jólvanna:)
  • Laza
    Mindennek van egy 'hasznalati utmutatoja', meg az internetes oldalaknak is :)
    Sot, sok official forumnak eleve az az elso topicja, hogy 'nezz be ide, es olvasd el ha eloszor jarsz itt' :))
    De ha mar kepet szurtal be, akkor jo helyen olvasgattal, csak kicsit lentebb kell keresni ('makrok' link a kuldes gomb alatt)
  • Laky
  • doubleW
    Vagy nem tudják, h mi az.Pl én se.mi az?:) és hogy kell olyat csinálni?:)
  • Laza
    Csak ugylatszik nem szeretik hasznalni :D
  • DoNorBi
    ahogy olvasgattam forumot megjött ujra a kedvem a game-hez,el is döntöttem hogy a time attack modot megcsinálom,jelentem sikerűlt(azt hozzákell tenni hogy normálba:P)
    csak nemértem hogy miért nem lehetett felhasználni az előhozott cumokat TA-ban...
    a másik meghogy elkezdtem a hardot,idáig négyet elintéztem csak nemértem hogy miért nem lehet vagy felhasználni a normálba előhozottakat vagy egyből megcsinálni a kolosszikat TA modba is és akko hasznát venném azoknak...
    tehát nem jön át a lényege:(
  • Laky
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van ám ilyen is :)))))))))))))
  • vg
    Jaj, az nagyon gáz lenne! :( Sajnos én is elolvastam itt mielött végigvittem a játékot... :(
  • Fyrex
    mibe hogy ma vagy holnap jön hogy végigvitte és elmondja az egész végét, hogy hátha mi még nem tudjuk

spoiler előtag nélkül of korsz...
  • Laza
    Ez raadasul nem is a regi kiadas iso-ja, hanem az ujje, amit most adtak ki megint (a SotC miatt), ez ~907Mb kicsomagolva ;)

Meg akartam venni, de nagyon gagyi muanyag tokja van... a regi papirtokhoz kepest gagyi :)
  • vg
    Nekem ez a verzió van meg.

ICO.PAL.Multi5.READNFO.PS2DVD-SUSHi
    ICO PAL ReadNfo Multi5

Origin.: PAL Platform...: PS2
    Source.: DVD5 Filenames..: su-ico.rxx
    Size...: 15 x 50mb Format.....: iSO
    Date...: 24 Feb 2006 Language(s): DE EN FR SP IT

G a m e N o t e s

http://ps2.ign.com/objects/014/014833.html

This is the 2006 rerelease of the 2002 classic. We don't know if anything was changed, so trade it at your own risk. Just a leftover from yesterdays spree. Nukers do as you please.
  • Laza
    HIVATALOSAN az USA(NTSC) ICO volt CD-s, a PAL-os pedig DVD-s, mivel ez ~900Mb.
    Ezek a PAL CD-s vezriok nem tudom milyenek lehetnek :)

Egyebkent pedig a PAL-os ICO 'tobb' mint az USA(NTSC), ugyanis + fejtorok vannak benne, stb.
  • Laza
    Legyel mar szives hasznalni azt a nyomorult 'SPOILER' elotagot azon hozzaszolasaidnal, amelyek a jatek tartalmaval kapcsolatosak, es olyan informaciokat hordoznak ami lelovi a poent azok elott a jatekosok elott akik meg nem tartanak ott.

Masik dolog pedig az, latogass el ide Gamefaqs.com, majd hasznald ezt Sztaki szotar, es szvsz felejtsd el ezt a topicot, mert ilyen hozzaallassal ehhez a jatekhoz senkisem fog segiteni (remelem :)
  • Solidus
    Mi történt itt?!Kezd gumiszaga lenni.
  • Fyrex
    azt hiszem moderátorra van szükség ez nem állapot
  • vg
    A feljárat mellett van egy kidölt hosszúkás kör szobor, azon indulj el, és mindig mássz fel a szobrokra. Ha felmentél, akkor kétszer nyilazz bele, és ekkor neki fog furni. Ha végigértél, akkor be fogja törni a falat a pálya elején. Ott felálsz arra a talapzatra felül, nyilazod, mire rátokomlik az egész mennyezet. Ekkor leszakad a hátáról a cucc. Kimész a szabad terepre, és ugyesen felhergeled, hogy belerohajnon a kidölt szoborba, ekkor megszédül (mert nincs rajta a pajzs), és lehet szurni...

Egyébként, nekem nagyon ellemszenves, hogy ilyeneket írsz, hogy "testébe döfhetem a kardom", meg ilyesmi. Látszik, hogy egyáltalán nem érted az egész játék lényeget. Mind1.
  • dakela
    ja lehet
  • Ronin1350
    Szerintem rá kellett volna írni a játék borítójára csak 18 éven felülieknek, alá kis betűkkel: Fejed használat előtt felrázandó.
  • dakela
    Hát a 14. szörny az oroszlán! De melyik oszlopra kell felmászni mert egyikre sem sikerült?Nekem azis jó érzés lesz ha elmondod hogykell megölni és a testébe döfhetem a kardom!!!
  • Laky
    sokkal job érzés, ha magadtól jössz rá a megoldásra, én is eltököltem vele egy darabig ;)
  • SlickAdam
    Most amúgy melyikről beszélsz? A kicsiről a romok közt? Mássz fel az oszlopokra és hagyd hogy nekiszaladjon a köcsög. A többit meg találd ki!
  • dakela
    de mértnemsegítesz? Írja már meg valaki hogy kell megölni az oroszlánt!
  • SlickAdam
    Már megint itt vagy???
    Okos légy és figyelj a hangra, ami mindíg megszólal ha sokat szarozol egy kolosszussal, mert mi nem segítünk neked!
  • dakela
    Hi!
    Tud valaki segíteni?
    Az oroszlánt hogykell megölni?