1043
Az ICO készítőinek új játéka
-
Dajin #643 nem a szarvára kell ráugrani aztán a fejére? nemjácotam vele semmit csak látam, és kérdezem mer az logikusnak tünt mer elég közel ment jonéhányszor a válhoz... -
#642 kösz...
várj megprobálom elmagyarázni nem tudom ti hogy csináltátok de nem is érdekel...
na ugy van hogy meglövöm a talpát femegyekrá és ami a farkánálvan HP azt addig szurom migelnem tünik ésutána eöre menni nem lehet mert ugy efentebb már nincs szöramibe lehetne kapaszkiodni és nem tudok elöre jutni. -
moralosan #641 jó meglátás. -
#640 nem érted háturol semmiféle képpen nem tudok elöre jutni
nem nekem találtáák ki ez a gémet... -
#639 nem érted háturol semmiféle képpen nem tudok elöre jutni
nem nekem találtáák ki ez a gémet... -
#638 akkor rosszul csinálod...így kell -
#637 abba csak ez van:
Második kolosszus – a Bika
Íjunkkal lőjük meg a bika egyik hátsó talpát, mikor lép (érzékeny terület, sárgán világít). Ő erre elbotlik, fel tudunk kapaszkodni a lábát borító szőrön. Egészen jussunk fel a hátáig, két HP-t találunk, egyik a fején, másik a farka felett van.
és igy nem tudok elörejutni a fejéig! -
ballor #636 mintha régebben te linkeltél volna be egy cuccot
esetleg ha elolvasnád? ;) -
#635 a második koloszusnál vagyok hogyan lehet a fején lévö HPhoz eljutni mert probáltam mindenhogy de nem ment... -
#634 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
lol -
#633 Igen.Addig szúrd az egyiket amíg el nem tűnik.Ha eltűnt átmászol másikhoz és azt is addig szúrod amíg el nem tűnik. -
maruzst25 #632 Akkor mind a 2 HP-t meg kell szúrni??? -
#631 Azt ugye tudod hogy 2HP-ja van -
vg #630 -
maruzst25 #629 Szerintem ez a játék nagyon idegesítő.
Az első colossust simán megöltem. A másodiknak meglövöm nyíllal a hátsó lábát,majd felmászok rajta a farkához és ott megszúrom. Megtalálom a pontot ahol megkell ölni de egy kardszúrás után valami szemét idegesítő hang elkezd kattogni és a kiscsávó elveszíti az erejét és leesik. Ezt 3 szor megcsinálta én pedig kivettem a gépből a játékot. -
#628 hát ja de igy egyszerübb volt meert csak bekelet másolni:)
De legközelebb igy csinálom -
#627 De még jobb, ha megadod, hol találtad :)
SOTC segítség -
#626 Oké sorry -
#625 de majd spoiler makróval másoldgasd be... -
#624 Tudom:)
CSak keresgéltem a neten azt rátaláltam és elmentettem ha esetleg majd elakadnék valahol:) -
#623 Jé, ezt én írtam.:) -
#622 Első kolosszus – a Humanoid
Egyszerű dolgunk lesz. Rohanjunk utána, és ugorjunk fel a bal vádlijára. Itt találunk egy gyenge pontot, mely segít abban, hogy feljebb jussunk a kolosszusokon. Ezentúl SP (segítő pont) lesz a jelzése, azoknak a pontoknak pedig, melyeken a halálos sebzést ejtjük HP (halálos pont) lesz a neve. Fontos, hogy a HP csak akkor világít, ha a kard van a kezünkben.
Tehát döfjük bele fegyverünket a SP-be, mire a kolosszus térdre zuhan. Ugorjunk fel a combján lévő páncélra, s innen felmászhatunk egészen a derekáig. Manőverezzük magunkat fel a hátára a puttonyszerű képződményeken (ezeken meg is pihenhetünk), majd fussunk fel a fejére. Itt találunk egy HP-t, amit szúrkálva legyőzhetjük az ellenfelet
-
moralosan #621 a bal lábára mássz fel hátulról, ennyit segítek :) -
maruzst25 #620 Basszus már vagy 1000 ps2-es játékot kipörgettem de még csak most szereztem be ezt a gamét. Tényleg művészi alkotás. A zene pl RPG-ket megszégyenítő. Viszont az első colossusnál megakadtam:):)Nem akarok angol nyelvű leírást használni mert az lelőné a poént. Főleg ha csak 16 colossus van a játékban. Az mondjuk komoly hiba hogy a játék nem mondja el a kezelést az első harcnál. A játékos honnan találja ki? Arra mindenesetre rájöttem hogy a lábára kell felkapaszkodni és megszúrni a karddal. De állítólag az sem mindegy hogy az ember hogyan szúrja meg vagy mi a szösz. Egyébként a játékidő kb mennyi??Nagy a bejárható,belovagolható terület? Mert ugye a 16 colossus így első hallásra nem olyan sok. Főleg ha nincs más feladat a colossus gyilokon kívül. Sokan mondták hogy a játék hibája a ló irányítása. Szerintem viszont az eddigi második legjobb(a játékistenkirálycsászár GUN után). Mert egy lovat az életben is nagyon nehéz irányítani. Úgyhogy tök jól megcsinálták. I think so....:) -
vg #619 Nekem inkább a két lábon lépkedő butusok jöttek be igazán! -
#618 Ja, a repülős colossi-ok a legjobbak! Utána meg a vízi szörnyek... -
ballor #617 na, pont ezért írtam, hogy "számomra", ha béna vagyok, ha nem, a lovaglásokat utálom benne :)
a szörnyek egyre jobban tetszenek, ez a madár kafa volt, a szárnyára növeszthetett volna több szőrt is -
#616 Pedig kira az, csak bena vagy :D -
#615 mijen madarak? -
ballor #614 a gyülöcsfák mire jók? egy fára egyszer felmásztam, de jól le is estem :) -
ballor #613 a madár is meghalt azóta -
#612 jaj 4-et kinyirtál akkor mácsak 12 van a 16-ig:) -
ballor #611 számomra a lovaglás van a legjobban lebaltázva ebben a játékban
veszettül nem megy az irányítás, 4et leszedtem most
sok van még a 16ig -
#610 Uhhh ... nc ... -
#609 ja.
Tudom nem kellet volna -
moralosan #608 te komolyan megnézted a végét?! -
#607 Kösz ez a videó nagyon jó a zene is tetszik mindenképp megszerzem.
-
vg #606 Itt meg tudod nézni a játék végét 23 percben, nem is kell végigjátszanod... -
#605 Baze az 2.kérdés akart lenni és a colossust és félre irtam. -
vg #604 1kérdés:ténleg csak 16 colosuss van benne? Igen
1kérdés:a végén ténleg átváltozik a csávó colosussá és lerombolja a népet? Igen, és majdnem, de nem