Shadow of the Colossus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doubleW
huhh, mivel régebbi dolog, tényleg pofátlanság.Nade az új játékok?én azokat is sokallom.

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

Hmuda
Én is cask az 576 shopban láttam, de ott még tényleg 17k, ami egy ilyen régebbi játékért tényleg rablás (lehet azért ennyi, mert már régóta nincs raktáron és nem törõdnek az ár frissítésével).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

doubleW
ja, ha nem nekem szólt, bocsi

doubleW
Igen, tudom, hallottam ezt-azt, többnyire pozitív dolgokat..ezért is keltette fel az érdeklõdésem.

doubleW
Igen, de mivel nem ismerem...Lehet hogy jó, de ha nekem nem tetszik, akkor kidobott pénz.Ha tetszik, lehet megveszem.:)Meg õszintén szólva, egy játékért 15-20e ft...kicsit húzós, nem?

Hmuda
Elõre szólok, hogy az ICO nem ilyen stílus, sokkal inkább egy komolyra sikerült platformjáték mesteri köntösbe bujtatva. Nem túl kidolgozott harc, de egész jó fejtörõk csodás környezetben. Legalábbis én ilyenre emlékszem, nem egy mai darab.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fyrex
hát igen, terveszem hogy beszerzem az ico-t mert a sotc fantasztikus, nagyon megfogott

Avanti Crociati!

Hmuda
Pedig ez tipikusan az a...hmmm..."sorozat" amit egy jóérzésû ember már elvbõl megvesz és nem letölt. Az ICO-t tesó vette, én meg a Colossust. Nem bántam meg, mestermû.

Fyrex
úgy érted hogy 77 perc és kijön a postás bácsi :p

Avanti Crociati!

doubleW
LOL

amugy szerintem is már "majdnem tökéletesre" sikeredett gém, minden elismerésem, csak igazából keveslem azt a 16 szörnyet, meg a 10 óra játékidõt.Haverom tök ki van akadva ezen a játékon, mindig azzal jön, hogy egyszerûen nem tudja, nem érti, hogy mi a jó abban, hogy bántjuk ezeket az "ártalmatlan" szörnyeket...JAJ, Szegény szörnyek igy- JAJ, szegény szörnyek úgy...:))
Korábban nem ismertem az ICO játékot, de mivel elvileg ez az ICO2, igy kiváncsi lettem, milyen is lehet az az ICO.Már 77% :))

Laza
Figy srac, a korodat nem akarom firtatni, de szvsz ugyanazzal a lendulettel add el a PS2-d mint amivel megvetted ...
Dark side is yours :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Érdekes csak az elején nem ment mostmár simán kiirtom a lényeket tegnap est még megöltem a 10.et is a teknõst ! Majd ma folytatom
dinomano
ez az...aki nem birja a manga/anime félig fius-lanyos tökömtudja milyen nemü karikat; az ne jatszon ezzel a gémmel... Amugy hol van a SoTC karija a japcsi rpg-k karijaihoz kepest... de azokat meg azért nem bantom, mivel a japcsi RPG-kben neha a design nem a legjobb, de maguk a gémek überfaccájosak...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

jólvan na:)
megöltem a madarat is!
Fyrex
gratulálok, ez tényleg egy neked való játék sikerült szászszori kérdezgetés után egy napalatt a 16ból 3...

és még osztod az észt mintha mi nem tudnánk :DDDDDDDDD

hahó itt már majdnem mindenki végigtolta <#wave>

Avanti Crociati!

Hmuda
fanatifo, dakela: a törlést vegyétek figyelmeztetésnek.

mateus33
Black-et próbáltad már?<#alien2>

Seth
srác. Nem játszottál még elég japán játékkal ahhozz,hogy meg tudd különböztetni :D

PSN ID.: Beegabor

Megöltem ez egy nekem való játék!
Amúgy szerintetek a fõhõs akivel vagyunk az mi? leszbikus nõ vagy hormonzavaros férfi? esetleg transzvesztita? Mert nõies külseje van de férfias hangja... és a nõje miatta van az egész cécõ hogy ujraélessze azáltal hogy megöljük a szörnyeket..
Fyrex
dakela nem egészen vagy normális sry

old meg egyedül ennek semmi értelme...

Avanti Crociati!

Ennek örülök akkor majd próbálkozok még!
Nem kell

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Remélem nem a lóról kell ráugrani mert azt sosem fogom tudni megcsinálni!!!
Valahogy a hátára kell ugrani de nemtudom hogyan és honnan lehetne. Ha a szakadék túloldalára megyek akkor nemér el és van hogy 2 lábra áll de csak oylankor szal arra gondolok vagy a hátúlján seggénél lévõ valamire kéne ugrani valahogy vagypedig a csápjaira amik lógnak lefelé de egyiket semérem el. Legalább azt mondjátok már el hogy a ló kell e hozzá hogy megtudjam csinálni vagy nemkell?
Neme.
Nézz körül, és használd elõnyödre a terepet. Ami ott van, az nem véletlenül van ott.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

na írja már meg valaki hogykell megölni
Hmuda
Ha nincs kedved szenvedni vele akkor az egész játékot még most kellene elfelejteni mert így annyi értelme van játszani mint...szóval semennyi.

nemtudok angolúl és nincs türelmem órákig szarakodni vele.Hogykell megölni?
Szerintem Dakela te hagyj fel ezzel a játékkal! Ennek így tényleg nincs értelme, hogy minden kolosszusnál be fogsz irogatni. Mi lesz még késõbb???? Rossz belegondolni. Itt az az élvezet ha rájössz magadtól és megoldod. Vagy a www.gamespot.com-on keress rá a játékra és ott le van írva minden.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Most a 4.néla nemtudom mitkell csinálni ennél a 4lábúnál, valahogy a hátára kéne ugrani de honnan? van valami trükk vagy a lóról kéne?
Erre nem tudok mit mondani... Lehet te nem is játszotál ezzel a játékkal?

Approach the sleeping colossus and it will awaken. Its attacks are pretty
basic, it stomps around and swings its gigantic sword at you. Its sword swing
is what will allow you to get up on to the colossus so you can reach its
vitals. However, the colossus is wearing protective armor on its arms, but
it looks brittle. Search around the battle area for a circular stove-element
looking thing. Stand on this, and when the giant swings its sword its arm
armor will break, thus allowing you to climb up the full length of its arm.
You have to make sure that the giant's sword hits directly on the circle, move
a good ways away from him, let him catch up, run back to the circle and stand
behind it. Jump out of the way as it is about to connect!

Once you have successfully managed to break the giants armor, you task now is
simple, make your way up to his head and strike his vital point. Again, use
its sword strike against it. When its sword connects with the earth, run up its
sword and grab on to the furry part of its arm. As with the last colossus that
you fought, this one has two different vital points: One on its head and one on
its stomach. I suggest going for the stomach first, while you are on the furry
part of its arm, move yourself around its arm so that the character's back is
to the giant's side. Hold R1 and Triangle, move the left analog stick in the
direction of its mid-section and wait for an opportunity to jump. Once you see
this opportunity, release Triangle and grab on to its mid-section. Crawl onto
its stomach and strike the symbol a few times until it disappears. Now you can
either attempt to get back to his arm from its mid-section or you can drop down
and use the same method you used before to climb up its sword.

Once you are back on his arm, climb up and around to its back. You can rest and
recharge your grip meter on its neck or shoulders. When you are ready, climb up
its neck and onto its head. Strike the symbol as many times as needed to bring
down the colossus.
mikeboy
Laky képén jól látszik a hasa
itt

mikeboy
És asszem nem is a fejét kell gyapni

mikeboy
Én nem találkoztam leszakadó pajzsal:)

A pálya közepén vagy egy beton kör, oda kell belecsapnia, ekkoe leszakad a karjáról a pajzs. Onnan már sima az út fel a kobakjához...
mikeboy
jah, a husángján kell felmászni

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

egy ilyen magas 2 lábon álló izé aki csapkod a husángjával a földbe. Páncélozott a teste sok helyen.
mikeboy
Melyik is a harmadik?

jah erre gondoltam énis csak hagytam mivel azthittem íjazni kell... Kiváncsi lennék azért hogy íjjal is lelehet e szedni.
Pedig arrakell amikor lecsap felkell mászni a rúdra és felszaladni a kezére......de igy értelme sincs a játéknak.......
hát próbáltam felmászni rá de nemsikerült sehogysem aztán vettem észre hogy ha lövöm ott ahol nincs páncél akkor megy le az energiája iszonyat lassan! Mivel a lábaira nemtudok felmászni gondoltam rá hogy a bunkójára kéne amivel lecsap de nemsikerült arrasem!
LOL:))))))))))))))))))))))))))))
Neme.
Ha az elsõn meg a másodikon túljutottál, akkor gondolhatod, hogy a harmadikat sem lehet csak úgy lelõdözni. :) Természetesen erre is fel kell valahogy mászni. Mondjuk ennek a módjára én véletlenül jöttem rá, mert nem nagyon utalt rá semmi, hogy mit kéne csinálni.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

hát?akkor hogy öljem meg? ez abszurd!!! több órája lõttem talén a 15%át levittem de aztán behaltam ! Van itt valami taktika? hogy kell megölni?
mikeboy
ne íjjazd:)

hát ez a 3. szörny nagyon geco már íjazom vagy 2 órája de még a negyede sem ment le az energiájából...
jó nemkell ugatni kb 4 napja van ps2õm! AMúgy kösz a segítséget mostmár menni fog!
Ez valami vicc lesz, ugye????????? Ennel a játéknál egyszerübb, jobban kezelhetõbb játékot nem találsz a piacon! Javaslom neked a Pókémon játékokat, mert ez bizony nem neked való!
mikeboy
Még a joy is berezeg