112
Új kvíz-show
-
winnie #72 nem tudsz általánosítani egy műfajból. ilyen alapon azt is lehet mondani, hogy a filmeknél minden jobb, mert nem tetszett az xxx2. vagy, hogy a sportnál minden jobb, mert nem szereted a ritmikus sportgimnasztikát. (biztosan van olyan reality műsor, amit tuti, hogy mindig néznél.) -
#71 a valóságsónál minden jobb. -
winnie #69 butaság. egyértelmeűen a heti heteshez hasonlít annyiban, hogy híres emberek beszélgetnek, viccelődnek egymással egy műsorvezető irányítása alatt
+
(nem is értem, miért nem mondta senki, de) ugye még a "fele sem igaz" c. klasszikus vágó istván vetélkedő a másik hasonlóság, ahol is pl. a játékosnak kellett kitalálnia, hogy melyik híresség mond igazat. ez teljesen erre épül, csak nem vetélkedő jellegű. -
winnie #68 persze, hogy van. egyrészt nemcsak magyar verziók vannak (az amerikaiak sokkal színvonalasabbak) - másrészt biztos itthon is van rajongója ezek közül az egyiknek (a topikokból ítélve - csak mazsoláztam): osbournes, győzike, amerikai motorok, megasztár, viva la bam, pimp my ride, amazing race, stb. -
#67 Aztán én is rájöttem, hogy nem nagyon, csak a szereplőgárdából gondoltam, hogy itt valami gyenge humorú politikai beszélgetés lesz. -
#66 Nem értem mért hasonlítjátok a Heti Heteshez. Rohadtul nem hasonlít rá. -
#64 Jó valóságshow van? -
#63 Nem azért mondom, de valóban az embrenek ez jut róla az eszébe, hogy egy férfi és női nemiszerv. Mikor utaztam busszal, pont arra lettem figyelmes és meg is jegyeztem a haveromnak, hogy milyen "menő" ilyet firkálni...valaki ebben éli ki magát, visszataszító...aztán most látom, hogy ez a TV2 plakátja....hát elárulja mennyire értelmiségi műsor... -
#62 HETI HETES UTÁNZAT -
winnie #61 egy jó szappanoperánál vagy egy jó valóságshow-nál nem jobb. -
#60 Hát ezeknél valóban jobb. Azzal viszont már nem értek egyet, hogy érdekesek voltak a kérdések :) -
#59 Jobb egy ilyen müsor mint egy Brazil szappanopera,vagy egy valoságshow ,esetleg kibeszélö show és egyéb ilyen agyszükitö dolgok.ebben legalább érdekes dolgok voltak kérdésnek föltévve..................... -
Kifu #58 Szerintem is kibaszott szar volt. A Sat1-en levő műsorról koppintották, de a német verzió jóval jobb (szoktam nézni)... -
Aspyrin #57 Egyetértek, bár a határ szó helyett rakás-t használnék. -
#56 lehet azt hitték hogy Havas növeli a népszerűséget, de az mellett hogy huszonéves diákok zsebeit kiforgatja a tandíjakkal, a reggeli műsorban csak kilógott a lóláb amikor megkérdezte: mi a franc az a Jamiroquai?...
hiába, a nagyim is mindig mondta hogy műveltséget lehet szerezni de intelligenciával születni kell.
-
#55 egy nagy határ szar ez a műsor -
#54 Lesz ez még így se volt a címe az Alföldi műsorának, valóban nem volt túl sikeres :) -
#53 mi volt az a Jakupcsekes műsornak a címe? Vitriol? :P vagy annak az Alföldi volt a műsorvezetője? volt vagy 5 adás kb :P -
#52 megint egy silány műsor,..miért nem homokeksz e címe? -
#51 a tv2 nek megint sikerült egy RTL-es müsor(Heti Hetes) gagyi utánzatát összehozni... már a neve is LOL hát még a müsor -
#50 Betiltotta a Tv2 plakátjait Tarlós -
Thanatos #49 a hangmérnök... :) -
#48 jah, unalmas
1 jó mozzanata volt: Havas-Torgyán szócsata -
mbz #47 hát ez gyenge volt -
#46 na hát ez elég uncsi inkább tépek alukálni -
mbz #45 akkor én jobb vagyok mint 1 vihar -
mbz #44 én már pisiltem le szúnyogot és nyertem -
#43 a magnó :) -
mbz #42 a közönség nem nevet de mégis van nevetés hang akkor most ki nevet? -
mbz #41 -
#40 Torgyán: én a hétszeres borrendlovag D-: -