Buzera (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Hát ezeknél valóban jobb. Azzal viszont már nem értek egyet, hogy érdekesek voltak a kérdések 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Katka22
Jobb egy ilyen müsor mint egy Brazil szappanopera,vagy egy valoságshow ,esetleg kibeszélö show és egyéb ilyen agyszükitö dolgok.ebben legalább érdekes dolgok voltak kérdésnek föltévve.....................

Szerintem is kibaszott szar volt. A Sat1-en levõ mûsorról koppintották, de a német verzió jóval jobb (szoktam nézni)...
Egyetértek, bár a határ szó helyett rakás-t használnék.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Montanosz
lehet azt hitték hogy Havas növeli a népszerûséget, de az mellett hogy huszonéves diákok zsebeit kiforgatja a tandíjakkal, a reggeli mûsorban csak kilógott a lóláb amikor megkérdezte: mi a franc az a Jamiroquai?...
hiába, a nagyim is mindig mondta hogy mûveltséget lehet szerezni de intelligenciával születni kell.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Bandi 18
egy nagy határ szar ez a mûsor

Taranov
Lesz ez még így se volt a címe az Alföldi mûsorának, valóban nem volt túl sikeres 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zaki
mi volt az a Jakupcsekes mûsornak a címe? Vitriol? 😛 vagy annak az Alföldi volt a mûsorvezetõje? volt vagy 5 adás kb 😛

Montanosz
megint egy silány mûsor,..miért nem homokeksz e címe?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

NuCLEARScoRp
a tv2 nek megint sikerült egy RTL-es müsor(Heti Hetes) gagyi utánzatát összehozni... már a neve is LOL hát még a müsor <#levele><#levele><#levele>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

a hangmérnök... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Gorvik
jah, unalmas
1 jó mozzanata volt: Havas-Torgyán szócsata

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

hát ez gyenge volt

Sheva
na hát ez elég uncsi inkább tépek alukálni

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

akkor én jobb vagyok mint 1 vihar

én már pisiltem le szúnyogot és nyertem

Sheva
a magnó 😊

a közönség nem nevet de mégis van nevetés hang akkor most ki nevet?

Gorvik
Torgyán: én a hétszeres borrendlovag D-:

Sheva
csoda h nem aludtak el

a nézõket figyeljétek õk is unják a mûsort

Sheva
te a cicin kívül nézel mást is? 😄DD

haju nem hajó

Sheva
istenem hát elég looool mûsor...

látszik h tv2

RTL Klub Rlzzz

a közönség között a fekete hajó nõcinek jók a cicii

vége a reklámnak

Gorvik
Na ne mond... 😄

akyyy
az olyan mint ha egy alsós rajzolt volna egy férfi nemiszervet!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gorvik
Mos' mi van? :C

Taranov
Én meg azt nem értem, hogy Verebes miért ugat le mindenkit, aki jobboldali.
Ez jobb, mint Tarlós jobboldali sértettsége?

zaki
:o

Gorvik

zaki
jah, én sem találtam nagyobb képet... mind1 😛

Gorvik

ez kurva nagy poén volt hát ezen beszarok<#taps><#taps><#taps><#taps>
na jó semmi tényleg kaka<#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2>

zaki
itt egy cikk róla.

akyyy
Más eszik!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
õ a Buzera!

Taranov
Szar a mûsor.

zaki
ki a fene ez a bringa? életemben nem láttam még

Taranov
Hát eddigi tapasztalataim szerint szeretett polgármesterünk az esetek nagy részében jól tudja megítélni, hogy mit kell leszedetni, szóval támogatom, bár nem láttam a reklámot 😊

jó cici i vannak a nõcinek benne csak már kicsit öregecske

Sheva
Heti Hetes 4 EVAAA!!!

Sheva
Torgyán Papa nagyon ott van...

zaki
Torgyán Jocó nagyon meleg <#idiota><#nyes><#nevetes1><#smile>

zaki
nem tudom, hogy kik lesznek benne, most tudtam meg, hogy van ilyen mûsor 😛

bár reggel volt a mokkában asszem a 3. kerület polgármestere, hogy le akarja szedni az oszlopokról a mûsor plakátját, mert ízléstelen, meg mittomén (egy arc, ami egy faszra hasonlít, meg egy pina alakú vmi, ami nem tom mi akar lenni 😛