Buzera (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A HH-ben az elmúlt hét meghökkentõ politikai, közéleti és sport eseményei a téma. Itt teljesen függetlenek egymástól és úgy alapból is a kérdések... És miért pont HH utánzat? Itt 6an vannak <#idiota>#idiota>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
akkor pár név akik szerepeltek a bumerángba a kezdetekkor de a kapuccsínól ismerhettük meg õket :
- "forrás" robi
- comandante tomas grande
- hmmm <#fejvakaras>#fejvakaras> most olvasom hogy grande danobius-os akkor az a rövid idõ a slágeren <#nemtudom>#nemtudom>
- nekem ezek olyanok voltak reggelente mintha a családom lenne remélem nem hozod szóba a barátokköztöt mer mérges leszek <#kuss>#kuss>
ha lenne lehetõségem hallgatni a bumerángot istenemre mondom nyitnék neki topikot <#eljen>#eljen>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Kapuccsínó? A Danubius Kapuccsínóban voltak? Mert a Bumeráng elõtt nem hallgattam.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem téveszted össze õket valakivel? 😊
Szerintem nagyon gáz, nagyon ritkán van poén, hihetetlenül el van szállva magától Bochkor, ahhoz képest, hogy az ég világon semmi humora nincs.
bochkorék meg a rádióba valók ott páratlant mûvelnek a TV az egy más mûfaj <#szomoru2>#szomoru2>
Pl. Bochkor pénteken is hasonló színvonalon mûködött a Bumerángban, azon röhögtek, hogy a jogging nem a jóga szóból ered.
Szánalmas szerintem.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
most már sajnálom h nem láttam 😊
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Ahogy én is, sokan nézik a mûsort már az elsõ adástól fogva. Sokan azért pártoltak el tõle, mert unalmas (mint az elsõ adás volt), és sokkal kevesebben azért, mert rátértek az ízléstelen témákra. Így a nézettség szempontjából az ízléstelen témák sokkal kedvezõbbek.
Hidd el, sok ember van, akinek nem a poén kell, csak az, hogy a szexrõl vagy a WC-témáról legyen szó. (Ugye Fábry is az utóbbira épít, és egy csomó szar film is)
te viszont nézed😊
okoska...
Havas: Siketeknek hangjelzést.
<#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Stephen(Sing Chi) Chow forever
pár híres ember viccelõdött, végre láttam egy percre villám gézát (az egy állat), de nekem ez unalmas - annyit meg nem ér meg, hogy "5 percenként egy király poén" miatt nézzem. (a heti hetes, amikor néztem viccesebb volt, ezen is tuti sokan tudnak nevetni)
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Hosszas távollét után jelentkezem, kedves naplóm. Két konkrét megállapításom született e hosszas távollét alatt; egyrészt szinte mindenkinek a jó kurva anyját, másrészt hogy kifinomult küldetéstudatom van kialakulóban. Nem tudom, melyik az ijesztõbb perspektíva.
Amennyiben úgy érzi, hogy Önnek is a jó kurva anyját, további részletekért nyomja meg az egyes gombot. Amennyiben kifinomult küldetéstudatomra kíváncsi, nyomja meg a kettes gombot. Amennyiben egyik sem, nyomja meg az egyes gombot mégis.
A küldetéstudat a telefonfülkére ragasztott buzera-pinával kezdõdött, amelyrõl szerencsére a fiam (6) nem kérdezte meg, hogy micsoda, különben kénytelen lettem volna azt felelni: kisfiam, ez egy pina, amit azért rajzoltak ide, hogy te azt hidd, hogy ez egy pina, majd mikor elolvasod a feliratot, akkor szégyelld magad, hogy ez mégsem pina, pedig te azt hitted, hanem ez valami más, és te bizony rosszra gondolsz, tehát rossz vagy, hisz a vak is látja, hogy ez a pina nem pina, hanem valami egészen más. Miközben a balfék harmadik kerületiek leszedetik a pinát (meg a faszt is) a kerületi bölcs testület teljes egyetértésével, hiszen ne legyen már telepinázva (és -faszozva) a kerület -- nyilván õk is utálják, ha a gyerek rákérdez. A lényeget nem látják, persze, de hát mit várjunk Tarlós úrtól?
Amire senki nem kérdez, még a gyanús nevû Önszabályzó Reklám Testület sem, hogy ez a reklám vajon etikus-e -- és nem a pina miatt. Az ÖRT úgy vélte, hogy a pina nem pina, csak egy pinára emlékeztetõ rajz (rombusz, bazmeg?!), holott a vak is látja, hogy az egy pina. De attól, hogy közvetetten közlik ugyanott, hogy ez a rombusz nem pina, a dolog mindjárt elfogadtható és etikus reklámszempontból, annak ellenére, hogy e plakát lényege épp az, hogy az a rajz egy pinát ábrázol. Ha nem azt ábrázolná, akkor a plakát alapötlete sem mûködne, ergo: az ott mégiscsak egy pina, csak egy ún. reklámetikus pina.
Következtetésem e tárgyban tehát az, hogy az ÖRT vezetõjének felboncolt hullájába pisáló koboldot ábrázoló képre emlékeztetõ rajzot készítve, majd aláírva hogy "hát nem látod, hogy ez egy virágcsendélet?", a rajz virágcsendéletté válik és kitehetem minden reklámfelületre -- feltéve, ha még valami szart is rá akarok sózni közben az olvasóra.
Azt már fel sem merem említeni, hogy mi a fasznak kellett a sírból elõbányászni a szerencsétlen Torgyánt, akirõl már annyira jól megfeledkeztünk? Magas az öreg villanyszámlája -- sokat fogyaszt az otthoni lift -- és kell a gázsi? Csókoltatják a férgek a pakatkvérbõl. Szerettem volna idemásolni a buzera stáblistáját, de legalább is annyit, hogy kikbõl áll ez a kreatív csapat. Nem büszkék rá, nem írták ki a webre.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szörnyû: reklám utána fõznek megint reklám utána megpróbálnak az emberre sózni valami szar a TV Shoppban utána Rajzfilm, majd megint reklám! SZÖRNYÛ
+
(nem is értem, miért nem mondta senki, de) ugye még a "fele sem igaz" c. klasszikus vágó istván vetélkedõ a másik hasonlóság, ahol is pl. a játékosnak kellett kitalálnia, hogy melyik híresség mond igazat. ez teljesen erre épül, csak nem vetélkedõ jellegû.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Canon 450 D