112
Új kvíz-show
-
#30 az olyan mint ha egy alsós rajzolt volna egy férfi nemiszervet! -
#29 Mos' mi van? :C -
#28 Én meg azt nem értem, hogy Verebes miért ugat le mindenkit, aki jobboldali.
Ez jobb, mint Tarlós jobboldali sértettsége? -
#27 :o -
-
#25 jah, én sem találtam nagyobb képet... mind1 :P -
mbz #24 -
#23 -
mbz #22 ez kurva nagy poén volt hát ezen beszarok
na jó semmi tényleg kaka -
#21 itt egy cikk róla. -
#20 Más eszik! -
#19 ő a Buzera! -
#18 Szar a műsor. -
#17 ki a fene ez a bringa? életemben nem láttam még -
#16 Hát eddigi tapasztalataim szerint szeretett polgármesterünk az esetek nagy részében jól tudja megítélni, hogy mit kell leszedetni, szóval támogatom, bár nem láttam a reklámot :) -
mbz #15 jó cici i vannak a nőcinek benne csak már kicsit öregecske -
#14 Heti Hetes 4 EVAAA!!! -
#13 Torgyán Papa nagyon ott van... -
#12 Torgyán Jocó nagyon meleg -
#11 nem tudom, hogy kik lesznek benne, most tudtam meg, hogy van ilyen műsor :P
bár reggel volt a mokkában asszem a 3. kerület polgármestere, hogy le akarja szedni az oszlopokról a műsor plakátját, mert ízléstelen, meg mittomén (egy arc, ami egy faszra hasonlít, meg egy pina alakú vmi, ami nem tom mi akar lenni :P -
mbz #10 ezt találtam
A felsorolt kilenc fejezet közül � félig-meddig találomra � egyet emelek itt ki, hogy ennek révén a könyv sokszínűségét próbáljam érzékeltetni. A képes beszéd című fejezet az alábbi részegységekre bomlik: 1. általános bevezetés (pl. viszonya a körülíráshoz) és 2. a frazémák rendszerezése különféle jelentéskörök szerint: a) az ember és testrészei, b) az ember élete, c) az ember és a természet, ill. a természeti erők kapcsolata, d) az ember ősi foglalkozásai, e) ember és társadalom, f) katonaság, hadakozás, g) jog, közigazgatás, h) szórakozás, i) hitvilág. Például a b) ponton belül, a ház és berendezése jelentéskörben említett szólások közül idézünk néhányat: kőszirten rakott ház, fövenyre épített ház, szedték a sátorfájukat, (erkölcsös ember érzékeit) retesz alatt tartja, (a szüret) az ajtó előtt áll, (a szégyent) nem teszi ki az ablakba, két szék között a pad alá / földre esik, (a szemetet) a szőnyeg alá söpri stb-stb. -
#9 Ahogy Bochkor pici mondta, valóban eléggé érdektelenek a kérdések. -
mbz #8 hűha torgyán papa megmondja -
mbz #7 hát jah
akkor most ki és mit tesz ki az ablakba?
cici vagy csomag -
#6 Elképzelhető.
Ha minden héten más szereplők lesznek, akkor nem egészen Heti Hetes koppintás. -
#5 Na én is pont kezdtem nézni. Eddig elég unalmas. -
#4 heti hetes koppintás?
tuti bukta -
mbz #3 de jó pont akartam csinálni 1 ilyen fórumot -
#2 És már el is kezdődött -
#1 A Buzera egy kvíz-show, amelyben a szereplőknek a nézők által beküldött, mindennap használatos szavak, kifejezések, közmondások, szokások eredetét kell megfejteniük.
A műsor állandó műsorvezetője: Bochkor Gábor, az ő segítségével minden héten öt sztárvendég próbálja a nézői feladványokat megfejteni. A vendégek elméleteket gyártanak, hogy egyre közelebb jussanak a helyes megoldáshoz.
A BuzerábanVerebes István, Havas Henrik és a beszélőkéjéről is jól ismert dr. Torgyán Józsefen kívül az első adásban Marjai Judit és Para-Kovács Imre is töri a fejét a feladványokon. Bochkor Gábor moderálja a vendégeket, ő teszi fel a nézői kérdéseket, ezután a ők elkezdenek találgatni.
tv2.hu