112
Új kvíz-show
  • akyyy
    az olyan mint ha egy alsós rajzolt volna egy férfi nemiszervet!
  • Gorvik #29
    Mos' mi van? :C
  • Taranov
    Én meg azt nem értem, hogy Verebes miért ugat le mindenkit, aki jobboldali.
    Ez jobb, mint Tarlós jobboldali sértettsége?
  • zaki
    :o
  • Gorvik #26

• zaki
    jah, én sem találtam nagyobb képet... mind1 :P
  • mbz
  • Gorvik #23
  • mbz
    ez kurva nagy poén volt hát ezen beszarok
    na jó semmi tényleg kaka
  • zaki
    itt egy cikk róla.
  • akyyy
    Más eszik!
  • akyyy
    ő a Buzera!
  • Taranov
    Szar a műsor.
  • zaki
    ki a fene ez a bringa? életemben nem láttam még
  • Taranov
    Hát eddigi tapasztalataim szerint szeretett polgármesterünk az esetek nagy részében jól tudja megítélni, hogy mit kell leszedetni, szóval támogatom, bár nem láttam a reklámot :)
  • mbz
    jó cici i vannak a nőcinek benne csak már kicsit öregecske
  • Sheva
    Heti Hetes 4 EVAAA!!!
  • Sheva
    Torgyán Papa nagyon ott van...
  • zaki
    Torgyán Jocó nagyon meleg
  • zaki
    nem tudom, hogy kik lesznek benne, most tudtam meg, hogy van ilyen műsor :P

bár reggel volt a mokkában asszem a 3. kerület polgármestere, hogy le akarja szedni az oszlopokról a műsor plakátját, mert ízléstelen, meg mittomén (egy arc, ami egy faszra hasonlít, meg egy pina alakú vmi, ami nem tom mi akar lenni :P
  • mbz
    ezt találtam
    A felsorolt kilenc fejezet közül � félig-meddig találomra � egyet emelek itt ki, hogy ennek révén a könyv sokszínűségét próbáljam érzékeltetni. A képes beszéd című fejezet az alábbi részegységekre bomlik: 1. általános bevezetés (pl. viszonya a körülíráshoz) és 2. a frazémák rendszerezése különféle jelentéskörök szerint: a) az ember és testrészei, b) az ember élete, c) az ember és a természet, ill. a természeti erők kapcsolata, d) az ember ősi foglalkozásai, e) ember és társadalom, f) katonaság, hadakozás, g) jog, közigazgatás, h) szórakozás, i) hitvilág. Például a b) ponton belül, a ház és berendezése jelentéskörben említett szólások közül idézünk néhányat: kőszirten rakott ház, fövenyre épített ház, szedték a sátorfájukat, (erkölcsös ember érzékeit) retesz alatt tartja, (a szüret) az ajtó előtt áll, (a szégyent) nem teszi ki az ablakba, két szék között a pad alá / földre esik, (a szemetet) a szőnyeg alá söpri stb-stb.
  • Taranov
    Ahogy Bochkor pici mondta, valóban eléggé érdektelenek a kérdések.
  • mbz
    hűha torgyán papa megmondja
  • mbz
    hát jah
    akkor most ki és mit tesz ki az ablakba?
    cici vagy csomag
  • Taranov
    Elképzelhető.
    Ha minden héten más szereplők lesznek, akkor nem egészen Heti Hetes koppintás.
  • Taranov
    Na én is pont kezdtem nézni. Eddig elég unalmas.
  • zaki
    heti hetes koppintás?

tuti bukta
  • mbz
    de jó pont akartam csinálni 1 ilyen fórumot
  • Gorvik #2
    És már el is kezdődött
  • Gorvik #1
    A Buzera egy kvíz-show, amelyben a szereplőknek a nézők által beküldött, mindennap használatos szavak, kifejezések, közmondások, szokások eredetét kell megfejteniük.
    A műsor állandó műsorvezetője: Bochkor Gábor, az ő segítségével minden héten öt sztárvendég próbálja a nézői feladványokat megfejteni. A vendégek elméleteket gyártanak, hogy egyre közelebb jussanak a helyes megoldáshoz.
    A BuzerábanVerebes István, Havas Henrik és a beszélőkéjéről is jól ismert dr. Torgyán Józsefen kívül az első adásban Marjai Judit és Para-Kovács Imre is töri a fejét a feladványokon. Bochkor Gábor moderálja a vendégeket, ő teszi fel a nézői kérdéseket, ezután a ők elkezdenek találgatni.
    tv2.hu