840
Criterion FPS ps2/xboxra
-
ballor #479 ne félj, legfeljebb meghalsz :)
lesznek csekkpointok, az utolsó szoba lesz az érdekes
nyugtatót szerezz be
habár easyn még könnyű -
#478 Nem merek nekiállni az utolsó pályának. -
#477 Én csak Easyrider vagyok, mert mint mondtam, ez az első fps-em konzolon és szoknom kell. dE már egész jól megy. -
ballor #476 nem, most a 4esnél fogom kezdeni
kivárok picit -
#475 mivan má black opsba is végig toltad?? -
ballor #474 most már lassabban fogok haladni, sajnálom, hogy vége lesz
ki akarom élvezni még, ami hátra van
kicsit mocsok ám, a 3as pályán 3 checkpoint van, ha valahol nem csinálod meg a sec. obokat, akkor is tovább enged, erre vigyázni kell, mert a köv. checkpointhoz érve nem válik faileddé! habár olyankor már nincs értelme megcsinálni, mert úgysem lesz teljesítve -
#473 én csak videokat láttam és onnan tudom hogy egész jo.
többet én sem tudok rola:) -
#472 Nekem megvan, de még nem volt időm kipróbálni. Jónak tűntek a képek, ezért szreztem meg. Akkor Black után érdemes nekiállni vagy Black után nyomi a grafikája és a játékmenete? Könnyű benne célozni? -
#471 haver ftpjén hálisten megtalálható,mint minden:D -
#470 honna akarod lenyalni
-
#469 ok rá is repülök, köszee -
#468 figy ijen mászkálos lövöldözös game én azt mondom hogy igen megéri letölteni -
#467 akkor egy letöltést megér:D -
#466 egyébként aeon flux jó de könyörtelenül nehéz:))))))))) -
#465 nem csak ahogy elnéztem a topicot észrevettem hogy nem igen irogálnak nagyábbol ballor és én meg néha-néha torrente meg te senki egyéb. -
#464 A hatost egy szuszra lenyomtam. A hetediket (a hidasat) szinte végigtoltam egyből, már a híd végén voltam, egy busz mögé akartam bújni és közben megkaparintani a rakétát, de volt ott egy taposóakna...
Kezdhettem volna újra a híd közepén lévő checkpointtól, de nem volt hozzá kedvem és kinyomtam. -
a többiek meg csak olvasnak és röhögnek:D:D -
#462 hát itt kb én érzem csak át a helyzeted mert ballor nem hiszem elakadott volna ezen a pályán szol érted mit akarok mondani:)))) -
#461 én az 5ösön vagyok és oltári szívás van...:D
mostanság kicsit hanyagoltam a gamet, mert vhogy nekem se sikerült:Dde asszem Te tudod, miről beszélek:)
-
#460 most a hatos de azt még nem kezdtem el mert nem volt törelmem az ötöst is nagybátyám csinálta+ -
#459 hányas pálya? -
#458 kösz a bátoritást:) -
#457 sose add fel:D -
#456 de én akarom megcsinálni de ha már 100x probáltam és nem sikerül akkor mit tehetek -
#455 off:
Ballor minek neked az a fránya shadow of the colossus én megszabaditalak töle
legyen szived -
ballor #454 hm, de annak mi értelme?
nem te akarod megcsinálni? bár te tudod, hogy hopgy lesz meg a 100%
én pl. a GT4-el vagyok így: ott 3 mission kell a 100%hoz
meg tudnám csináltatni, de minek? én akarom, azt hogy 100%nak mondom mi értelme? én akarom 100ra vinni -
#453 fél óra gondolkodás után rájöttem hogy megtudom csinálni azt a pályát de mikor elértem oda nagyot csalodtam mert nem sikerült de lám hüszeretö nagybátyám alig 20perc alatt megcsinálta.
és ennek örülök -
#452 az egész játék maga a tökéj:) -
#451 végre volt módom kipróbálni ez az FPSt , hát az irányítása elég nehéz , grafikája viszont nagyon jó -
#450 off:
ezt elfelejtetem
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK A TOPICBA:) -
#449 csak angol az oldal nem tudok angolul -
ballor #448 adtam egy címet lentebb, nézz utána a játéknak
néha nem árt, és így, hogy nem csináltad meg a pályákat még egyszer sem (nem nyomtad easyn, normálon), így érdekesebb
habár utána sokkal hamarabb meg fogod tudni csinálni az első két pályát, amivel királyabb lesz az időd; én nem foglalkozom az idővel, hogy mennyi idő alatt lehet a 100%-ot megcsinálni (láttam neten olyat, aki 24 óra alatt fullra vitte), mivel egy pályát ha van kedvem végigviszek többször is, és kipróbálva a silver fegyvereket másabb minden csata -
#447 ha ezt tudom akkor tovább szenvedek. -
ballor #446 bizony, onnan már csak az exit van hátra :) -
#445 szoval az már a pálya vége volt a p****ba
na majd laközelebb én is ezt csinálom ott hagyom azt lenyugszok:) -
ballor #444 csak itt nincs elsősegélyes doboz :) ez a hard mód! itt nincs ilyesmi
csak amit a katonák elejtenek, azok meg kicsi dobozok -
#443 szol csak 8pályás össz- vissz akkor szenvedek mégegy darabig:) -
#442 Az a pálya vége! Jól megszívtad, mert most viheted végig az egész pályát! Én az első emeleten gyorsan körberohangáltam, lövöldöztem, felszedtem elsősegélydobozokat aztán bevonultam az egyik sarki szobába és ott agyon csűrtem az összeset. Amikor nagyon lecsökkent az életem, gyorsan kirohantam életért. Ha mindet kivégezted, akkor fuss le a lépcsőn és a bunkerba dobj be néhány gránátot, mire az felrobban és huss, fuss be!
Különben én is úgy csinálom, hogy ha elpattan az agyam, akkor egy fél órára ott hagyom a gépet bekapcsolva és később kitisztult fejjel folytatom. -
#441 a házban a harmadik ellenörzöpont lementem egy lépcsön ot várt egy csunya bácsi szétlöttem azt bementem egy nagy terembe két pajzsos csávó azokat nem tudtam szétlöni és mégrajtük kivül kb.30-an 20kinyirtam de má nem volt több életem azt mission faild na ezt eljácotam 3x4x azt elpatant az agyam ha nem lett volna anyám a szobába akkor neki vágtam volna a kontrollert a tv-nek de igy csak lenyomtam egy szép szöveget. -
ballor #440 black opsban most csináltam meg a másodikat
az ölés a fegyver miatt nem olyan borzasztó, itt már keresni kell, sokkal több időre számítottam, de ez 1 óra 5 perc alatt meg is lett (itt már 28 secondary van), nagy segítség, hogy az adott checkpointnál a SELECT-re megmondja, hogy mennyit is kell megcsinálni és ha nem stimmel még, akkor javítsd
jó játék nagyon!