Black
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a "black ops" vagy mijen mód az mijen?
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
az 5-ös hardon most megakadtam, és jól levertem bosszúból egy 20 perc alatt az easyn, silver fegyverekkel
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
iszonyat így, sokkal jobb szerintem, és ami a lényeg: én is meg tudtam csinálni, tehát másnak is van esélye! Sokkal jobban kell tudni a Hardhoz, de ez így van jól, most 64% és Commando rangom van, az utolsó 4 kell meg a normál utolsója és kész
(még én sajnos nem járok ott, de addig jó, mert nagyon élvezem)
Bár azt is mondják hogy rövid a játék😞
de nem baj majd meglátjuk
Checkpointok száma pályánként:
1: 0 db
2: 2 db
3: 3 db
4: 2 db
5: 2 db
6: 2 db
7: 1 db
8: 3 db
Egyébként az elsõ végigjátszás a legnehezebb, de majd belejössz; én is így voltam, alig éltem túl a pályákat easyn, de már végiggyalogolok rajtuk (igaz már silver fegyverrel, mert a szintet végigvittem); a hardnál kezdõdnek a problémák azt hiszem 😊 arra tényleg gyúrni kell, és figyelni nagyon, taktikázni meg minden ilyen okosság
Csináld majd meg normálon is, nem lesz nehéz (igaz nekem az utolsó checkpoint utáni szoba nem sikerült még, mert ott lett hagyva: felidegelt 😊 )
hol jársz, milyen fokozaton? a hidas jó pálya, vigyázni kell az RPGsekkel, mert nagyon zúznak; a hidas végefele tele lesz aknákkal, azokat lõdd ki és felrobbannak az ellenfelek is 😊 átmenve a hídon is lesz RPG-s, legyen nálad rakéta, de a busz vagy mi mögött is fel tudsz venni egyet, lõdd ki az RPG-st, a legvégén meg a bejáratot, ott még lesz egy páncélos genya, arra is tartogass egy gránátot, ha nem lövöldözve akarod kinyiffantani
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu
Az utolsó teremben a fele ellent ki lehet szedegetni még a bejáratból, aztán balra fel a lépcsõn a sörétessel és imádkozni...
de silverrel a normal és az easy jelentõsen könnyebb lehet; a hardon csak az elsõt vittem végig kíváncsiságból, az egy rövid pálya, azt hittem nem tudom megcsinálni, de sikerült, majd tovább nyomom ha lesz türelmem idõm
tegnap a gulágos utolsó terem kikészített normálon, még álmomban is ott volt a fehér pötty és céloztam mindenkire
ja, egyébként a hardon több ellenség lesz? vagy számuk az ugyanannyi marad? el nem tudom képzelni az utolsó termet annyi ellennel 😊 de gyúrni kell itt rendesen, ahogy látom
Ha pl. hardon kezdve végigviszi az ember, akkor a könnyebb fokozatokon visszamenõleg beadja a silver fegyvereket.
A black-ops fokozathoz meg eleve silver M16+M203-ast ad, viszont itt minden másodlagos célt teljesíteni kell!
a 100%-hoz minden szint kell? ja, ha valaki hardon vitte végig, akkor valami olyasmit olvastam, hogy visszamenõleg is megkapja a silvereket, ez így van?
jó lesz a hard, tegnap próbálkoztam vele, az erdõsnél veszettül kell taktikázni, mert ugye nincs kaja sok, meg ha sokan támadnak, akkor hamar befellegzett, majd próbálom ezeket megoldani
jó játék ez na!
annyira így utólag nem volt vészes
kerestem az utolsón a fõellenséget, de semmi extrát nem láttam rajta, a lövészároktól balra voltam és fejbe is lõttem két pacákot onnan, gondolom az utolsó volt a fõgenya... sajnos elég semmis a vége, vártam valami videjót, de csak a készítõk listája jött fel, egy rövid beszélgetõs anim után
nagyon jó játék volt, aki most kezdi, annak mindenképpen a normált ajánlom (sajnos abba a hibába estem, hogy easyn vittem, így normálon is végig kell majd tolni, hogy megkapjam a silver fegyvereket)
silver kérdés: minden fegyver silver lesz, unlimited ammoval? RPG stb is?
Nem mondtam, de a legvégén a végtelen RPG-s elllenfeleknél a lényeg, hogy a fõgonoszt lelõdd, aki amúgy a két bunkerbejárat mögött van, de elõbb-utóbb õ is kijön a géppuskákhoz, és fejbe lehet lõni, így nem kell a bejáratot gránátolni...(asszem)
majd holnap próbálkozom még
elgutottam egy térre, aminél egy vörös csillagos obeliszk van, hol lesz már a checkpoint? 😄 nagyon el kéne oda jutnom!
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
a pajzsosok nagyon szemetek, az már kiderült számomra
ahogy nézem érdekes lesz, tele szobákkal és ellenséggel
na majd jól nekiugrok
van valami spéci ezen a pályán, amire vigyázni kell?
*urva jó a játék, de van egy pálya ahonnan az Istenért sem tudok továbbjutni, pedig mindenkit már szétlõttem és robbangattam is sokat hátha kidõl egy fal...
...de nem
Ez a pálya ahol repülõroncsok hevernek a földön és néhány IFA + egy
odali házból *urva sokan jönnek.
Köszi!
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...