Black

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

God of War
És most játszok elöször a Black-el de célozni tudok mert nem ez az elsö ijen játékom, megugyis minden pálya eljén lehet változtani a nehézségi szintet.
Egyébként a "black ops" vagy mijen mód az mijen?

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

nem reflex kell leginkább hozzá hardon, hanem ismerni kell, hogy honnan jönnek elõ a partizánok, meg pontosan kell tudni célozni (vagyis jól kell tudni használni a joyt)

az 5-ös hardon most megakadtam, és jól levertem bosszúból egy 20 perc alatt az easyn, silver fegyverekkel

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

God of War
Mibajod van ember?
Nem olyan nehéz ez

Solidus
Akkor neked vannak reflexeid.Normálba is elég nehéz nekem,nemhogy hardon.

.:SOLIDUS:.

God of War
Megjött a játék nagyon jó a 3.pályán vok Hardon nyomom elég kemény.

God of War
má lövöldözni akarok<#violent>

most fejeztem be két pályát hardon
iszonyat így, sokkal jobb szerintem, és ami a lényeg: én is meg tudtam csinálni, tehát másnak is van esélye! Sokkal jobban kell tudni a Hardhoz, de ez így van jól, most 64% és Commando rangom van, az utolsó 4 kell meg a normál utolsója és kész

God of War
Majd holnap meglátjuk mijen.Már alig várom, egykis Dúrr-dúrr,piff-paffra már kivagyok éhezve😊

torrente
Ha nincs türelmed vagy idõd egy szuszra végigvinni egy pályát, akkor eléggé kitolódik a játékidõ.

God of War
Szoval király a game

DoNorBi
köffi,nekem már a jóból is megárt a sok<#nevetes1>

Haverok, Buli, Fight Club!

Minden nehézségi fokon megnyitja az M16A2-est. Tehát ennek az unlockja van csak. De nem is a jutalomért kell végigtolni, hanem mert jóóóóóó 😄

különösebb pluszt nem fog adni, talán valamelyik fegyvert
(még én sajnos nem járok ott, de addig jó, mert nagyon élvezem)

DoNorBi
azt jutalmazza a gép?

Haverok, Buli, Fight Club!

a 100% nem lesz rövid 😉

God of War
Szasztok! holnap jön meg a játék már alig várom mert sokan mondták hogy nagyon jó egész olcsón hozzá tudtam jutni.
Bár azt is mondják hogy rövid a játék😞
de nem baj majd meglátjuk

szerintem benézted a checkpointokat (én is így voltam elsõ végigjátszásnál, nem figyeltem, hogy hol is volt)

Checkpointok száma pályánként:
1: 0 db
2: 2 db
3: 3 db
4: 2 db
5: 2 db
6: 2 db
7: 1 db
8: 3 db

Egyébként az elsõ végigjátszás a legnehezebb, de majd belejössz; én is így voltam, alig éltem túl a pályákat easyn, de már végiggyalogolok rajtuk (igaz már silver fegyverrel, mert a szintet végigvittem); a hardnál kezdõdnek a problémák azt hiszem 😊 arra tényleg gyúrni kell, és figyelni nagyon, taktikázni meg minden ilyen okosság

Csináld majd meg normálon is, nem lesz nehéz (igaz nekem az utolsó checkpoint utáni szoba nem sikerült még, mert ott lett hagyva: felidegelt 😊 )

torrente
Nekiugrottam a 4. pályának és heroikus küzdelem után teljesítettem! Marha hosszú pálya volt és ha jól figyeltem, akkor csak egy checkpoint volt a pálya közepén, ami õrjítõ lett volna, ha egyszer is meghalok. Azért elég durva, hogy több, mint 2 órán keresztül úgy kell koncentrálni, hogy nem halhatok meg. Bár tán ettõl lesz egy kicsit életszerû!

a linkjeiden lévõ jó volt, a végigjátszás leírásában lévõkkel nem boldogultam

ezen az oldalon a FAQsban lévõket próbáltam, ahol 3x 4 karakter van, közöttük "-" jellel, ezek látom, hogy 4x4 karakteresek, ezeket nem néztem, de megnézem majd

Banyapapa
sikerült már valakinek chetet alkalmazni a játékban? én egyet próbáltam, de nem ment; valahol azt olvastam, hogy a profilnévhez kell beírni, de nem lett jó

meg lehet azt csinálni (én is megoldottam, igaz a normálon az utolsó felidegelt és ott is hagytam 😊 a hard már izgalmasabb 😊 ) próbálkozz és megoldod 😉

ffxi
Csak easy-n és ennyire idegesítõ<#falbav>. Mi lesz késõbb?<#kuss>

Fákjúal!

lõni és nyomulni, néha elbújni 😊
hol jársz, milyen fokozaton? a hidas jó pálya, vigyázni kell az RPGsekkel, mert nagyon zúznak; a hidas végefele tele lesz aknákkal, azokat lõdd ki és felrobbannak az ellenfelek is 😊 átmenve a hídon is lesz RPG-s, legyen nálad rakéta, de a busz vagy mi mögött is fel tudsz venni egyet, lõdd ki az RPG-st, a legvégén meg a bejáratot, ott még lesz egy páncélos genya, arra is tartogass egy gránátot, ha nem lövöldözve akarod kinyiffantani

ffxi
Mi a titka a hídas pályának??? THX!!

Fákjúal!

dinomano
Nagyon jo technikaliag a gém; de sztem pár dolog kimaradt... Engem zavart, h. nincs autos ill. jarmüves rész (szinte már midnen FPS-böl kihagyhatatlan-és sztem kell is, h. feldobja picit jatekmenetet); helyenkent tul monotonná válik a lövöldözés + a sztori picit nem illik a képbe; meg van 1 jo nagy kontraszt a jatekmenet + a sztori között...Gyüjtögetjük az infokat, szétdurrantjuk a lap-topot; összeszedünk ezt-azt, de a gém az ölésrõl szol; és végig oylan érzése van az embernek, h. a second-objective-eket csak ugy bedobaltak a palyara; mert nem volt jobb dolguk... Anno a NOLF-ban "elhittük"; h. infot gyüjtünk, ennel a gémnél nekem ez nem sikerült...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Rossz értékelés? Véleményem szerint a játékban a grafikai motor, az irányítás, a játékmenet egy hihetetlen jól megírt, szilárd vázat alkot, de nincs ami ezt a vázat "kitöltse", azaz story+hangulat+az a bizonyos X faktor amitõl egy játék igazán jó lesz a hibái ellenére, így a rövidség is megbocsájtható lenne.

torrente
Szinte mindegyik játék rövid és mégis jobb értékelést kap egyik-másik.

tán mert rövid

tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu

Szerintem hard-on ugyanannyi és ugyanolyan erõs ellenfelek jönnek, csak kaja nincs annyi.

Az utolsó teremben a fele ellent ki lehet szedegetni még a bejáratból, aztán balra fel a lépcsõn a sörétessel és imádkozni...

torrente
Tegnap megcsináltam a 3. pályát is. Überbrutál ez a játék! A külföldi internetes értékelõk miért kb. 7,5-re pontozták, az számomra rejtély.

ok, köszi
de silverrel a normal és az easy jelentõsen könnyebb lehet; a hardon csak az elsõt vittem végig kíváncsiságból, az egy rövid pálya, azt hittem nem tudom megcsinálni, de sikerült, majd tovább nyomom ha lesz türelmem idõm

tegnap a gulágos utolsó terem kikészített normálon, még álmomban is ott volt a fehér pötty és céloztam mindenkire

ja, egyébként a hardon több ellenség lesz? vagy számuk az ugyanannyi marad? el nem tudom képzelni az utolsó termet annyi ellennel 😊 de gyúrni kell itt rendesen, ahogy látom

100%-hoz minden nehézségi szintet teljesíteni kell.

Ha pl. hardon kezdve végigviszi az ember, akkor a könnyebb fokozatokon visszamenõleg beadja a silver fegyvereket.

A black-ops fokozathoz meg eleve silver M16+M203-ast ad, viszont itt minden másodlagos célt teljesíteni kell!

akkor minden szint megcsinálása után lesz silverem, ha a hardot megcsináltam, akkor meg az OPS részhez is azt kapok

a 100%-hoz minden szint kell? ja, ha valaki hardon vitte végig, akkor valami olyasmit olvastam, hogy visszamenõleg is megkapja a silvereket, ez így van?

jó lesz a hard, tegnap próbálkoztam vele, az erdõsnél veszettül kell taktikázni, mert ugye nincs kaja sok, meg ha sokan támadnak, akkor hamar befellegzett, majd próbálom ezeket megoldani

jó játék ez na!

Minden fegyver silver lesz, de csak azon a fokozaton, amin végig van jászva minden pálya. Easy után éremes hard-ra menni ha szereti az ember a kihívást, a black-ops fokozat amit hard után bead igazából könnyeb mint a hard mert...

ja, mégvalami találtam cheatet a gammához (unlimited cuccokat, de valami miatt nem bírtam azzal tolni, szerencsére, jobb, hogy én csináltam meg végül is)

na, közben megcsináltam
annyira így utólag nem volt vészes
kerestem az utolsón a fõellenséget, de semmi extrát nem láttam rajta, a lövészároktól balra voltam és fejbe is lõttem két pacákot onnan, gondolom az utolsó volt a fõgenya... sajnos elég semmis a vége, vártam valami videjót, de csak a készítõk listája jött fel, egy rövid beszélgetõs anim után

nagyon jó játék volt, aki most kezdi, annak mindenképpen a normált ajánlom (sajnos abba a hibába estem, hogy easyn vittem, így normálon is végig kell majd tolni, hogy megkapjam a silver fegyvereket)

silver kérdés: minden fegyver silver lesz, unlimited ammoval? RPG stb is?

roberto0915
<#violent>

Obeliszk mögött a bunker bejáratnál ad checkpoint-ot.

Nem mondtam, de a legvégén a végtelen RPG-s elllenfeleknél a lényeg, hogy a fõgonoszt lelõdd, aki amúgy a két bunkerbejárat mögött van, de elõbb-utóbb õ is kijön a géppuskákhoz, és fejbe lehet lõni, így nem kell a bejáratot gránátolni...(asszem)

keményen lenyomtak, azt hiszem ennek több idõ kell
majd holnap próbálkozom még

elgutottam egy térre, aminél egy vörös csillagos obeliszk van, hol lesz már a checkpoint? 😄 nagyon el kéne oda jutnom!

Nem írták le a lényeget, addig szórnak RPG vel , a végén amíg ki nem robbantod a két géppuska fészket a pálya végén. ( elég az egyiket az lesz a kijárat) A baj csak, az hogy mindaddig nem tudod semlegesíteni, amíg meg nem jelennek a párkányon az RPG sek utána lehet, pl. szétgránátozni. A pajzsos legények után ha jól számoltam kb 6 van jön pár „sima „ellenfél. Go le pályán lesz pár maszkos egykét sima katona majd be az egyik oldalsó szobába. Leszeded fent a párkányon a moszákat ( 2db) nyílik lent szinte veled szemben mind a két géppuska fészek és ezzel egyidõben kijönnek az RPG sek . Pár gránát majd miután minden felrobbant mehetsz is ki és kész a pálya . Ha maradsz a lépcsõn, elõbb utóbb szétlõnek pláne hard vagy Black szinten .

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

huh, ez azért nem valami biztató, de majd meglátom mit tehetek
a pajzsosok nagyon szemetek, az már kiderült számomra

Gulag: Gránátokkal spórolni, csak pajzsosok ellen, MP5 mellet második fegyvernek shotgun kötelezõ. Legtolsó teremnél, még mielõtt belép az ember mindenkit fejbe MP5-el, ha elfogyott az elsõ hullám, balra fel a lécsõn, onnan ki lehet szedegetni a (lépcsõn guggolva) a legvégén végtelnségig keletkezõ RPG-s ellenfeleket.

eljutottam az utolsóhoz, a Guláhos pályához
ahogy nézem érdekes lesz, tele szobákkal és ellenséggel
na majd jól nekiugrok

van valami spéci ezen a pályán, amire vigyázni kell?

roberto0915
Ja!
Köszi!

Ott jár sztem. A sötét bunker szerû fõbejáratot kell célozni. Sok gránát, meg van visszább egy RPG, az hasznos.

mateus33
Ott van az az épület szemben,ahonnan középrõl is lõnek,meg kétoldalról ugranak ki a katonák. Na ott a fõbejáratba kell pár rakétát v gránátot beleereszteni,amíg szét nem robban teljesen. (Ha itt jársz egyáltalán😊

roberto0915
Hi!
*urva jó a játék, de van egy pálya ahonnan az Istenért sem tudok továbbjutni, pedig mindenkit már szétlõttem és robbangattam is sokat hátha kidõl egy fal...
...de nem

Ez a pálya ahol repülõroncsok hevernek a földön és néhány IFA + egy
odali házból *urva sokan jönnek.

Köszi!

nekem is megvan ez a game... de mondjuk nem ezek a kedvenceim de a grafikája az nagyon állat. jó kis játék lett 😊

Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...