840
Criterion FPS ps2/xboxra
  • toza #599
    mer nincs Urban.Chaos.Riot.Response topik?!vagy legalabb itt csubogna vki rajta...sztem rohatt jo klon lett..nem merhetetlen nagy otlettel,de hangulatossa tettek kicsit fpst ezzel a segitgetos "feladat megoldos" ezzel azzal...

teccik..masnak nem jon be?!? par kep
  • ballor
    ha PS2-re akarsz jó FPS-t, akkor kötelező
    nálam BEST lett, az tutti! Ne félj tőle, és imádni fogod a hard fokozatát! nagyon jó!
  • leslieboy
    Én egyáltalán nem bántam meg:)..Válasz a kérdésre:D
  • stream man
    a black-et érdemes megvenni ps2-re????
  • toza #595
    kijott a Urban.Chaos.Riot.Response !!nyilvan blak klon!!de naon ott van!!uaz a majer jatek menet,franko kiskuldetesek!!sztem kul!
  • ballor
    mondtam én neked régebben, hogy jóóóóó!

a Black Ops lesz a vacakolós, ott mindent meg kell szerezni, a másodlagosokat most csak ismerkedés szerint nézd meg, a legjobb fokozat a Hard, ha ezt megcsinálod, utána mindend Silver fegyver lesz (normál és easyban is), azzal meg a játék könnyű lesz

Jó játékot!
  • Al Age
    Nekem is meglett a játék, tényleg érdemes volt beszerezni, fergeteges.
    Az első pályát pár napja csináltam meg, a másodikkal most végeztem, hát nem gondoltam, hogy szinte egész délutános elfoglaltság lesz! :D
    1 óra 50 perc alatt értem végig, normal fokozaton játszok.
    Hozzátartozik a dologhoz, hogy nagyon aprólékos vagyok, így mászkálós játékokban igyekszek az egész pályát bejárni és inkább a pálya széléről lesből lőni az ellenfelekre, mint szemből rájukrohanni. Ennek hátránya pontosan az, hogy 1:50 volt ez a pálya, előnye viszont, hogy minden másodlagos küldetést is megcsináltam (az első pályán is). :-)
    Mindenesetre azt hiszem a harmadik pályának ma már nem állok neki. :D
  • anatol
    kÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET
  • ballor
    szóval a Black Ops vagy a Hard? a hard a legnehezebb (de szerintem te a Black Opson vagy, ha failed a cuccod)
    mert ugye nem mindegy

a hardon kevesebbet kell teljesíteni, a blackon mindent, plusz robbantósakat is
    a recon mindig egy megkereshető/található tárgy, tehát nézz jól szét

(spoiler:

szóval amikor mész a farm fele, akkor lesznek katonák, léesz olyan rész, ahol egy tűz körül állnak körben vagy ketten, ott lesz a Recon Object, csak vedd fel és kész)
  • anatol
    Üdv mindenkinek !

Legnehezebb fokozaton nyomom éppen, a második pályán a missiok között van egy RECON elnevezésü , tudna valaki segíteni, hogy mit kell csinálni hozzá ,hogy az is sikerüljön, mert a gép csak akkor enged tovább ha az összes melléküldetést megcsinálom.

előre is köszönöm a segítséget.
  • ballor
    találtam valamit, ami nekem kicsit hiányzik

amikor végigtolom, akkor silver fegyverek lesznek, jó lett volna úgy megcsinálniuk, hogy ha ismét akarok egy pályával játszani, mondjuk hardon (ami az igazi kihívás), akkor lehessen választani, hogy akarom-e a silverekkel nyomni

most elkezdtem játszani ismét, és egy profilomat úgy fogok hagyni, hogy semelyik szinten sem tolom végig a 8-as pályát, ezzel minden szinten elérhető marad a silverek nélküli pálya
  • Tyler Durden
    Most fogok kicsit nekiülni, bár nincs ma se annyi időm, szal lehet inkább vmi csírább fokozaton beadok 1 pályát
  • ballor
    elég hosszú, több checkpoint is van
    amikor már-már azt hiszed, hogy okés, akkor még jön két ellen :) és ez több pályarészletnél megfigyelhető
  • Tyler Durden
    Nahh még nem jutottam a végére, de nagyon tetszik a pálya (: Azt nemtom kérdeztem e már, a 8 pálya közül ez a leghosszabb?
  • toza #585
    rohatt nagy gaz hogy kihagytak multitt belole!!!
  • ballor
    na cimbora, milyen volt az utolsó ütközet? ;)
  • Tyler Durden
    Hja sajna meló van meg más irl elfoglaltságok, szal ez gyakorlatilag kényszerpihenő
    Nagyon kíváncsi vagyok az uccsó pályára. Egész estét a gamának fogom szánni, remélem meg is tudom csinálni. Amennyiben vége, utánna asszem nekilátok a normal és easy fokozatoknak is..
  • ballor
    nemtom, én nem bírnék ki két napot, de lehet neked kényszerpihi van munka stb. elfoglaltság miatt, de mindenesetre nem rossz a rápihenés: nagy csata lesz

ez is sokrétű, több pályarész van, több checkpointtal, a második checkpoint előtti kis pihi, majd újta támadááááááááááááás! az utolsó szoba meg csak a ráadás

ja, a végén majd figyeld a magyar nevet a névlistában! ;)
  • Tyler Durden
    Nahh tegnapi nap kiveséztem a 6os 7es pályát. A 6os az kb babazsúr szinten mozog, ami talán 1 pici nehézséget vitt a pályába, az a sniperek jelenléte volt, amennyiben ez sem lett volna, akkor kb a 2es pálya nehézségével vetekedne.. A 7es pálya nagyon feelinges volt. Azt hittem totál uncsi lesz a hídon való átkelés, de hatalmasat tévedtem. Hosszú tömött sorokban rohamozott az ellen, szerencsére az M16ossal nem volt nehéz darabokra szedni őket
    6os pályán nem sikerült meghalnom, a 7esen viszont a végén 2x is. Kellemes meglepetés volt, hogy a pálya végén közvetlen nem volt checkpoint, ellenben 1 húzósabb csatát kellett megvívni.
    Ma, meg holnap pihentetem a Black-t, pénteken viszont nekilátok az uccsó pályának..
  • Tyler Durden
    Nahh akkor már nincs sok hátra a gaméből, kiv leszek a végére. Igyexem majd figyelni a beszélgetést, bár eddig sem mindent értettem meg sajna, nemtom ki, hogy van vele, de nekem hiányzik a felirat
  • torrente
    A 6-os pálya szerintem szemre nagyon kívánatos és hangulatos, bár tényleg elég könnyű.
    A 7-es pályán egy hídon kell átkelni. Nem hosszú és nem olyan nehéz.
    A 8-as pálya viszont talán a leghosszabb pálya és minden olyan ellenfél szerepel benne, akik a játék során már feltűntek.
    Ha jól tudsz angolul, akkor kérlek figyelj az utolsó pálya utáni beszélgetésre, mert szeretném pontosan tudni, hogy miről van szó!
  • Tyler Durden
    Pozitívan kell előre tekinteni különben soha nem megy le az adott pálya (: Az szinte természetes, hogy a vége nehéz lesz /nem is számítottam másra/, de az 5ös pályán a vége k*rva nehéz volt, de maga a többi része is embertelen. Ezt a nehézséget közel sem érzem a 6os pályán. Tényleg a végét ki, hogy csinálta meg az 5ösnek? Én speciel 2 gránáttal jutottam el a végére, kezdéskor berohantam középre egy jól elhelyezett gránát és lepihent a 2 pajzsos meg 1 sima muki. Ezután mint a villám szaladtam fel a felső emeletre és onnan büntettem tovább. Eleinte lent próbáltam meg boldogulni, de esélyem nem volt lent életben maradni. A végén mikor megjelent a géppuska fészek, akkor átmentem felül arra az oldalra és legránátoztam /1xűen hangzik, de nem volt az/. 7es és 8as pálya hosszú amúgy?
  • ballor
    nagyon bizakodó vagy, szerintem direkt így csinálták meg a pályát, hogy a nehéz után jöjjön egy könnyű; kimaradt egy szó: látszólag :) a végén készülj, sokan lesznek és fentről is jön majd az áldás rendesen

de tényleg könnyebb, mint az 5
    mindjárt végig fogod nyomni és kezdheted a Blacket, utána a két kicsi pályát
  • God of War
    Hát igen az elején biztos nem:)
    De a vége felé már igen
  • Tyler Durden
    Elkezdtem a 6osat. Hát nemtom, csak belenéztem /első rpg-s ellenfélig vittem el/ de szerintem sétagalopp. Snipert fel lehet szedni elején egy konténerben, szal az elején tutti nem lesz nagy para..
  • God of War
    A hatodik pája kicsit vészes ha easybe nyomod akkor kapásból van hagtompitód és avval kell szedegetni az emberkéket:)
  • Tyler Durden
    Nahh finally 5ös pálya is done. Nem mondom a végén a géppuskafészek és társai igencsak megizzasztottak. A 6os pályába belenéztem, de mivel sokkal tágasabb helyek állnak rendelkezésre, ezért nekem speciel sokkal könnyebbnek tűnik. Az 5ös pálya az vmi rémálom. /haverom normalban tolta le, és sokkal jobban fel lehet szerelkezni a végső csata előtt, 2 nagy healing stb../
  • God of War
    az 5.pája a téma mert az ténleg kemény:)
    Föleg a 7.
  • ballor
    de még akkor is meg fogsz döbbenni, ha innen túljutsz a köv. checkpointig :) ott is kemény legények várnak rád
  • Tyler Durden
    Nahh hát tegnap sem jutottam tovább :I A zuhanyzó utáni folyosón megszívatnak, igaz az m16ossal akartam megcsinálni azt a részt, de nekem az a fegyver vhogy nem fexik. Mikor lövök olyan nagy fény van, hogy szart se látok tőle, ergó célozni se tudok rendesen, szal ha ma megint eljutok odáig akkor gránát meg a normális puska kombóval fogom adni. Esetleg megtartom a páncélöklöt addig /3 töltény is van benne/ azt azzal megszórom a folyosót

Amúgy eddig messze ez a legkeményebb pálya, nem lehet szarral gurigázni..
  • ballor
    a zuhanyzó rész után fel jobbra, onnan leölöd a bejövőket és ki a folyosóra előre, ott többen lesznek, kézigránát legyen, meg jó csúzli, mert a végén és a szobákban is előfordulnak a jó emberek, de ezzel még nem lesz vége, az utolsó teremben jönnek a pajzsosok... és azok csúnya munkát tudnak ám végezni veled :) ne ijedj meg, megcsinálható; én rohantam feléjük és aprítottam őket, rájuk kell támadni, sokan lesznek, amikor kipusztulnak, akkor kirobbantani a fészket és The End

ez tényleg kemény pálya, de megcsinálható
  • God of War
    és magam is 9900-ért szereztem a Blacket csak 1500volt a postaköltség de amúgy megéri az árát.
  • ballor
    szerintem ha FPS-t akarsz akkor ez a legjobb választás
    ha kicsivel több történetet bele, akkor talán Killzone (meg ha multizni akarsz, amihez megfelelő cuccok is kellenek; ami nekem nincs, mert slimem van és a sanyi nem biztosít hozzá netdiscet, hogy a fene vinné el)
    de én a Killzonomat elcserélném egy Black-re :) szóval, érted gondolom

ja a Blacket már a neten meg tudod venni 9900-ért, csak nézz szét
  • God of War
    na azé 20ezret nem ért:)
    Én 11500-ért szereztem de a 15ezret is megéri.
    Dévids megéri az árát ténleg nagyon jó kis game.VEDD MEG:)
  • Dévids
    a képek, videók alapján elég jó a grafikája!!!
  • gvanessa
    az évszázad legjobb játéka! én 20ezret is adnék érte (de már megvan :P)
    Egy Kis Info
  • Dévids
    helo
    szeretnék valami új játkra beruházni úgyhogy megkérdezlek benneteket hogy milyen játék a Balck éredmes megszerezni?
  • Tyler Durden
    MOst kicsit pihentetem a gamét, az 5ös pálya felbaszott agyilag ((: A lényeg a köv, bejutottam az 5ös pályán a bunkerba /engem vmi elmeroggyant kezelő központra emlékeztet/. Namost vmi hihetetlen sok ellenség jön és eddig 1 bizonyos pontnál nem jutottam tovább. A fürdöhelység utáni folyósóig 2x jutottam el de mind 2x kicsináltak, ha meg vmi benézek, akkor már előbb kipurcanok, szal most 1 nap pihi, utána újult erővel megyek neki és remélem sikerül (:
  • ballor
    Itt a hosszú hétvége! Tessék játszani, mert felkérdezem! :D
  • torrente
    Talán épp az ötös a legnehezebb pálya. Az utolsó sem kutya, főleg mert sok ellenség van - nem kevés pajzsos.