840
Criterion FPS ps2/xboxra
  • Code92
    jó kiss gamma már ígyxezüst stukikal tolva csak ritkán vancsekkpojnt sajna éselég rövid gamma de gyönyörű 6 és fél órát töltöttem el vele
  • ballor
    a kézigránát nem, de a rakételövős fegyver unlimited
    aranyfegyverek nincsenek a játékban
  • dinomano
    Az ezüstfegyverek "megkapasa" utan a kezigranatokbol is végtelen lesz? Az aranyfegyverek tartogatnak még vmi speckot az örök löszeren kivül?
  • Sland
    igen az a második, azon már túl vagyok. az nagyon jó rész volt... :P
  • Code92
    az a második pálya!
  • ballor
    Harmadikhoz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A harmadiknak furcsán van vége, megtisztítod az 5 házat és kész, fura, mert utána picit még mozoghatsz és egyzser kész
  • Sland
    BLACK game guide

de ez nem az amit keresek...
  • Sland
    A 3. pályának mikor van vége? Mert én sztem meghaltam valahol a végén és kiírta hogy mission completed... de lehet hogy nem haltam meg, csak nagyon kevés életem volt...
  • pc killer
    Vagy xbox-on nem?
  • ballor
    újra is kell, mert csak akkor leszel 100%, ha fullra tolod
  • pc killer
    tudom de nem esik jó megvenni :) + akkor is ilyen összenyomott lesz a kép mint ps2-n is
  • dinomano
    Tudtam h. 8 palya van, azt is tudtam, h.6ot csinaltam meg; nem volt spoiler a cucc...nagyon jo, ujrakezdem majd hardon mindenkepp... teljesen next-gen a jatek, az effektek, a graf, a hangulat, a "püré"; minden...
  • Sland
    rgb kábel kb 2000 forint...
  • pc killer
    Vki nem tud xbox-ra a BLACK-hez vmi pal fix-et v vmit?Mert nekem csak NTSC módba működik csak mert ha átállítom PAL-ra akkor a töltöképernyőn lefagy és ezért az 1 játékért nem akarok rgb kábelt venni.
  • Sland
    ezt mondtam. 90 oldal tömérdek infó. ez kéne nekem...
  • ballor
    ez az, ezt láttam régebbenez nem lenne rossz fullban
  • toza #623
    ez par ijen infos ize..esetleg
  • ballor
    ilyen szempontból már én is kerestem leírásokat (de nem nagyon találtam), és talán gémszpotos letöltés jól jönne nekem is; így engem is érdekel(ne)
    elég nagy a net, gondolom azt valaki csak megvette hátha elküldi :D
  • Sland
    nem amiatt kell hogy tudjam merre kell meni, mert azt leszarom. nem szeretek segítséggel végignyomni pályákat. de azt láttam, hogy ebben leírás van stukkerekről, történetről, meg minden másról is. engem igazán a történet érdekel. szal nekem kell az guide, de nem arra amire a kis lamer nooboknak szokott kelleni. :)
  • ballor
    jobb lesz análkül végigtolni hidd el ;)
  • Sland
    NAh elővettem a polcról a Blacket. Hát kibaszott jó game, és még csak enyhén fogalmaztam. Nagyon tetszik. Eddig 2 missiont csináltam meg, most jön a 3.
    Tud valaki linkelni egy pdf formátumú game guide -t?
    IGN-en és Gamespoton csak fizetve lehet letölteni...
    Tud ebben valaki segíteni?
  • ballor
    szerintem a pályák számát elég régóta lehetett tudni, nem hiszem, hogy ezt spoilerezni kellett volna, a hidasról meg semmit nem árultam el
    de ha nem tudta és zavarja, akkor bocs
  • toza #617
    rendes vagy hogy elmontad neki....
  • ballor
    a hidas nagyon jó pálya, szerettem
    utána már csak egy lesz :(
    na de a hard mód mindenért kárpótol
  • dinomano
    nah, akkor majd kiproba...neha az a bajom ugyis, hogy rohannék; és a programkeszitöi meg dierkt meg akarjak "fogni" az embert, h. ne lehessen vegezni olyan hamar 1 palyaval... Lehet h. csak 1 het mulva lesz idöm ujra jatszani vele; a Bridge-nel hagytam abba (miutan kiinyirtak a tarsaink, vagy mi... Hullák a hajodokknal...)...Szép a game+jo; bár eleg nagy pirga volt igy a 6.mission fele...
  • ballor
    a silver kinézetben csak a silverségben más, de unlimited ammo jár hozzájuk, gondold el ezt egy RPG esetén mit jelent :D végigszaladsz a pályákon őrült nagy pusztítással
  • dinomano
    Nembaj, van oylan jo jatek, hogy majd kitoljam 2X is... :-P A silverfegyvereknek csak a kinezetük mas; vagy nagyobb a tüzerejük is? :-O A 4. palya elejen az uj fegyver (nem tudom a nevet, vmi amcsi skulo - fekete-felül recés..., olyasmi mint MP5) nagyon bejövös; AK-kat is imadtam, de az uj is nagyon jo... Holnap delelött tolom tovabb...
  • ballor
    igen, de azzal nem sokat érsz, mert a hardot is meg kell cisnálni, és csak arra a szintre vonatkozik, amit tolsz
    de jó móka a silverezés :) azzal az utolsó pálya is gyerekjáték
  • dinomano
    aham...normalon kapok silvereket ugyszint? Marmint ha megcsinaltam az öszes palyat normalon?
  • ballor
    akkor még rád vár a legjobb fokozat, a hard
    azt nagyon lehet élvezni, mert nem lesz annyi kajád
    az utolsó meg csak ráadás a silverekkel
  • dinomano
    egyelöre normalban; mivel elöször jatszom... Vegulis nem nehez a game; csak nem szabad gyorsan elörerohanni, jobb ha pár oldalrol védi magat az ember (ahogy lehet; ha nincs nyilt terepen...)...Érdemes kihasznalni a tereptargyakat, ugy vettem eszre... A gyár-résznél durvaszép volt a táj, az épületek; minden...Az effektek is nagyon komolyak; durvajot alkotott a Criterion... :-P Van benn pirgálás/golyoszórás/repked a püré mindenfele; bejövös nagyon...
  • ballor
    ezt mondom én már elég régóta, nagyon meg van csinálva, és a végefele meg jobb is lesz; milyen fokozatban vagy?
  • dinomano
    holnap tolom...nagyon bejövös a game; cseszettjo; eksön+keves taktika együtt... :-P Egyszerü és nagyszerü... :-P
  • ballor
    az a pálya nem csak szép, tud is, jól össze van pakolva
  • dinomano
    tovabbvittem, elneztem 1 fordulot; fél oraig egy helyben toporogtam, a csajkarakter meg vart türelmesen... :-P 4. palyanal hagytam abba, beleneztem; nagyon szép a gyártelepes pálya... :-) lááátom halott a topic...
  • dinomano
    nem negd tovabb a 3. palya "sniper alley"-es résznél..kinyirtam az RPG-seket; sehol 1 ellenfel és be vagyok zarva...leiras sem segitseg... :-|
  • ballor
    hát igen, vagy egy add-on
    gondolom már készül, mert nagyot ütött és muszáj készíteni a következőt!

pont tegnap vettem elő, akarok egy olyan kimentést, ahol minden szinten meg van csinálva, de a 8-as pályát egyiknél sem tolom végig, hogy ne legyenek silver fegyverek, valamint bármelyik pályát, bármelyik szinten el tudjam érni
  • leslieboy
    Szerintem is a Black a csúcs! Már alig várom, hogy azt halljam, vagy olvassam, jön a Black 2! :)
  • ballor
    engem sem fogott meg, a Black óta a Black az FPS, próbáltam mással is tolni, de valamiért egy kis idő múlva hagytam
  • leslieboy
    Basszus, akkor csinálj egyet,de ne a Black topicba! Szerintem egy rakás szemét a játék, és köze sincs a Blackhez! Szóval ennyi!