840
Criterion FPS ps2/xboxra
  • Seth
    NA végigtoltam (igaz csak easy-n, de az utolsó terem így is megizzasztott). Legjobb fps ps2-re nálam.
  • ballor
    kipróbáltam ezt a silver nélküli normált, nekem 3:22 a legjobb időm, majd teszek fel képet, ha kéritek
    ahogy néztem, az elsőnél eléggé meghatározó, hogy hol mész és mit robbantasz fel először, mert ugye van két olyan járat, ami akkor nyílik meg, ha megfelelő ellent írtottál ki; nag segítség a kézigránát is

hogyan lehetnék itt házigazda? mert a nyitót rég láttam erre, meg talán csinálnék egy bannert is felülre
  • ballor
    huh, most olvasom elég érdekesen írtam néhol :) de gondolom érthető volt, az éjfél közeli állapot lehetett a ludas ;)

a neten most láttam egy listát ilyen brtuáls időkről és ott a Naszran Town 6:58 alatt, a Gulag meg 10 perc alatt lett lealázva, ezektől még eléggé messze vagyok (ezek mindegyike easy és silver), az első pálya 2:25

ennyire nem fogok lemenni azt hiszem
  • ballor
    csak silverrel vrutálkodtam ennyire
    4MP-s a gépen, egy Canon G2, ezek kicsinyített, kivágott képrészletek, egy kicsit besült a fehér, de a tévéről nem akartam sokat vacakolni vele

mint írtad többször végig is vitted, akkor neked is van olyen kimentéesed, ahol egy szintem sem cisnáltad meg a nyolcast fullra? vagy hogy nyomod a silver-mentest?
  • Code92
    amúgy hány megapixeles a fotógéped mert bárhogy erőlködtem egy 5mp-s cannonnal nem jött össze ilyen éles kép ami meg összejött az is img-ben van szal nem tudtam felrakni
  • Code92
    nah megint csak egy rekord fokozat:normal fegyverek:NEM silver(tehát fifogyós)pálya:az első vagyis "Veblensk city street" idő:0:04:07
  • Code92
    jah boccs nem néztem a fórumot amúgy sima kifogyós volt nem silver
  • ballor
    közben megcsináltam normálon silverrel: 0:16:57 lett az időm
  • ballor
    tettem fel két képet, mindkettő Easy és Silver volt

Naszran Town: 0:19:14

a másik

Spetriniv Gulag: 0:25:07

(a képeket egy digifényképezővel csináltam)
  • ballor
    de silverrel vagy nem?
  • Code92
    jah boccs normalon volt és ak 47 el és shot gunnal amit néha levéáltottam rakétavetőre
  • ballor
    Code92
    nem írtad a fokozatot, amiben 33 perc lett, csináltam én is egy olyan gyors menetet a hármason és az utolsón is
  • Code92
    sok sikert
  • dinomano
    nah, majd nyomom, talan holnap...rákészülök lelkileg... :-P
  • ballor
    vigyázz: minden szinten más sec. object listád lesz, a Black Opson lesz a legtöbb
    egyszerre két fegyered lehet, a pályák elején adja a fegyvert, nem amid volt, hanem kapod

vannak olyan sec.objectek, aminél is Hidden Weapon megszerzése a cél, meg kell keresni és utána felveheted ;)
  • Seth
    Nincs gold meg Pro ja oké, csak emlékezetből írom innen melóhelyről. Szóval én az 1. pályát már megcsináltam hardon de nincs meg minden objective. Tehát mindet meg kell szerezni, oké
    Ja igen, a kapott fegyverek már mindeg nálam lesznek a köv pályákon, vagy csak azon ahol megszereztem?
  • ballor
    lassítsunk
    - gold fegyver nincs
    - csak akkor lesz teljesítve a pálya, ha a szintnek megfelelő feladatokat megcisnálod (a legvégén lesz a legtöbb)
    - ha fullra megcsinálsz egy szintet, akkor megkapod a silvert arra a szintre
    - de ha a hardon tolod végig, akkor megkapod az easy és normál szintre is
    - pro szint nincs, Black Ops a legnagyobb fokozat, de az csak ráadás, a legjobb a Hard! Szeretni fogod!
  • Seth
    Most kezdtem bele a játékba. Ps2-n nyomom, eszméletlen grafikát hoztak össze a gépre.Nagyon hangulatos. Silver meg gold fegyvereket úgy kapom, ha minden feladatot teljesítek , vagy csak végig kell vinnem a pályát hardon meg pro-n ???
  • ballor
    na de nem írtad hogy milyen fokozat és milyen fegyverek? neked mennyi idő volt a végigjátszás? a full, 100%?
  • Code92
    Nazaran Town(3.dik pálya) rekord idő 33:32 na ezt döntögessétek meg jee egyszerűen fentasztikus ez a játék képes egy pálya órákig lekötni 3 szer is kijátszom egymás után végigjátszás után is szórakoztató talán a legjobb ps2-s fps!!!!!!!!!
  • Code92
    fől alati részek ne lődd le magad előt va poént nem lesz egyszerű anyi szent de ez egy utolsó pálya mégsem lehet egyzerű(én ovatos taktikás játékkal elsőre átvittem meghalás nélkül)jó szórakozást és casak óvatosan ne rambózzz csak ha már nem bírod:)))
  • ballor
    azt kár lenne elárulni, hogy mi van utána :) de nagyon jó lesz
  • dinomano
    ...Mult heten volt idöm picit tolni, akkor a téren haltam meg(valami szobor vagy emlekmü volt középen), ládák és egy aknavetös volt baloldalt az ablaknal. A lépcsöröl leugras utan van ez a rész...onnan még messze a palya vége? :-P Mik vannak még utana?
  • Code92
    ja az lesz még töb is
  • dinomano
    nah, majd ha lesz idöm tolom...az mar feltünt, h. jo sok csoka van; akit le kell szedni+az aknevetösöket qrvara utalom...
  • Code92
    jah bnem lesz főgonosz csak sok terrorista
  • Code92
    ááá nem csakegy nagyon nagy lövöldözés egy elég kis teremben előre pedig csak annyit h. vigyázz a fenti rakétavetősökkel nagyon nem szeretnek téged no meg lent ne nagyon legyél inkáb mászd meg azt a kis léápcsőt és a 2 oldalsó szobából lődözz mindenkit. sok sikert!!!
  • leslieboy
    A vége paráztatós kicsikét! :) Na jó, nagyon! :D
    Lesz még annyi ellenfél, mint égen a csillag! :D
  • dinomano
    mennyire kemeny az utolso palya vege? Gondolom lesz vmi fögonosz is... nah, jövö hetig off...
  • dinomano
    uccso palyan vagyok; ill. majd azt folytatom jövö heten...A bridge nem volt nagyon kemeny; de az uccso palyan mar 2X meghaltam, több idöm meg nincs most tolni a game-et. Nagyon jo, az uccso palya grafja viszont annyira nem tetszik, a bridge nagyon tetszett; a lemenö nap stb. ... Nagyon jo game; az uccso palyanak nekiveselkedek jövö heten vmikor...
  • dinomano
    tudom, jobb felül menni; ha alul megy az ember; akkor nagyon jönnek; az aknavetös meg hol átlő a barrikadoknal, hol nem... tolom picit ha lesz idöm(ujabban keves idöm van game-ezni)
  • Code92
    najaaz jó taktika viszont nekem fílingesebbnek tűn úgy h. atársaimm mellett harcolom végig a "híd"-at mondjuk 3 szor vittem át azt a pályát és egyszer ott fent jó volt unlimited gránátvetővel!
  • leslieboy
    Jó trükk, ha felmész a kábeleknél, és onnan szeded a jómadarakat! Én így eszméletlen megszivattam az ellent :D..csak vigyzni kell a fentiekkel!
  • dinomano
    ... Ma nyomtam a birdge-es palyat, de 2X meghaltam, és hagytam a fenebe... Ha nem koncentral az ember(folyamatosan elvontak a figyelmem; párszor pause-ztam a game-et); utana meg meghaltam azonnal...nem nehez,d e oda kell figyelni... :-P holnap ujraproba ha lesz idöm...
  • Code92
    hát nálam egyszer azért volt földön néhányat remegőő figura de ez is csak egyszer és ps2-n először haveromnál látam a gémet állati jó volt a graf és aszontam megamban :ezt megszerzem néztem max 5 percig és megkérdeztem haveromat :te mi van má megkaptad az x-box 360-at???? erre ő:nem ez a Black!!!!!
  • dinomano
    Én is hasonlokepp érzek; azon kivül, h. nagyon jo a fizika; a grafika is extrajo... Még itt a legjobb a rag-doll effekt; nincs padlon/falon halal utan "remegö", levegöben rangatozo karakter; viszonylag elethüen potyog mindenki granatozas eseten. A graf. nagyon tuti; és az a poen h. az uj game-ek sem hozzak a BLACK szinvonalat graf. terén...
  • Code92
    hát gránátból tééleg nincs unlimited dce az haláli mikor az utcsó előtti pályán (a híd) felmegyek a híd felső részére és onnan szivatom az embereket kifopgyhatatlan gránátvetővel vagyaz elsőpályán kifogyhatatlan rakétavetővel na ez télleg fun!!!Amúgy télleg még egyhamar nem nagyon fogják megközelíteni a Black-etmert teknikailag és játszhatóságban plusz nem utolsó sorban grafikailag olyat alkotot amit ps2-n eddig nem nagyon mertem volna edlképézelni.
  • dinomano
    ... Jah, eleg magasra tette a mércét a Black; a Riot Responce-ot mondjuk kiprobalnam; de egy BLACK 2-nek(PS2-re)örülnék... Kár h. kézigranatbol nincs örök, imadtam dobalgatni; utana meg sasolni h. röpködnek az emberek... :-P Nekem Cold Winter (picit toltam anno) is tetszett... :-)
  • ballor
    ez hogy jön ide? Szerintem a Black topikban vagyunk, ha akkor fan vagy, akkor miért nem csinálsz neki topikot?

nekem az a játék egyáltalán nem jött be, a Blacket meg sem közelíti, mondjuk egy FPS sem :D
  • toza #640
    (de a Urban.Chaos.Riot.Response akkor is tok jo...imagyatok ti is..)