840
Criterion FPS ps2/xboxra
-
#719 Nem annyira rövid, mivel egyre hosszabbak leszenk a küldetesek; a vége felé majd kolbaszolsz jo masfel-2 orakat a palyan; hidd el! :-D Az utolso MISSION vége kemeny lesz... a hangar.. Nah, az épp hogy sikerült harmadikra... :-) -
#718 Időközben megtaláltam az info-t hozzá : 8 misszió, az nem valami sok :( A harmadiknál tartok és nem kéne kijátszanom szent estéig ^^ -
ecneb #717 áá megnéztem az egyik gameplay múvit és úgydöntött hogy ze nekem kell... meg is fogom szerezni.. nagyoin feka hogy szétesnek a falak meg minden :D -
#716 Talán volt már kérdés, de én is felteszem újra. Hány küldetésből áll a játék? -
#715 A Black speciel nem támogatja az egeret.
(USB-s egeret rálehet kötni a PS2-re; amelyik játék támogatja, azzal menni is fog (a játék dobozának a hátoldalán felvan tüntetve, hogy támogatja-e))
Szerintem az analóg karokkal is rendesen játszható. -
ballor #714 azt hiszem én vevő leszek rá
ha marad a minősége és kicsit még turbóznak rajta
az első is nexgen fílinges -
aussieguy #713 hy all!!!
egy jó hír mindenkinek akinek van vagy lesz xbox360/ps3 valamikor:
lesz Black erre a két konzolra de pc-sről nem esett szó!!!Black and other game relases -
Cyrus666 #712 HI! Kicsit el vagyok maradva az átlagtól.., még csak most került hozzám a game. Viszont azt mondták h fel kellene telepítenem az XBOX winyójára. Aha.. csak h azt hogyan is kell?! Plz vki dobjon meg a szükséges infoval! Mert már ki vagyok éhezve egy rendes FPSre! -
taron #711 black isten,van egy 100%os mentésem a memóriakártyámon........... -
KoPf04 #710 Haliho!Szeretném kipróbálni ezt a gamet,mert a képek alapján nagyon durva lehet csak egy bajom van.Mégpedig az hogy egérrel szeretném tolni mindenképpen,mert szerintem analog-gal nem az igazi egy fps...és ha már van egy faja USB-s egerem akkor már miért ne?
Tehát a kérdésem az lenne hogy lehetséges-e valahogy a pc-s USB-s egeret összehozni a PS2-vel mondjuk a Black-ben?Erre tudnátok-e valamilyen megoldást?Köszi -
Code92 #709 húúú akkor v.színű h. nagyot tévedtem bár mondjuk nyáron toltam a gamát és akkor még lépben is voiltam :D -
ballor #708 igen, de attól még a hard nem lesz silveres
csak az easy -
Code92 #707 jah boccs csak nagyon rég jártam erre a topik fele de amúgy ha easyn viszed ki akkor is megadja a silver fegyvereket -
ballor #706 az a fura, hogy az életlenséget már egy jó pár topikban felvetetted
nem értem miért kell? az a legjobb, amikor PC-s képet akarsz a tévéden látni
és minden topikra hogy tartozik, hogy neked rossz a kép (márhogy szerinted...)
nem értem, de mindegy -
#705 Kössz!
Bocs hogy ilyen értetlen vagyok csak biztosra akarok menni mert eddig két konzol boltban voltam és mind a 2 helyen azt mondták h az RGB kábel arra jó hogy a nem színes játékot kiszinezze...Ezeke szerint hazudtak -
t256 #704 igen. -
#703 és ha ezt a kábelt rendelem meg akkor élesebb lesz a kép? mert van ott egy másik kábel is! -
ballor #702 ja -
#701 De egy RGB kábel segít valamennyit nem? -
ballor #700 a silveres nagy nagy, öldöklés könnyedén, de szeretem azt is! -
#699 ugye mekkora game? :-P talan nekikezdek silverweaponnel is... :-P -
ballor #698 nem nagyon értem, hogy minden játék esetében megkérdezed ezt
ne felejtsd már el azt, hogy a TV felbontása sokkal kisebb, mint a monitoros, PC-s képé! ne várd azt a minőséget, egyébként nekem nagyon jó a képe: igaz progresszíven küldöm ki a jelet egy jobb minőségű tévére -
#697 a legelső üzenetben be vannak rakva a játékbúl képek. Nálatok olyan éles a kép? Mert nálam nem. -
#696 na meglett ma a játék!
Szóhoz se jutok!
Ilyen jó FPS játékkal még sose találkoztam még a PC-n se!
F.E.A.R. szintű játék csak nem horror!
nagyon tetszik:)) -
ballor #695 azt lehet :D -
#694 Tiltakozom! -
#693 legyél -
#692 oké, legyél te a topicmester... :-D Ehhh..kár hogy nincs idöm game-ezni ujabban, szivesen vegigvinnem a black-et mégegyszer...silverweapon-nökkel pl... -
ballor #691 halihó
kicsit leült a topik, szeretnék itt házigazda lenni
nem tudom lenne-e támogatóm ebben, mert így kérhetném a dolgot
ha nincs nagyon ellenvetés, akkor azt támogatásnak veszem
féljetek! ;) -
#690 jöhetne black 2; és jo lenne ha még PS2-re jönne ki... eh; több ilyen lövölde kellene PS2re; a BLACK nagyon feltette a mércét... -
Code92 #689 remélem lesz black 2 addig is még próbálkozom néhány pályán jó időt futni leletve lőni:D -
ballor #688 jelentősen elmaradok a netes eredménytől -
Code92 #687 hát akkor te vagy a jobb én nagyon megkűzdöttem ezért az időért:D 3 próba:D
-
ballor #686 na végre, már ír valaki ide
akkor hamarosan körözöl! azt a két mp-t le tudod faragni -
Code92 #685 nah első pálya easy-n silver fetgyverekkel 0:03:24 jeeee:DDD -
#684 thx -
ballor #683 1 -
#682 egy dvd-s a gáma vagy kettő? -
#681 :-) Végigvittem ma delutan...a végén 5ödszörre sikerült..tényleg annyian voltak az ellenfelek, mint az oroszok :-D ; nagyon kemeny volt (normalon toltam)...elöször ovatoskodtam; de azzal nem sokat értem el, utana batrabb lettem, a végén pedig RAMBO modjara mentem elöre; és sikerült tulélni a legnagyobb fight-okat... :-P Szerencsemre a 2. bazooka-s nekem segitett; ahelyett h. a masvilagra küldött volna, 2 tarsat is feldurrantotta: lödözte bőszen a köztünk levö oszlopot... :-P
Nagyon kemeny a vége, azt hittem, h. nicns nagyobb pirga a Call of Duyt-nal, de a CoD "eksönje" estimese ehhez kepest... :-P -
#680 jah, de best...jöhetne még 1 rész PS2-re... :-| vagy vmi ilyesmi szinvonalu...