840
Criterion FPS ps2/xboxra
  • taron
    na ballor lássunk neki!neked sincs időd nekem sincs kvittek vagyunk,elkezdjük aztán ha 100% akkor mutatunk egy oprator profile-t,ennyi.mind1 mennyi idő múlva lesz szépen lassan,amikor van időnk nyomjuk aztán meglátjuk mi lesz.benne vagy?
  • ballor
    na, lassan indul a verseny: ki mennyire ér rá címmel :D
    én meg arra jöttem rá, hogy nem érdekel már minden, mert minek
    amiket többször is végignyomtam, azokat érdemes is tolni
  • dinomano
    ..Még igy is több idötök van, mint nekem... :-P
    Jatekot ujra nem kezdek, akarmennyire tetszik; egyszerüen annyi a game + alig van kis idöm... Rohanva jatszom picit mindig, 1-2oracskat és annyi... :-|
  • ballor
    na, itt a kép, hogy ne kelljen keresni:
  • ballor
    ez jó ötlet lenne, ha én is ráérnék
    sajnos mikor most mondtam, hogy előveszem, akkor sem jutott rá
    headshotban sokkal jobb vagy, annyira nem vagyok pepecselős

de a képesben benne vagyok, egy külföldi oldalon voltak eredmények, hogy mennyi alatt zúzta le valaki az egyes pályákat, egy olyan mehet esetleg, de nem tudom mennyire vevő a nép rá

az eredményem képben is fent van, itt lapozz a harmadik oldalra, ott még látszik

amikor ezt az eredményt elértem, eléggé benne voltam a dologban, és azóta elő sem vettem, pedig megvettem eredetiben is, mert ezt meg kell :) Annyit tudok, ha jól emlékszem a hidasig nem haltam meg tán hardon, az utolsón igen, ezért is ilyen sok az eredményem :D én már ezen nem sokat tudnék javítani, az időm meg...

de örülök hogy kicsit megmozdult a topik, régebben felvetettem, hogy lennék én topikgazda, de erre sem mozdultak sokan, sőt a black oldal elkészítésére sem, egyedül meg nem kezdek már neki, mert nem bírom (szerencsére segítségem van a GT4-es oldalamnál, arra már csak hibajavításkor és fejlesztéskor kell ránézni)
  • taron
    na ballor ajánlok egy versenyt,törljük a save-eket a memkártyáról és előről az egész 100%-ig,kinek lesz meg hamarabb,kinek lesz több headshotja stb.,az egyetlen baj hogy nekem olyan nagyon sok időm mostanában nincs játszani amióta dolgozok de elkezdhetjük aztán igyekszek haladni vele.persze csalás meg ilyenek nincs alapból úriember módra!meg aki betéved a topikra az is beszállhat ha van kedve!és a végén egy fényképpel kell bizonyítani az oprator profile-t!na mit szólsz?
  • ballor
    Ez enyém meg itt:

Current Rank: Black Ops
    Total Game Completion: 100%
    Total Game Time: 17:30:29
    Number Of Headshots: 371
    Weapon Of Choice: M16 A2
    Total Enemy Count: 6,876
    Total Bullets Fired: 35,714
  • taron
    na ballor itt van az ígért data:
    OPERATOR PROFILE
    current rank:Black ops
    total game completion:100%
    total game time:33:20:44
    number of headshots:2279
    weapon of choice:m16a2
    total enemy count:10853
    total bullets fired:71632

szóval valamivel kevesebb a headshot mint mondtam rosszul emlékeztem,a kilőtt golyó meg sokkal több:)viszont ha azt nézed a total kinyírt emberek majdnem negyedét headshottal nyírtam ki!szóval nem kamuztam:)
  • dinomano
    Jogos... Igazabol a mosott, szürkebe hajlo ill.barna szinei/texturai miatt annyira gázos a Killzone... Jo, a mocskos/füstös/ködös haborus hangulatot sikerült megteremteniük,de engem zavart, h. szürke az egesz...
  • Code92
    vagy mewgnyomod az analogot ha xboxon nyomatod ott olyan h. nem kell nyomva tartani hanem elég benyomnbi és gugolova marad vagy ha a másik analo9got nyomod akkor távcsőben marad amíg még1szer meg nem nyomod az analogot havermnál xboxon is toltam egyszerűen nextgen kontzoloknak odaverő grafikája van xboxon
  • Code92
    lehet h. felmerült már a kérdés de nem sokan írtak rá "ki milyen konzolon nyomja???" én személyszerint ps-b nyomtam és nyomom mikor nosztalgiázom.
  • ballor
    arról szó sem volt, hogy hazugnak tartottalak
    csak az szép eredmény, 3000+ headshot: kemény nagyon
  • taron
    ballor nehogyazthidd hogy kampolok amíg van ellen 1szerűen ha rámész erre a headshotos témára alap beidegződés lesz hogy a kezed az állandóan az L1-en van(zoom ugye) és keresed az enemyk fejét aztán egy kis pukkanás az m16a2 hangtompítójából és már fekszik is.próbáld ki vazze nekem bejött nagyon.na este meg lecsekkolom a game status-t aztán leírom mennyi az annyi.........
  • Code92
    télleg csak egy kis off a killzone nekem is azt a szűrke hangulatot hozta egyszerűen szinte teljesen színtelen a balack meg a naplementét hozza háttérnek ami télleg megpecsételi a hangulatot hogy ott van egy olyan árnyalat mikor megy le a nap de még világos van és mindenből ez tükröződik ezen keresztűl sok teknikai újjítást hoztak be csak példaként ott vannak az ablakok amibőlé az összeset szét lehet lőni és a éemenő nap átvilágítja őket ez egyszerűen még ps2-n is gyönyörűen oldották meg ezért kapott nálam 10/10 et a grafikájára akkopr ott van a kezdő szoba ahol az ablakokon bevilágít a nap olyan feelinge van h. szinte fantasztikus a killzoner talán azért tűnik szürkének mert egy jórésze erdőben megy de akkor ott is a meg lehetett volna oldani h. a nap a lombok között süssön be, a killzone nálam a grafikájjára 10-BŐL 6-ot kapott és csak a képi világ hangulata ennyit számít látványos a külömbség és mind erz csak azért mert a blackben megvolt csinálva a lemenő nap úghy ahogy kell a killzone-ban meg nem a black színdús gyönyörű képi világú a killzone szürke látjátok ennyit számít ez amire mindenki csak azt mondja h. kis semmiség....
  • ballor
    az igen, nagyon keményem adtad nekik
    amikor csak időre mentem (minél hamarabb elérni a 100%-ot), akkor valami 375 headshot volt csak, grat hozzá, volt türelmed rendesen :D
  • taron
    ballor nemvágom fejből a game statusomat de estére megnézem +ígérem:)asszem tizenvalahányezer kilőtt golyó,ebből vagy háromezervalamennyi headshot..............de ez csak tipp,este megtudod a pontosat is:)
  • dinomano
    Nekem is lenyomta a Killzone-t, igazabol nem votam elajulva a Killzone-tol... A sok grafikai bug, a tul szürke környezet (mai napig ugy emlekszem vissza a jatekra; mintha teljesen fekete-feher lett volna; gyakorlatilag végig majdnem szürke az egesz jatek...) + az akadozo framerate sem irhato a mérleg pozitiv oldalara... Maga a gamemenet+a mission-ök jok voltak; picit egyhanguak voltak a palyak; az igaz - de jovolt a fight+a hangulat is...
  • ballor
    igen, azóta minden más FPS-t hanyagolok is :D
    nekem a killzone-t is lenyomta

majd kipróáblom a headshotokat
    mennyit lőttél úgy?
  • taron
    nemtom szerintem király headshotokra menni,mint az ilyen durva akciófilmekben a delta,egy lövés egy ember.próbáljátok ki!!elfelejtettem megnézni az adatokat de holnapra vagy estére megnézem!black 1értelműen a legjob ps2-es fps!!headshot+hangtompító forever!!!!:))
  • dinomano
    Hmmm... Az a poén, hogy (most hogy igy irod), tenyleg keves fajta ellenfel van...és az a poén, hogy ez nem szurt szemet... uyganakkor a Killzone-ban is csak 3-4fajta ellen van; ott viszont azonnal elkapott a monotonitas érzése... :-) Talan, a nagy amuldozasban (mivel naggyon szép a game) nem tünik fel a keves fajta ellen... :-)
  • Code92
    hát én nem is lőttem 10 nél több headshotot asszerm a kijátszás aklatt de amúgy érdekjes h. a játékban össz visz 3 féle ellenfél van van a kis sima alap van a dagadtabb és a pajzsos és ha nem jó helyen találod el őket akkor egy egész tár kell beléjük és még így is sztem 2006 legjobb ps2-es fps-e volt.
  • ballor
    egyébként a másidk 100-nál csak az időre mentem
    a hardon kezdtem és utána Black Ops és a többi
    itt nem számított a fejlövés :D
  • ballor
    igen, lehet sokféleképp játszani
    az biztos, csak vaktában nem lehet már a végefele pukkantgatni
    én nem mentem a headshotokra, az nem érdekelt

nagyon jó kis játék, azt hiszem ma benyomom, ha leszidőm
    és most már lehet Platiban is venni!
  • ballor
    volt hogy az utolsó pályára az egyik fegyver a magnum volt, amit vittem
    hatásos, roppant hatásos
  • taron
    ballor nem vágom most mennyi idő volt de majd megnézem neked holnapra,egyébként meg tökmind1 hogy vannak-e silver fegyverek vagy nincsenek,ha jól játszol majdnem az összes kill headshot,arra meg nem megy el sok skuló,szóval gondolom te sem úgy játszol mint a hülye aztán lőssz égbe világba,én a silver m16a2ben azt szerettem hogy jól néz ki......
  • dinomano
    Pajzsosokat meg kell kerülni, és hatuolrol betamadni..eleg nehez legyakni öket, ill. mögéjük kerülni..nem hülyék; mindig bujnak a kis pajzsuk mögé..Ill. a granatozas is jo ellenük; ha van...
  • ballor
    tudod, hogy ez nem igaz

a hard a legjobb fokozat, a Blacks Ops csak egy ráadás (sokkal könnyebb, mert Silver fegyverek vannak, iagz többet kell nézelődni, de akkor is könnyű, ez a jutalomjáték)

mennyi idő alatt lett meg a 100%? összes játékidőd?
  • Prince of Máté
    lol én a Naszran townon nem tudok továbbjutni:D
  • AlfaRomeo
    Én is azzal a pályával szenvedek...
    Geci pajzsosok meg shotgunosok :)
    Már nagyon unom őket...

Van valami trükk h hogy a legegyszerűbb levadászni ezeket ha már levadásztam mindenkit az ajtóból?
  • taron
    gyerekek nem hardon kell játszani hanem black ops-on,a hard az nem nehéz!:)kell valakinek a memkártyám a 100%-os mentéssel?:))
  • ecneb
    kössz... de azért az gáz :(
  • ballor
    nem lehet
  • ecneb
    hogyha egy pálya közepén kilépek akkor azt lehet folytatni..ilyen checkpoint után? mert már elég hosszúak a pályák és nem akarom az elejéről kezdeni.
  • ballor
    ez az utolsó terem lenne
    egy alagutban fogsz kezdeni, ott takaríts el az ellent, amit csak bírsz (ne menj ki a lyukból, mert az ajtó bezáródik), majd kirohansz és fel a lépcsőn, od fel fognak menni (jobbról, balról kis szoba)

lesznek pajzsosok, meg magnumosok, ezek kemények, a többi nem
    ezeken tól kell lenni, majd egy termelődő RPG-s lesz, szemben van két hely, amiből lőnek rád eléggé kegyetlenül, azokat az embereket kell kilőni, az egyik lennox lesz :D

ha kilövöd, felrobban és kimész: The End
    nem kell feladni, menni fog, hardon kemény, de megoldható

• CsV001
    Sziasztok. Buék mindenkinek!
    A segítségeteket szeretném kérni.
    Elakadtam a híd utáni pályán.A nevét sajnos nem tudom. Egy lerombolt épülettel kezdődik - aminek az udvarán egy oszlop van vörös csillaggal a tetején - a pálya, innen jön egy rész cellákkal. Majd egy metróalagút(?), végül pedig (és itt akadtam el) egy meredek alagút aminek a végén egy terem van. Az a gond, hogy amit kiír célként(hunt down seventh wave suspect lennox) annak csak az elejét értem. Ráadásul a semmiből termelődnek az ellenfelek így nagyon nézelődni sincs időm, mert folyamatos a hentelés.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • ballor
    én is így voltam vele
    sőt utáltam is, mára az az egy élvezetes csak számomra
    meg lehet csinálni, nem vészes, tartalékolni kell az életedet és ennyi :D szokasd magad a normálon is hozzá, hogy nem használsz nagy csomagot és okés lesz
  • dinomano
    hardot probaltam, eleg kemeny... :-P
  • ballor
    ez a játék olyan, hogy a 100% a cél, az easy csak beetető, az egyetlen jó fokozat a hard benne

a silverekkel az utolsó pálya 20-30 perc
  • dinomano
    Alapbol normalon kezdtem; semmit sem ad az EASY fokozat... :-P
  • t256
    Csak azzal a résszel haverral, vagy 2 órát szenvedtünk. És csak Easy fokozaton próbáltuk...