840
Criterion FPS ps2/xboxra
-
#799 Már a 6ik pályán tartok ^^ -
#798 na rászántam magam hogy Blackezzek kicsit, és tovább is jutottam a Naszran Foundryra.
-
t256 #797 Az utolsó pálya legvégére gondolsz, ugye ? :P
Rájöttem valamire! Nem kell hülyéskedni és kivárni, hogy jöjjenek a rakétások meg a sok-sok ellenség. Egyszerűen le kell lőni az előtted lévő embereket, aztán előre szaladni, a bunkerba bedobni vagy 5 gránátot, bemenni, lelőni a bent lévő embert és kész.
Akár 1 perc alatt meg lehet csinálni. :D
Mostanság fogok nekiállni a Hard fokozatnak Én is.
Egyébként a játék mit ért Silver Weapons alatt ? Mert ha végigviszed elvileg beadja. -
#796 Nem tudom, mar melyik palyan de valahol a közepe tajan akadtam el; (a városban en is azt hiszem)... Nem fordultam be az egyik sarkon; és emiatt 2 orat kovalyogtam a palyan, mire leesett a sajat hülyesegem... :-D Amugy nem elakados; max. megfogós...az uccsó palya pl:-P -
#795 tudom hogy nem bonyolultak, sőt nekem 1 fps sem bonyolult csak ez:S
már régen játszottam vele, lehet h most nekiállok:p -
ballor #794 végigjátszás: lőni, elbűjni, lőni és lőni :)
hol akadtál el? milyen szinten?
annyira nem bonyolultak a pályák azért -
#793 Van végigjátszás?
Akár hiszitek akár nem, elakadtam a Naszran townon.
Pedig nem vagyok béna FPSekben de ebben igen -
ballor #792 ízin
elsőre nagyon keménynek láttam, és fel nem tudtam fogni hogyan csinálom meg hardon, de mára a hardot nézem csak valaminek :) a többi tanuló fokozat -
#791 Ok, beszerzem, milyent meglesz a PS2-m :) -
#790 Jobbnak láttam, ha easyben nyomulok, hogy ezután csak nehezebb legyen. Már a 6. pályán tartok, de nincs kedvem most játszani. :)
Te milyen fokozaton vitted először? -
ballor #789 nagyon jó pályák várnak még rád
csak előre
milyen fokozaton viszed? -
#788 Cak 8? :( De elég húzósak, főleg amikor egyedül kell harcolnom :D -
ballor #787 8 pályás
de most jönnek a jó részek ;) -
#786 A 2. mondatom kijelentő akart lenni. :D -
#785 Tök jó a játék! Most az 5. pályánál tartok? Még mennyi van? :D -
#784 szerezd be...nem serious sam+egyebek (gondolom idöre menes terén arra gondoltal, h. agyatlna lövölde ez is...)...Picit taktikus, fedezekböl lövös; kökemeny eksön... Szoval nem a DOOM3 vonulatot gazdagito primkó-shooter; hanem egy normalis MUSTHAVE akciogame... -
ballor #783 én úgy emlékszem, hogy nem
a PAL tutti nem, de az NTSC sem -
zsalesz #782 Sziasztok!
Ez a játék támogatja a progressive scan-t?
Üdv. -
ballor #781 de ha azon vacilálsz, hogy beszerezd-e
akkor ne vacilálj tovább: SZEREZD! -
#780 Aha értem, kösz az info-t -
ballor #779 van egy pálya; a pályán végig kell menni (nem feltétlen kell midnenkit megölni), de a pályán a nehézségi foknak megfelelően feladatok vannak még -
#778 hülyén fogalmaztam, az időre menést azt arra értettem hogy van egy pálya amit bead és ott ki kell nyírni mindenkit és kapsz egy eredményt, ilyen nem? -
ballor #777 a sztori nem olyan kemény
a videkből is látható
nekem a videk bejöttek, másnak nem
miért menne ez időre? nincs köze az időhöz, ha mission failed-et kapsz, az másért van (csak mi beszélgettünk az időről itt) -
#776 Sziasztok!
A BLACK-nek van rendes sztorija is amit végig kell vinni, vagy csak ilyen időre menős lődöző gém? -
#775 tegnap 3. pálya volt terítékem Black Ops módban... Egyre jobban tetszik a játék. Teljesen ki tudom kapcsolni az agyam (bár azt már egyre könnyebb, néha magától is kikapcsol) -
ballor #774 igen, az csak a HARD után
élvezni fogod a hardot ;) -
#773 Na sikerült. Végigtoltam NORMALon. El akartam kezdeni Black ops-ban is de nem engedi...Csak ha előbb HARDban is végignyomom?!?
-
#772 Na kicsit tanácstalan vagyok,asszongya: Current Objective: Hunt Down Seventh Wawe Suspect Lennox...Ez mit is jelent?? Ezt kéne csinálnom...
Lenne 1 másik kérdésem is:A küldetés elején kiírja hogy mi a minimum amit el kell érni a sikeres küldetéshez az nem elég ha végigjutsz élve.
Itt asszem 3/16 a Primary objectives??!!??, a Secondary objectives már most completed (3/3). Engem igazábol a Primary izgat mert sehol se látom hol lehetne azt megnézni mennyi van meg?? Objectives status?? Mert ott inkább ilyen lebontások vannak...
(A 8. pályán vagyok) -
ballor #771 a lényege: nem kell fealadni, menni fog az
én úgy hittem sosem csinálom meg hardban, de azóta már többször is -
#770 Jók vagytok komolyan.
Csak sajna nekem nem sok időm van játszani. 1 évet kellett várni mire nekiülhettem a 8.pályának NORMAL fokozaton...Tavaly februárban megcsináltam az első 7 pályát csak utána nem nagyon volt időm rá...
Most a 8. (utolsó?!?) pályán, a 3. Checkpoint után nemsokkal kipurcantam megint.
Na nem baj majd talán holnap.
Kár hogy nem lehet a checkpointoktól folytatni a gamet reset/kikapcs után.
-
#769 grat -
#768 Nnnnna. Tegnap meglett a hard módban az az utolsó szemét pálya is! -
#767 ...Aham... Neha en is ugy vagyok, hogy várom már a PS2 végét (a fene tudja, eleg vegyes érzés...szeretnem, ha kijönnenek az uj game-ek; meg van bennem egy kis félsz - hogy "te uristen"; ujabb minusz 20-40 (igaz örömteli) óra az életemböl"...)
... Jelenleg is 10felbehagyott game csücsül a memokartyan; szép sorban kivegzem öket..Most pl. a sok kijatszatlan game-et hagyom; és koncentralok a régiekre... Nemreg befejeztem a D.watch-ot, most a Rouge Trooper-es régi mentesemet folytatom..Utana talan ICO+B. Good and Evil+GOW... stb.
Eh... Nah, egy a lényeg; PS3, X360 ide vagy oda; nekem még 5 évig eleg a PS2 amennyi idöm van. -
taron #766 hát ja jönnek sorra a játékok,én sem szoktam tudni mit játsszak,de azért a gyöngyszemekre mindig van időm pl.FFXII,Black,Burnout,egymás ellen sportok stb. -
t256 #765 Ezzel Én is így vagyok. Mindig félbe kell hagynom valamit, mert jön egy újabb játék. Néha már várom, hogy leállítsák a fejlesztéseket. Akkor nyugodtan végig lehetne játszani szépen sorban az összeset. -
#764 na ezzel én is így vagyok, egy halom cucc van amit elkezdtem de nem fejeztem be, pedig jók, csak állíndóan leszedek vmi újat aztán abba is belekezdek. Szar ez a warez dolog, amikor a sok inkább rossz :D -
#763 ... nekem a korabban elkezdett kb.10jatekomat kell folyt./befejeznem; idöm meg nincs... :-P Régi/kijatszott game-et elö sem veszek... -
ballor #762 nekem még a GT4-el szemben van egy adósságom, arra kell rágyúrjak, de lehet el kéne kezdni a Blacket is, majd látom
az M16A2 nem rossz csúzli -
taron #761 tegnap elkezdtem,töröltem a 100%-os save-et és easyn nekiállatm az első 3 pályának.hát bakker visszasírom az m16a2-t,sokkal erősebb mint az ak47, a shotgunos srácoknak kell vagy 3 lövés fejre belőle,gondolod hogy meglepődtem,full headshot közelről azt még jön.......mondom anyád:)meg be is rozsdásodtam kicsit újra bele kell jönni,de azért élveztem:)nyomom aztán meglátom mi lesz belőle! -
ballor #760 mostanában nem hiszem, hogy sok időm lesz
ehhez meg kellene (100%)
de ha kevesebb idő alatt lenyomod, akkor lehet belekezdek megint :)
csak ahogy mondtam sokkal jobb időt nem fogok tudni menni már, akkor nagyon benne voltam