Black
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A vateran lattam eladot valamelyik nap.
ár 2000-2500 + posta mellett érdekelne.
köszönöm a figyelmet.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ma szereztem meg a játékot nomral módon csináltam meg az elsõ pályát ( igencsak könnyû volt:D)
kérdés : az egér sebességet nemlehet föntebb venni vhol?:S én sehol se találtam... olyan lassú:(
sry az ilyenért látom hogy ps 2 és xbox de nem jelent meg pc re vagy nem tervezik?
elöre is thx ^^
én ha el akadok valamien game-ban mindig ezt csinálom
bevált ;)
PSN ID.: Beegabor
TIVLIZ ASYLUM nevû pálya (az 5. pálya)..
már kétszer akadtam el a pályán, elõször azért akadtam el, mert nem vittem magammal rakétavetõt, és valami nagy atombiztos bunkert kellett volna szétlõnöm vele.. de erre rájöttem utólag és már tudom:D
de a másik ahol elakadtam.. az nagyon felidegesített.. blackmail, intel 5/5ön volt már..
bementem egy helységbe, az ajtó becsukódott magam mögött, bennt egy csomó ellenfél.. (köztük olyan kötsög is, aki ilyen pajzs-szerû izét tart maga elõtt - eddig 3 ilyennel találkoztam, de nagyon utálom õket xD), nah de mind1, mindenkit kinyírtam a helységbe.. (ez a második ilyen helység volt amúgy, de az elõzõnek egy ajtó volt a végébe).. ennek meg egy ilyen bunkerszerû izé, amit akárhogy lõhettem, semmi baja nem lett..
és felvetõdött bennem a gyanú, hogy vinnem kellett volna magammal valami jó kis rakétavetõt..:S
és ez már nagyon a pálya végén lehetett, mert már mindent összegyûjtöttem (kivétel az elrejtett fegyver), és már kb. 2 órája játszottam.. utolsó checkpoint után voltam..
naszóval, az lenne a kérdésem, hogy jól gondolom-e a dolgokat, és a rakétavetõ hiánya miatt nem sikerül ott továbbmennem, vagy valahol "rossz fele fordultam"??? :D
nah, milyen szép hosszú szöveget írtam :P
remélem valaki tud segíteni :P
vmiert nem akarta pedig elhiheted hogy probaltam, de ezek szerint rosszul, mert most mar csinalja! :)
koszi
pls help!
a többi csak bejáratás
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
addig míg le nem szeded a két "lövészt", addig terem magától :)
Egyszer már kipörgettem a gamét,akkor nem tûnt ilyen nehéznek :(
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
szeretem most is :) jól van ez így
pályák végén lehet
pályák közben checkpointok vannak csak
(tudom, most jön az, hogy: de szar játék, ilyen ramaty mentést nem láttam még stb. ennek ez a "szabálya")
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Rájöttem valamire! Nem kell hülyéskedni és kivárni, hogy jöjjenek a rakétások meg a sok-sok ellenség. Egyszerûen le kell lõni az elõtted lévõ embereket, aztán elõre szaladni, a bunkerba bedobni vagy 5 gránátot, bemenni, lelõni a bent lévõ embert és kész.
Akár 1 perc alatt meg lehet csinálni. :D
Mostanság fogok nekiállni a Hard fokozatnak Én is.
Egyébként a játék mit ért Silver Weapons alatt ? Mert ha végigviszed elvileg beadja.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
már régen játszottam vele, lehet h most nekiállok:p
hol akadtál el? milyen szinten?
annyira nem bonyolultak a pályák azért
Akár hiszitek akár nem, elakadtam a Naszran townon.
Pedig nem vagyok béna FPSekben de ebben igen<#unalmas>#unalmas>
elsõre nagyon keménynek láttam, és fel nem tudtam fogni hogyan csinálom meg hardon, de mára a hardot nézem csak valaminek :) a többi tanuló fokozat
Te milyen fokozaton vitted elõször?