840
Criterion FPS ps2/xboxra
-
#199 jo lehet, csurog a nyalam... :-D -
#198 Én is fejlövésekkel operálok,szinte alig van sorozatra állítva a gépityum,de ha 5-en rontanak rád és lődöznek mint a zállat,a többi kretén meg vagy 50 méterről lövi a seggem(szinte mind betalál,biztos sportlövész volt az annyuk)szal akkor nincs az a higgadt arc aki rácéloz a kobakra,hanem iszkol sebesen(ha tud azzal a kis energiával ami maradt) -
#197 Van easy mód,átmentettem másik kártyára az állást azt azzal letekertem a pályát,de az mégsem az igazi.
A másikon megpróbálom normál módban végig vinni. -
#196 Tegnap este kipróbáltam; valóban káprázatos grafikával van megáldva! -
#195 Jo, ha 1 picit agyalni is kell, a quake-doom tipusu hanyadekoktol már okadok; jo ha taktikazni is kell; sokkal jobb/feszültebb légkört teremt; mint az extraprimitivseg :-) -
#194 Far cry-t így nyomtam végig pc-n. Sokan szenvedtem vele, de talán emiatt is tetszett nagyon. -
Ronin1350 #193 Életszerűség… egy golyó is elég, ha jó helyre megy. LOL . Remek kis játék , igazán az fogott meg benne hogy nem lehet agyatlan módon végigmenni a pályákon kicsit taktikázni is kell . -
#192 winz...nem tudom, mi bajod... Minden jateknal igy van altalaban konzolon, a sub-mentesek(palya közbeni mentesek nagy ritkan kerülnek csak rá a kartyara; alapban csak addig maradnak meg, amig nem törtenik restart... Easy mód nincs benn? :-) -
#191 Nah most lett elegem ebből a pudvából,irreálisan nehéz a normál mód:hányás
Az meg a legnagyobb szopatás,hogy nem az utolsó csekponttól menti el a gamét,így aki kinyomja az kezdheti előlről,és újra meg újra megszopja-e.
Asszem leteszem egy hónapra,nem tett jót az idegeimnek:hányááááás -
#190 Hurrá sikerült!
Fenesegondoltavolna hogy azt a betonmonstrumot szét lehet robbantani -
#189 Most mi van?
Csak nekem van meg ez a xar?
Ki tesztelte a Blacket? -
#188 hmmm... valtozo az AI-"megcsinalasanak" mértéke is... :-D pl. a PS1-es MOH-ban sztem nagyon jo volt az AI+maga a jatek "sebessege" is elfogadhato volt...nem volt extraprimitiv az AI; de kaptal 1 kis idöt celozni is; mig egy pc-s quake-unreal jatszhatatlanul gyors szamomra, föleg multiban, hiaba könnyebb iranyitani... :-) +ott vannak még deltaforce gémek; nagyon facca kis programok, de a novalogic se pc-n se ps2-ön nem tudott normalis ai-t programozni, hetvegen jatszottam az Extreme-el, az volt a gigaLOL, mikor 2 karakter futott egymasnak, összeért a fejük, de futottak tovabb; egyhelyben topogva egymassal szemben...hmmm... :-D
Nah, de ettöl függetlenül szeretem/szerettem a Novalogic gémeket... -
#187 Hat nem tudom, nekem van PS2m meg PCm is. Nekem a konzolos FPSel csak az a bajom, hogy az 'eletszagubb' iranyitast, ami nehezebb mint egerrel meg billel, az AI leegyszerusitesevel kompenzaljak. :) De a Black nekem is baromira bejon (az egyeduli FPS amit megveszek PS2re) :) -
#186 Elakadtam,ki tud segíteni?
A "Tivliz Asylum" pályán vagyok,két széfet felrobbantottam,megtaláltam a piros mappát,mindenkit kinyírtam,de még hiányzik egy object a 3-ból,de sehol se találom.
A főépületbe se lehet bemenni,a két kretén meg vár a placc közepén és nézik a falat,de ott sincs mit felrobbantani.
Valaki segítsen végre -
#185 igy van... -
#184 Na de erről fölösleges vitázni,mert szinte mindenki más miatt játszik azt amit,van akinek a minél nagyobb kihívás a lényeg,nekem csak a kikapcsolódás,ha már leülök játszani egy kis időre. -
#183 Az egy dolog,hogy életszerűbb,de én pl. nem szenvedni akarok egy lövöldözős gaméval csak azért,mert a valóságban nem tudnék szétlőni egy fél hadsereget...
Nekem a játék kikapcsolódás legyen,ne idegeskedés,márpedig FPS-t még nem tudtam megszokni konzolon. AKi meg valóban igazi életszerű lövöldözést szeretne kipróbálni,menjen el paintballozni,vagy vmelyik seregbe:) -
#182 jah, Dzson, ugy van ahogy irtad... -
#181 PC-n könyebb az FPS, ezt aláírom, de kontrollerrel, konzolon életszagúbb (szerintem). -
#180 RTS+FPS (talan)PC-n jobb, maszkalos/autos/horrorkaland stb. meg konzolon... :-D -
vg #179 Nekem van PS2-m, és nagyon szeretem, sokat játszom vele! Viszont ha teccik ha nem, FPS mindig is PC-n lesz az igazi! -
#178 Kontroller tényleg jo; sok pc-s pikkel a kontrollerre; ill. magyaraznak h. fps csak bill+egerrel ok; de nem... Igaz, pc utan estem neki en is konzolFPS-eknek; és (igaz, szokni kellett), de könnyen ment; és jobban is komlaom ill.legalabb annyira... :-D ja, toza... nem akarok köcsinek tünni, de...pisztoLY! :-D -
#177 Ki nem sz@rja le a profi FPS JÁTÉKOS-okat? A kontroller élethűbb hatást kelt, jobban beleélem magam a játékba, mint egeret tologatva és rohangászva a billentyűzetet nyomkodva. Gamepaddal pl. tudom a haladás sebességét is szabályozni, ott van 14 gomb + 2 analóg kar az ujjaimnál, ezt egy billentyűzettel+egérrel sosem fogod megtapasztalni. A profik fps játékosok rohangásznak mint az idióták és gyűjtik a frag-eket, egy játék számomra másról szól. De ezt egy pécés úgysem értheti meg. -
#176 Van pisztolyom, igen. Lézer irányzékos, 100Hz kompatibilis. Olyan 10ezer körül lett volna, de én cseréltem kormányra. Van többféle fegyver is, lehet válogatni (a lézer irányzék jól hangzik, de visszaveri a tv képernyő és ha szemen talál akkor nem látsz semmit... én is leragasztottam celluxszal hogy szórtabb fényt adjon). :) -
#175 hmmm... Timeshift...hmmm.... Nahiszen, a pc-s verziot lattam, kb.5percig birtam; már picit sok az agyatlan-"red faction"style gémekböl(ne ertsen felre senki, szerettem a red factiont); a T.shift-en röhögtem1 jot... élethüség is nagyon ott van, 1ik mission, allitsd meg az idöt, h. at tudj menni a tűzön...nextgen ezerrel...Hmmm...a fegyver meg ugy néz ki m. 1 karacsonyfa, uyganis már nem birtak hogyan csicsazni a nextgen jegyeben; a gépfegyver szanalmasan nez ki... az egesz gém szanalmas volt... :-/ -
toza #174 jajaja ja..!az nagyon ott lesz!
de azert pisztoj is izgis lehet.. -
SlickAdam #173 Én sem mondtam, hogy az analóg kar ugyanolyan mint az AK-47-es. A bénázásra értettem. Ugyanis veled ellentétben sztem nem mindenki kezeli olyan jól azt a karabélyt.:) -
#172 ott a pont... (talan az analog kontroller egy kicsit erzekelteti a benazast, no persze ha egy verpcst leultetsz analoggal fpsezni, kb ugyanannyit szerencsetlenkedik, mint az eletben egy "nehezebb" fegyverrel egy tok kezdo :DDDDD) -
#171 egér suxx, analóg kar suxx, majd a revo kontroller bebüntet mindkettőnek!! :) -
#170 Nekem volt "szerencsém" lövöldözni AK-47-es gépkarabéllyal nem is keveset és nem is rosszul elmondom neked hogy az élthűséghez sem az analóg karnak sem az egérnek absolute semmi köze nincs. -
toza #169 szvsz ha esetleg lenne egy fps aminek durva kezelhetosegi hibai vannak,nyilvan nem dobnam felre ha mongyuk rohatt jo a hangulata vagy szep vagy izgalmas...fps nel kizarolag az ujitasok tudnak feldobni barmit is..es ijen lesz majd timeshift nevu jatek!ami hamarossan erkezik es mindenki ossze pisajja majd tole magat!!
black ra visszaterve,egyettlen hibaja h rovid..minden mas franko... -
SlickAdam #168 Kezelhetőség... sztem jól lehet kezelni FPS-eket analóggal, még mindíg ez az "élethűbb", mint az egér meg a billentyűzet. Kiváncsi lennék, hogy a PC-s játékosok milyen gyorsan és pontosan tudnának lövöldözni egy gépfegyverrel a valóságban. Hát sztem nagyon lassan és pontatlanul. Szóval gamepad inkább közel áll ehhez. Nekem eddig sose volt gondom PS2-es FPS-ekkel, a Black-el se lesz ha megszerzem. -
#167 A vitához hozzászólva aki élethűségre vágyik az lépjen be az idegenlégióba vagy ha annyira azért nem akkor paintballozzon de ha csak játszani szeretne egy fps-el akkor a kezelhetőség az egyik legfontosabb szempont szvsz. -
#166 Ez a játék milyen??Mert én nem tudom eldönteni:576 KONZOL értékelés:10 pont,Gamespot értékelés 7.4 pont.A kettő szerintem kicsit messze van egyástól. -
SlickAdam #165 Lófa**t nektek élethűség!!! Ha élethűséget akartok, akkor menjetek és vegyetek egy stukkert és lövöldözzetek egy erdőben szarvasra. Ezek játékok ti csírák! Ott a gamepad oszt nyomjad ezerrel és lőjj szét mindent! méghogy élethűség ... kurvára idegesít ez a kifejezés... -
toza #164 neked van ijen pistolod?!soker agyak manapsag?!tok jo lehet azzal nyomnyi!tok ELETHUBB lehet! -
#163 ehhhhh, de ö a élethüségröl irt.
Attol meg a egér-wasd ölég messze van,söt.... -
vg #162 Te szerencsétlenség! Mielött lelammerozol másokat kicsit gondolkozzál már el azon, hogy a profi FPS játékosok mivel, és hogyan játszanak! Ha egy prof ellen te akár meg is tudsz mozdulni gamepad-al, akkor emelem kalapom! -
#161 Sziasztok! Ti mivel nyomjátok a gamét? Gamepad? Nekem nem régóta van csak PS2őm,de még nem tudtam megszokni FPS-eknél,annak meg nem jártam utána,h billentyűzettel meg egérrel mi a helyzet:) -
#160 én ezen annyira nem akadok ki; lattam már jopar gémben(pc-n is), mint midnenki mas a lathatatlan keritest; ugyhogy nem zavar az sem, h. vissza sem lehet menni(ill. zavarna, mivel nem jatszottam black-el..)... :-D De amit lattam (videjo, scr)az nagyon tetszett+le a kalappal, h. ezt kihoztak ps2-re...