Black

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Winz
Most mi van?<#guluszem1>
Csak nekem van meg ez a xar?<#nemtudom>
Ki tesztelte a Blacket?

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

dinomano
hmmm... valtozo az AI-"megcsinalasanak" mértéke is... :-D pl. a PS1-es MOH-ban sztem nagyon jo volt az AI+maga a jatek "sebessege" is elfogadhato volt...nem volt extraprimitiv az AI; de kaptal 1 kis idöt celozni is; mig egy pc-s quake-unreal jatszhatatlanul gyors szamomra, föleg multiban, hiaba könnyebb iranyitani... :-) +ott vannak még deltaforce gémek; nagyon facca kis programok, de a novalogic se pc-n se ps2-ön nem tudott normalis ai-t programozni, hetvegen jatszottam az Extreme-el, az volt a gigaLOL, mikor 2 karakter futott egymasnak, összeért a fejük, de futottak tovabb; egyhelyben topogva egymassal szemben...hmmm... :-D
Nah, de ettöl függetlenül szeretem/szerettem a Novalogic gémeket...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

sp00n
Hat nem tudom, nekem van PS2m meg PCm is. Nekem a konzolos FPSel csak az a bajom, hogy az 'eletszagubb' iranyitast, ami nehezebb mint egerrel meg billel, az AI leegyszerusitesevel kompenzaljak. 😊 De a Black nekem is baromira bejon (az egyeduli FPS amit megveszek PS2re) 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

Winz
Elakadtam,ki tud segíteni?
A "Tivliz Asylum" pályán vagyok,két széfet felrobbantottam,megtaláltam a piros mappát,mindenkit kinyírtam,de még hiányzik egy object a 3-ból,de sehol se találom.<#shakehead>
A fõépületbe se lehet bemenni,a két kretén meg vár a placc közepén és nézik a falat,de ott sincs mit felrobbantani.
Valaki segítsen végre<#rinya>

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

gp32
igy van...<#hawaii>

mateus33
Na de errõl fölösleges vitázni,mert szinte mindenki más miatt játszik azt amit,van akinek a minél nagyobb kihívás a lényeg,nekem csak a kikapcsolódás,ha már leülök játszani egy kis idõre.

mateus33
Az egy dolog,hogy életszerûbb,de én pl. nem szenvedni akarok egy lövöldözõs gaméval csak azért,mert a valóságban nem tudnék szétlõni egy fél hadsereget...
Nekem a játék kikapcsolódás legyen,ne idegeskedés,márpedig FPS-t még nem tudtam megszokni konzolon. AKi meg valóban igazi életszerû lövöldözést szeretne kipróbálni,menjen el paintballozni,vagy vmelyik seregbe😊

dinomano
jah, Dzson, ugy van ahogy irtad...

Dzson
PC-n könyebb az FPS, ezt aláírom, de kontrollerrel, konzolon életszagúbb (szerintem).

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

dinomano
RTS+FPS (talan)PC-n jobb, maszkalos/autos/horrorkaland stb. meg konzolon... :-D

Nekem van PS2-m, és nagyon szeretem, sokat játszom vele! Viszont ha teccik ha nem, FPS mindig is PC-n lesz az igazi!
dinomano
Kontroller tényleg jo; sok pc-s pikkel a kontrollerre; ill. magyaraznak h. fps csak bill+egerrel ok; de nem... Igaz, pc utan estem neki en is konzolFPS-eknek; és (igaz, szokni kellett), de könnyen ment; és jobban is komlaom ill.legalabb annyira... :-D ja, toza... nem akarok köcsinek tünni, de...pisztoLY! :-D

Dzson
Ki nem sz@rja le a profi FPS JÁTÉKOS-okat? A kontroller élethûbb hatást kelt, jobban beleélem magam a játékba, mint egeret tologatva és rohangászva a billentyûzetet nyomkodva. Gamepaddal pl. tudom a haladás sebességét is szabályozni, ott van 14 gomb + 2 analóg kar az ujjaimnál, ezt egy billentyûzettel+egérrel sosem fogod megtapasztalni. A profik fps játékosok rohangásznak mint az idióták és gyûjtik a frag-eket, egy játék számomra másról szól. De ezt egy pécés úgysem értheti meg.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Van pisztolyom, igen. Lézer irányzékos, 100Hz kompatibilis. Olyan 10ezer körül lett volna, de én cseréltem kormányra. Van többféle fegyver is, lehet válogatni (a lézer irányzék jól hangzik, de visszaveri a tv képernyõ és ha szemen talál akkor nem látsz semmit... én is leragasztottam celluxszal hogy szórtabb fényt adjon). 😊

dinomano
hmmm... Timeshift...hmmm.... Nahiszen, a pc-s verziot lattam, kb.5percig birtam; már picit sok az agyatlan-"red faction"style gémekböl(ne ertsen felre senki, szerettem a red factiont); a T.shift-en röhögtem1 jot... élethüség is nagyon ott van, 1ik mission, allitsd meg az idöt, h. at tudj menni a tûzön...nextgen ezerrel...Hmmm...a fegyver meg ugy néz ki m. 1 karacsonyfa, uyganis már nem birtak hogyan csicsazni a nextgen jegyeben; a gépfegyver szanalmasan nez ki... az egesz gém szanalmas volt... :-/

jajaja ja..!az nagyon ott lesz!
de azert pisztoj is izgis lehet..
Én sem mondtam, hogy az analóg kar ugyanolyan mint az AK-47-es. A bénázásra értettem. Ugyanis veled ellentétben sztem nem mindenki kezeli olyan jól azt a karabélyt.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Lammer
ott a pont... (talan az analog kontroller egy kicsit erzekelteti a benazast, no persze ha egy verpcst leultetsz analoggal fpsezni, kb ugyanannyit szerencsetlenkedik, mint az eletben egy "nehezebb" fegyverrel egy tok kezdo 😄DDDD)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

guardian hero
egér suxx, analóg kar suxx, majd a revo kontroller bebüntet mindkettõnek!! 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Luiprima
Nekem volt "szerencsém" lövöldözni AK-47-es gépkarabéllyal nem is keveset és nem is rosszul elmondom neked hogy az élthûséghez sem az analóg karnak sem az egérnek absolute semmi köze nincs.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

szvsz ha esetleg lenne egy fps aminek durva kezelhetosegi hibai vannak,nyilvan nem dobnam felre ha mongyuk rohatt jo a hangulata vagy szep vagy izgalmas...fps nel kizarolag az ujitasok tudnak feldobni barmit is..es ijen lesz majd timeshift nevu jatek!ami hamarossan erkezik es mindenki ossze pisajja majd tole magat!!

black ra visszaterve,egyettlen hibaja h rovid..minden mas franko...
Kezelhetõség... sztem jól lehet kezelni FPS-eket analóggal, még mindíg ez az "élethûbb", mint az egér meg a billentyûzet. Kiváncsi lennék, hogy a PC-s játékosok milyen gyorsan és pontosan tudnának lövöldözni egy gépfegyverrel a valóságban. Hát sztem nagyon lassan és pontatlanul. Szóval gamepad inkább közel áll ehhez. Nekem eddig sose volt gondom PS2-es FPS-ekkel, a Black-el se lesz ha megszerzem.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Luiprima
A vitához hozzászólva aki élethûségre vágyik az lépjen be az idegenlégióba vagy ha annyira azért nem akkor paintballozzon de ha csak játszani szeretne egy fps-el akkor a kezelhetõség az egyik legfontosabb szempont szvsz.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Victor1103
Ez a játék milyen??Mert én nem tudom eldönteni:576 KONZOL értékelés:10 pont,Gamespot értékelés 7.4 pont.A kettõ szerintem kicsit messze van egyástól.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Lófa**t nektek élethûség!!! Ha élethûséget akartok, akkor menjetek és vegyetek egy stukkert és lövöldözzetek egy erdõben szarvasra. Ezek játékok ti csírák! Ott a gamepad oszt nyomjad ezerrel és lõjj szét mindent! méghogy élethûség ... kurvára idegesít ez a kifejezés...

neked van ijen pistolod?!soker agyak manapsag?!tok jo lehet azzal nyomnyi!tok ELETHUBB lehet!
Banyapapa
ehhhhh, de ö a élethüségröl irt.
Attol meg a egér-wasd ölég messze van,söt....

Te szerencsétlenség! Mielött lelammerozol másokat kicsit gondolkozzál már el azon, hogy a profi FPS játékosok mivel, és hogyan játszanak! Ha egy prof ellen te akár meg is tudsz mozdulni gamepad-al, akkor emelem kalapom!
mateus33
Sziasztok! Ti mivel nyomjátok a gamét? Gamepad? Nekem nem régóta van csak PS2õm,de még nem tudtam megszokni FPS-eknél,annak meg nem jártam utána,h billentyûzettel meg egérrel mi a helyzet😊

dinomano
én ezen annyira nem akadok ki; lattam már jopar gémben(pc-n is), mint midnenki mas a lathatatlan keritest; ugyhogy nem zavar az sem, h. vissza sem lehet menni(ill. zavarna, mivel nem jatszottam black-el..)... :-D De amit lattam (videjo, scr)az nagyon tetszett+le a kalappal, h. ezt kihoztak ps2-re...

Afe
hát azt persze vágom, hogy miért kell ez. a gép memoja karcsú ekkora pályákhoz, de nem is ezzel lenne a bajom, hanem a megvalosítással. szal itt ez az ember aki egy gépfegyverrel átmegy egy komplett épületen, mint kés a vajon, de egy térdig érõ keritésen nem tud átlépni. ha uj szakasz jön akkor meg zárják le vmi ember által le nem küzdhetõ akadállyal, hegyomlás, épületrom, vaskapu v akármi.
egyébként még így is a legfrankóbb fps amit eddig láttam... ps2-n

dinomano
aham... thx... Black amugy szép, nekem nagyon tetszett(lattam+gémeztem vele 1 picit...- pc-n a FEAR; és jo viszontlatni ps2-ön uyganazokat az effekteket..)

guardian hero
A PS1 és a PS2 ugyanazt a szabvány PAL/NTSC TV felbontást használja (ez a 480i/576i)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

dinomano
aham, thx akkor mar kepben vagyok nagyjabol... a 480 vagy 576 sort, vmelyiket talan tudja a ps1-is, a nagy felbontasu modjaban...?

hiba
Alapbol 2 mod pl usa vagy eu valtozat alapveto kulonbseg.

USA NTSC = 30Hz interlaced, 480sor
EU PAL = 25Hz interlaced 576sor
valamint van par game ami 1080i modot tamogat ez elvileg 1920 x 1080 sor es 30Hz interlaced.

csak az utolso a nagyfelbontasu mod. en sajnos meg eloben nem lattam ilyet de a pal/ntsc szazezer eves szabvanyt mar nagyon unom, a tehcnikai is lehetove tenne mar nagyobb felbontasokat (pl lcd tvk) es sajnalom hogy nem tamogatjak csak ezeket a szarokat persze ott az x360az az elvielg mar tamogat nagyobb felbontasu modokat pl 720soros progressiv megjelenites ha jol tudom.

guardian hero
Nem tudom biztosan, nincs meg a játék, de nem tudok 1080i felbontásról (gondolom attól lenne hangos a net, ha létezne ilyen a Black-ben). Az viszont általános módszer, hogy az újságok/weboldalak nagyfelbontású képeket közölnek.

dinomano
nah, a ps2nek milyen felbontasai vannak? Én nem tudom, söt a PS1-ét sem..ha vki tudja, irja meg please... GT4 csalodas volt ugyszint, az "ahhoz kepest..." dolog miatt...facca gém3nagyon szép; de minek a "parasztvakitas"? + a valotlant allitani?

hiba
gt4en en is nagyon meglepodtem, hogy mekkora kulonbsegek voltak plane akkor hogy meglepodtem mikor rajottem hogy a pal verziohoz soha nem is lesz 1080i amin azert lehetne csodalkozni hogy milyen is...

hiba
vagyis a game a szokasos 480 v 576i ingame alacsony felbontas - nem kifogasolom hogy mennyit hoztak ki belole de bosszant hogy mindig csak a prbenv vannak eles es szep kepek de ki fogom probalni 😞

dinomano
guardian...igen, egy rakat felturbozott kép van; pl. GT4 elsö screenshot-jai is egesz mas latvanyt nyujtottak... lehet csalni... :-D Anno a burnout3bol lattam oylan scr-eket, h. leesett az allam, a gém meg mégsem olyan volt... :-D

guardian hero
A PS2 official magazinban is ilyen képek szoktak lenni, nyilván nem nagy ügy a devkitnek meg az engine-nek nagyfelbontásban renderelni pár képet PR célokra.

dinomano
hmmm... a max.ps2 képességek nem feltetlen csak a felbontast jelenthetik..azzéé' a balck-ben rengeteg effekt van(zaporozo golyok-fémesen megpattano lövedék, füst, por...), robbanasok, füstök-ablaktörés; a golyonyomok megmaradnak stb.; amik rendesen megkövetelik a szamolast, szova jo kis motort hoztak össze...amugy meg latszik picit a black-en(amit szeretek!!!) az apro csalas; h. viszoynlag azonos szinarnyalatokat hasznal, ezekkel is csökkentve a pixelesseget... :-D kicsaljak picit a graf-ot, mint a cell-shading technikanal... :-D

hiba
http://media.ps2.gamespy.com/media/668/668817/imgs_4.html

Latom meg olvasom hogy max ps2 kepessegek stb, de ezek a felbontasokat honnan szedtek? elvielg tud 1080i-t ps2 (GT4 csak nem az eus valtozat) de akkor most ez igy is van vagy ez vmi humbuk?
ezek nagyfelbontasu kepek elsimitassal, eloben meg nem lattam ps2n ilyet csak amikor a GT4bol ki lehetett lopkodni kepeket, vagy ezek sem ingame csak kilopott es felturbozott allokepek?

Lammer
Dzson: 1stofall: ravasz a roka max, az ELSUTOBILLENTYU <#papakacsint> masoccor: igen annyiban igazat adok, hogy a kontroller jobban "szimulalja" a benazasi hanyadosunkat... egy felkeszuletlen lamer nem fog 50 meterrol leloni egy celpontot sem, max makker ezerrel(*)... *harmadszor ha kicsit gyakorlok megint 50 meterrol siman lelolek az tuti, az elso gyakorlaton is eleg jokat lottem((8,XX) amikor a vizsgat tettem le... bar persze ha adsz a kezembe egy PA-63ast akkor tuti, hogy 20 meterre sem talallak el(szar-e a fegyver? <#hehe>) <#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Hát a hangok......brutálisak rátettem a hangfalakra beszarás istecsászár pedig nem THX
dinomano
Jah, ign-jot adott+korrekt lett az IGN review-ja termeszetesen atszemezgettem,ök 5 oldalban targyaltak, és sztem facca review lett; mindenre kitér, végülis irtak elönyöket hatranyokat, de a hatranyokat sem kemeny éllel irtak, vegulis oylan dolgok kerültek be negativumnak, ami amugy is sejthetö volt...(1 nagyon picit fajlaltak, h. nincs multi; a rövidseget ugyszint(de többször végigvihetö, mert élvezet, azt irták!!) + nagyonpicit hatrany lett az is, h. azt csinalod végig... hmm...ez lehet erösseg+hatrany is (marmint h. ncisn jarmüves/lopakodos stb. rész...sztem pozitivum, masnak negativum...) vegülis azt irtak, h. 1 fun-lövöldözös gém; a graf-ot of course magasztaltak+hangokat...

ign meg 8.7et de azt irják minden csúcs szuper csak irgalmatlanul rövid!Akkor mégis igazak a pletykák....
Ú vazze 7.4et adott a gamespot.....
dinomano
http://ps2.ign.com/articles/690/690579p1.html

ign review...

Úgy tûnik hamarosan beszerzésre kerül a játék. Kíváncsi vagyok milyen lesz.