840
Criterion FPS ps2/xboxra
  • Afe
    srácok! nem csak kiprobálni kell ezt a gamet, hanem végigjátszani, és garantálom, hogy javulni fog a véleményetek.

az első egy-két pályán én is így vélekedtem, de mikor végig toltam az egészet már éreztem mit is akart ezzel kifejezni a cikk végén Dzson..
  • ffxi
    Sztem pedig a sajtó annyira feldobta ezt a gémet, hogy az már csalódás volt vele jáccani. Rossznak nem rossz, csak sokat vártunk el tőle a hírek miatt.
  • dinomano
    Ok-ok... Akkor a cikk iroval nem értek egyet...Bocsi, nem olvastam el eleg figyelmesen, csak atfutottam az üzeneted... :-P

Jonak jo gém; de vhogy...nem tudom... jobbra vagy picit mas jellegű FPS-re szamitottam...
  • Ronin1350
    Csak kimásoltam az újságból.
  • dinomano
    Hmm...azért a HALOnak a nyomaba sem ér sztem... A CoD2 meg nekem nem tetszett ps2-ön annyira... A Killzone sem tetszett... Nem tudom, valoszinüleg én vagyok furan összerakva; de a Killzone+Black fémes hangjai(mindkettő jo jatek; de ...)az örületbe kergettek; vhogy stresszelösnek éreztem mindkettő jatekot; a HALO meg yolan gém, amit mai napig teljesen belefeledkezve jatszom, pedig nem egyszer+nem kétszer nyomtam végig... Meg hat ugye, ami a HALOnagy elönye; az a szabadsag; nem csak scrpitelt részeknél lehet jarmüveket vezetni (mint pl. CoD...)
  • Ronin1350
    Idézet az 576Konzol Februári számából: "Láttad a Killzone-t? Nem láttál még mindent. Játszottál a Halo-val? Nem játstzorttál még mindennel. Harcoltál a CoD-ban? Nem harcoltál még mindenhol. A Blacket látnod kell játszanod, kell vele, harcolnod kell benne. Ez a jelenlegi csúcs, amivel a kis gépek rendelkeznek. Ez egyszerűen kihagyhatatlan, mindenki számára kötelező, 576Konzol favorit” Szóval jó csak rövid egy picit.
  • maruzst25
    Sziasztok! Azt szeretné mmegkérdezni hogy szerintetek érdemes letölteni a netről a Black játékot?Még nem játszottam vele így nem tudom hogy milyen.
    Képeket láttam de azért gondoltam megkérdezek olyan illetőt is aki már játszott vele. Az FPS-ek között milyen kategóriát képvisel?
  • leslieboy

Fegyverről jutott most eszembe...kicsit se volna erős, ha egy játékban megtörténhetne az, mint igaziban! Besül a cső, beragad a tár, vagy épp kicsúszik stb..!:DDD Bírnám...Bár mintha rémlene, hogy volt egy játék, ahol volt olyan, hogy besült, de nem ugrik be melyik:S
  • Ronin1350
    Fegyvertestvérem vagy.
  • leslieboy
    Ok, mindketten rosszul értelmeztünk, és rosszul mondtuk..Rendben könnyű, de nem a gránátvető nélkül! :D Akkor így helyesbítem én meg a mondatom!Akkor bocs!De egyébként már bocsánatot kértem a hazug miatt!Csak elgurult a gyógyszerem egy percre akkor:D...Na mindegy békepipa fehér zászló:D
  • Ronin1350
    Te neveztél hazugnak most, meg azt írod, hogy tényleg könnyű a játék.Szóval bocs ha nyers voltam és nem akarlak bántani főleg nem provokálni.
  • leslieboy
    Akkor csak annyit mondok, tudok róla, de azzal annyira könnyű lett, hogy nem használom, és álltalában fegyvert cserélek! Arra a megszólásodra, hogy nem ismerem a fegyvereket, ennyit mondok:DDD
    nem akarsz tanárbácsit játszani, de most is játszod a janit! De én itt kiszálltam, nem fogok nekedesni, hiába provokálsz! Úgyhogy bye, én inkább Black-ezek!
  • Ronin1350

Épp az első pályát csinálom , csak miattad DDD 10 csomagnál abba hagytam a számolást.Hagy, áruljak el egy titkot:Az M16A2 alatt az a kis cső nah’ az egy 40 mm gránátvető.Különböző töltetek kilövésére alkalmas.Kicsit jobban meg kéne ösmerni' a fegyvereket.De igazad van tényleg én, sem akarok tovább tanárácsit játszani.Mindenki úgy játszik, ahogy neki jó.
  • leslieboy
    EU csomag egy sincs:DDD
  • leslieboy
    A lőszert nem :D..Viszont ott vannak a pajzsosak, na azokat csak rakétavetővel, vagy felülről leszedéssel lehet elintézni..Vagy a folyosókon hátbatámadással, de gránátot hiába dobtam rájuk, tehát tessék, van olyan:D..Viszont ez az eldobok két gránátot és paff így jó szerintem! Ne már hogy 2-3 emberre rádobok 4-8 gránátot:S:D..Volt már olyan játék..Így meg azért reálisabb..
    De mindenkinek megvan a saját véleménye, ízlése! Bocs, ha bántó előbb voltam! :) Nem akartam, csak félreérthető volt a hsz-ed!
    Neked a hard, nekem a Black szint tetszik:)..Izlések, és pofonok..a lényeg, hogy mindkettőnknek tetszik a game!
    Az eü csomag nálam esküszöm,hogy kevés volt:S..Akkor hogy van ez???:S
  • Ronin1350
    Jaj mégvalami esküszöm, megszámolom hány EU csomagot, dobálnak szerteszét a pályákon csak a Te kedvedért.
  • Ronin1350
    Nos a pár perc nyilván nem volt pontos megfogalmazás de LÉNYEGESEN rövidebb mivel már VALÓSZÍNÜLEG megtanultad hol vannak a cuccok. Mutass, vagy írj olyan ellenfelet, aki kibír 2 gránátnál többet… Nem vetted észre hogy örök lőszered van MINDEN fegyverhez? DDDD
  • leslieboy
    Black szint, örök lőszer?..hmm észre se vettem..Eü csomag lépten nyomon..Na ez érdekes lenne, mikor 1.nem veheted fel, csak felhasználhatod rögtön, 2.nem nagyon hagynak maguk után..Ok, ezeket még elis hinném, ha nem vittem volna végig a Black szintet, na de a következő állítás kerek HAZUGSÁG! Végigrohanni néhány perc alatt a pályákon..Esetleg cheat használattal, de még úgyse nagyon, mert a pályák szerkezete ezen a szinten már teljesen más, már az se pár perces az objective teljesítéssel, és akkor ellenfelet még nem néztünk! Ha te végigviszed a pályát úgy, hogy egy objectet akár kihagysz, akkor failed, és nem kapod meg a következő pályát! Vagyis ha te végigrohansz, nincs kövi pálya, ergo te nem vitted ki a Black szintet, ha meg végigvinnéd, nem állíthatod, hogy pár percesek! Tehát mindenképp valamelyik része hamis az álításnak! vagy tényleg végigvitted percek alatt, ez esetben gratula, jelentkezz a legjobb játékos címért! :D
  • mateus33
  • dinomano
    ok, gém helyett ezentul XXX-et irok... :-D

Nahszoval, aranyos kis XXX a Black, de épp mikor nyomtam A XXX-et, akkor nem voltam rahangolva(na mire? az XXX-re... :-D))
    Jo XXX-ezést mindenkinek... :-D ..Meg kapcsoljatok be a Private gold-ot, oszt XXX! :-)
  • mateus33
    Ebben már 5ször:DD
  • dinomano
    Ok... :-D Illetve OK..Ok...Ok... :-D
    Ehhh...jo a Black, de mivel most rpg-zek és elszoktam a nagyon figtholos-ölős pirgagémektöl, ezert tul gyors volt nekem a gém; ill. idegesitettek a nagyon csörömpölös fegyverhangok... Gyors volt a gém; ugy értem, h. a XIII nyomom most, és jobban "nyugtatnak a hangok"; nincs az az allando haboru érzésed, mint a Blacknél vagy a CoD2-nél, ami engem picit idegesitett mind2 gémben...de term. ez egyeni izles kérdése, szép+jo a gém...
  • moralosan
    arra akartam utalni, hogy kb 4szer írtad le ugyanazt a szót :P
  • Ronin1350
    Néhány szó a Black szintről. Örök lőszer, örök gránátvető, az ellen lépten, nyomon EU csomagokat dobál miután pár találattól, lefekszik.’ Pár perc alatt végig lehet futni a pályákon. Szvsz a hard szint a legjobb.
  • dinomano
    H5N1-korszakban inkabb akkor azt irom hogy game... :-) a GÉM-et rövidebb leirni.. :-D
  • moralosan
    ...gém
  • dinomano
    Kiprobaltam ismerösnel a gémet; 3 palyat megcsinaltam, vegulis aranyos gém; a graf. sztem hasonlit a Killzone-ra, de a robbanasok+effektek szebbek...az az igazsag, h. szebb gémre szamitottam, elözetes screenshot-ok alapjan, de nem rossz a gém...
  • SlickAdam
    Hát gyerekek nekem egyre jobban tetszik ez a játék.
    A játékidő mennyi lesz a végén? Mert ugyebár írtátok, hogy nagyon rövid. Én az első 4 pályát vittem végig, abból az első nem, de a többi 3 mind 1 óra felett lett teljesítve. Ha jól tudom 7 vagy 8 pálya van, szóval annyira mégse rossz sztem. Mindenesetre ha végeztem, nekilátok nehezebb fokozaton is.
  • mateus33
    Taktikázz:)
  • Winz
    Ennek a Gulagos pályának a vége télleg orál a köbön
    Beőszülök mire kipergetem
  • mateus33
    Még lesz egy kicsi:)) Tökmindegy,hogy melyikkel mész,meg lehet csinálni:)
  • maka2
    A 4. pály baromi nehéz( amikor egy gyárban vagy), ugye amikor átmész az akna mezőn és bemész abba a gyárba onnan már ninc sok??

Tényleg ebben a pályában melyik fegyverrel mész??
  • Laky
    vagy valaki lelőne és felelslegesen vetted meg a játékot :)
  • dinomano
    igen, a gém 1 szép jatek; és nem ugy kell tekinteni rá mint 1 harci szimulatorra... Pl. ha realis lenne a gém, akkor beletennenek 1 véletlenszam generatort; és a nagy fight-ban akar beragadna a fegyver; vagy kiejtené a csóka tárazás közben a kezéböl az uj tárat... :-D LOL!
  • leslieboy
    Grat! Szerintem, mint már írtam, a Black szint a legjobb, mert ott már gondolkodni is kell a feladatok miatt! :)
  • Ronin1350
    Mondjuk én az életben is használtam (az egyiket csak kipróbáltam) mind a kettőt. De igazad van téma OFF. Ez csak egy játék, semmi több… Jah és már a hard utolsó szakaszát csinálom :DD
  • FFX
    Én is ezt tapasztaltam mikor neki kezdtem a hardnak. Szinte csak a 9 mm -est használtam, abból is elég volt 1-2 golyó / katona :D
    Csak aztán meghaltam a második pálya közepén és második nekifutásra már nem ilyen egyszerű a helyzet valamiért :-I
  • leslieboy
    Nem tudom, hogy mi a halálnak kell szétbombázni a topicot ilyen hozzászólásokkal!Fegyverekről mennjetek beszélni máshová, csináljatok egy AK vs M16 topicot,de itt jó lenne ha a game-ről beszélnénk!
    Ronin1350, nem fog tetszeni akkor a black szint, mert ott alapfegyver az M16A2 es! Ha meg túl könnyű, akkor vidd végig úgy, hogy ne legyen riadó, meg ilyenek!Én a második pályán végigküszködtem így, hát mit is mondjak, 2,5 óra alatt!:D
    Egyébként én az M16-ra szavazok!

• ffxi
    AK!!!!!!!!!!! És semmi más
  • Ronin1350
    Nem értem miért maradt rendszerben az M16,(és változatai) csakis pénzügyi okok miatt nem cserélték le szerintem. Egy csoda vagy inkább furcsaság hogy egyáltalán gyártásba került.Az AK a favorit szerintem is.