840
Criterion FPS ps2/xboxra
  • SonicBoom
    Szerintem hard-on ugyanannyi és ugyanolyan erős ellenfelek jönnek, csak kaja nincs annyi.

Az utolsó teremben a fele ellent ki lehet szedegetni még a bejáratból, aztán balra fel a lépcsőn a sörétessel és imádkozni...
  • torrente
    Tegnap megcsináltam a 3. pályát is. Überbrutál ez a játék! A külföldi internetes értékelők miért kb. 7,5-re pontozták, az számomra rejtély.
  • ballor
    ok, köszi
    de silverrel a normal és az easy jelentősen könnyebb lehet; a hardon csak az elsőt vittem végig kíváncsiságból, az egy rövid pálya, azt hittem nem tudom megcsinálni, de sikerült, majd tovább nyomom ha lesz türelmem időm

tegnap a gulágos utolsó terem kikészített normálon, még álmomban is ott volt a fehér pötty és céloztam mindenkire

ja, egyébként a hardon több ellenség lesz? vagy számuk az ugyanannyi marad? el nem tudom képzelni az utolsó termet annyi ellennel :) de gyúrni kell itt rendesen, ahogy látom
  • SonicBoom
    100%-hoz minden nehézségi szintet teljesíteni kell.

Ha pl. hardon kezdve végigviszi az ember, akkor a könnyebb fokozatokon visszamenőleg beadja a silver fegyvereket.

A black-ops fokozathoz meg eleve silver M16+M203-ast ad, viszont itt minden másodlagos célt teljesíteni kell!
  • ballor
    akkor minden szint megcsinálása után lesz silverem, ha a hardot megcsináltam, akkor meg az OPS részhez is azt kapok

a 100%-hoz minden szint kell? ja, ha valaki hardon vitte végig, akkor valami olyasmit olvastam, hogy visszamenőleg is megkapja a silvereket, ez így van?

jó lesz a hard, tegnap próbálkoztam vele, az erdősnél veszettül kell taktikázni, mert ugye nincs kaja sok, meg ha sokan támadnak, akkor hamar befellegzett, majd próbálom ezeket megoldani

jó játék ez na!
  • SonicBoom
    Minden fegyver silver lesz, de csak azon a fokozaton, amin végig van jászva minden pálya. Easy után éremes hard-ra menni ha szereti az ember a kihívást, a black-ops fokozat amit hard után bead igazából könnyeb mint a hard mert...
  • ballor
    ja, mégvalami találtam cheatet a gammához (unlimited cuccokat, de valami miatt nem bírtam azzal tolni, szerencsére, jobb, hogy én csináltam meg végül is)
  • ballor
    na, közben megcsináltam
    annyira így utólag nem volt vészes
    kerestem az utolsón a főellenséget, de semmi extrát nem láttam rajta, a lövészároktól balra voltam és fejbe is lőttem két pacákot onnan, gondolom az utolsó volt a főgenya... sajnos elég semmis a vége, vártam valami videjót, de csak a készítők listája jött fel, egy rövid beszélgetős anim után

nagyon jó játék volt, aki most kezdi, annak mindenképpen a normált ajánlom (sajnos abba a hibába estem, hogy easyn vittem, így normálon is végig kell majd tolni, hogy megkapjam a silver fegyvereket)

silver kérdés: minden fegyver silver lesz, unlimited ammoval? RPG stb is?
  • roberto0915
  • SonicBoom
    Obeliszk mögött a bunker bejáratnál ad checkpoint-ot.

Nem mondtam, de a legvégén a végtelen RPG-s elllenfeleknél a lényeg, hogy a főgonoszt lelődd, aki amúgy a két bunkerbejárat mögött van, de előbb-utóbb ő is kijön a géppuskákhoz, és fejbe lehet lőni, így nem kell a bejáratot gránátolni...(asszem)
  • ballor
    keményen lenyomtak, azt hiszem ennek több idő kell
    majd holnap próbálkozom még

elgutottam egy térre, aminél egy vörös csillagos obeliszk van, hol lesz már a checkpoint? :D nagyon el kéne oda jutnom!
  • Ronin1350
    Nem írták le a lényeget, addig szórnak RPG vel , a végén amíg ki nem robbantod a két géppuska fészket a pálya végén. ( elég az egyiket az lesz a kijárat) A baj csak, az hogy mindaddig nem tudod semlegesíteni, amíg meg nem jelennek a párkányon az RPG sek utána lehet, pl. szétgránátozni. A pajzsos legények után ha jól számoltam kb 6 van jön pár „sima „ellenfél. Go le pályán lesz pár maszkos egykét sima katona majd be az egyik oldalsó szobába. Leszeded fent a párkányon a moszákat ( 2db) nyílik lent szinte veled szemben mind a két géppuska fészek és ezzel egyidőben kijönnek az RPG sek . Pár gránát majd miután minden felrobbant mehetsz is ki és kész a pálya . Ha maradsz a lépcsőn, előbb utóbb szétlőnek pláne hard vagy Black szinten .
  • ballor
    huh, ez azért nem valami biztató, de majd meglátom mit tehetek
    a pajzsosok nagyon szemetek, az már kiderült számomra
  • SonicBoom
    Gulag: Gránátokkal spórolni, csak pajzsosok ellen, MP5 mellet második fegyvernek shotgun kötelező. Legtolsó teremnél, még mielőtt belép az ember mindenkit fejbe MP5-el, ha elfogyott az első hullám, balra fel a lécsőn, onnan ki lehet szedegetni a (lépcsőn guggolva) a legvégén végtelnségig keletkező RPG-s ellenfeleket.
  • ballor
    eljutottam az utolsóhoz, a Guláhos pályához
    ahogy nézem érdekes lesz, tele szobákkal és ellenséggel
    na majd jól nekiugrok

van valami spéci ezen a pályán, amire vigyázni kell?
  • roberto0915
    Ja!
    Köszi!
  • SonicBoom
    Ott jár sztem. A sötét bunker szerű főbejáratot kell célozni. Sok gránát, meg van visszább egy RPG, az hasznos.
  • mateus33
    Ott van az az épület szemben,ahonnan középről is lőnek,meg kétoldalról ugranak ki a katonák. Na ott a főbejáratba kell pár rakétát v gránátot beleereszteni,amíg szét nem robban teljesen. (Ha itt jársz egyáltalán:)
  • roberto0915
    Hi!
    *urva jó a játék, de van egy pálya ahonnan az Istenért sem tudok továbbjutni, pedig mindenkit már szétlőttem és robbangattam is sokat hátha kidől egy fal...
    ...de nem

Ez a pálya ahol repülőroncsok hevernek a földön és néhány IFA + egy
    odali házból *urva sokan jönnek.

Köszi!
  • putyu17
    nekem is megvan ez a game... de mondjuk nem ezek a kedvenceim de a grafikája az nagyon állat. jó kis játék lett :)
  • dinomano
    igaz, szokni kell az FPS-eket konzolon, de szerintem is nagyon siman iranyithatoak a gémek kontrollerrel is... Én még PS1-et küldök, de a PC-PS1 gém aranyom igy is kb.30-70%, termeszetesen a PS1 javara... FPS-t inkabb PC-n küldök; mivel PS1-en alig van; de havernal eleg sok fps-t kiküldtem PS2-re...A killzone-ban egyedül a tavcsöves-csuzli iranyitasa volt erdekes(a célzas..); szokni kellett... PC-n most XIIIat tolom...
  • ballor
    én is PC-s voltam, egérrel, billentyűzettel
    megvettem a PS2-t a GT4 miatt és már semmit nem tolok PC-n

meg kell szokni a dolgot, az irányításra ez fokozottan igaz, én is így voltam, de furcsa volt, hogy az első konzolos játék, amit végigvittem az a Killzone volt :) ez van; nem vagyok profi, inkább lelkes amatőr :D lehet a konzolon is FPS-ezni!
  • torrente
    Nekem, akinek konzolon ez az első fps-e, még az easy fokozat is nagyon megerőltető. Nem szoktam még hozzá a kontrolleres irányításhoz és nehéz becélozni az ellenfelet. De mindenféleképpen egy csemege ez a játék.
  • ballor
    tegnap megcsináltam easyn az 5-ös küldetést (olyan 1,25 volt az idő), a végén azok a pajzsos fickók veszettek, meg sokan is jönnek, elképzelni nem tudom Black Opsban milyen lehet az kaja nélkül :) majd talán szánok rá időt és megcsinálom úgy is

már csak három maradt...
  • mateus33
    Előlről,csak pálya végét menti el.
  • torrente
    Ha elérek egy checkpointot és utána kikapcsolom a gépet, akkor bekapcsolás után a checkpointtól kezdhetem vagy teljesen elölről a küldetést?
  • dinomano
    nekem nem hianyzott az ugras, mikor toltam...nem baj, h. nincs benn; vegulis nem ez az egyetlen gém, amiböl kihagytak...viszont multi sztem is lehetett volna benn; talan 2-ben...az is PS2-re jön ki, vagy PS3?
    D.
  • leslieboy
    A multit szerintem inkább a Black 2-be építik, a 100% végigjátszáshoz pedig minden, tehát a Black szintet is teljesíteni kell! Jó gamet!:D:)
  • doubleW
    még az ugrást is hiányolom
  • ballor
    egyébként ha ez a gamma tudná a multit, akkor nagyobbat ütött volna (így sem ütött kicsit azért ;) ), de nekem nagyon az a gyanúm, hogy ezt ki is fogják majd pakolni valami Black SE változatban (ahogy turbóztak a DMC3-on és a MGS3-on)

nagyon jók a tereptárgyak az biztos, ahogy robbannak és elbújsz mögöttük... csak kéne a multi
  • ballor
    nincs térkép

az előbb végigvittem az egyes pályát hardon
    ezt még nem volt nehéz, de gondolom nagyobb elszántság kell a többi hardosítására :) annyi nekem nem lesz, megkerestem/csintam az összes tárgyat itt (blackmail, hidden weapos stb.)

ja, az easyn az 5diken járok, olyan 11%kot ír ki eddig; akkor a 100-hoz hardon és black-en is végig kell vinni? az már kemény lenne
  • torrente
    nincsen térkép a játékban? Az erdőben nagyon el vagyok veszve.
  • doubleW
    nekem minden pályán volt.(azt hiszem, de most h jobban visszaemléxem,elképzelhető h az egyiken nem volt, de sztem ha többin van, akkor mindegyiken)Lehet hogy, csak nem láttad?:D
    amugy akkor van, ha elérsz egy bizonyos pályarészt.
  • ballor
    minden pályán van checkpoint? én volt, hogy nem találtam, valamit teljesíteni kell hozzá? azért másfél órát háborúzni csekkpoint nélkül...
  • doubleW
    ugyanitt tartok én is, tegnap átjött két haver, és toltuk a blacket, ennek a pályának már majdnem eljutottunk a végéig, legalábbis jó sokáig, s haver meghal, és erre nyom egy restart missiont.mondom dejovagy baze, most kezdhetjük elöről.(ugye mert ha meghalunk, lehet folytatni csekpojnttól).már nem is játszottunk vele tovább, mert igy már nem volt olyan izgi...
  • mateus33
    Jópár gránát vagy rakéta kell a főbejáratba,s ki fog robbanni;)
  • lámadémon
    üdv...

ott akadtam el, ahol egy roncstelepen (asszem 5. pálya) kell megrohamozni egy nagy épületet... szinte mindenkit kinyirtunk (2 társammal), de nem tudunk bemenni, mert beomlott a főbejárat... mit kell csinálni?
  • ballor
    na, én is elkezdtem ezt a sokak által kedvelt/nem kedvelt játékot
    nekem nagyon tetszik, az átvezető videók nem tartalmaznak olyan rettenetesen nagy mondanivalót, de ebben talán nem is az a lényeg (egyébként a videók megvalósítása nekem tetszik, egyszerűen bejön és kész)

jó játék, nem olyan eszetlenül lövöldözős, néha el kell bújni, várni stb. a grafika meg csodás, veri az eddigi FPS megvalósításokat (gondolom azért is, mert konzolos játék)

egyelőre az easy fokozatban tolódik, talán majd később váltok a hardra (az ezüst fegyverek jók lehetnek :) ); az első 3 pályát vittem végig, az első nagyon kezdetleges, ott kell ismerkedni a játékkal, a másodikban már dolgozni is kell (amikor eléred az ellenőrzési pontokat, akkor már azt hiszed vége is), a harmadiknál is kell rendesen bújócskázni. Szétlőhető tereptárgyak (pl.: autó, hordó, sírkő) jellemzik

kíváncsi vagyok a további küldetésekre is (a harmadiknál nem volt checkpoint, ez később sem lesz?)
  • leslieboy
    Egyenlőre még nem jelentették be hivatalosan a készítők, de a gamespotnak nyilatkozták, hogy tervbe vették már a folytatást! Tehát várni kell a hivatalos bejelentésre, bár szerintem már rég készítik a gamet! :D
  • toza #320
    americans armi ban van jacked ize....besulos tarral meg stb...

viszont black ota kijott "hasonlo"gamak (gosztrekon,renbov szix,esetleg commandos akarmi..stb,) szvsz szarok..hangulattalan csunya izek...

mikor lesz blak 2?!