840
Criterion FPS ps2/xboxra
  • God of War
    nem tudom hogy fog igy menni a többi ha ez sem megy
  • God of War
    én még mindig nem tudtam meg csinálni a 4-es pályát nagyon nehéz.
  • ballor
    nekem is bejött az a játék, még elég "szép"nak is mondható (az is konzolra optimalizált volt, ez is segített rajta gondolom

na, megcsináltam hardon az ötöset
    eleinte elkezdtem lövöldözni, de minek, futni kell és rombolni, és közben kilőni minden oda nem való embert, a sarkok is jó segítségek néha; a pálya vége előtt épphogy beértem, mögöttem még voltak katonák, akik már szaladtak utánam... nagyon jó ez a gém
  • God of War
    az area51 az nagyon király játék,de nem olyan jó mind a black az area51-be azt hiányoltam hogy nincs benne változatosság mindig ugyanazok a lények vannak benne csak a végén mikor Edgárnál vagyünk az űrhajóban akor jönnek mások.
  • ballor
    tegnap a játék után kipróbáltam két FPS-t
    csak kíváncsiságból (Cold Winter, Area 51), hát mit mondjak, eléggé hiányzott a rombolás, meg a graf meg a többi jóság, ami ebben van :)
  • zilahi
    Nekem is iszonyat bejött. normálon már végig zúztam és most nekimentem hardon is. egyébként tényleg nem hosszú de kárpótol a látvány meg az érzés ami benne va. csak ajánlani tudom.
  • God of War
    de black opsba ott már a fegyverek örökök nem?
    mert én is ugyhalottam.
    de egyébként nagyon hangulatos a játék megéri az árát azt halottam rövid de ahogy elnézem a pályákat nem lessz olyan hü de rövid.
  • ballor
    a silverrel unlimited ammo jár
    meg ezüstös a színe :)

a 3-4-et egymás után toltam le, aztán jól elfáradtam és az 5-ösön kikaptam
    most itt dekkolok, ez még húzósabb: jönnek a pajzsos csúnyabácsik; a puskás/maszkos is utálnivaló :)
  • God of War
    A silver fegyver vagyis kifogyhatatlan igaz???
    Hardon kicsit észrevettem hogy a 4.pálya ahol épp tartok nagyon húzos.
  • ballor
    azt hard után kapod, de állítólag könnyebb lesz, mivel ott is silver fegyvert kapsz már; ami a lényeg, hogy minden secondary obot meg kell csinálni, plusz a robbantásokat is... én már ezt várom, de a hard lehet kifog rajtam :( de akkor is élvezem nagyon
  • God of War
    És most játszok elöször a Black-el de célozni tudok mert nem ez az elsö ijen játékom, megugyis minden pálya eljén lehet változtani a nehézségi szintet.
    Egyébként a "black ops" vagy mijen mód az mijen?
  • ballor
    nem reflex kell leginkább hozzá hardon, hanem ismerni kell, hogy honnan jönnek elő a partizánok, meg pontosan kell tudni célozni (vagyis jól kell tudni használni a joyt)

az 5-ös hardon most megakadtam, és jól levertem bosszúból egy 20 perc alatt az easyn, silver fegyverekkel
  • God of War
    Mibajod van ember?
    Nem olyan nehéz ez
  • Solidus
    Akkor neked vannak reflexeid.Normálba is elég nehéz nekem,nemhogy hardon.
  • God of War
    Megjött a játék nagyon jó a 3.pályán vok Hardon nyomom elég kemény.
  • God of War
    má lövöldözni akarok
  • ballor
    most fejeztem be két pályát hardon
    iszonyat így, sokkal jobb szerintem, és ami a lényeg: én is meg tudtam csinálni, tehát másnak is van esélye! Sokkal jobban kell tudni a Hardhoz, de ez így van jól, most 64% és Commando rangom van, az utolsó 4 kell meg a normál utolsója és kész
  • God of War
    Majd holnap meglátjuk mijen.Már alig várom, egykis Dúrr-dúrr,piff-paffra már kivagyok éhezve:)
  • torrente
    Ha nincs türelmed vagy időd egy szuszra végigvinni egy pályát, akkor eléggé kitolódik a játékidő.
  • God of War
    Szoval király a game
  • DoNorBi
    köffi,nekem már a jóból is megárt a sok
  • ballor
    Minden nehézségi fokon megnyitja az M16A2-est. Tehát ennek az unlockja van csak. De nem is a jutalomért kell végigtolni, hanem mert jóóóóóó :D
  • ballor
    különösebb pluszt nem fog adni, talán valamelyik fegyvert
    (még én sajnos nem járok ott, de addig jó, mert nagyon élvezem)
  • DoNorBi
    azt jutalmazza a gép?
  • ballor
    a 100% nem lesz rövid ;)
  • God of War
    Szasztok! holnap jön meg a játék már alig várom mert sokan mondták hogy nagyon jó egész olcsón hozzá tudtam jutni.
    Bár azt is mondják hogy rövid a játék:(
    de nem baj majd meglátjuk
  • ballor
    szerintem benézted a checkpointokat (én is így voltam első végigjátszásnál, nem figyeltem, hogy hol is volt)

Checkpointok száma pályánként:
    1: 0 db
    2: 2 db
    3: 3 db
    4: 2 db
    5: 2 db
    6: 2 db
    7: 1 db
    8: 3 db

Egyébként az első végigjátszás a legnehezebb, de majd belejössz; én is így voltam, alig éltem túl a pályákat easyn, de már végiggyalogolok rajtuk (igaz már silver fegyverrel, mert a szintet végigvittem); a hardnál kezdődnek a problémák azt hiszem :) arra tényleg gyúrni kell, és figyelni nagyon, taktikázni meg minden ilyen okosság

Csináld majd meg normálon is, nem lesz nehéz (igaz nekem az utolsó checkpoint utáni szoba nem sikerült még, mert ott lett hagyva: felidegelt :) )
  • torrente
    Nekiugrottam a 4. pályának és heroikus küzdelem után teljesítettem! Marha hosszú pálya volt és ha jól figyeltem, akkor csak egy checkpoint volt a pálya közepén, ami őrjítő lett volna, ha egyszer is meghalok. Azért elég durva, hogy több, mint 2 órán keresztül úgy kell koncentrálni, hogy nem halhatok meg. Bár tán ettől lesz egy kicsit életszerű!
  • ballor
    a linkjeiden lévő jó volt, a végigjátszás leírásában lévőkkel nem boldogultam
  • ballor
    ezen az oldalon a FAQsban lévőket próbáltam, ahol 3x 4 karakter van, közöttük "-" jellel, ezek látom, hogy 4x4 karakteresek, ezeket nem néztem, de megnézem majd
  • Banyapapa
    ezek jok?
  • ballor
    sikerült már valakinek chetet alkalmazni a játékban? én egyet próbáltam, de nem ment; valahol azt olvastam, hogy a profilnévhez kell beírni, de nem lett jó
  • ballor
    meg lehet azt csinálni (én is megoldottam, igaz a normálon az utolsó felidegelt és ott is hagytam :) a hard már izgalmasabb :) ) próbálkozz és megoldod ;)
  • ffxi
    Csak easy-n és ennyire idegesítő. Mi lesz később?
  • ballor
    lőni és nyomulni, néha elbújni :)
    hol jársz, milyen fokozaton? a hidas jó pálya, vigyázni kell az RPGsekkel, mert nagyon zúznak; a hidas végefele tele lesz aknákkal, azokat lődd ki és felrobbannak az ellenfelek is :) átmenve a hídon is lesz RPG-s, legyen nálad rakéta, de a busz vagy mi mögött is fel tudsz venni egyet, lődd ki az RPG-st, a legvégén meg a bejáratot, ott még lesz egy páncélos genya, arra is tartogass egy gránátot, ha nem lövöldözve akarod kinyiffantani
  • ffxi
    Mi a titka a hídas pályának??? THX!!

• dinomano
    Nagyon jo technikaliag a gém; de sztem pár dolog kimaradt... Engem zavart, h. nincs autos ill. jarmüves rész (szinte már midnen FPS-böl kihagyhatatlan-és sztem kell is, h. feldobja picit jatekmenetet); helyenkent tul monotonná válik a lövöldözés + a sztori picit nem illik a képbe; meg van 1 jo nagy kontraszt a jatekmenet + a sztori között...Gyüjtögetjük az infokat, szétdurrantjuk a lap-topot; összeszedünk ezt-azt, de a gém az ölésről szol; és végig oylan érzése van az embernek, h. a second-objective-eket csak ugy bedobaltak a palyara; mert nem volt jobb dolguk... Anno a NOLF-ban "elhittük"; h. infot gyüjtünk, ennel a gémnél nekem ez nem sikerült...
  • SonicBoom
    Rossz értékelés? Véleményem szerint a játékban a grafikai motor, az irányítás, a játékmenet egy hihetetlen jól megírt, szilárd vázat alkot, de nincs ami ezt a vázat "kitöltse", azaz story+hangulat+az a bizonyos X faktor amitől egy játék igazán jó lesz a hibái ellenére, így a rövidség is megbocsájtható lenne.
  • torrente
    Szinte mindegyik játék rövid és mégis jobb értékelést kap egyik-másik.
  • bbuffy
    tán mert rövid