Black

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
igaz, szokni kell az FPS-eket konzolon, de szerintem is nagyon siman iranyithatoak a gémek kontrollerrel is... Én még PS1-et küldök, de a PC-PS1 gém aranyom igy is kb.30-70%, termeszetesen a PS1 javara... FPS-t inkabb PC-n küldök; mivel PS1-en alig van; de havernal eleg sok fps-t kiküldtem PS2-re...A killzone-ban egyedül a tavcsöves-csuzli iranyitasa volt erdekes(a célzas..); szokni kellett... PC-n most XIIIat tolom...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

én is PC-s voltam, egérrel, billentyûzettel
megvettem a PS2-t a GT4 miatt és már semmit nem tolok PC-n

meg kell szokni a dolgot, az irányításra ez fokozottan igaz, én is így voltam, de furcsa volt, hogy az elsõ konzolos játék, amit végigvittem az a Killzone volt 😊 ez van; nem vagyok profi, inkább lelkes amatõr 😄 lehet a konzolon is FPS-ezni!

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

torrente
Nekem, akinek konzolon ez az elsõ fps-e, még az easy fokozat is nagyon megerõltetõ. Nem szoktam még hozzá a kontrolleres irányításhoz és nehéz becélozni az ellenfelet. De mindenféleképpen egy csemege ez a játék.

tegnap megcsináltam easyn az 5-ös küldetést (olyan 1,25 volt az idõ), a végén azok a pajzsos fickók veszettek, meg sokan is jönnek, elképzelni nem tudom Black Opsban milyen lehet az kaja nélkül 😊 majd talán szánok rá idõt és megcsinálom úgy is

már csak három maradt...

mateus33
Elõlrõl,csak pálya végét menti el.

torrente
Ha elérek egy checkpointot és utána kikapcsolom a gépet, akkor bekapcsolás után a checkpointtól kezdhetem vagy teljesen elölrõl a küldetést?

dinomano
nekem nem hianyzott az ugras, mikor toltam...nem baj, h. nincs benn; vegulis nem ez az egyetlen gém, amiböl kihagytak...viszont multi sztem is lehetett volna benn; talan 2-ben...az is PS2-re jön ki, vagy PS3?
D.

leslieboy
A multit szerintem inkább a Black 2-be építik, a 100% végigjátszáshoz pedig minden, tehát a Black szintet is teljesíteni kell! Jó gamet!😄😊

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

doubleW
még az ugrást is hiányolom

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

egyébként ha ez a gamma tudná a multit, akkor nagyobbat ütött volna (így sem ütött kicsit azért 😉 ), de nekem nagyon az a gyanúm, hogy ezt ki is fogják majd pakolni valami Black SE változatban (ahogy turbóztak a DMC3-on és a MGS3-on)

nagyon jók a tereptárgyak az biztos, ahogy robbannak és elbújsz mögöttük... csak kéne a multi

nincs térkép

az elõbb végigvittem az egyes pályát hardon
ezt még nem volt nehéz, de gondolom nagyobb elszántság kell a többi hardosítására 😊 annyi nekem nem lesz, megkerestem/csintam az összes tárgyat itt (blackmail, hidden weapos stb.)

ja, az easyn az 5diken járok, olyan 11%kot ír ki eddig; akkor a 100-hoz hardon és black-en is végig kell vinni? az már kemény lenne

torrente
nincsen térkép a játékban? Az erdõben nagyon el vagyok veszve.

doubleW
nekem minden pályán volt.(azt hiszem, de most h jobban visszaemléxem,elképzelhetõ h az egyiken nem volt, de sztem ha többin van, akkor mindegyiken)Lehet hogy, csak nem láttad?😄
amugy akkor van, ha elérsz egy bizonyos pályarészt.

minden pályán van checkpoint? én volt, hogy nem találtam, valamit teljesíteni kell hozzá? azért másfél órát háborúzni csekkpoint nélkül...

doubleW
ugyanitt tartok én is, tegnap átjött két haver, és toltuk a blacket, ennek a pályának már majdnem eljutottunk a végéig, legalábbis jó sokáig, s haver meghal, és erre nyom egy restart missiont.mondom dejovagy baze, most kezdhetjük elörõl.(ugye mert ha meghalunk, lehet folytatni csekpojnttól).már nem is játszottunk vele tovább, mert igy már nem volt olyan izgi...

mateus33
Jópár gránát vagy rakéta kell a fõbejáratba,s ki fog robbanni😉

üdv...

ott akadtam el, ahol egy roncstelepen (asszem 5. pálya) kell megrohamozni egy nagy épületet... szinte mindenkit kinyirtunk (2 társammal), de nem tudunk bemenni, mert beomlott a fõbejárat... mit kell csinálni?

na, én is elkezdtem ezt a sokak által kedvelt/nem kedvelt játékot
nekem nagyon tetszik, az átvezetõ videók nem tartalmaznak olyan rettenetesen nagy mondanivalót, de ebben talán nem is az a lényeg (egyébként a videók megvalósítása nekem tetszik, egyszerûen bejön és kész)

jó játék, nem olyan eszetlenül lövöldözõs, néha el kell bújni, várni stb. a grafika meg csodás, veri az eddigi FPS megvalósításokat (gondolom azért is, mert konzolos játék)

egyelõre az easy fokozatban tolódik, talán majd késõbb váltok a hardra (az ezüst fegyverek jók lehetnek 😊 ); az elsõ 3 pályát vittem végig, az elsõ nagyon kezdetleges, ott kell ismerkedni a játékkal, a másodikban már dolgozni is kell (amikor eléred az ellenõrzési pontokat, akkor már azt hiszed vége is), a harmadiknál is kell rendesen bújócskázni. Szétlõhetõ tereptárgyak (pl.: autó, hordó, sírkõ) jellemzik

kíváncsi vagyok a további küldetésekre is (a harmadiknál nem volt checkpoint, ez késõbb sem lesz?)

leslieboy
Egyenlõre még nem jelentették be hivatalosan a készítõk, de a gamespotnak nyilatkozták, hogy tervbe vették már a folytatást! Tehát várni kell a hivatalos bejelentésre, bár szerintem már rég készítik a gamet! 😄

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

americans armi ban van jacked ize....besulos tarral meg stb...

viszont black ota kijott "hasonlo"gamak (gosztrekon,renbov szix,esetleg commandos akarmi..stb,) szvsz szarok..hangulattalan csunya izek...

mikor lesz blak 2?!
Afe
srácok! nem csak kiprobálni kell ezt a gamet, hanem végigjátszani, és garantálom, hogy javulni fog a véleményetek.

az elsõ egy-két pályán én is így vélekedtem, de mikor végig toltam az egészet már éreztem mit is akart ezzel kifejezni a cikk végén Dzson..

ffxi
Sztem pedig a sajtó annyira feldobta ezt a gémet, hogy az már csalódás volt vele jáccani. Rossznak nem rossz, csak sokat vártunk el tõle a hírek miatt.

Fákjúal!

dinomano
Ok-ok... Akkor a cikk iroval nem értek egyet...Bocsi, nem olvastam el eleg figyelmesen, csak atfutottam az üzeneted... :-P

Jonak jo gém; de vhogy...nem tudom... jobbra vagy picit mas jellegû FPS-re szamitottam...

Csak kimásoltam az újságból.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

dinomano
Hmm...azért a HALOnak a nyomaba sem ér sztem... A CoD2 meg nekem nem tetszett ps2-ön annyira... A Killzone sem tetszett... Nem tudom, valoszinüleg én vagyok furan összerakva; de a Killzone+Black fémes hangjai(mindkettõ jo jatek; de ...)az örületbe kergettek; vhogy stresszelösnek éreztem mindkettõ jatekot; a HALO meg yolan gém, amit mai napig teljesen belefeledkezve jatszom, pedig nem egyszer+nem kétszer nyomtam végig... Meg hat ugye, ami a HALOnagy elönye; az a szabadsag; nem csak scrpitelt részeknél lehet jarmüveket vezetni (mint pl. CoD...)

Idézet az 576Konzol Februári számából: "Láttad a Killzone-t? Nem láttál még mindent. Játszottál a Halo-val? Nem játstzorttál még mindennel. Harcoltál a CoD-ban? Nem harcoltál még mindenhol. A Blacket látnod kell játszanod, kell vele, harcolnod kell benne. Ez a jelenlegi csúcs, amivel a kis gépek rendelkeznek. Ez egyszerûen kihagyhatatlan, mindenki számára kötelezõ, 576Konzol favorit” Szóval jó csak rövid egy picit.

Sziasztok! Azt szeretné mmegkérdezni hogy szerintetek érdemes letölteni a netrõl a Black játékot?Még nem játszottam vele így nem tudom hogy milyen.
Képeket láttam de azért gondoltam megkérdezek olyan illetõt is aki már játszott vele. Az FPS-ek között milyen kategóriát képvisel?
leslieboy
<#vigyor4><#law>
Fegyverrõl jutott most eszembe...kicsit se volna erõs, ha egy játékban megtörténhetne az, mint igaziban! Besül a csõ, beragad a tár, vagy épp kicsúszik stb..!😄DD Bírnám...Bár mintha rémlene, hogy volt egy játék, ahol volt olyan, hogy besült, de nem ugrik be melyik:S

Fegyvertestvérem vagy. <#law>

leslieboy
Ok, mindketten rosszul értelmeztünk, és rosszul mondtuk..Rendben könnyû, de nem a gránátvetõ nélkül! 😄 Akkor így helyesbítem én meg a mondatom!Akkor bocs!De egyébként már bocsánatot kértem a hazug miatt!Csak elgurult a gyógyszerem egy percre akkor😄...Na mindegy békepipa fehér zászló😄

Te neveztél hazugnak most, meg azt írod, hogy tényleg könnyû a játék.Szóval bocs ha nyers voltam és nem akarlak bántani fõleg nem provokálni.

leslieboy
Akkor csak annyit mondok, tudok róla, de azzal annyira könnyû lett, hogy nem használom, és álltalában fegyvert cserélek! Arra a megszólásodra, hogy nem ismerem a fegyvereket, ennyit mondok😄DD
nem akarsz tanárbácsit játszani, de most is játszod a janit! De én itt kiszálltam, nem fogok nekedesni, hiába provokálsz! Úgyhogy bye, én inkább Black-ezek!

Épp az elsõ pályát csinálom , csak miattad DDD 10 csomagnál abba hagytam a számolást.Hagy, áruljak el egy titkot:Az M16A2 alatt az a kis csõ nah’ az egy 40 mm gránátvetõ.Különbözõ töltetek kilövésére alkalmas.Kicsit jobban meg kéne ösmerni' a fegyvereket.De igazad van tényleg én, sem akarok tovább tanárácsit játszani.Mindenki úgy játszik, ahogy neki jó.

leslieboy
EU csomag egy sincs😄DD

leslieboy
A lõszert nem 😄..Viszont ott vannak a pajzsosak, na azokat csak rakétavetõvel, vagy felülrõl leszedéssel lehet elintézni..Vagy a folyosókon hátbatámadással, de gránátot hiába dobtam rájuk, tehát tessék, van olyan😄..Viszont ez az eldobok két gránátot és paff így jó szerintem! Ne már hogy 2-3 emberre rádobok 4-8 gránátot:S😄..Volt már olyan játék..Így meg azért reálisabb..
De mindenkinek megvan a saját véleménye, ízlése! Bocs, ha bántó elõbb voltam! 😊 Nem akartam, csak félreérthetõ volt a hsz-ed!
Neked a hard, nekem a Black szint tetszik😊..Izlések, és pofonok..a lényeg, hogy mindkettõnknek tetszik a game!
Az eü csomag nálam esküszöm,hogy kevés volt:S..Akkor hogy van ez???:S

Jaj mégvalami esküszöm, megszámolom hány EU csomagot, dobálnak szerteszét a pályákon csak a Te kedvedért.

Nos a pár perc nyilván nem volt pontos megfogalmazás de LÉNYEGESEN rövidebb mivel már VALÓSZÍNÜLEG megtanultad hol vannak a cuccok. Mutass, vagy írj olyan ellenfelet, aki kibír 2 gránátnál többet… Nem vetted észre hogy örök lõszered van MINDEN fegyverhez? DDDD

leslieboy
Black szint, örök lõszer?..hmm észre se vettem..Eü csomag lépten nyomon..Na ez érdekes lenne, mikor 1.nem veheted fel, csak felhasználhatod rögtön, 2.nem nagyon hagynak maguk után..Ok, ezeket még elis hinném, ha nem vittem volna végig a Black szintet, na de a következõ állítás kerek HAZUGSÁG! Végigrohanni néhány perc alatt a pályákon..Esetleg cheat használattal, de még úgyse nagyon, mert a pályák szerkezete ezen a szinten már teljesen más, már az se pár perces az objective teljesítéssel, és akkor ellenfelet még nem néztünk! Ha te végigviszed a pályát úgy, hogy egy objectet akár kihagysz, akkor failed, és nem kapod meg a következõ pályát! Vagyis ha te végigrohansz, nincs kövi pálya, ergo te nem vitted ki a Black szintet, ha meg végigvinnéd, nem állíthatod, hogy pár percesek! Tehát mindenképp valamelyik része hamis az álításnak! vagy tényleg végigvitted percek alatt, ez esetben gratula, jelentkezz a legjobb játékos címért! 😄

mateus33
<#nevetes1><#nevetes1><#eljen>

dinomano
ok, gém helyett ezentul XXX-et irok... :-D

Nahszoval, aranyos kis XXX a Black, de épp mikor nyomtam A XXX-et, akkor nem voltam rahangolva(na mire? az XXX-re... :-D))
Jo XXX-ezést mindenkinek... :-D ..Meg kapcsoljatok be a Private gold-ot, oszt XXX! :-)

mateus33
Ebben már 5ször😄D

dinomano
Ok... :-D Illetve OK..Ok...Ok... :-D
Ehhh...jo a Black, de mivel most rpg-zek és elszoktam a nagyon figtholos-ölõs pirgagémektöl, ezert tul gyors volt nekem a gém; ill. idegesitettek a nagyon csörömpölös fegyverhangok... Gyors volt a gém; ugy értem, h. a XIII nyomom most, és jobban "nyugtatnak a hangok"; nincs az az allando haboru érzésed, mint a Blacknél vagy a CoD2-nél, ami engem picit idegesitett mind2 gémben...de term. ez egyeni izles kérdése, szép+jo a gém...

arra akartam utalni, hogy kb 4szer írtad le ugyanazt a szót 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Néhány szó a Black szintrõl. Örök lõszer, örök gránátvetõ, az ellen lépten, nyomon EU csomagokat dobál miután pár találattól, lefekszik.’ Pár perc alatt végig lehet futni a pályákon. Szvsz a hard szint a legjobb.

dinomano
H5N1-korszakban inkabb akkor azt irom hogy game... :-) a GÉM-et rövidebb leirni.. :-D

...gém <#nevetes1>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

dinomano
Kiprobaltam ismerösnel a gémet; 3 palyat megcsinaltam, vegulis aranyos gém; a graf. sztem hasonlit a Killzone-ra, de a robbanasok+effektek szebbek...az az igazsag, h. szebb gémre szamitottam, elözetes screenshot-ok alapjan, de nem rossz a gém...

Hát gyerekek nekem egyre jobban tetszik ez a játék.
A játékidõ mennyi lesz a végén? Mert ugyebár írtátok, hogy nagyon rövid. Én az elsõ 4 pályát vittem végig, abból az elsõ nem, de a többi 3 mind 1 óra felett lett teljesítve. Ha jól tudom 7 vagy 8 pálya van, szóval annyira mégse rossz sztem. Mindenesetre ha végeztem, nekilátok nehezebb fokozaton is.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

mateus33
Taktikázz😊

Winz
Ennek a Gulagos pályának a vége télleg orál a köbön<#guluszem1>
Beõszülök mire kipergetem<#sir>

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P