Black
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
megvettem a PS2-t a GT4 miatt és már semmit nem tolok PC-n
meg kell szokni a dolgot, az irányításra ez fokozottan igaz, én is így voltam, de furcsa volt, hogy az elsõ konzolos játék, amit végigvittem az a Killzone volt 😊 ez van; nem vagyok profi, inkább lelkes amatõr 😄 lehet a konzolon is FPS-ezni!
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
már csak három maradt...
D.
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
nagyon jók a tereptárgyak az biztos, ahogy robbannak és elbújsz mögöttük... csak kéne a multi
az elõbb végigvittem az egyes pályát hardon
ezt még nem volt nehéz, de gondolom nagyobb elszántság kell a többi hardosítására 😊 annyi nekem nem lesz, megkerestem/csintam az összes tárgyat itt (blackmail, hidden weapos stb.)
ja, az easyn az 5diken járok, olyan 11%kot ír ki eddig; akkor a 100-hoz hardon és black-en is végig kell vinni? az már kemény lenne
amugy akkor van, ha elérsz egy bizonyos pályarészt.
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
ott akadtam el, ahol egy roncstelepen (asszem 5. pálya) kell megrohamozni egy nagy épületet... szinte mindenkit kinyirtunk (2 társammal), de nem tudunk bemenni, mert beomlott a fõbejárat... mit kell csinálni?
nekem nagyon tetszik, az átvezetõ videók nem tartalmaznak olyan rettenetesen nagy mondanivalót, de ebben talán nem is az a lényeg (egyébként a videók megvalósítása nekem tetszik, egyszerûen bejön és kész)
jó játék, nem olyan eszetlenül lövöldözõs, néha el kell bújni, várni stb. a grafika meg csodás, veri az eddigi FPS megvalósításokat (gondolom azért is, mert konzolos játék)
egyelõre az easy fokozatban tolódik, talán majd késõbb váltok a hardra (az ezüst fegyverek jók lehetnek 😊 ); az elsõ 3 pályát vittem végig, az elsõ nagyon kezdetleges, ott kell ismerkedni a játékkal, a másodikban már dolgozni is kell (amikor eléred az ellenõrzési pontokat, akkor már azt hiszed vége is), a harmadiknál is kell rendesen bújócskázni. Szétlõhetõ tereptárgyak (pl.: autó, hordó, sírkõ) jellemzik
kíváncsi vagyok a további küldetésekre is (a harmadiknál nem volt checkpoint, ez késõbb sem lesz?)
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
viszont black ota kijott "hasonlo"gamak (gosztrekon,renbov szix,esetleg commandos akarmi..stb,) szvsz szarok..hangulattalan csunya izek...
mikor lesz blak 2?!
az elsõ egy-két pályán én is így vélekedtem, de mikor végig toltam az egészet már éreztem mit is akart ezzel kifejezni a cikk végén Dzson..
Fákjúal!
Jonak jo gém; de vhogy...nem tudom... jobbra vagy picit mas jellegû FPS-re szamitottam...
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Képeket láttam de azért gondoltam megkérdezek olyan illetõt is aki már játszott vele. Az FPS-ek között milyen kategóriát képvisel?
Fegyverrõl jutott most eszembe...kicsit se volna erõs, ha egy játékban megtörténhetne az, mint igaziban! Besül a csõ, beragad a tár, vagy épp kicsúszik stb..!😄DD Bírnám...Bár mintha rémlene, hogy volt egy játék, ahol volt olyan, hogy besült, de nem ugrik be melyik:S
nem akarsz tanárbácsit játszani, de most is játszod a janit! De én itt kiszálltam, nem fogok nekedesni, hiába provokálsz! Úgyhogy bye, én inkább Black-ezek!
Épp az elsõ pályát csinálom , csak miattad DDD 10 csomagnál abba hagytam a számolást.Hagy, áruljak el egy titkot:Az M16A2 alatt az a kis csõ nah’ az egy 40 mm gránátvetõ.Különbözõ töltetek kilövésére alkalmas.Kicsit jobban meg kéne ösmerni' a fegyvereket.De igazad van tényleg én, sem akarok tovább tanárácsit játszani.Mindenki úgy játszik, ahogy neki jó.
De mindenkinek megvan a saját véleménye, ízlése! Bocs, ha bántó elõbb voltam! 😊 Nem akartam, csak félreérthetõ volt a hsz-ed!
Neked a hard, nekem a Black szint tetszik😊..Izlések, és pofonok..a lényeg, hogy mindkettõnknek tetszik a game!
Az eü csomag nálam esküszöm,hogy kevés volt:S..Akkor hogy van ez???:S
Nahszoval, aranyos kis XXX a Black, de épp mikor nyomtam A XXX-et, akkor nem voltam rahangolva(na mire? az XXX-re... :-D))
Jo XXX-ezést mindenkinek... :-D ..Meg kapcsoljatok be a Private gold-ot, oszt XXX! :-)
Ehhh...jo a Black, de mivel most rpg-zek és elszoktam a nagyon figtholos-ölõs pirgagémektöl, ezert tul gyors volt nekem a gém; ill. idegesitettek a nagyon csörömpölös fegyverhangok... Gyors volt a gém; ugy értem, h. a XIII nyomom most, és jobban "nyugtatnak a hangok"; nincs az az allando haboru érzésed, mint a Blacknél vagy a CoD2-nél, ami engem picit idegesitett mind2 gémben...de term. ez egyeni izles kérdése, szép+jo a gém...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
A játékidõ mennyi lesz a végén? Mert ugyebár írtátok, hogy nagyon rövid. Én az elsõ 4 pályát vittem végig, abból az elsõ nem, de a többi 3 mind 1 óra felett lett teljesítve. Ha jól tudom 7 vagy 8 pálya van, szóval annyira mégse rossz sztem. Mindenesetre ha végeztem, nekilátok nehezebb fokozaton is.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597