Játék határok nélkül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes volt meg ötletes,de ma már lehet valóban nem lenne vevõ rá a nép.A végére igy is ellaposodott kissé,nem is semmiért szünt meg.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Én is imádtam. Lehetett valamit nézni a tévében, nem csak azt, hogy hány kib... forint van az ábrán. <#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
Megszûnt, vagy csak a magyarok szálltak ki belõle?
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
https://supermario4ever.wordpress.com
Amúgy szerintem azt felvételrõl adták mert a mûsornak asszem már vége.De azért valahogy meg kellene szerezni 1-2-3 mûsor felvételét.Én még mindig szétröhögném az agyam rajta.Szóval aki tud valami felvételrõl az írjon!
kulfoldon.Azt hiszem hogy francia ado volt.
Vicces volt hogy magyar csapat is volt,de akkor Magyarorszagon miert nincs kozvetites?
respect to the man in the ice cream van
Ha bemész a tvcsatornához, amelyik adta, akkor nekik megvan archívumban és hozzáférhetõ szokott lenni minden(kölcsönözhetõ,megnézhetõ,átmásolható).
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Játék tatárok nélkül <#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Amikor csak tehettem néztem!
kár,hogy ma már nincsenek ilyen szinvonalas mûsorok a TV-ben!
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Heló szia remélem hogy vagy
De van helyette mónikasó megy gyõzike!
juhú pf...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Heló szia remélem hogy vagy
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊