Játék határok nélkül

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De jó is volt,én is szerettem.Minden nyáron néztem.
Érdekes volt meg ötletes,de ma már lehet valóban nem lenne vevõ rá a nép.A végére igy is ellaposodott kissé,nem is semmiért szünt meg.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

kill3r22
Gundel : Zutty :D

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Nekem a Finálé volt a kedvencem (Tutaon evezés) Abban nagyon jók voltak a magyarok Nemtudom miért szüntették be<#violent>
katze
Nagyon jó mûsor volt... és élvezhetõ is... Meg eredeti... Bezzeg a mostaniak... <#wilting>

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

igaz, a visszaolvasás csodákat mûvel, és a képességeinket is fejleszti... bocs!

EOX

Retteketet

B0B0
Ezzel egyet kell értenem!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Elõször igen, de utána mindig csak 1 országban/helyszínen rendezték. Ezért is laposodott el, mert a kül. fordulók/feladatok nem sokban különböztek.

jazzy
Szvsz megszunt, eleg jo uzlet lehetett a magyaroknak ha ennyien neztek.
Jeux sans frontiéres, de ez francia, ha jól tévedek... a mûsor "külföldi neve" ez volt, és bohóc-csörgõssapka volt a jelvényében a J betû tetején.
Én is imádtam. Lehetett valamit nézni a tévében, nem csak azt, hogy hány kib... forint van az ábrán. <#zavart1><#zavart1><#zavart1>
Megszûnt, vagy csak a magyarok szálltak ki belõle?

Nem lenne rossz.
B0B0
Az tuti! Hétvégén adás sem lenne! :DDD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

jazzy
Szvsz ossze kene szamolni hany resz ment le ezekbol: Valo vilag, gyozike, big brother, meg az ehhez hasonlo faszsagok, aztan csatornankent ahany adas lement ezekbol a szennyekbol annyiszor 1 orara felfuggeszteni az adast. rtl megszunne, tv2 nem lenne 2010ig.
mindegyik rész másik országban volt, nem egy évad egy országban

sweech
fasza volt és ezerszer királyabb mint gyõzike meg a sok szar ami most megy

magus
meg megvan a tarsasjatek, cipodobalas stb:)

jointeer
jaj, de bírtam ezt:c

köcsög

Super Mario
1997-ben Magyarországon volt, és talán akkor, meg 1998-ban nyertünk,

https://supermario4ever.wordpress.com

Super Mario
Jaj, én 1996-1998-ig néztem, és imádtam!

https://supermario4ever.wordpress.com

saviola83
Jah azt hittem azt kérdezed hogy a magyar melyiken adta.Bocs elolvastam.Hogy külföldin melyiken volt azt nem tudni reméljük trade majd elmondja.

saviola83
MTV-n volt a királyi adó adta.

Amúgy szerintem azt felvételrõl adták mert a mûsornak asszem már vége.De azért valahogy meg kellene szerezni 1-2-3 mûsor felvételét.Én még mindig szétröhögném az agyam rajta.Szóval aki tud valami felvételrõl az írjon!

B0B0
Melyik adón volt? Tudod a nevét?

Trade
en lattam a multhonapban ezt a musort
kulfoldon.Azt hiszem hogy francia ado volt.
Vicces volt hogy magyar csapat is volt,de akkor Magyarorszagon miert nincs kozvetites?

saviola83
Elemennék csak messze lakok.Miskolc mellet.Már írtam neki e-mailt de nem válaszoltak.Valaki esetleg nem menne be helyettem.szeintem sokan örülnénk neki ha meglenne 1 két rész.

cement
mi is mindig néztük még kiskoromban szerintem jó lenne ma is ha lenne, tuti nézném, mert 100szor értelmesebb mint a valovilag 56 vagy gyõzike saú... tele van manapság a tévé szeméttel, emiatt már nem is nagyon nézek mást csak a zenecsatornákat néha, bár már azok is kezdenek elkanászodni

respect to the man in the ice cream van

Tobacco
"esetleg valakinek nincs-e meg videókazettán vagy cd-n valami felvétele"

Ha bemész a tvcsatornához, amelyik adta, akkor nekik megvan archívumban és hozzáférhetõ szokott lenni minden(kölcsönözhetõ,megnézhetõ,átmásolható).

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Kit--Kat
Én is imádtam kiskoromban, még ki is mentem 1élõre:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

lol, tényleg:D:SAD
mindig görögök voltak a legbénábbak :)

miért lenne? én még most is emlékszem tisztán pár momentumra, és szerintem ha ma látnád sem tûnne igénytelennek. Izgi volt és kreatív.

Rage47
Minden nyáron ezt vártam, voltam vagy 8 éves kb....:)mai szemmel kicsit fura lenne nézni, de sztem teccene most is:))
artschi
jaja, tök jó volt :)
Játék tatárok nélkül <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

"átoszión, e, (füttyy)"

Magic Boy
Nagyojó sorozat volt!
Amikor csak tehettem néztem!
kár,hogy ma már nincsenek ilyen szinvonalas mûsorok a TV-ben!

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Bandee1987
ja, tök jó volt, én állandóan néztem

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

B0B0
Egyszer müanyag-halakt kellett kifogni egy medencébõl, és a halak nagyon élethûek voltak. Erre a Gundi ezt mondja: Kinek lesz több élõ mûanyaghala :)

Big Daddy
A legjobb volt amikor mondta:"bemutatott egy orra típusú esést":)

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

<#ijedt> HA lenne akkor egy nagy orrú smilét tennék be....

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Hegeace
sajna a digitalizálás nem megy de szivesen eladnám õket. érdekel valakit?

Heló szia remélem hogy vagy

B0B0
Gundel Taki volt a legjobb. Olyan szövege volt! Azóta a kedvenc színem a sárga :)

áhhh bakker k.rva jó volt! Nem tom már mért nem adják, azóta sincsen még egy olyan jó sorozat.
De van helyette mónikasó megy gyõzike!
juhú pf...

Mivan nektek má Gyõzi nem is jó? <#buck>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bld
énis néztem szinte mindíg kár h ma már nincsenek iylen mûsorok sztem fontos lenne

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

smici
jajj ezt én is néztem, nagymaminál bratyóval :lál

Úgy érzed nyomott vagy?

saviola83
És esetleg nem tudod bedigizni és feltenni valahova?Érdekelne.És szerintem nem csak engem.

Hegeace
nekem megvan vagy három adás vidkazon! anyám leste állandóan és mivel csak 1 tvnk volt ezé én is néztem de nem volt rossz :)

Heló szia remélem hogy vagy

szoltan
ez de jó volt:D

Hala Madrid!

Sephi
Imadtam! Mindig neztem!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

akyyy
mennyé mennyé menyé mennyé:D áh , régen én is néztem, meg is vettük társasjátéknak, csak a darabjait eljátszottam:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ngcsnet
egen, én is néztem mint állat..:P