368
Játék határok nélkül
  • Trisztin
    Jaja de imádtam :)

Átonszíon peee - sípppp :) Vannak dolgok,amiket nem fogok elfelejteni :) Ez is ilyen... Szóljatok,ha tényleg rendezni akartok egy ilyet... Szívesen segítenék egy ilyen nagyszabású műsorban :)
  • apocalypse0
    hát, nem akarok senkit elkeseríteni, de sztem semmi.
    Feltöltött egy régi felvételt, és odaírt mellé vmit.

(persze ez csak az én véleményem)
  • Pewet
    egyik hawerom talált egy videót
    http://www.youtube.com/watch?v=G9aF20cLK18
    főleg ez a része érdekes: Come back in 2007!!!

kíváncsi vagyok mi igaz belőle...
  • REALista
    Ja ez tényleg nagyon jó műsor volt!Emlékszem hogy mindíg mérges voltam mikor rosszul használtuk fel a Jokert!!!
  • Unreal1942
    na ez flash volt :) MA már biztos nem nézném úgy mint régen, de akkor nagyon szerettem. Talán lenne még közönsége most is
  • celza8807
    nah emberek, ennek picit lehet már örülni... :)
    nem akarjuk újra megrendezni, elöször hazai szinten? :)
    van valakinek médiás ismeröse?
  • pts
    Sziasztok! Valaki eladná vagy kölcsöadná a Játék Határok Nélkülről készült videófelvételeit? Esetleg tudtok hivatalos forrásról, ahol ezek beszerezhetők? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor én vállalom, hogy bedigizem és elérhetővé teszem ezeket a felvételeket. Contact: [email protected].
  • Monoton
    remélem vmikor azért majd ismétlik!!
  • Super Mario
    Én a sárgákon kívül a fehéreknek drukkoltam (olaszok) :-)
  • OPM
    jaja énis imádtam és mindíg mondta hogy a próbán ebben meg abban kik voltak a legjobbak :D
  • Gabe18
    De jó is volt,én is szerettem.Minden nyáron néztem.
    Érdekes volt meg ötletes,de ma már lehet valóban nem lenne vevő rá a nép.A végére igy is ellaposodott kissé,nem is semmiért szünt meg.
  • kill3r22
    Gundel : Zutty :D
  • kimika hájkönen
    Nekem a Finálé volt a kedvencem (Tutaon evezés) Abban nagyon jók voltak a magyarok Nemtudom miért szüntették be
  • katze
    Nagyon jó műsor volt... és élvezhető is... Meg eredeti... Bezzeg a mostaniak...
  • Vlala #57
    igaz, a visszaolvasás csodákat művel, és a képességeinket is fejleszti... bocs!
  • EOX
  • B0B0
    Ezzel egyet kell értenem!
  • North
    Először igen, de utána mindig csak 1 országban/helyszínen rendezték. Ezért is laposodott el, mert a kül. fordulók/feladatok nem sokban különböztek.
  • jazzy
    Szvsz megszunt, eleg jo uzlet lehetett a magyaroknak ha ennyien neztek.
  • Vlala #52
    Jeux sans frontiéres, de ez francia, ha jól tévedek... a műsor "külföldi neve" ez volt, és bohóc-csörgőssapka volt a jelvényében a J betű tetején.
    Én is imádtam. Lehetett valamit nézni a tévében, nem csak azt, hogy hány kib... forint van az ábrán.
    Megszűnt, vagy csak a magyarok szálltak ki belőle?
  • Prof William
    Nem lenne rossz.
  • B0B0
    Az tuti! Hétvégén adás sem lenne! :DDD
  • jazzy
    Szvsz ossze kene szamolni hany resz ment le ezekbol: Valo vilag, gyozike, big brother, meg az ehhez hasonlo faszsagok, aztan csatornankent ahany adas lement ezekbol a szennyekbol annyiszor 1 orara felfuggeszteni az adast. rtl megszunne, tv2 nem lenne 2010ig.
  • blackgamer
    mindegyik rész másik országban volt, nem egy évad egy országban
  • sweech
    fasza volt és ezerszer királyabb mint győzike meg a sok szar ami most megy
  • magus
    meg megvan a tarsasjatek, cipodobalas stb:)
  • jointeer
    jaj, de bírtam ezt:c
  • Super Mario
    1997-ben Magyarországon volt, és talán akkor, meg 1998-ban nyertünk,
  • Super Mario
    Jaj, én 1996-1998-ig néztem, és imádtam!
  • saviola83
    Jah azt hittem azt kérdezed hogy a magyar melyiken adta.Bocs elolvastam.Hogy külföldin melyiken volt azt nem tudni reméljük trade majd elmondja.
  • saviola83
    MTV-n volt a királyi adó adta.

Amúgy szerintem azt felvételről adták mert a műsornak asszem már vége.De azért valahogy meg kellene szerezni 1-2-3 műsor felvételét.Én még mindig szétröhögném az agyam rajta.Szóval aki tud valami felvételről az írjon!
  • B0B0
    Melyik adón volt? Tudod a nevét?
  • Trade
    en lattam a multhonapban ezt a musort
    kulfoldon.Azt hiszem hogy francia ado volt.
    Vicces volt hogy magyar csapat is volt,de akkor Magyarorszagon miert nincs kozvetites?
  • saviola83
    Elemennék csak messze lakok.Miskolc mellet.Már írtam neki e-mailt de nem válaszoltak.Valaki esetleg nem menne be helyettem.szeintem sokan örülnénk neki ha meglenne 1 két rész.
  • cement
    mi is mindig néztük még kiskoromban szerintem jó lenne ma is ha lenne, tuti nézném, mert 100szor értelmesebb mint a valovilag 56 vagy győzike saú... tele van manapság a tévé szeméttel, emiatt már nem is nagyon nézek mást csak a zenecsatornákat néha, bár már azok is kezdenek elkanászodni
  • Tobacco
    "esetleg valakinek nincs-e meg videókazettán vagy cd-n valami felvétele"

Ha bemész a tvcsatornához, amelyik adta, akkor nekik megvan archívumban és hozzáférhető szokott lenni minden(kölcsönözhető,megnézhető,átmásolható).
  • Kit--Kat
    Én is imádtam kiskoromban, még ki is mentem 1élőre:)
  • Takezó
    lol, tényleg:D:SAD
  • blackgamer
    mindig görögök voltak a legbénábbak :)
  • ZsirosKenyer
    miért lenne? én még most is emlékszem tisztán pár momentumra, és szerintem ha ma látnád sem tűnne igénytelennek. Izgi volt és kreatív.