Játék határok nélkül

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bárcsak megjelenhetne!
A 93'as Székesfehérvári csapatban benne volt a bátyám a nõvérem és az én ismerõsõm a Bánhegyi Gábor és a Sereghy Fruzsina is!
lippet
vhonnan tudok letölteni magyarul részeket?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Jó elfogadtam!És a DVD-n szerintem már az utolsó simitások vannak azt a DVD-t amit neked fogok küldeni az a DVD van már olyan állapotban!1 héten belül megérkezik!
alienbee
DVD-n vannak meg, de vhs-rõl vannak átmásolva (szal a minõség nem annyira tökéletes de sztem azér jó. Nem ígérem h felteszem õket mer úgy kaptam, meg még szét kéne darabolni meg minden és mostanában nem igazán érek rá, mer el vok havazva mindennel..de nem feledem kérdésed és kérésed😊De némi másolgatási procedúra után el tudom majd küldeni, he kell..de várj május 8-ig mer érettségizem és kb semmi idõm nincs😞

Azok a görögül felvettek VHS-en vannak még vagy áttetted DVD-re?
Akkor majd föltennéd õket valahogy a YouTube-ra?
alienbee
1993- Kecskemét
1994- Pécs
1995- Budapest döntõ
Ezek vannak görögül meg.

Nekem az alábbi részek vannak meg :

1993 (P) Coimbra - Hajdúszoboszló
1993 (G😎 Rhyl - Székesfehérvár
1994 (M) Tal-Qroqq - Százhalombatta
1995 (P) Vilamoura - Tiszaújváros
1995 (P) Vilmaoura - Százhalombatta
1998 (I) Trentino - Eger
1998 (I) Trentino - Tiszaújváros
1998 (I) Trentino - Százhalombatta (döntõ)
1999 (I) La Castella - Tiszaújváros
1999 (I) La Castella - Szentendre
1999 (I) La Castella - Budapest XII. Kerület (döntõ)
Majd légyszi azokat töltsed fel a YouTube-ra leírtam a Channel Comments-be hogy kell videót feltölteni!
Melyik 3 rész van meg görögül?
alienbee
Igen csak az van sajna meg...

Csak az az egy magyar részed van amit nekem küldtél vagy van másik magyar nyelvû Játék Határok Nélkül?
Bernadett töltsed fel a YouTube-ra azt a 3 görög részt ami megvan neked leírtam a te YouTube channel-edbe (betmen89) hogy hogyan kell videót feltölteni egyébként már készül a te DVD-d írja ki a bátyám neked a részeket!Sok sikert a feltöltéshez!
És melyik 3 rész van meg görögül?Azt is bemutatod majd nekem?
Az 1996-os részek megvannak valakinek magyarul?
Kinek van Játék Határok Nélkül része 1996-ból?Akinek van az írjon!
alienbee
Sajna nincs részem 1996-ból. A "nagyon kevés rész" egyenlõ azzal az egy szem résszel amit neked küldtem...na jó még van 3, de azok görögül vannak, nemtom kiket érdekel úgy is (engem spec igen, de nem tudom a többiek mit szólnak hozzá). Azok 93, 94 és 95- bõl vannak egy-egy-egy. De szerintem ezek lehet h megvannak valakiknek magyarul is, nemtudom.

Jövõ héten kiírjuk neked Betti.És 10-nél több rész van meg.Te meg cserébe írj ki egy 1996-os részt.
Régen mindig néztem, jók voltunk a játékban.
alienbee
Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat és örülök, hogy tetszik😊
Igen, belinkeltem pár youtube-os videót. De arra gondoltam, hogy ha még van valakinek, és nem akarja feltenni a youtube-ra, nem írná meg nekem melyik van meg? És esetleg bevállalnátok hogy cseréljünk videókat, mert nekem nagyon kevés van sajnos...
És esetleg ha vki tud olyan torrentet, ahonnan letölteni lehet részeket, akkor azt is...(a honlapon fenn van az e-mail címem, de azért leírom még egyszer: [email protected])
<#integet2>

M@TriX
rajta is van a honlapon, amihez gratula.

DVD-n nem jelent meg a sorozat?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

akyyy
youtubon van jópár

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

saviola83
aki tudz az szóljon majd légyszives

saviola83
Videója nincs senkinek?

Attila8805
Az oldal jó.
A 98-as Tiszaújvárosi csapatban benne volt a testnevelés tanárom.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

lippet
De jó mûsör volt!😛

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

REALista
Nagyon jó lett az oldal!<#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

alienbee
Szia!
Nagyon örülnék a képeknek..hát, hogy mit szólnának a többiek? Esetleg meg lehet õket kérdezni, csináltam egy Játék Határok Nélkülös iwiw oldalt, talán ott fenn vannak. Ott gyûjtögetem az embereket, akik játszottak. Te melyik csapatban voltál és mikor?
És köszi még egyszer
Szia<#integet2>

alienbee
Sziasztok!

KÉSZ VAN A RAJONGÓI OLDAL!

Még egyenlõre nem olyen jó mint a többi JSFnet site(DE EZ IS AZ! szóval JSFnet Hungary), mert csak 1993- csináltam meg az eredményeket. Késõbb majd felrakom a többit, de gondoltam most ennyi is megteszi kezdetnek.
Jó böngészést:
http://www.jatekhatarok.extra.hu/
Üdv: Betti

Nekem van egy csomo kepen arrol, amikorm i kint voltunk, csak meg kell talanom, mert nem ott, ahol most lakom, meghat nem tom mit szolnanak a tobbiek, ha felkerulnenk egy weboldalra?!<#wow3><#wow3><#wow3>, elokeresem es esetleg nehanyat bescannelek, hoyg el tudjam kuldeni neked. Nem igerem, hogy hamar meglesz, de igyekszem <#wink>!
alienbee
Minden kedves Játék Határok Nélkül rajongó!

Úgy döntöttem megcsinálom a magyar rajongói oldalt, de ehhez mindenki segítségére szükségem lesz. Légyszi akinek van valamilyen képe a magyar csapatokról akik részt vettek, vagy éppen aki ezt olvassa õ vett részt valamelyik játékban küldje el nekem hogy fel tudjam rakni,így mindenki átfogó képet kap az egész játékról. Ha valaki kedvet érez hogy segítsen szerkeszteni az oldalt, bátran írjon nekem! Szóval ha bármitek van, amit úgy érzitek fel lehetne rakni a magyar rajongói oldalra, küldjétek el légyszi!!!

itt az e-mail címem: [email protected]
Elõre is köszi!<#integet2>

Jól

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Gladiator
amúgy ha jól emlékszem mi magyarok nagyon jók voltunk benne. Jól emlékszem?

Firerock
tüntessünk😊
Kossuth tér??Szarvasi vagyok de felmennék😊olyan jó lenne ha újra vetítenék,nem kell hoyg szerepeljünk benne(bár az is jó lenne) csak legyen valami.régen mindig megnéztem ez nálunk iylen családi esemény volt akkor olyan 7éves voltam de nagyon megmaradt bennem votl 1 ember akit ismertünk és Szarvasi és õ is ottvolt játékosként😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Mi lenne ha mi is tüntetnénk? Van annyi értelme a dolognak, mint amit mostanában itt a fõvárosban csinálnak. Minket oszlatni se kéne. Kivetítõn lejátszanánk egy csomó régi részt, a leg emlékezetesebb pillanatokat, amik azóta is bennünk élnek. Nem igaz hogy a tényleg jó dolgokra nincs pénz.
Másrész mocskosul elegem van abból, hogy ilyen Aktivityt, meg Megasztárt, meg hasonló szennyeket kell nézni a népnek. Hol vannak azok az idõk, amikben felnõttünk, mikor még volt kulturális értéke a televíziónak?
Meg torrenten is 😄
REALista
Youtube-on fent van egy rahedli rész...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Én már a régi részeknek is nagyon nagyon de hûha mennyire örülnék.

akyyy
de tárgyalnak, jövõre még lehet. csak sajnos úgy tünik hogy a magya közvetités nem m1en lesz hanem valamelyik kereskedelmin:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Remélem hogy jót!<#wink>
és akkor ez most mit jelent?? remélem jót<#wilting><#ijedt><#eljen>
ozeus
Érkezett/Várt aláírások : 12568 / 10000

Nem is rossz...

Egyébként én is imádtam nézni, és nagyon örülnék neki, ha megint lenne ha más nem is de "legalább" közvetítés.

B0B0
Már 3000 szavazat sem kell és gyõzünk! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

sziasztok!
igen tényleg nagyon jó volt a müsor,vasárnapi program mindig meg volt estére!
szavaztam is már😊
remélem hogy azért elöbb-utobb csak látjuk ujjbol a kedvenc JSF-t!
akyyy
egik torrent oldalon vannak fent tvripek.sz

Sziasztok!
Hat igen, olyan volt, mint Aliz csodaorszagban.... a hatalmas szines diszletek, az egesznek a hangulata, tenyleg oltari jo volt, mindenki ugy viselkedett mint, egy gyerek.
Es nem voltak am mindig egyszeruek a feladatok, amig at nem eltem, mindig megmosolyogtatott, milyen ugyetlen egy egy ember, de ra kellett jonnom, a jelmezek ugy vannak kitalalva, hogy csusszon, veletlenul se lass ki rajta, ne tudj mozogni benne rendesen, es a leheto leginkabb zavarjon minden tevekenyseget, szoval meg ha a feladat nem is volt tul bonyolult, a jelmez sokszor sokat nehezitett, meg hat a szerencse sem utolso, hogy ki melle allt, de epp ettol volt mulatsagos!
<#circling><#circling>
En sem ertek kicsit sem a weblap szerkeszteshez, de az otletet tamogatom, foleg azert mert ezeket a felveteleket max a MTV archivumabol lehet gondolom megszerezni, pedig nagyon jo lenne latni oket ujra. 😄
de imádom...még a zenéje is mosolyt csalt az arcomra most hogy meghalgattam...jó lenne ha ujra lenne és ha lenne magyar csapat!!!
Zillo
en szavazok mindenkepp,imádtam kiskoromban 😊

Alah Alik Ya Sidi!