Játék határok nélkül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
1993 (P) Coimbra - Hajdúszoboszló
1993 (G😎 Rhyl - Székesfehérvár
1994 (M) Tal-Qroqq - Százhalombatta
1995 (P) Vilamoura - Tiszaújváros
1995 (P) Vilmaoura - Százhalombatta
1998 (I) Trentino - Eger
1998 (I) Trentino - Tiszaújváros
1998 (I) Trentino - Százhalombatta (döntõ)
1999 (I) La Castella - Tiszaújváros
1999 (I) La Castella - Szentendre
1999 (I) La Castella - Budapest XII. Kerület (döntõ)
Köszönöm a gratulációkat és örülök, hogy tetszik😊
Igen, belinkeltem pár youtube-os videót. De arra gondoltam, hogy ha még van valakinek, és nem akarja feltenni a youtube-ra, nem írná meg nekem melyik van meg? És esetleg bevállalnátok hogy cseréljünk videókat, mert nekem nagyon kevés van sajnos...
És esetleg ha vki tud olyan torrentet, ahonnan letölteni lehet részeket, akkor azt is...(a honlapon fenn van az e-mail címem, de azért leírom még egyszer: [email protected])
<#integet2>#integet2>
DVD-n nem jelent meg a sorozat?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A 98-as Tiszaújvárosi csapatban benne volt a testnevelés tanárom.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nagyon örülnék a képeknek..hát, hogy mit szólnának a többiek? Esetleg meg lehet õket kérdezni, csináltam egy Játék Határok Nélkülös iwiw oldalt, talán ott fenn vannak. Ott gyûjtögetem az embereket, akik játszottak. Te melyik csapatban voltál és mikor?
És köszi még egyszer
Szia<#integet2>#integet2>
KÉSZ VAN A RAJONGÓI OLDAL!
Még egyenlõre nem olyen jó mint a többi JSFnet site(DE EZ IS AZ! szóval JSFnet Hungary), mert csak 1993- csináltam meg az eredményeket. Késõbb majd felrakom a többit, de gondoltam most ennyi is megteszi kezdetnek.
Jó böngészést:
http://www.jatekhatarok.extra.hu/
Üdv: Betti
Úgy döntöttem megcsinálom a magyar rajongói oldalt, de ehhez mindenki segítségére szükségem lesz. Légyszi akinek van valamilyen képe a magyar csapatokról akik részt vettek, vagy éppen aki ezt olvassa õ vett részt valamelyik játékban küldje el nekem hogy fel tudjam rakni,így mindenki átfogó képet kap az egész játékról. Ha valaki kedvet érez hogy segítsen szerkeszteni az oldalt, bátran írjon nekem! Szóval ha bármitek van, amit úgy érzitek fel lehetne rakni a magyar rajongói oldalra, küldjétek el légyszi!!!
itt az e-mail címem: [email protected]
Elõre is köszi!<#integet2>#integet2>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Kossuth tér??Szarvasi vagyok de felmennék😊olyan jó lenne ha újra vetítenék,nem kell hoyg szerepeljünk benne(bár az is jó lenne) csak legyen valami.régen mindig megnéztem ez nálunk iylen családi esemény volt akkor olyan 7éves voltam de nagyon megmaradt bennem votl 1 ember akit ismertünk és Szarvasi és õ is ottvolt játékosként😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Másrész mocskosul elegem van abból, hogy ilyen Aktivityt, meg Megasztárt, meg hasonló szennyeket kell nézni a népnek. Hol vannak azok az idõk, amikben felnõttünk, mikor még volt kulturális értéke a televíziónak?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Nem is rossz...
Egyébként én is imádtam nézni, és nagyon örülnék neki, ha megint lenne ha más nem is de "legalább" közvetítés.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
igen tényleg nagyon jó volt a müsor,vasárnapi program mindig meg volt estére!
szavaztam is már😊
remélem hogy azért elöbb-utobb csak látjuk ujjbol a kedvenc JSF-t!
Hat igen, olyan volt, mint Aliz csodaorszagban.... a hatalmas szines diszletek, az egesznek a hangulata, tenyleg oltari jo volt, mindenki ugy viselkedett mint, egy gyerek.
Es nem voltak am mindig egyszeruek a feladatok, amig at nem eltem, mindig megmosolyogtatott, milyen ugyetlen egy egy ember, de ra kellett jonnom, a jelmezek ugy vannak kitalalva, hogy csusszon, veletlenul se lass ki rajta, ne tudj mozogni benne rendesen, es a leheto leginkabb zavarjon minden tevekenyseget, szoval meg ha a feladat nem is volt tul bonyolult, a jelmez sokszor sokat nehezitett, meg hat a szerencse sem utolso, hogy ki melle allt, de epp ettol volt mulatsagos!
<#circling>#circling><#circling>#circling>
En sem ertek kicsit sem a weblap szerkeszteshez, de az otletet tamogatom, foleg azert mert ezeket a felveteleket max a MTV archivumabol lehet gondolom megszerezni, pedig nagyon jo lenne latni oket ujra. 😄