ALF a földönkívüli

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NYUZGA
Smal OFF
Guilt Machine - Perfection

Az elején elhangzik egy magyar mondat.

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

nistelrooy18
Hello
nekem csak video kazettán van meg az Alf (4 kazi) de jó lnne ha magyar nyelven meglenne gépen i s😊
örülnék ha valaki segítene nekem 😊 elõre is köszönöm 😊

email: [email protected]

Hat igy nezve eleg gagyinak tunik, regen jobbnak tunt😊 Amugy Ncoren free torrent le toltheto a 4 evad.
<#nyes>

Klemice
van egy ismerõsöm, úgy néz ki mint alf, és lány ..

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Jancsiweben is fent van.

http://www.yv.hu/p=2adaa04ccd8eefcbccc29d8409bed21e

tess 😊

valakinek megvan szinte az összes itthon lement rész, magyarul. de már nem emlékszem hol láttam, anno.

Szia. Nekem van 1 évad😊 Ha elmondod hova tom feltölteni odaadom😊
Davidus
A képregényt nagyon bírtam. Megvolt az összes😊

V9ykn8_TZL0

Miss Lucifer
Én szerettem az Alfot, bár ami tízévesen teszett nem biztos hogy most is úgy tetszene mint akkor.

négyszázgát

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Most miért?
Szerintem tök jo film volt...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

azért ez mekkora!

megkérdezi fél kettõkor és mivel hajnal fél kilenckor nincs válasz már záratná is be a topikot.
ngcsnet
képregénybe van 1 darab.😛

Taranov
Jópofa volt szerintem is, de meg nem nézném mégegyszer 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

N3TuddKi
macska neve Mázli... 😄

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Rafaelo
alf te auserérdise

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

saviola83
szóval eddig senki nem tud sehonnan ALF -ot?

CSOCSO
en szerettem.. egyunk macskat!!!!😄
engem spec idegesített mindig is

BUDA > miskolc.

saviola83
Hali skacok.Én ide azokat a linkeket szeretném ahol ALF részek találhatóak meg.Nem tudom magyarul van-e valahol az lenne a legjobb de ha nem akkor angolul is jó.