They Hunger: Lost Souls

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XenonIceX
szólj módoknak hogy rakják be mert én nem vagyok házigazda

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

a_n_d_r_e_w
szerintem azért a párhuzam ennél jóval egyértelmûbb, de ne menjünk ebbe bele. a lényeg hogy én is várom a TH:LS-t, mint a messiást 😊)

One Vision. One Purpose.

SZilaJMaGGoT
Juhúúú!!!! Visszaírt Neil Manke!!! Azért nem tudni sok infót a játékról mert teli vannak melóval, de be fogják fejezni és nem fog meghalni a projekt. A PC Gamer-el csináltak egy ilyen elsõlátásra interjút a játékról, ami decemberben vagy januárban fog megjelenni, addig is dolgoznak, meg közbe próbálnak idõt szakítani az interjúkra.. Hát azt mondom inkább hagyják a p*csába az interjúkat, és inkább több figyelmet fordítsanak a játékra hogy minél ütõsebb legyen, és ne reklámozzák agyon, csak mikor már fullra kész van, mert akkor már jöhetnek a videók milliói, ami a nem csak átbaszás, hogy hiú reményeket keltsen bennünk... <#nyes>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
ÍÍÍÍÍÍÍÍHHHJJJ Télleg... 😊 Végülis ez olyan "is" dolog, mert éppen emiatt is lehet. Mert zombik végülis voltak a hl1-ben is, de a zombi falvát végülis elõfordulhat hogy ez a mod motiválta... 😄

a_n_d_r_e_w
miért, attól hogy hl1-es, nem adhatta az ötletét Ravneholmnak? 😉

One Vision. One Purpose.

SZilaJMaGGoT
Örülök hogy tetszik, remélem xenonnak is... Egyébként nem én mondtam hogy ravenholm adta az ötletet, én csak kijavítottam, mert azt mondta andrew hogy A hunger adta ravenholm ötletét. Mind1. Egyébként ravenholm esetleg adhatta az elhatározást a különálló gémhez, de hagyjuk ezt a témát 😄

Nekem tetszik <#eljen>

hat ezt modom enis, akkor hogy adhatta ravenholm az otletet a modhoz
mindegy
Én végig azt hittem hogy a HL1-esek csinálják ezt is <#fejvakaras>

SZilaJMaGGoT
Na????

SZilaJMaGGoT
Igen de az a HL 1-hez volt...

they hunger 3 eves mod
SZilaJMaGGoT
Szerintem fordítva 😊 a They hunger ötletét ravenholm adta... 😄

a_n_d_r_e_w
Bennem motoszkál az a gondolat, hogy Ravenholm ötletét a They Huner adta 😊

One Vision. One Purpose.

SZilaJMaGGoT
HÛHA!!! A játék 75%-ig kész van... Remélem mihamarabb megjelenik. Ha a Half-life 2 Ravenholme fejezetét üti, akkor elégedett leszek, ugyanis én azt nagyon élveztem... <#vigyor3><#nyes><#finom><#szeret> Juj de imádni fogom... XenonIceX! Ha sikerül összedobnom valami jó bannert majd beteszed???

Snecie Smicie
<#heureka><#felkialtas><#heureka>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Snecie Smicie
zombiak<#finom><#finom>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Lammer
hehe zombik <#finom><#finom><#finom> nagyon feelinges volt anno az "eredeti" they hunger... <#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

de, 3 reszben, minden idok egyik legjobb sp modja volt.

A They Hunger nem egy zombivadászós single mod volt még HL1 alá? <#fejvakaras>

XenonIceX
A mai napon a bejelentések és a bearanyozódások aránya igen kellemes, ezt csak fokozta a Black Widow Games, akik bejelentették legújabb vérrel átitatott zombis csemegéjüket, aminek a They Hunger: Lost Souls nevet adták. A cuccosban a Half Life 2-ben látott Source grafikus motort használják majd, a történet pedig az 1960-as évek Európájába kalauzol majd el minket, ahol az élõ embereket jobban szeretik, mint a sült krumplit. A stílus mi is lehetne más, mint a túlélõ horror, így egy nagyon izgalmas akció játékot várhatunk a fejlesztõktõl.
Playware

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

← ElőzőOldal 2 / 2