71

-
Hát én megvenném ha épp másra nem kellene pénz... Ha lenne most vagy 20 kilóm, azt is vagy a pc-mre vagy valami másra költeném, de egy játékra semmiképp se verném el. Itt sajna nem folyik a csapon a pénz, akinek a helyzete ezt megközelíti, az becsülje meg :D.. Najó nem baromkodok. Nem halunk éhen megvannak a cuccaink és ez a lényeg. Nem szeretnék dús gazdag lenni, nekem tökéletesen megfelel ez a polgári élet, bár úgy tudom a fejlettebb országokba keresnek annyit az emberek, hogyha tényleg kell valami játék akkor nem olyan üres a zsebük. Itt meg magyar fizetésért külföldi játékot, csak is karácsonyra, de akkor is inkább új videó kari.. Én meg írom itt a sok baromságot. Bocsesz, akit nem érdekel ne olvassa el... :P:D -
Hát tuti nem veszem meg HL2-öt ugyanis warezba is lesznek majd tuti.
-
Nem elég ha letöltöd valahonnan?? :) Igaz ha van rá zséd akkor nyugodtan.. :D De én is hasonló véleménnyel vagyok ezekről a modokról.. :) -
haxoror #28 WOW! 
Na ezekért a modokért már meg fogom venni a HL2-t!
-
Csak hogy növeljem a hozzászólások számát, készül pár nagyon ütős mod a Half Life 2-höz. Nem a half life miatt, és nem is a játék iránti rajongásom miatt írom ezt ide, hanem mert zombi rajongó is vagyok, és szeretem hentelni a dögöket, egy igazán élvezhető játékba. A modokról annyit hogy teljesen különállóak lesznek, és hiába hogy mindkettő resident evil, de mindkettőt más csapat csinálja, és single player modok lesznek vagyis sztori. Mindjárt kapunk 3 darab They Hungert, 1 They Hunger: Lost Souls-t, Resident Evil: Antidote, és egy Resident Evil: Twilight-ot.
Én minden esetre nagyon várom, és örülök mindhárom gémnek, és kérem nemfikázni a source engine-t, akit nem érdekel, az ne foglalkozzon vele. Akit érdekelnek a HL2-es modifikációk azok látogassák meg ezt , és ezt az oldalt..... -
Köszi! -
Szóltam nekik -
Hagyd, akkor majd én. -
Most néztem utána a moderálási elveknek, és a moderátorok jogai, csak egy-egy témára vonatkoznak... Vagyis nemtudom hogy kinek van joga ezt a témát moderálni... -
Najó akkor má mondok egy lámaságot... Hol szóljak nekik?? Ismerni meg nem ismerek egy moderátort sem... -
szólj módoknak hogy rakják be mert én nem vagyok házigazda -
szerintem azért a párhuzam ennél jóval egyértelműbb, de ne menjünk ebbe bele. a lényeg hogy én is várom a TH:LS-t, mint a messiást :)) -
Juhúúú!!!! Visszaírt Neil Manke!!! Azért nem tudni sok infót a játékról mert teli vannak melóval, de be fogják fejezni és nem fog meghalni a projekt. A PC Gamer-el csináltak egy ilyen elsőlátásra interjút a játékról, ami decemberben vagy januárban fog megjelenni, addig is dolgoznak, meg közbe próbálnak időt szakítani az interjúkra.. Hát azt mondom inkább hagyják a p*csába az interjúkat, és inkább több figyelmet fordítsanak a játékra hogy minél ütősebb legyen, és ne reklámozzák agyon, csak mikor már fullra kész van, mert akkor már jöhetnek a videók milliói, ami a nem csak átbaszás, hogy hiú reményeket keltsen bennünk...
-
ÍÍÍÍÍÍÍÍHHHJJJ Télleg... :) Végülis ez olyan "is" dolog, mert éppen emiatt is lehet. Mert zombik végülis voltak a hl1-ben is, de a zombi falvát végülis előfordulhat hogy ez a mod motiválta... :D -
miért, attól hogy hl1-es, nem adhatta az ötletét Ravneholmnak? ;) -
Örülök hogy tetszik, remélem xenonnak is... Egyébként nem én mondtam hogy ravenholm adta az ötletet, én csak kijavítottam, mert azt mondta andrew hogy A hunger adta ravenholm ötletét. Mind1. Egyébként ravenholm esetleg adhatta az elhatározást a különálló gémhez, de hagyjuk ezt a témát :D -
haxoror #15 Nekem tetszik
-
ronhaven #14 hat ezt modom enis, akkor hogy adhatta ravenholm az otletet a modhoz
mindegy -
haxoror #13 Én végig azt hittem hogy a HL1-esek csinálják ezt is
-
Na????
-
Igen de az a HL 1-hez volt... -
ronhaven #10 they hunger 3 eves mod -
Szerintem fordítva :) a They hunger ötletét ravenholm adta... :D -
Bennem motoszkál az a gondolat, hogy Ravenholm ötletét a They Huner adta :) -
HŰHA!!! A játék 75%-ig kész van... Remélem mihamarabb megjelenik. Ha a Half-life 2 Ravenholme fejezetét üti, akkor elégedett leszek, ugyanis én azt nagyon élveztem... 

Juj de imádni fogom... XenonIceX! Ha sikerül összedobnom valami jó bannert majd beteszed???
-

-
zombiak 
-
hehe zombik 

nagyon feelinges volt anno az "eredeti" they hunger...
-
FLeK0 #3 de, 3 reszben, minden idok egyik legjobb sp modja volt. -
haxoror #2 A They Hunger nem egy zombivadászós single mod volt még HL1 alá?
-
A mai napon a bejelentések és a bearanyozódások aránya igen kellemes, ezt csak fokozta a Black Widow Games, akik bejelentették legújabb vérrel átitatott zombis csemegéjüket, aminek a They Hunger: Lost Souls nevet adták. A cuccosban a Half Life 2-ben látott Source grafikus motort használják majd, a történet pedig az 1960-as évek Európájába kalauzol majd el minket, ahol az élő embereket jobban szeretik, mint a sült krumplit. A stílus mi is lehetne más, mint a túlélő horror, így egy nagyon izgalmas akció játékot várhatunk a fejlesztőktől.
Playware