They Hunger: Lost Souls

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most már csak kiveszem a kedvencek közül a topikot <#bdead>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

SZilaJMaGGoT
Sztem inkább anyagi okok vágták gallyra a fejlesztést mintsem az emberi erõforrás, mert voltak elegen hozzá. De sajna ilyen világot élünk... Én is sajnálom mert jó kis game lehetett volna.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

kár érte 😞
bár nem csodálkozok, amit ennyi ideig húz egy ilyen kis fejlesztõcsapat abból már nem is lehetne semmi
ráadásul teljesen elavult lenne az egész

SZilaJMaGGoT
Szerintem ez már végleg felejtõs, mert régebben emaileztem az egyik fejlesztõ faszival, aztán mikor utoljára írtam neki(lehetett ez is már 1-2 éve), már meg volt szûnve a hivatalos email hálózatuk, szóval sztem lehúzták a rolót...

SZilaJMaGGoT
Hát onrange-ra végülis nemmnagycucc váltani meg grafikai újításokat belevinni...

grafika nálam sem elõdleges, de azért csak nem hagyják meg az alap source motort neki

SZilaJMaGGoT
Hát igen, ha nem elõznek meg, akkor én nyitok anno topikot hozzá... 😊 Egyébként az a tré, hogy ez még a kezdetleges source(nem orange box, tehát semmi grafikai újítás nincs benne), aztán ha sokáig húzzák nyúzzák, sztem nemfognak sokat fogni rajta... :/ Nem mintha engem a grafika érdekelne, de a játékosok nagy részénél nagyon mérvadó. Pl. a land of the dead nem a grafika miatt volt totál budget... 😄

látom azért te még itt vagy <#smile>

SZilaJMaGGoT
Hát sajna nem... :/

ez még mindig nem jött ki? 😄

SZilaJMaGGoT
Najó ezt nemtudtam... 😄 A 3 kivételével mind1iket ps-en játszottam a 4 meg nemteccett, úgyh azt igazán semmin... 😄 Mondjuk már Ps-em sincs meg...XD

Seth
Resident Evil 1-4 mind megjelent pc-re is

PSN ID.: Beegabor

SZilaJMaGGoT
Jah ok, bocs... 😄 de sztem abból a 4 már iszonyú gyenge... Az elsõ 3 a két outbreak az nekem teccett, a code veronica az meg kimaradt nemismerem... 😄 De itt most fõleg PC-rõl van szó, PC-n meg csak a 3ik volt, és most talán a 4ik rész elérhetõ RE-bõl, a többi ha jóltudom nem... 😄 Meg az nemcsak a zombikról szól, szal nem ez a ROMERO féle vonal, ott voltak más szörnyek is... 😊 De egyébként osztom a véeményed, viszont az LOTD-be nekem az egész kivitelezés nemteccett, egyszerûen bénán volt megcsinálva, a sztoriról, meg úgy eleve a gameplay-rõl meg kár beszélni.. 😄

lotd az valóban nem volt valami nagy durranás
nekem egyedül az eleje tetszett amikor kint voltunk a farmon és éjjel a kukorica(vagy búza?)mezõk között mászkáltunk 😊 a többi unalmas volt
hát azért éppenséggel jött! hogy csak egyet említsek: resident evil 😊

SZilaJMaGGoT
Nyugi már olvastam... 😄 Örülök h valakit még érdekel a játék sorsa... ^^ A legjobbnak igérkezõ zombis játékokkal mindig gixer van... 😄 Meg olyan igazán jó zombis gém ha jóltudom még nem is jött ki... A Land of the Dead az egy fos például... 😄

elviekben ebben az évben már ki kell jönnie 😊
pcgamer magazinból 2 oldalas cikk: 1., 2.

SZilaJMaGGoT
Majd egyszer... 😄 Végülis kis csapat dolgozik rajta... Ja és epizódokba fog jönni mint a hl2... :S

azóta is jön :|

SZilaJMaGGoT
Szerintem is.... 😞

Lammer
jajjmaaaaaa'n jojjon maaaaaa' <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

SZilaJMaGGoT
Kásni fog.. elõre láthatólag elég sokat...(kíváncsi vagyok mennyi az a sok...) <#szomoru1><#confused>

SZilaJMaGGoT
Igen csak rég hallottunk a Black Widow Games legújabb készülõ projektjérõl a They Hunger: Lost Souls -ról. Ennek oka, hogy a kicsiny fejlesztõ csapat szinte csak azzal törõdik, hogy ez a rész túltegyen elõdjein. Hozzá tenném, erre minden esély meg van. Sokat nem szeretnének elárulni magáról az új részrõl, de bíztatóak a hírek, ugyanis azt nyilatkozták, hogy már nagyon a végén jár a fejlesztés. Négy új kép is megjelent a honlapjukon.

A hírhez kapcsolódok egy hl2.hu s hír is, miszerint elkészült ezen játék adatlapja is, elõzetessel, galériával.

Forrás Half Life modcentral... Mondjuk a hivatalos oldalon is kint van a hír... Nah mind1, lényeg, hogy lassan már lesz valami... 😊

No csak gyözzünk várni rá.......és rá ..........<#worship><#worship><#worship>

SZilaJMaGGoT
Õk csinálják....

SZilaJMaGGoT
Új képek a hivatalos oldalon!! Ráadásul a gém már alpha szinten van... Lassan elkezdik belerakni a saját modelljeiket, meg egyéb cuccaikat.. 😄

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

SZilaJMaGGoT
Akit még érdekel a game, és tud angolul, megnézhti az oldalt , mert van egy új hír amibe van egy link ami átdob egy helyre ahol most elég sok infót adtak le a játékról😄DD

Lammer
ez mar warez tema, ha tiszteletben tartod a munkassagukat, akkor enynit meger a moka... btw menjel fol prohardver.hu fgorumjan van szoftver bolha... lehet talalni egesz olcson mar accountot...

SZilaJMaGGoT
Ja meg van már ingyen steam, és ott is lehet updatelni.

SZilaJMaGGoT
Vazeg! Figyi! Nemtom nálatok hogy, de nem mindenkinek megy olyan jól, mert nem csak a játéból áll az élet. És ha mégis csak úgy döntök hogy gépre fordítok, akkor még hozzáteszek egy 6000-et és az mondjuk 512 memória. Most 768-am van, 256+512, de lassan kezd kevésnek bizonyulni, meg haverom vett szloviba valami fasza ati kártyát egész olcsón.

guardian hero
Szerintem HL2 + CS:S + modjaik simán megéri a HL2 bolti árát is (10e a fémdobozos collector verzió). És ezért folyamatos frissítést is kap az ember.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

SZilaJMaGGoT
Már regeltem magamnak egy accot a darksteamel. Egyébként vannak olyan tört steamek hogy ha megveszed az orig hl1-et akkor tudod használni az ahoz tartozó accodta. És darksteammel is lehet hülyéskedni. Amúgy bocs ha le vok maradva de hogy volt az a 2-3 ezer?? Hogy lehet ilyet?? Mondjuk nekem jó a tört is... 😄

Lammer
Lehet venni Steam accountot par ezreser(2-3Kert) az SW bolhan, szerintem annyit "meger" a jatek(foleg, hogy kilo mod jon majd hozza, jobbnal-jobbak) nemde? 😉 az mar eleg, hogy hl2,hl2,cs,cs:S,+modok ezreihez 😉

SZilaJMaGGoT
Akiket érdekelnek tört steamek, azok látogassanak el ide !

SZilaJMaGGoT
Ja errõl a patch dologról jolenne azért kideríteni a részleteket még a modok elõtt.

SZilaJMaGGoT
Hûha... Sajna van benne valami... De szerintem belehet szerezni valahonnan a frissített file-okat is. Meg vannak különbözõ steamdown progik... Én csak legvégsõ esetben veszem meg az orig HL2-t mer nekem van warezos. Esetleg ha nagyon nem fog menni. Na mind1. Én egyébként nagyon nem tudom hogy mûködnek HL2-höz a modok, mer nekem egyszer már volt hozzá egy ilyen sp modom, de nem tudtam hogy kell elindítani. Nem nagyon értek az ilyenhez, de szerintem a mod csak a source-ot használja, és a játék eredeti file-jai vannak megpiszkálva, vagyis annak a sok gigának a a nagyrésze(amikor feltelepítetted a játékot), az bizony a source engine, és a HL meg a CS csak egy mod ehez. 😊 Na nem okoskodok, mer általában rosszul sül el, úgyhogy majd meglátjuk hogysmint lesz.

Lammer
kicsit off: a normalis polgari elet az pont a jelenti, hogy amire szukseged van a szorakozashoz, azt megevedd(es nem letukrozd a netet, igaz Grebber(enis tukrozok, demar egyre kevesebbet, es ha lehet megveszem az origiakat is, a tendencia tolodik at...)??? 😛) szal ez NEM polgari elet, ez a magyar real szoci... 😞

Nem vagyok képben de HL2-höz folyamatosan jönnek a patchek a steamen és a modok is gondolom majd megkövetelik hogy a HL2 naprakész legyen ezért gondoltam hogy warez HL2-vel nem fog menni <#fejvakaras>

SZilaJMaGGoT
Hát én megvenném ha épp másra nem kellene pénz... Ha lenne most vagy 20 kilóm, azt is vagy a pc-mre vagy valami másra költeném, de egy játékra semmiképp se verném el. Itt sajna nem folyik a csapon a pénz, akinek a helyzete ezt megközelíti, az becsülje meg 😄.. Najó nem baromkodok. Nem halunk éhen megvannak a cuccaink és ez a lényeg. Nem szeretnék dús gazdag lenni, nekem tökéletesen megfelel ez a polgári élet, bár úgy tudom a fejlettebb országokba keresnek annyit az emberek, hogyha tényleg kell valami játék akkor nem olyan üres a zsebük. Itt meg magyar fizetésért külföldi játékot, csak is karácsonyra, de akkor is inkább új videó kari.. Én meg írom itt a sok baromságot. Bocsesz, akit nem érdekel ne olvassa el... 😛😄

grebber
Hát tuti nem veszem meg HL2-öt ugyanis warezba is lesznek majd tuti.

Next PC upgrade: 2022

SZilaJMaGGoT
Nem elég ha letöltöd valahonnan?? 😊 Igaz ha van rá zséd akkor nyugodtan.. 😄 De én is hasonló véleménnyel vagyok ezekrõl a modokról.. 😊

WOW! <#wow1>

Na ezekért a modokért már meg fogom venni a HL2-t! <#eljen>

SZilaJMaGGoT
Csak hogy növeljem a hozzászólások számát, készül pár nagyon ütõs mod a Half Life 2-höz. Nem a half life miatt, és nem is a játék iránti rajongásom miatt írom ezt ide, hanem mert zombi rajongó is vagyok, és szeretem hentelni a dögöket, egy igazán élvezhetõ játékba. A modokról annyit hogy teljesen különállóak lesznek, és hiába hogy mindkettõ resident evil, de mindkettõt más csapat csinálja, és single player modok lesznek vagyis sztori. Mindjárt kapunk 3 darab They Hungert, 1 They Hunger: Lost Souls-t, Resident Evil: Antidote, és egy Resident Evil: Twilight-ot.
Én minden esetre nagyon várom, és örülök mindhárom gémnek, és kérem nemfikázni a source engine-t, akit nem érdekel, az ne foglalkozzon vele. Akit érdekelnek a HL2-es modifikációk azok látogassák meg ezt , és ezt az oldalt.....

SZilaJMaGGoT
Köszi!

XenonIceX
Szóltam nekik

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

XenonIceX
Hagyd, akkor majd én.

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

SZilaJMaGGoT
Most néztem utána a moderálási elveknek, és a moderátorok jogai, csak egy-egy témára vonatkoznak... Vagyis nemtudom hogy kinek van joga ezt a témát moderálni...

SZilaJMaGGoT
Najó akkor má mondok egy lámaságot... Hol szóljak nekik?? Ismerni meg nem ismerek egy moderátort sem...

Oldal 1 / 2Következő →