71

• Hellsing47
    most már csak kiveszem a kedvencek közül a topikot
  • SZilaJMaGGoT
    Sztem inkább anyagi okok vágták gallyra a fejlesztést mintsem az emberi erőforrás, mert voltak elegen hozzá. De sajna ilyen világot élünk... Én is sajnálom mert jó kis game lehetett volna.
  • Hellsing47
    kár érte :(
    bár nem csodálkozok, amit ennyi ideig húz egy ilyen kis fejlesztőcsapat abból már nem is lehetne semmi
    ráadásul teljesen elavult lenne az egész
  • SZilaJMaGGoT
    Szerintem ez már végleg felejtős, mert régebben emaileztem az egyik fejlesztő faszival, aztán mikor utoljára írtam neki(lehetett ez is már 1-2 éve), már meg volt szűnve a hivatalos email hálózatuk, szóval sztem lehúzták a rolót...
  • Hellsing47
  • SZilaJMaGGoT
    Hát onrange-ra végülis nemmnagycucc váltani meg grafikai újításokat belevinni...
  • Hellsing47
    grafika nálam sem elődleges, de azért csak nem hagyják meg az alap source motort neki
  • SZilaJMaGGoT
    Hát igen, ha nem előznek meg, akkor én nyitok anno topikot hozzá... :) Egyébként az a tré, hogy ez még a kezdetleges source(nem orange box, tehát semmi grafikai újítás nincs benne), aztán ha sokáig húzzák nyúzzák, sztem nemfognak sokat fogni rajta... :/ Nem mintha engem a grafika érdekelne, de a játékosok nagy részénél nagyon mérvadó. Pl. a land of the dead nem a grafika miatt volt totál budget... :D
  • Hellsing47
    látom azért te még itt vagy
  • SZilaJMaGGoT
    Hát sajna nem... :/
  • Hellsing47
    ez még mindig nem jött ki? :D
  • SZilaJMaGGoT
    Najó ezt nemtudtam... :D A 3 kivételével mind1iket ps-en játszottam a 4 meg nemteccett, úgyh azt igazán semmin... :D Mondjuk már Ps-em sincs meg...XD
  • Seth
    Resident Evil 1-4 mind megjelent pc-re is
  • SZilaJMaGGoT
    Jah ok, bocs... :D de sztem abból a 4 már iszonyú gyenge... Az első 3 a két outbreak az nekem teccett, a code veronica az meg kimaradt nemismerem... :D De itt most főleg PC-ről van szó, PC-n meg csak a 3ik volt, és most talán a 4ik rész elérhető RE-ből, a többi ha jóltudom nem... :D Meg az nemcsak a zombikról szól, szal nem ez a ROMERO féle vonal, ott voltak más szörnyek is... :) De egyébként osztom a véeményed, viszont az LOTD-be nekem az egész kivitelezés nemteccett, egyszerűen bénán volt megcsinálva, a sztoriról, meg úgy eleve a gameplay-ről meg kár beszélni.. :D
  • Hellsing47
    lotd az valóban nem volt valami nagy durranás
    nekem egyedül az eleje tetszett amikor kint voltunk a farmon és éjjel a kukorica(vagy búza?)mezők között mászkáltunk :) a többi unalmas volt
    hát azért éppenséggel jött! hogy csak egyet említsek: resident evil :)
  • SZilaJMaGGoT
    Nyugi már olvastam... :D Örülök h valakit még érdekel a játék sorsa... ^^ A legjobbnak igérkező zombis játékokkal mindig gixer van... :D Meg olyan igazán jó zombis gém ha jóltudom még nem is jött ki... A Land of the Dead az egy fos például... :D
  • Hellsing47
    elviekben ebben az évben már ki kell jönnie :)
    pcgamer magazinból 2 oldalas cikk: 1., 2.
  • SZilaJMaGGoT
    Majd egyszer... :D Végülis kis csapat dolgozik rajta... Ja és epizódokba fog jönni mint a hl2... :S
  • Hellsing47
    azóta is jön :|
  • SZilaJMaGGoT
    Szerintem is.... :(
  • Lammer
    jajjmaaaaaa'n jojjon maaaaaa'
  • FLeK0

• SZilaJMaGGoT
    Kásni fog.. előre láthatólag elég sokat...(kíváncsi vagyok mennyi az a sok...)
  • SZilaJMaGGoT
    Igen csak rég hallottunk a Black Widow Games legújabb készülő projektjéről a They Hunger: Lost Souls -ról. Ennek oka, hogy a kicsiny fejlesztő csapat szinte csak azzal törődik, hogy ez a rész túltegyen elődjein. Hozzá tenném, erre minden esély meg van. Sokat nem szeretnének elárulni magáról az új részről, de bíztatóak a hírek, ugyanis azt nyilatkozták, hogy már nagyon a végén jár a fejlesztés. Négy új kép is megjelent a honlapjukon.

A hírhez kapcsolódok egy hl2.hu s hír is, miszerint elkészült ezen játék adatlapja is, előzetessel, galériával.

Forrás Half Life modcentral... Mondjuk a hivatalos oldalon is kint van a hír... Nah mind1, lényeg, hogy lassan már lesz valami... :)
  • strebacom
    No csak gyözzünk várni rá.......és rá ..........
  • SZilaJMaGGoT
    Ők csinálják....
  • SZilaJMaGGoT
    Új képek a hivatalos oldalon!! Ráadásul a gém már alpha szinten van... Lassan elkezdik belerakni a saját modelljeiket, meg egyéb cuccaikat.. :D
  • Laky
    http://hardwired.hu/#news_14474
    [ Képek ]
  • SZilaJMaGGoT
    Akit még érdekel a game, és tud angolul, megnézhti az oldalt , mert van egy új hír amibe van egy link ami átdob egy helyre ahol most elég sok infót adtak le a játékról:DDD
  • Lammer
    ez mar warez tema, ha tiszteletben tartod a munkassagukat, akkor enynit meger a moka... btw menjel fol prohardver.hu fgorumjan van szoftver bolha... lehet talalni egesz olcson mar accountot...
  • SZilaJMaGGoT
    Ja meg van már ingyen steam, és ott is lehet updatelni.
  • SZilaJMaGGoT
    Vazeg! Figyi! Nemtom nálatok hogy, de nem mindenkinek megy olyan jól, mert nem csak a játéból áll az élet. És ha mégis csak úgy döntök hogy gépre fordítok, akkor még hozzáteszek egy 6000-et és az mondjuk 512 memória. Most 768-am van, 256+512, de lassan kezd kevésnek bizonyulni, meg haverom vett szloviba valami fasza ati kártyát egész olcsón.
  • guardian hero
    Szerintem HL2 + CS:S + modjaik simán megéri a HL2 bolti árát is (10e a fémdobozos collector verzió). És ezért folyamatos frissítést is kap az ember.
  • SZilaJMaGGoT
    Már regeltem magamnak egy accot a darksteamel. Egyébként vannak olyan tört steamek hogy ha megveszed az orig hl1-et akkor tudod használni az ahoz tartozó accodta. És darksteammel is lehet hülyéskedni. Amúgy bocs ha le vok maradva de hogy volt az a 2-3 ezer?? Hogy lehet ilyet?? Mondjuk nekem jó a tört is... :D
  • Lammer
    Lehet venni Steam accountot par ezreser(2-3Kert) az SW bolhan, szerintem annyit "meger" a jatek(foleg, hogy kilo mod jon majd hozza, jobbnal-jobbak) nemde? ;) az mar eleg, hogy hl2,hl2,cs,cs:S,+modok ezreihez ;)
  • SZilaJMaGGoT
    Akiket érdekelnek tört steamek, azok látogassanak el ide !
  • SZilaJMaGGoT
    Ja erről a patch dologról jolenne azért kideríteni a részleteket még a modok előtt.
  • SZilaJMaGGoT
    Hűha... Sajna van benne valami... De szerintem belehet szerezni valahonnan a frissített file-okat is. Meg vannak különböző steamdown progik... Én csak legvégső esetben veszem meg az orig HL2-t mer nekem van warezos. Esetleg ha nagyon nem fog menni. Na mind1. Én egyébként nagyon nem tudom hogy működnek HL2-höz a modok, mer nekem egyszer már volt hozzá egy ilyen sp modom, de nem tudtam hogy kell elindítani. Nem nagyon értek az ilyenhez, de szerintem a mod csak a source-ot használja, és a játék eredeti file-jai vannak megpiszkálva, vagyis annak a sok gigának a a nagyrésze(amikor feltelepítetted a játékot), az bizony a source engine, és a HL meg a CS csak egy mod ehez. :) Na nem okoskodok, mer általában rosszul sül el, úgyhogy majd meglátjuk hogysmint lesz.
  • Lammer
    kicsit off: a normalis polgari elet az pont a jelenti, hogy amire szukseged van a szorakozashoz, azt megevedd(es nem letukrozd a netet, igaz Grebber(enis tukrozok, demar egyre kevesebbet, es ha lehet megveszem az origiakat is, a tendencia tolodik at...)??? :P) szal ez NEM polgari elet, ez a magyar real szoci... :(
  • haxoror
    Nem vagyok képben de HL2-höz folyamatosan jönnek a patchek a steamen és a modok is gondolom majd megkövetelik hogy a HL2 naprakész legyen ezért gondoltam hogy warez HL2-vel nem fog menni