Bill Gates: "Vásárlóellenes a Blu-ray másolásvédelme"

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"lol a" láma😄

Itt õrületes képmutatásról van szó 😊. Nem azt mondja, hogy használd a mienket, mert az kék, zenél és mittomén; hanem a másikat azzal "feketíti", ami a saját tulajdonsága is. Ezt úgy hívják: képmutatás. Ennek egy rosszabb alfaja az a reklám, amikor azt mondják: ciánt nem tartalmaz. Egybõl felmerül a kérdés: miért a másik igen?!? Csak kicsit etikátlan, és nem látja be: a full piacnak tesz vele rosszat.

Mint ahogy ezt már többen is felvetették itt 😊.
bövebben: nekem nincsenek ms fusztrációim, nem hiszek abban, h ami ms az gonosz és azért van, h nekem rosszabb legyen.
szted, sony nem kér pénzt a br használatáért?
ha van 1giga 100 forintér, vagy 2 giga 200 forintér, akkor melyik az olcsóbb?
lehet, h a br lemez drágább, de a kapacitása is nagyobb.
ez a probléma marhára nem érdekel. és mivel nyílt szabvány lesz, bárki készíthet hozzá olvasót.
és megintcsak, ms nem vöröskereszt.
Szerintem a "bokorgyurka" jobb választás, mert nem hivatalos akar lenni a mondat... 😊

Amúgy meg, ja a divat nagy új a nethuszárok körében, hiszen, hogy ki vagy, az mutatja meg, mennyire vagy naprakész az irányzatok között...

Igaz az MS szidás, már régi trend, de azért még néha nekem is bejön 😊
Persze, ha nem szidod, az is egy divatirányzat 😊

HDDVD-BR közül nekem mindegy melyik nyer, nem a méret a lényeg, hanem, hogy olcsó legyen 😊

Nem divatból szidja õket senki se, hanem tapasztalatból tart tõlük mint a leprától.
Szerinted egy MStõl független, vagy egy MStõl függõ technológia a jobb? Ha MStõl független akkor van rá esély hogy más oprendszeren, is mûködjön a dolog. Arról nem is beszélek hogy az asztali lejátszók gyártóinak se az MS felé kell csengetniük ebben esetben. Lehet visszaemlékezni mikor az MS elõvette hogy a fat filerendszer az õ szabványa, és minden pendrive gyártó fizessen neki licenszdíjat mert leformázva árulja a pendriveot.
Bill Gates = Kapuk Számla.<#idiota>

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

Nem is, mert az Bokor W. György.

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

Nicsak ki beszél még.

IMYke2.0.0.0
George W Bush neve magyarul: Bokor György... ha már egzakt akarsz lenni.

Amúgy, meg azt látom, hogy a divatozás továbbra is dívik itt: divat szidni a M$-ot és Bill Gates-t... tipikus farkas és a kisfiú esete.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
mondja ezt a szánalmas WMA/WMV drm és palladium tervek után ... elmegy a p**** ez a ******, és még a ******* is!!! 😞

ez a BG-t egy pedofil paphoz tudnám hasonlitani, hétvégenként hirdeti az igét, de....

Forza.

immovable
Ott a pont!
az nem gond, h õ löki a hülyeséget, az már inkább, h egyet értenek vele.
egyébként nem teljesen mindegy, h bg mér nem szereti a kizárólagos másolás védelemt? az a lényeg, h ilyen befolyásos ember ellene van.
TothLaci
Biztos voltam benne, hogy ezért döntöt a HD-DVD mellett.
formatuq
nagy igazsagot mondtal es Cat is. Errol van itt szo nem masrol.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

"Vásárlóellenes a Blu-ray másolásvédelme"

Én ezt ugy finomítanám, hogy MINDEN másolásvédelem vásárlóellenes...

biligeci azért utasítja el a BR védelmét, mert ahhoz õk nem férnek hozzá. Ráadásul konkurenciát jelentenek. Nincs itt semmiféle kiállásról a felhasználók mellett, csak a saját érdekeit (nyereségét) nézi. És persze olyan álruhába öltözteti, ami talán az emberek többségének szimpatikus lesz. De ezt a taktikát már elsütötték párszor. Sõt, bokorgyurka is a gyarmatosítást és a világuralmi törekvést is egy szép álruhába öltöztette: terrorizmus elleni harc...

Az, hogy az m$ másolásvédelmet fejleszt a HD-DVD-khez az még nem azt jelenti, hogy ugyanolyan lesz mint a Blue-ray-é. Nem azzal van gond, hogy másolásvédelem van a lemezen, hanem az, hogy milyen...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

NuCLEARScoRp
hm,,,

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Kandurex
Végül is egy olyan ember véleménye akirõl joggal elmondhatjuk, hogy nincs szükségre több pénzre és ezáltal már belát bizonyos dolgokat. Kíváncsi vagyok mikor jutnak el eddig a lemez kiadók.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

← ElőzőOldal 2 / 2