Bill Gates: "Vásárlóellenes a Blu-ray másolásvédelme"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint ahogy ezt már többen is felvetették itt 😊.
szted, sony nem kér pénzt a br használatáért?
lehet, h a br lemez drágább, de a kapacitása is nagyobb.
és megintcsak, ms nem vöröskereszt.
Amúgy meg, ja a divat nagy új a nethuszárok körében, hiszen, hogy ki vagy, az mutatja meg, mennyire vagy naprakész az irányzatok között...
Igaz az MS szidás, már régi trend, de azért még néha nekem is bejön 😊
Persze, ha nem szidod, az is egy divatirányzat 😊
HDDVD-BR közül nekem mindegy melyik nyer, nem a méret a lényeg, hanem, hogy olcsó legyen 😊
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Amúgy, meg azt látom, hogy a divatozás továbbra is dívik itt: divat szidni a M$-ot és Bill Gates-t... tipikus farkas és a kisfiú esete.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ez a BG-t egy pedofil paphoz tudnám hasonlitani, hétvégenként hirdeti az igét, de....
Forza.
egyébként nem teljesen mindegy, h bg mér nem szereti a kizárólagos másolás védelemt? az a lényeg, h ilyen befolyásos ember ellene van.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Én ezt ugy finomítanám, hogy MINDEN másolásvédelem vásárlóellenes...
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)