149
Az N91 és N70 vélemények,tapasztalatok
  • LoDMaSt
    Az n70 mindent tud
  • tujon
    köszönöm a segitséget ha erről az oldalról letöltöm a játékot akkor jar kiterjesztésben van azt is tudja alkalmazni a teló?
  • LoDMaSt
    Pannonosba nem tudsz T-s simet rakni, meg kikódolni se tudod sehogy.
    Sy op rendszer van rajta, nem kell telepíteni, bárhogy alakíthatod a menüt.
    Sis ként töltötted le, a nokia PC suite val, alkalmazás telepítése menüpont alatt, akkor a tel is megkérdezi, h telepíted e, mem kártyára, vagy belső mem.re.
    Letudja, nem.
    veszel hozzá egy GPS vevőt, BT-val összelövöd a tellel, letöltöd a tomtom mobilnavigárort, innentől ugyanúgy, mint a többi GPS navigátor.
    navigáció a fenti módszerrel ingyenes.
    mért nem veszed mobil boltban újonnan olcsóbban? Egyébként az N80 as a jobb, többet tud.
    filmeket bárhonnan, és a IMTOO 3GP vel átkonvertálod, hogy telen is tudd nézni, és kisebb legyen a mérete. Játékot a nokiaprogramok.hu-ról

Ha van még kérdésed, nyugodtan!
  • maddog
    hello
    Symbian és symbian 9.1es letöltések
    Maddogmobile
  • tujon
    vagyis 1 pár kérdésem!
  • tujon
    Lenne 1 kérdésem!

Venni akarok N70 est de elötte lenne 1 pár kérdésem! Kérem segitsetek!
    - Pannonos vagy ott vásárolt független?
    - Mi a 2 ö között a különbség? (mert benn csak azt mondták hogy semmi ill azt hogy pannonos bejelentkezés és 1 pár kép!)
    - Sy rendszer mit is takar milyen programmal lehet telepiteni és hogy lehet varjálni a menüt?
    - Játékot már töltöttem le gépre azt hogy lehet rárakni ill telepiteni elinditani?
    - 1 gigás kártyát szeretnék azt hogy teudja kezelni a telefon (nem lassul-e be?)
    - Navigáció hogyan működik rajta?
    - A függetlenhez is kell jeladó ill előfizetés? (mert a pannionák 3200 HUF havonta a navigáció előfizetése!)
    - ill láttam minap 1 hónapos N80 at függetlenül 98e HUF ért és az N70 függ pedig a pannonnál 95e HUF (kérdésem a következö lenn olvasgattam utánna és én ugy gondolom hogy az N70 es jobb)és még jobban is tetszik!
    - Honnan töltögetitek a játékokat filmeket (filmek alatt gondolok a teljes másfél órás komplett filmekre!)

jelenlegi mobiltelefonom:

Csak hogy értsétek miért kérdezek ilyenet!

Elörre is köszönöm!!!

Üdv Tuzson
  • Csizmi
    Nekem van egy n70-em. 70 ezer ft és kártyafüggetlen a kicsike, minden tartozékával+ fülhallgató átalakitó(jackdugó). érd.:0670-70-341-97 vagy [email protected]
  • oneal1
    hali!
    Nincs valakinek elado n70es telója?
  • peetig
    egyetemen tanulok, és 21 vagyok.azt tudom, hogy előfizusat ma már szinte mindenkinek adnak. ha kell majd szüleim "kezeskednek" értem(nomeg a számláért):)
  • ZilogR
    meglehet, ha van állandó jövedelmed, ezt tudod igazolni és valaki vállalja a kezességet. A tanulok mit jelent pontosan (18 below vagy above? ;) :) )

-=ZR=-
  • peetig
    Hi!most készülök venni én is egy N70-est, mert nagyon megtetszett.lenne viszont egy kérdésem(nem a telóval kapcsolatos):még tanulok, de vehetek e részletfizetéssel a t-mobiletól?nem találtam erről semmi infót az oldalukon.(a vodafonén viszont igen). Valaki tudja?köszike
  • Cubemaniac
    Hali!
    Hát nem toom de aki akar venni magának egy jó telót ami nem bonyolult és 3g is van benne az N70-est vegyen!
    Nem akar valaki csinálni egy Direkt N70 hez oldalt ahol minden van ami a telóhoz kell!
    -Symbian 8 tól progik meg Témák
    Mert ami a Nokiaprogramokon van az nem minden müxik!
  • ZilogR
    ...háát, én letöltöttem az N70 kézikönyvét, hogy okosodjak... :(

Nekem van egy Nokia 3650-em fél gigás MMC-vel, asszem az N70 nem lenne fergeteges nagy előrelépés. Ellenben az N80 már komolyabb darab (pl.: alapból tud GSM hálózat nélkül működni és akkor is megy a WLAN!!!) Asszem arra össze fogok spórolni... Ha maradnék a Symbian60-nál, akkor már egy olcsó Nokia 6260-ra ruháznék be, mert kell a rádió ;) :P Ha van egy ilyen valakinek (egy 6260-as, szép feketében), 15eFt-ért gyári felszereléssel azonnal megveszem, és máris közelebb kerültél a hőn áhított N-sorozatos Nokiádhoz!!! :) Jelentkezz hamar!

-=ZR=-
  • krisz073
    Sziasztok.
    1 Újabb kérdés N70-el kapcsolatba.
    Mikor bekapcsol a bill. zár és vissza akarok lépni telefonba mindig be kell írnom a biztonsági kódot.
    Merre tudom ezt kikapcsolni,hogy ne kérje álandóan ?
    Én nem találtam sehol :(
  • mand
    Üzenet-> beállítások -> egyebek megnyitása -> felhasznált memória módosítása tel. mem, helyett mem karira és kész.
  • Rasti
    Sziasztok.

Egy kis segitség kellene.
    Vettem egy Nokia N70 telefont + hozzá egy 1 GB mem karit :)
    Koléga BT-n keresztül küldött átt jó pár mp3 számot,ami a beérkezett üzenetek között szerepel de onnan egyszerüen nem tudom a mem karira áttenni :(
    A memoriát tökéletesen látja de én sehol nem találtam beállitási lehetőséget ,ahol a mem karira lehetne menteni.

• Zetorg
    saját N70 videó
  • mand
    Nekem kiírja a számítógép a telo memóriáinak adatait, viszont csak a browserrel tudom haszálni a másolásokat oda-vissza.
    Az aksi nekem is viszonylag hamar merül normál használatnál is.
  • CybeRick
    Nekem igen lassan tér észre a számítógép a csatlakoztatás után kb 2-3perc. Csak akkor érzékeli a telót a PC Suite, ezután már megy rendesen. A memória méretéről semmilyen infót nem ad a számítógépen keresztül. A telefonban tudom csak megnézni, van-e elegendő hely pl egy nagyobb file átmásolására. Jelenleg egy 256Mb-os kártya és egy 128Mb-os van hozzá. Egy este csináltam fullra töltött akksival 208 képet és 3 rövidebb (2-3perc)videót a 128Mb-os kártyára, és az akksi lemerült. Igaz a kártya is megtelt
  • mand
    Köszi szépen, már kezd derengeni
  • CybeRick
    Egy zsákkal kérnék, thx.
  • gomoo
    János de hol kapok 8800ft ért és hogy n70 esbe való-e?
  • janos666 #47
    Mert a gépeden nem látod mi van telepítva a telefonra. Attól még telepíthetsz új progikat, csak nem lesznek listázva amik már fennvannak.
  • mand
    Sziasztok!
    Valaki tud segíteni?
    A vadiúj N70-esem a összekapcsolva a számítógéppel (USB)az alkalmazások telepítését bekapcsolva nem müxik.
    Állandóan kiírja h "ez az alkalmazás nem képes megjeleníteni a kiválasztott telefon tartalmát"
    Mit tegyek? Valamit elszúrtam? (a 6.8-as PC suite van fennt.)
    Köszi előre is.
  • Zadeus
  • janos666 #44
    8800-ért már kapsz 1Gb-s MMC-t Nokiákhoz. Ha az nem elég...
  • gomoo
    János lehet hogy azt mondják de ez nem igaz!!!
    Az viszont igen hogy a mediaba lépés kicsit lassú de azon kívül minden tökéltes!!
    Hát a memoria kártya bele sok,aki viszont 2 gb-os telefont akar az vegyen sony-t!!
    SZERINTEM!! :)
  • janos666 #42
    Az N70-esről azt mondják feltűnően lassú a szoftverkezelése.
  • soharobi
    Sziasztok! Telót akarok cserélni, de nem tudok dönteni.... N70 vagy 6280??????
    Egy csomó tesztet elolvastam, egyszer az N70-et másszor a 6280-at találom jobbnak. Most akkor melyiket vegyem???? Talán a videó tudna meggyőzni, de sajnos még nem láttam élőben a 6280 640x480-as felbontását. Tényleg jobb az N70-nél???? Szombaton szeretnék már telót. DE MELYIKET????????????
  • chrismis
    Sziasztok!
    Van egy letiltott N70-m, nem tudtok valami ötletet hogy hol/hogyan tudnám újra "aktivizálni" Válaszokat előre is köszi...
  • janos666 #39
    Ja bocs, ebben a leírásban a felső rész 4-ről 5-re, az alatt pedig 3-ról 4-re lista.
  • janos666 #38
    2005. nevember 18.-ai verzió, nem túl régi, ennek már illene vinnie, ha ez lenne a gond. Nameg elárulja azt is hogy N70-esed van (rm-84) és most v3-as firmwared van. Kiadtak már 2006 március 24.-én egy v5.0609.2.0.1-et is. Ami ha érdekel ennyivel teszi jobbá a telefont a 4-eshez képest (neked 3-as van, de a 3-ról 4-esre leírást most nem találtam):

New features in MCU SW 5.0609.2.0.1:
    Known issues:
    - Intermittent ringtone issue
    - Bluetooth: A note implemented to the end user when activating Bluetooth
    from “Settings” menu, if the Bluetooth profile is set to hidden.
    - Music Player Improvements
    - Scanning both phone & MMC memory
    - Better playlist support
    - Active Idle plugin support
    - Improve supported media
    - Better support for Albums & Artist meta data
    - Browser: The X-Oma-Drm-SD header implemented
    Changes/improvements made from MCU SW v 3.0546.2.3 to 5.0609.2.0.1:
    - User Interface
    - Sensitivity of Brightness Modification in Image Editor increased
    - Flash lite support in Media Gallery reintroduced
    - Speed of Returning from sequence post-capture view with many
    images increased
    - Active Standby icon for e-mail correctly aligned
    - Autolock/Anykey relationship realigned
    - Night mode icon modified
    - PIN code request sequence set correctly. Sleep mode behavior now
    appropriate
    - Camera
    - Camera StartUp time improved
    - Camera behavior in relation to “keypad lock” improved
    - Switching to secondary camera in video mode when burst is enabled:
    Sequencing improved.
    - Sequence capture behavioral improvements when application closes
    - Closing Left Navi Key no longer adversely affects saving sequence
    images
    - Long sequence capture retains images
    - Error note handling improved
    - Gallery
    - Inserting MMC will not close Gallery
    - When adding thumbnails from folder - images now shown
    - Added Image resolution is correctly aligned
    - Slide show with music. Improvements in audio level settings and call
    handling behavior
    - Image counter updated when memory card is replaced
    - Music Player allows battery low warnings to be displayed
    - JPEG decoding improved
    - Applications
    - Notepad now opens large text files
    - Creating audio-only clip in high quality mode (MP4) allowed
    - MMS postcard name entering improved
    - Access point configurator application and database improvements
    - Chinese language FM radio: Selecting profile sequence corrected
    - DRM
    - View certificate details for DRM content displayed correctly
    - Opening OMA DRM protected audio/mp3 files in Browser facilitated
    - MMC
    - Handset stability improved when using SAT menu originated SMS
    services
    - 'Memory card not available' note disappears when appropriate after
    closing embedded app
    - Messaging
    - When search label is used for selecting the attachment to MMS, correct
    sequence takes place
    - Wrongly formatted SIP addresses no longer cause handset to freeze.
    - Bluetooth
    - Reliability of Bluetooth connectivity improved
    - Audio quality of voice command with BT headsets improved
    - Video Sharing/Streaming
    - VS Cancel sequence correctly aligned
    - Real player closing sequence after ISHO realigned
    - “Video Sharing" prompts now appear when appropriate
    - Call Processing
    - Correct response to MO when MT ignores an invite in place.
    - Emergency number update according to regulations
    - Alternative “Ringtone” issue resolved
    - Simultaneous Video call and SMS receipt prompts correct ring tones.
    - Cellular Signaling
    - Video telephony Inter Operability optimized
    - RSSI measurements in 2G re-evaluated
    - Radio
    - Performance has been maximized by improving the 2G > 3G
    reselection algorithm

Én parás vagyok hogy gépen is mindenből a legújabb legyen, ha izgat vagy találtál valami zavarót a fenti leírásba akkor menj egy boltba és 3000-ért megcsinálják. De ha garanciás, és kitalálsz valami sirámot hogy miért akarod (kiszúrsz valamit a fenti hibákból és ezzel reklamálsz hogy ez téged hogy azvar...) akkor ingyenes.
  • gomoo
    és én azt mire tom használni,na mind1:v 3.0546.2.3 18-11-05 RM-84 ÍGY jelent v.mit neked,nektek,mert nekem nem ,na mind1!!!
  • janos666 #36
    És mi lenne ha ehelyett azt írtad volna le?
    A telefon Biosának verziója, és dátuma.
  • gomoo
    és ez mire is jó??
    mert egy csomó betűt és számot írki!!
  • janos666 #34
    Ha dual voltages reduced size MMC-t vettél akor annal jónak kell lennie. Még az lehet a gond hogy régi a telefon firmwareje, a kártya meg új revision verzió.
    Írd be a telefonba mintha hívni akarnál egy számot, hogy *#0000# és írd be ide amit kidob rá.
  • gomoo
    éppez az én direkt rá kérdeztem!!
    és azt mondták az!!
  • janos666 #32
    Azt nem hiszem, legfeljebb kicserélik dual voltege-sre. Ilyet kérj, kétfeszültségest. Én azt hittem minden reduced size MMC kétfeszültséges, de ezek szerint nem.
  • gomoo
    köszi a tippet!!
    rem vissz aadják a pénzem!!
  • MrAngelo
    Hi aLL

Szerintetek nincs valami megoldás arra, hogy az N70-et összehozzam egy pendrive-val? Valami adapter vagy ilyesmi??

bYe