Nokia N91 és N70

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Help!

Segitsetek nekem megõrülök! N70 esrõl van szó! Valahogy tesóm vagy én elnyomtam valamit a telefonon és nem tudom, hogy mit! Szóval amit nem tudok visszaállítani a billentyõzár! Szóval lezárom a billentyûzetet és minden gombra felold akár melyiket is nyomom meg! Szóval mi lehet a baja? Ill hol tudom visszaállítani, hogy ismét a FELOLD és a * gombal lehessen feloldani a billentyûzetet! Lenne 1 másik problémám is Bluetoothon küldenek adatot és ha a memóriakártyára van állitva a telefon (oda menti 1bõl) akkor a küldés felénél megáll és nem küldi át az adatot (de nem minden esetben)! De ha a telefon memóriára van állitva akkor simát átjön a cucc! Eddig ilyen nem volt! Ez is csak valami beállitási probléma vagy a telóval van gond?

Válaszokat elõrre is köszönöm!

Üdv: tujon

Pheaper
valakinek van itt n91 ese?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

LoDMaSt
üzenetek->opciók->beállítások->egyebek->használt memóriánál.

@ Hellomarci

Te hol tudod beállitani? menü stb...

ZilogR
igaz, nekem N3650 van, de be kell állítani, hová mentse az üzeneteket (hogy memóriakártya, vagy telefon)

A legjobb valszeg felpakolni egy jó fájlkezelõt, de a legeslegjobb venni egy kártyaolvasót, azzal rendbepakolni a fáljaidat.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Lenne 1 kérdésem!

Mégpedig az, hogy a teló mem. 12Mb szabad a memkártyán pedig 850Mb. küldtek 1 MP3 at 7Mb-osat és nem tudom elmenteni sehova!

A telefon mem. megértem nincs hely de a kártyán annyi szabad hely van mint égen a csillag! Átjött a cucc meg is tudom hallgatni csak mikor el akarom menteni kiirja, hogy nincs elég memória pedig én a kártyára akartom meneni amin ugyebár több mint 800Mb szabadon van! Ez miért van?

Töröltem a telefon mem-jébõl hogy legyen 17 Mb szabad akkor meg elmenti a kártyára! De ha már 11Mb os számot küldenek akkor már ugyan ez az eset lép fel nem engedi, hogy elmentsem a kártyára!

Vagy csak egyszerû beállitási probléma?

Válaszokat köszönöm

Üdv: tujon

maddog ezer hála és köszönet ,szuperül mûködnek a progik
ha tudsz még hasonló progikat feltenni az oldaladra akkor tedd meg 😊
vagy oldal címeket is írhatsz ,szerintem mindenki köszöni szépen 😊
n73 hoz keresnék restartoló progit
és olyan uninstallert ami mindenképp letudja törölni a mobilról a programot !
elõre is kössz aki tud segíteni !

Nekem nem 6230asom volt elötte hanem 6110 de én ugy csináltam hogy a telefonról átmaásoltam a sim kártyára és utánna beraktam az N70 be és ott visszamásoltam a teló memóriába nekem átjött az összes név igy! csak arra figyelj, hogy a telefon mind a 2 tárhelyet nézze (sim+teló) mert akkor nem látja a simen lévõ telefonszámokat!

ZilogR
ez OK, de wifit az ember álatlában laptopról nyomja, amibe jó nagy akkut pakoltak, vagy eleve konnektorra van dugva, de a kis palmok és mobilok épp azért "mobilok", mert nem akarom konnektorba dugni addig sem, míg a szolgáltató hotspotján keresztül fellógatom magam a webre.

sztem félreértelmezés van az efféle webhasználat terén: ha van egy hotspot, akkor én nem akarok a hálón lógni négy-nyolc órán át, hanem besétálok egy ilyen területre, elküldöm/fogadom, amit akarok, elolvasok egy híroldalt, letöltök egy alkalmazást, stb, de nem órákig...

sokan úgy vannak ezzel, mint a jó magyar turisták a svédasztallal: amíg lehet, addig zabálj: még a seggelyukát is telitömi a magyar honpolgár ilyenkor (egyébként nem tehet róla: ilyenek vagyunk). a hotspot is azért jó, mert ha a metró aljában van egy ingyenes, akkor amíg várom a metrót, elküldök azon keresztül egy emailt. hogy mivel fizetek érte? kapok egy "reklám MMS"-t szintén BT-on.

ennyi.

gondolom mindenki látott már a Mûegyetem bejárat elõtt a koszban ülve kölyköket a kis laptopjukkal, hogy svédasztalozzanak egy jót...

😉

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Törölt felhasználó
Azért eröltetik a wifit a bt-vel szemben, mert a wifinek sokkal nagyobb a hatótávolsága. (gondolom ezért is eszik többet)
Búék mindenkinek!!

Jézuska megáldott egy N70-es csodával csak nem bírok vele??!! A régi 6230-ról az istenért se bírom a névjegyzéket áttenni (PCsuite,szinkronizálás )Egyrésze átjön a többi "nincs megjeleníthetõ adat" címszóval a nevek altatt ..... Segítsetek egy kezdõ N70esen...Elõre is THX!!
Guest
Ultraláma kérdés következik: N70-en a telefon indításakor elhangzó tadadamot hol tudom kikapcsolni? A "sima" Nokia menüben elvileg tudom hogy hol kéne lennie de itt még csak hasonló opciót sem találtam...
Én a helyedben nem bohóckodnék 3gp-vel, mikor sokkal jobb minõségben használhatsz pl. DivX/Xvid-et is. A 3GP csak olyan telefonra az igazi megoldás ami nem tud mást kezelni. Nulla képhiba meg kockásodás, teljesképernyõ, 44kHz-es sztereo hang, feliratkezelés, ésatöbbi simán megy normális playerrel N70-en. Több lejátszó is létezik, talán a legjobb a Smartmovie, ennek van egy lejátszó része a telefonra meg konverter párja a PC-re. Megtalálod pl. az aivanet.com fórumában. Egyébként is ajánlom az oldalt, egy rakás cumót lehet leszedni a telefonhoz.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

ahhha megvan ki is próbáltam még ismerkedni kell a progival mert a minõség nem az igazi de ez már részletkérdés! nagyon köszönöm segitséged!

Isten jó ez a teló megérte eddig a pénzt amit kiadtam érte!

LoDMaSt
De itt szerintem a letöltéseknél (regisztráció után, ami ingyenes) találsz rá olyan progit, amivel tudsz lejátszani avit... is.

@ Hellomarci

LoDMaSt
Konvertálni IMTOO 3gp nevû programmal tudod, olyan formátumúra, és képméretûre, amit a teló tud. Töltsd le a googlebõl a progit, és keress hozzá itt serialt.

@ Hellomarci

na megvettem a telót!

de lenne kérdésem is avit wmv-t mpg-t mpeg-et hogy tudok vele lejátszani vagy mivel tudom át konvertálni?

Köszi Tuzson

ZilogR
nemtom, miért nyomják ezt a wifi dolgot, amikor ott a bluetooth... egy kis zsebvacak nagyon kevés energiaforrással rendelkezik, a wifi alapból 100mW környékén zabál, míg a BT ennek kb. egyszázadát. lehetne BT-os hotspotokat elõtérbe helyezni - sok jó ember kis helyen is sok 😉

-=ZR=-

kösz szépen!!
LoDMaSt
Egy beépített cucc kéne hozzá, ami nincs benne, különben tök ingyenesen netezhetnél, ahol van wifi hálózat.
Tomtom a legjobb, nézd meg a nokiaprogramok.hu-n a fórumban a tomtom topikot azaz ezt, és olvass vissza, pár oldal mulva lesz link asszem, meg használati utasítás is.

@ Hellomarci

Igazán nem értem, hogy mi is kell hozzá, mert az N80 alapból tudja.
És nyilván sok esetben gazdaságosabb megoldás mint a GPRS, vagy 3 G.
Még egy kérdés, láttam lentebb hogy navira is lehet használni a telót,
eddig úgy tudtam, hogy gps alapu progi csak a navicore volt itt pedig a tomtom verziót irja valaki.
Hol lehet ezt megszerezni és mennyire tuti? A navicort negyon lehúzták...
LoDMaSt
ÖÖ nem, habár most jelentek meg olyan mem.kártyák, amikkel lehet, de MO-on még nemhiszem.

@ Hellomarci

Sziasztok,
meg tudná valaki mondani, hogy n70-re lehet-e valahogy Wi-fit tenni?
Kösz!
cenobite
Köszi, jó vak voltam, hogy nem láttam. Mind1, szokni kell még. 😊

Köszi mégegyszer!

gamertag: kenobita

LoDMaSt
Belehet, új bejegyzés a naptárba, találkozó, jelzés bekapcsolva, és ott van alatta, hogy ismétlõdés hetente/naponta/havonta.

@ Hellomarci

cenobite
Egy kérdésem lenne. Be lehet állítani valahogy, hogy pl. minden hónap adott napján, ugyanakkor riasszon? A régi motorola-mon simán belehetett, tök egyszerû volt, a naptárba felajánlotta, hogy hetente/havonta/évente kérem-e az emlékeztetõt. De itt még nem jöttem rá hogyan kell. Letöltöttem néhány naptár progit, de azokkal sem sikerült. Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban?

cenobite
Sziasztok!
Én is beszereztem magamnak a héten egy N70-est és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. A boot-olás és néhány menü valóban kicsit lassú, de szerintem bõven kibírható.
Nálam a Nokia Pc Suite tökéletesen megy pár másodperc alatt felismeri a telót és már lehet is rá töltögetni meg minden. A legújabb verzió van fent, telepítésnél automatikusan felajánlotta, hogy leszedi. Korrekt.
Valaki kérdezte, hogy honnan lehet leszedni hozzá játékokat, progikat, stb. Én innen szoktam:
Nokiaprogramok
Ingyenes regisztráció után máris kattinthatsz a letöltésre, és több ezer játék/util/téma közül válogathatsz. Külön van simbyan-os és java-s rész, nagyon jó oldal!!!
Ha pedig 8883 darab (folyamatosan frissül) Nokia N70 téma közül szeretnél válogatni, akkor kattints ide:
ZEdge

További szép napot!

Pheaper
ahogy itt látom csak az n70 rõl van zsó 😊 megérdmeel a másik teló egy külön topicot 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

LoDMaSt
Nyugodtan kérdezz 😄 Filmet tudsz fekve nézni vele, fotózni még nem sikerült vele fekve, habár lehet, hogy van olyan progi, amivel lehet, de alapból nem tudja.

@ Hellomarci

<#vigyor5>még 1 kérdés azt irják több telfonnál is hogy fekvõ felvétel, minap mutattak 1 6233-t és igy fekve lehetett filmet nézni ill fényképezni és nagyon tetszett fõleg a film nézés! ja a kérdés az n70 tudja ezt igérem több kérdés nem lesz telefonvásárlás elött! (megjön a fizu megyek és veszek 1 n70-et)majd ha meglesz akkor még biztos kérdezek!

LoDMaSt
Az n70 mindent tud <#kacsint>

@ Hellomarci

köszönöm a segitséget ha errõl az oldalról letöltöm a játékot akkor jar kiterjesztésben van azt is tudja alkalmazni a teló?

LoDMaSt
Pannonosba nem tudsz T-s simet rakni, meg kikódolni se tudod sehogy.
Sy op rendszer van rajta, nem kell telepíteni, bárhogy alakíthatod a menüt.
Sis ként töltötted le, a nokia PC suite val, alkalmazás telepítése menüpont alatt, akkor a tel is megkérdezi, h telepíted e, mem kártyára, vagy belsõ mem.re.
Letudja, nem.
veszel hozzá egy GPS vevõt, BT-val összelövöd a tellel, letöltöd a tomtom mobilnavigárort, innentõl ugyanúgy, mint a többi GPS navigátor.
navigáció a fenti módszerrel ingyenes.
mért nem veszed mobil boltban újonnan olcsóbban? Egyébként az N80 as a jobb, többet tud.
filmeket bárhonnan, és a IMTOO 3GP vel átkonvertálod, hogy telen is tudd nézni, és kisebb legyen a mérete. Játékot a nokiaprogramok.hu-ról

Ha van még kérdésed, nyugodtan!

@ Hellomarci

hello
Symbian és symbian 9.1es letöltések
Maddogmobile
vagyis 1 pár kérdésem!<#szomoru1>

Lenne 1 kérdésem!

Venni akarok N70 est de elötte lenne 1 pár kérdésem! Kérem segitsetek!
- Pannonos vagy ott vásárolt független?
- Mi a 2 ö között a különbség? (mert benn csak azt mondták hogy semmi ill azt hogy pannonos bejelentkezés és 1 pár kép!)
- Sy rendszer mit is takar milyen programmal lehet telepiteni és hogy lehet varjálni a menüt?
- Játékot már töltöttem le gépre azt hogy lehet rárakni ill telepiteni elinditani?
- 1 gigás kártyát szeretnék azt hogy teudja kezelni a telefon (nem lassul-e be?)
- Navigáció hogyan mûködik rajta?
- A függetlenhez is kell jeladó ill elõfizetés? (mert a pannionák 3200 HUF havonta a navigáció elõfizetése!)
- ill láttam minap 1 hónapos N80 at függetlenül 98e HUF ért és az N70 függ pedig a pannonnál 95e HUF (kérdésem a következö lenn olvasgattam utánna és én ugy gondolom hogy az N70 es jobb)és még jobban is tetszik!
- Honnan töltögetitek a játékokat filmeket (filmek alatt gondolok a teljes másfél órás komplett filmekre!)

jelenlegi mobiltelefonom:

Csak hogy értsétek miért kérdezek ilyenet!

Elörre is köszönöm!!!

Üdv Tuzson

Nekem van egy n70-em. 70 ezer ft és kártyafüggetlen a kicsike, minden tartozékával+ fülhallgató átalakitó(jackdugó). érd.:0670-70-341-97 vagy [email protected]
oneal1
hali!
Nincs valakinek elado n70es telója?

!Forza Ferrari!

peetig
egyetemen tanulok, és 21 vagyok.azt tudom, hogy elõfizusat ma már szinte mindenkinek adnak. ha kell majd szüleim "kezeskednek" értem(nomeg a számláért)😊

Smoking IS allowed.

ZilogR
meglehet, ha van állandó jövedelmed, ezt tudod igazolni és valaki vállalja a kezességet. A tanulok mit jelent pontosan (18 below vagy above? 😉 😊 )

-=ZR=-

peetig
Hi!most készülök venni én is egy N70-est, mert nagyon megtetszett.lenne viszont egy kérdésem(nem a telóval kapcsolatos):még tanulok, de vehetek e részletfizetéssel a t-mobiletól?nem találtam errõl semmi infót az oldalukon.(a vodafonén viszont igen). Valaki tudja?köszike

Smoking IS allowed.

Hali!
Hát nem toom de aki akar venni magának egy jó telót ami nem bonyolult és 3g is van benne az N70-est vegyen!
Nem akar valaki csinálni egy Direkt N70 hez oldalt ahol minden van ami a telóhoz kell!
-Symbian 8 tól progik meg Témák
Mert ami a Nokiaprogramokon van az nem minden müxik!

MSI GX600PX-214hu Notebook

ZilogR
...háát, én letöltöttem az N70 kézikönyvét, hogy okosodjak... 😞

Nekem van egy Nokia 3650-em fél gigás MMC-vel, asszem az N70 nem lenne fergeteges nagy elõrelépés. Ellenben az N80 már komolyabb darab (pl.: alapból tud GSM hálózat nélkül mûködni és akkor is megy a WLAN!!!) Asszem arra össze fogok spórolni... Ha maradnék a Symbian60-nál, akkor már egy olcsó Nokia 6260-ra ruháznék be, mert kell a rádió 😉 😛 Ha van egy ilyen valakinek (egy 6260-as, szép feketében), 15eFt-ért gyári felszereléssel azonnal megveszem, és máris közelebb kerültél a hõn áhított N-sorozatos Nokiádhoz!!! 😊 Jelentkezz hamar!

-=ZR=-

Sziasztok.
1 Újabb kérdés N70-el kapcsolatba.
Mikor bekapcsol a bill. zár és vissza akarok lépni telefonba mindig be kell írnom a biztonsági kódot.
Merre tudom ezt kikapcsolni,hogy ne kérje álandóan ?
Én nem találtam sehol 😞

Üzenet-> beállítások -> egyebek megnyitása -> felhasznált memória módosítása tel. mem, helyett mem karira és kész.

Sziasztok.

Egy kis segitség kellene.
Vettem egy Nokia N70 telefont + hozzá egy 1 GB mem karit 😊
Koléga BT-n keresztül küldött átt jó pár mp3 számot,ami a beérkezett üzenetek között szerepel de onnan egyszerüen nem tudom a mem karira áttenni 😞
A memoriát tökéletesen látja de én sehol nem találtam beállitási lehetõséget ,ahol a mem karira lehetne menteni.

Zetorg
Nekem kiírja a számítógép a telo memóriáinak adatait, viszont csak a browserrel tudom haszálni a másolásokat oda-vissza.
Az aksi nekem is viszonylag hamar merül normál használatnál is.<#wow3>

CybeRick
Nekem igen lassan tér észre a számítógép a csatlakoztatás után kb 2-3perc. Csak akkor érzékeli a telót a PC Suite, ezután már megy rendesen. A memória méretérõl semmilyen infót nem ad a számítógépen keresztül. A telefonban tudom csak megnézni, van-e elegendõ hely pl egy nagyobb file átmásolására. Jelenleg egy 256Mb-os kártya és egy 128Mb-os van hozzá. Egy este csináltam fullra töltött akksival 208 képet és 3 rövidebb (2-3perc)videót a 128Mb-os kártyára, és az akksi lemerült. Igaz a kártya is megtelt <#vigyor3>

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Köszi szépen, már kezd derengeni