149
Az N91 és N70 vélemények,tapasztalatok
-
#109 Képek videókon belül szvsz nem lehet mappát létrehozni, mert itt minden a telefonon lévő nem rejtett képet, és videót mutat. Albumokat lehet csak csinálni a galérián belül.
A képet meg kell nyitni teljes képernyősbe, szal hogy ne a többivel együtt mutassa, és akkor lehet az opcióknál. -
#108 Nemlehet. -
Sekler #107 sziasztok, nemrég szereztem be a saját n70-esemet és pár észrevételem van amire kedves Tulajdonostársaim válaszolni tudnátok:
én nem találtam lehetőséget arra, hogy mappákat hozzak létre a galériában, a képek és videók részlegben. A régebbi nokiámban (3230) erre volt lehetőség. Másrészt igyanitt nem tudtam átnevezni a képeket. Annyira értek hozzá, hogy egyébként tudjak rajta mappát csinálni, de nekem sajnálatom, hogy minden képet vegyesen kategorizálatlanul mutat.
A másik, hogy ugyanitt a galériában nem tudom átnevezni a képeket, csak ha file kezelővel nyitom meg...
Különben nagyon meg vagyok vele elégedve, remélem sokáig fogja huzni a zsebemet. -
glann #106 Sziasztok!
Tud valaki olyat aki Nokia N70-t tud függetleníteni, vagy van itt olyan ember akinek függetlenítettek már N70-t? -
#105 tudna nekem valaki N70 music edition mobilhoz ajánlani egy jo GPS programot és GPS antennát olyat ami mondja hogy hol merre kell fordulni és legalább a környezö országok is rajta vannak. -
#104 aki szereti a nokiát mindenképpen nézze meg ezt!!! -
tujon #103 Lezárod a mobilt és a képernyőn ott a kulcs! Tehát elméletig le is zárt ha megnyomom a zenelejátszó gombot ki is irja hogy a bill.zárva! De bármely más gombot megnyomva felold! Felhivtam a NOKIA-t és azt mondták, hogy ez nemnormális jelenség! Fel kellet menni a Nokia honlapjára és onnan le kellett frissiteni a teló szoftverjét. Azóta rendesen működik! -
#102 Ezt nemértem teljesen :S Lezárja, de bármely gombbal felold? Akkor le se zárja, nem? :D Van ijesmi, amit írsz, a beállítások, biztonság, telefon és sim-nél automata zár ideje néven asszem. Billentyűzár progit nem raktál fel rá? -
rosta1994 #101 Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
-
tujon #100 Az utóbbi probléma megoldódott a mem kártyát kellett töredezetmentesiteni azóta tökéletesen működik! De a billentyűzárról semmi hir mi lehet a baja :( nekem volt nokia 3510i telefonom és azon volt olyan, hogy magától lezárta a billentyűt mongyuk 1 perc után ezen én olyat sem találtam csak ezért kerestem azt is hátha ott állitottam el valamit! ötleteket szivesen fogadom, várom! -
tujon #99 Help!
Segitsetek nekem megőrülök! N70 esről van szó! Valahogy tesóm vagy én elnyomtam valamit a telefonon és nem tudom, hogy mit! Szóval amit nem tudok visszaállítani a billentyőzár! Szóval lezárom a billentyűzetet és minden gombra felold akár melyiket is nyomom meg! Szóval mi lehet a baja? Ill hol tudom visszaállítani, hogy ismét a FELOLD és a * gombal lehessen feloldani a billentyűzetet! Lenne 1 másik problémám is Bluetoothon küldenek adatot és ha a memóriakártyára van állitva a telefon (oda menti 1ből) akkor a küldés felénél megáll és nem küldi át az adatot (de nem minden esetben)! De ha a telefon memóriára van állitva akkor simát átjön a cucc! Eddig ilyen nem volt! Ez is csak valami beállitási probléma vagy a telóval van gond?
Válaszokat előrre is köszönöm!
Üdv: tujon -
#98 valakinek van itt n91 ese? -
#97 üzenetek->opciók->beállítások->egyebek->használt memóriánál. -
tujon #96 Te hol tudod beállitani? menü stb... -
#95 igaz, nekem N3650 van, de be kell állítani, hová mentse az üzeneteket (hogy memóriakártya, vagy telefon)
A legjobb valszeg felpakolni egy jó fájlkezelőt, de a legeslegjobb venni egy kártyaolvasót, azzal rendbepakolni a fáljaidat. -
tujon #94 Lenne 1 kérdésem!
Mégpedig az, hogy a teló mem. 12Mb szabad a memkártyán pedig 850Mb. küldtek 1 MP3 at 7Mb-osat és nem tudom elmenteni sehova!
A telefon mem. megértem nincs hely de a kártyán annyi szabad hely van mint égen a csillag! Átjött a cucc meg is tudom hallgatni csak mikor el akarom menteni kiirja, hogy nincs elég memória pedig én a kártyára akartom meneni amin ugyebár több mint 800Mb szabadon van! Ez miért van?
Töröltem a telefon mem-jéből hogy legyen 17 Mb szabad akkor meg elmenti a kártyára! De ha már 11Mb os számot küldenek akkor már ugyan ez az eset lép fel nem engedi, hogy elmentsem a kártyára!
Vagy csak egyszerű beállitási probléma?
Válaszokat köszönöm
Üdv: tujon -
tricky #93 maddog ezer hála és köszönet ,szuperül működnek a progik
ha tudsz még hasonló progikat feltenni az oldaladra akkor tedd meg :)
vagy oldal címeket is írhatsz ,szerintem mindenki köszöni szépen :)
n73 hoz keresnék restartoló progit
és olyan uninstallert ami mindenképp letudja törölni a mobilról a programot !
előre is kössz aki tud segíteni ! -
tujon #92 Nekem nem 6230asom volt elötte hanem 6110 de én ugy csináltam hogy a telefonról átmaásoltam a sim kártyára és utánna beraktam az N70 be és ott visszamásoltam a teló memóriába nekem átjött az összes név igy! csak arra figyelj, hogy a telefon mind a 2 tárhelyet nézze (sim+teló) mert akkor nem látja a simen lévő telefonszámokat! -
#91 ez OK, de wifit az ember álatlában laptopról nyomja, amibe jó nagy akkut pakoltak, vagy eleve konnektorra van dugva, de a kis palmok és mobilok épp azért "mobilok", mert nem akarom konnektorba dugni addig sem, míg a szolgáltató hotspotján keresztül fellógatom magam a webre.
sztem félreértelmezés van az efféle webhasználat terén: ha van egy hotspot, akkor én nem akarok a hálón lógni négy-nyolc órán át, hanem besétálok egy ilyen területre, elküldöm/fogadom, amit akarok, elolvasok egy híroldalt, letöltök egy alkalmazást, stb, de nem órákig...
sokan úgy vannak ezzel, mint a jó magyar turisták a svédasztallal: amíg lehet, addig zabálj: még a seggelyukát is telitömi a magyar honpolgár ilyenkor (egyébként nem tehet róla: ilyenek vagyunk). a hotspot is azért jó, mert ha a metró aljában van egy ingyenes, akkor amíg várom a metrót, elküldök azon keresztül egy emailt. hogy mivel fizetek érte? kapok egy "reklám MMS"-t szintén BT-on.
ennyi.
gondolom mindenki látott már a Műegyetem bejárat előtt a koszban ülve kölyköket a kis laptopjukkal, hogy svédasztalozzanak egy jót...
;) -
#90 Azért eröltetik a wifit a bt-vel szemben, mert a wifinek sokkal nagyobb a hatótávolsága. (gondolom ezért is eszik többet) -
PedroOne #89 Búék mindenkinek!!
Jézuska megáldott egy N70-es csodával csak nem bírok vele??!! A régi 6230-ról az istenért se bírom a névjegyzéket áttenni (PCsuite,szinkronizálás )Egyrésze átjön a többi "nincs megjeleníthető adat" címszóval a nevek altatt ..... Segítsetek egy kezdő N70esen...Előre is THX!!
-
#88 Ultraláma kérdés következik: N70-en a telefon indításakor elhangzó tadadamot hol tudom kikapcsolni? A "sima" Nokia menüben elvileg tudom hogy hol kéne lennie de itt még csak hasonló opciót sem találtam... -
Cvd #87 Én a helyedben nem bohóckodnék 3gp-vel, mikor sokkal jobb minőségben használhatsz pl. DivX/Xvid-et is. A 3GP csak olyan telefonra az igazi megoldás ami nem tud mást kezelni. Nulla képhiba meg kockásodás, teljesképernyő, 44kHz-es sztereo hang, feliratkezelés, ésatöbbi simán megy normális playerrel N70-en. Több lejátszó is létezik, talán a legjobb a Smartmovie, ennek van egy lejátszó része a telefonra meg konverter párja a PC-re. Megtalálod pl. az aivanet.com fórumában. Egyébként is ajánlom az oldalt, egy rakás cumót lehet leszedni a telefonhoz. -
tujon #86 ahhha megvan ki is próbáltam még ismerkedni kell a progival mert a minőség nem az igazi de ez már részletkérdés! nagyon köszönöm segitséged!
Isten jó ez a teló megérte eddig a pénzt amit kiadtam érte! -
#85 De itt szerintem a letöltéseknél (regisztráció után, ami ingyenes) találsz rá olyan progit, amivel tudsz lejátszani avit... is. -
#84 Konvertálni IMTOO 3gp nevű programmal tudod, olyan formátumúra, és képméretűre, amit a teló tud. Töltsd le a googleből a progit, és keress hozzá itt serialt. -
tujon #83 na megvettem a telót!
de lenne kérdésem is avit wmv-t mpg-t mpeg-et hogy tudok vele lejátszani vagy mivel tudom át konvertálni?
Köszi Tuzson -
#82 nemtom, miért nyomják ezt a wifi dolgot, amikor ott a bluetooth... egy kis zsebvacak nagyon kevés energiaforrással rendelkezik, a wifi alapból 100mW környékén zabál, míg a BT ennek kb. egyszázadát. lehetne BT-os hotspotokat előtérbe helyezni - sok jó ember kis helyen is sok ;)
-=ZR=- -
amatőrps2 #81 kösz szépen!! -
#80 Egy beépített cucc kéne hozzá, ami nincs benne, különben tök ingyenesen netezhetnél, ahol van wifi hálózat.
Tomtom a legjobb, nézd meg a nokiaprogramok.hu-n a fórumban a tomtom topikot azaz ezt, és olvass vissza, pár oldal mulva lesz link asszem, meg használati utasítás is. -
amatőrps2 #79 Igazán nem értem, hogy mi is kell hozzá, mert az N80 alapból tudja.
És nyilván sok esetben gazdaságosabb megoldás mint a GPRS, vagy 3 G.
Még egy kérdés, láttam lentebb hogy navira is lehet használni a telót,
eddig úgy tudtam, hogy gps alapu progi csak a navicore volt itt pedig a tomtom verziót irja valaki.
Hol lehet ezt megszerezni és mennyire tuti? A navicort negyon lehúzták... -
#78 ÖÖ nem, habár most jelentek meg olyan mem.kártyák, amikkel lehet, de MO-on még nemhiszem. -
amatőrps2 #77 Sziasztok,
meg tudná valaki mondani, hogy n70-re lehet-e valahogy Wi-fit tenni?
Kösz! -
#76 Köszi, jó vak voltam, hogy nem láttam. Mind1, szokni kell még. :)
Köszi mégegyszer! -
#75 Belehet, új bejegyzés a naptárba, találkozó, jelzés bekapcsolva, és ott van alatta, hogy ismétlődés hetente/naponta/havonta. -
#74 Egy kérdésem lenne. Be lehet állítani valahogy, hogy pl. minden hónap adott napján, ugyanakkor riasszon? A régi motorola-mon simán belehetett, tök egyszerű volt, a naptárba felajánlotta, hogy hetente/havonta/évente kérem-e az emlékeztetőt. De itt még nem jöttem rá hogyan kell. Letöltöttem néhány naptár progit, de azokkal sem sikerült. Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban? -
#73 Sziasztok!
Én is beszereztem magamnak a héten egy N70-est és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. A boot-olás és néhány menü valóban kicsit lassú, de szerintem bőven kibírható.
Nálam a Nokia Pc Suite tökéletesen megy pár másodperc alatt felismeri a telót és már lehet is rá töltögetni meg minden. A legújabb verzió van fent, telepítésnél automatikusan felajánlotta, hogy leszedi. Korrekt.
Valaki kérdezte, hogy honnan lehet leszedni hozzá játékokat, progikat, stb. Én innen szoktam:
Nokiaprogramok
Ingyenes regisztráció után máris kattinthatsz a letöltésre, és több ezer játék/util/téma közül válogathatsz. Külön van simbyan-os és java-s rész, nagyon jó oldal!!!
Ha pedig 8883 darab (folyamatosan frissül) Nokia N70 téma közül szeretnél válogatni, akkor kattints ide:
ZEdge
További szép napot!
-
#72 ahogy itt látom csak az n70 ről van zsó :) megérdmeel a másik teló egy külön topicot :) -
#71 Nyugodtan kérdezz :D Filmet tudsz fekve nézni vele, fotózni még nem sikerült vele fekve, habár lehet, hogy van olyan progi, amivel lehet, de alapból nem tudja. -
tujon #70 még 1 kérdés azt irják több telfonnál is hogy fekvő felvétel, minap mutattak 1 6233-t és igy fekve lehetett filmet nézni ill fényképezni és nagyon tetszett főleg a film nézés! ja a kérdés az n70 tudja ezt igérem több kérdés nem lesz telefonvásárlás elött! (megjön a fizu megyek és veszek 1 n70-et)majd ha meglesz akkor még biztos kérdezek!