Nokia N91 és N70
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segitsetek nekem megõrülök! N70 esrõl van szó! Valahogy tesóm vagy én elnyomtam valamit a telefonon és nem tudom, hogy mit! Szóval amit nem tudok visszaállítani a billentyõzár! Szóval lezárom a billentyûzetet és minden gombra felold akár melyiket is nyomom meg! Szóval mi lehet a baja? Ill hol tudom visszaállítani, hogy ismét a FELOLD és a * gombal lehessen feloldani a billentyûzetet! Lenne 1 másik problémám is Bluetoothon küldenek adatot és ha a memóriakártyára van állitva a telefon (oda menti 1bõl) akkor a küldés felénél megáll és nem küldi át az adatot (de nem minden esetben)! De ha a telefon memóriára van állitva akkor simát átjön a cucc! Eddig ilyen nem volt! Ez is csak valami beállitási probléma vagy a telóval van gond?
Válaszokat elõrre is köszönöm!
Üdv: tujon
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
A legjobb valszeg felpakolni egy jó fájlkezelõt, de a legeslegjobb venni egy kártyaolvasót, azzal rendbepakolni a fáljaidat.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Mégpedig az, hogy a teló mem. 12Mb szabad a memkártyán pedig 850Mb. küldtek 1 MP3 at 7Mb-osat és nem tudom elmenteni sehova!
A telefon mem. megértem nincs hely de a kártyán annyi szabad hely van mint égen a csillag! Átjött a cucc meg is tudom hallgatni csak mikor el akarom menteni kiirja, hogy nincs elég memória pedig én a kártyára akartom meneni amin ugyebár több mint 800Mb szabadon van! Ez miért van?
Töröltem a telefon mem-jébõl hogy legyen 17 Mb szabad akkor meg elmenti a kártyára! De ha már 11Mb os számot küldenek akkor már ugyan ez az eset lép fel nem engedi, hogy elmentsem a kártyára!
Vagy csak egyszerû beállitási probléma?
Válaszokat köszönöm
Üdv: tujon
ha tudsz még hasonló progikat feltenni az oldaladra akkor tedd meg 😊
vagy oldal címeket is írhatsz ,szerintem mindenki köszöni szépen 😊
n73 hoz keresnék restartoló progit
és olyan uninstallert ami mindenképp letudja törölni a mobilról a programot !
elõre is kössz aki tud segíteni !
sztem félreértelmezés van az efféle webhasználat terén: ha van egy hotspot, akkor én nem akarok a hálón lógni négy-nyolc órán át, hanem besétálok egy ilyen területre, elküldöm/fogadom, amit akarok, elolvasok egy híroldalt, letöltök egy alkalmazást, stb, de nem órákig...
sokan úgy vannak ezzel, mint a jó magyar turisták a svédasztallal: amíg lehet, addig zabálj: még a seggelyukát is telitömi a magyar honpolgár ilyenkor (egyébként nem tehet róla: ilyenek vagyunk). a hotspot is azért jó, mert ha a metró aljában van egy ingyenes, akkor amíg várom a metrót, elküldök azon keresztül egy emailt. hogy mivel fizetek érte? kapok egy "reklám MMS"-t szintén BT-on.
ennyi.
gondolom mindenki látott már a Mûegyetem bejárat elõtt a koszban ülve kölyköket a kis laptopjukkal, hogy svédasztalozzanak egy jót...
😉
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Jézuska megáldott egy N70-es csodával csak nem bírok vele??!! A régi 6230-ról az istenért se bírom a névjegyzéket áttenni (PCsuite,szinkronizálás )Egyrésze átjön a többi "nincs megjeleníthetõ adat" címszóval a nevek altatt ..... Segítsetek egy kezdõ N70esen...Elõre is THX!!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Isten jó ez a teló megérte eddig a pénzt amit kiadtam érte!
@ Hellomarci
@ Hellomarci
de lenne kérdésem is avit wmv-t mpg-t mpeg-et hogy tudok vele lejátszani vagy mivel tudom át konvertálni?
Köszi Tuzson
-=ZR=-
Tomtom a legjobb, nézd meg a nokiaprogramok.hu-n a fórumban a tomtom topikot azaz ezt, és olvass vissza, pár oldal mulva lesz link asszem, meg használati utasítás is.
@ Hellomarci
És nyilván sok esetben gazdaságosabb megoldás mint a GPRS, vagy 3 G.
Még egy kérdés, láttam lentebb hogy navira is lehet használni a telót,
eddig úgy tudtam, hogy gps alapu progi csak a navicore volt itt pedig a tomtom verziót irja valaki.
Hol lehet ezt megszerezni és mennyire tuti? A navicort negyon lehúzták...
@ Hellomarci
meg tudná valaki mondani, hogy n70-re lehet-e valahogy Wi-fit tenni?
Kösz!
Köszi mégegyszer!
gamertag: kenobita
@ Hellomarci
Én is beszereztem magamnak a héten egy N70-est és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. A boot-olás és néhány menü valóban kicsit lassú, de szerintem bõven kibírható.
Nálam a Nokia Pc Suite tökéletesen megy pár másodperc alatt felismeri a telót és már lehet is rá töltögetni meg minden. A legújabb verzió van fent, telepítésnél automatikusan felajánlotta, hogy leszedi. Korrekt.
Valaki kérdezte, hogy honnan lehet leszedni hozzá játékokat, progikat, stb. Én innen szoktam:
Nokiaprogramok
Ingyenes regisztráció után máris kattinthatsz a letöltésre, és több ezer játék/util/téma közül válogathatsz. Külön van simbyan-os és java-s rész, nagyon jó oldal!!!
Ha pedig 8883 darab (folyamatosan frissül) Nokia N70 téma közül szeretnél válogatni, akkor kattints ide:
ZEdge
További szép napot!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
@ Hellomarci
Sy op rendszer van rajta, nem kell telepíteni, bárhogy alakíthatod a menüt.
Sis ként töltötted le, a nokia PC suite val, alkalmazás telepítése menüpont alatt, akkor a tel is megkérdezi, h telepíted e, mem kártyára, vagy belsõ mem.re.
Letudja, nem.
veszel hozzá egy GPS vevõt, BT-val összelövöd a tellel, letöltöd a tomtom mobilnavigárort, innentõl ugyanúgy, mint a többi GPS navigátor.
navigáció a fenti módszerrel ingyenes.
mért nem veszed mobil boltban újonnan olcsóbban? Egyébként az N80 as a jobb, többet tud.
filmeket bárhonnan, és a IMTOO 3GP vel átkonvertálod, hogy telen is tudd nézni, és kisebb legyen a mérete. Játékot a nokiaprogramok.hu-ról
Ha van még kérdésed, nyugodtan!
@ Hellomarci
Venni akarok N70 est de elötte lenne 1 pár kérdésem! Kérem segitsetek!
- Pannonos vagy ott vásárolt független?
- Mi a 2 ö között a különbség? (mert benn csak azt mondták hogy semmi ill azt hogy pannonos bejelentkezés és 1 pár kép!)
- Sy rendszer mit is takar milyen programmal lehet telepiteni és hogy lehet varjálni a menüt?
- Játékot már töltöttem le gépre azt hogy lehet rárakni ill telepiteni elinditani?
- 1 gigás kártyát szeretnék azt hogy teudja kezelni a telefon (nem lassul-e be?)
- Navigáció hogyan mûködik rajta?
- A függetlenhez is kell jeladó ill elõfizetés? (mert a pannionák 3200 HUF havonta a navigáció elõfizetése!)
- ill láttam minap 1 hónapos N80 at függetlenül 98e HUF ért és az N70 függ pedig a pannonnál 95e HUF (kérdésem a következö lenn olvasgattam utánna és én ugy gondolom hogy az N70 es jobb)és még jobban is tetszik!
- Honnan töltögetitek a játékokat filmeket (filmek alatt gondolok a teljes másfél órás komplett filmekre!)
jelenlegi mobiltelefonom:
Csak hogy értsétek miért kérdezek ilyenet!
Elörre is köszönöm!!!
Üdv Tuzson
Smoking IS allowed.
-=ZR=-
Smoking IS allowed.
Hát nem toom de aki akar venni magának egy jó telót ami nem bonyolult és 3g is van benne az N70-est vegyen!
Nem akar valaki csinálni egy Direkt N70 hez oldalt ahol minden van ami a telóhoz kell!
-Symbian 8 tól progik meg Témák
Mert ami a Nokiaprogramokon van az nem minden müxik!
MSI GX600PX-214hu Notebook
Nekem van egy Nokia 3650-em fél gigás MMC-vel, asszem az N70 nem lenne fergeteges nagy elõrelépés. Ellenben az N80 már komolyabb darab (pl.: alapból tud GSM hálózat nélkül mûködni és akkor is megy a WLAN!!!) Asszem arra össze fogok spórolni... Ha maradnék a Symbian60-nál, akkor már egy olcsó Nokia 6260-ra ruháznék be, mert kell a rádió 😉 😛 Ha van egy ilyen valakinek (egy 6260-as, szép feketében), 15eFt-ért gyári felszereléssel azonnal megveszem, és máris közelebb kerültél a hõn áhított N-sorozatos Nokiádhoz!!! 😊 Jelentkezz hamar!
-=ZR=-
1 Újabb kérdés N70-el kapcsolatba.
Mikor bekapcsol a bill. zár és vissza akarok lépni telefonba mindig be kell írnom a biztonsági kódot.
Merre tudom ezt kikapcsolni,hogy ne kérje álandóan ?
Én nem találtam sehol 😞
Egy kis segitség kellene.
Vettem egy Nokia N70 telefont + hozzá egy 1 GB mem karit 😊
Koléga BT-n keresztül küldött átt jó pár mp3 számot,ami a beérkezett üzenetek között szerepel de onnan egyszerüen nem tudom a mem karira áttenni 😞
A memoriát tökéletesen látja de én sehol nem találtam beállitási lehetõséget ,ahol a mem karira lehetne menteni.
Az aksi nekem is viszonylag hamar merül normál használatnál is.<#wow3>#wow3>
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"