Hazárd megye lordjai - Klasszikus mai köntösben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barnie1990
De randa tud lenni ez a Jessica Simpson.Tipikus agyonsminkel amerikai cicababa.

Zene nélkül mit érek én?

HöfEE
Nemtom nekem kurvára bejött a film elég jó poénok vannak benne , de az eredeti sorozatot felejteni kell ha megnézed ezt a filemt mert az autón és a szereplõk nevén kivül semmi hasonlóság nincs. De összeségében nekem nagyon tetszett !

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

dokar
A csaj jó, vitának nincs helye! <#wow1>

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

Nethyrrea
akkor ezt hívják úgy hogy "agymosott" :D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Antifasiszta
csak festett

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

Nethyrrea
annakidején jessica is úgy indította a karrierjét hogy õ egy angyal, egy ultravallásos szûzies akármi, erre tessék....dehát egy ilyen szöszkétõl mit vár az ember. róla is csak az a póló hiányzik amit britney is olyan büszkén visel, amin a következõ felirat van: "im the american dream"

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

HuAn82
Azért "arra" jó lenne. <#vigyor>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Origon volt egy riport a csajjal. Eszmeletlen tuko!!!

St
egyetértek.
Jessica Simpsonnak sima butaszõke feje van, semmi több.
láttam a trailer-t nagyon gyenge, IMDB-n 4.5-t kapott 10bõl "User Comments: Hollywood should be ashamed of themselves" hát igen ez mindent elmond, egy budget mozijegyet nem ér meg még egy letöltést se <#vigyor>

xbox360+komputer

Khm, az azert eleg erdekes hogy Jessica tobb kepen szerepel, mint a ket foszereplo.. na mindegy, adok neki egy eselyt.

Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.

Azért az érdekes, hogy Jessicának a plakáton még nincsenek olyan vastag ajkai, késõbb meg már csak clitorist kéne közéjük varrni...
Legalább ennyi, ha már a kocsi ajtaját most sem lehet kinyitni...

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

Cactus
Csak akkor, ha nem énekel a Jessica :D

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Mit akartok, kurva jó film lett. Majd be szartam a röhögéstõl a moziban...jól sikerült, "Stifler" meg "Mr. Jackass" igenjó figurák, Jessica meg hát...na, csak rá kell nézni!
Nézzétek meg, megéri!
Jó gagyi film lehet szó, se róla........<#levele>
FtranX
Jessicának nem állnak jól a feltöltött ajkak, de azért még így is nagyon üt! :Ð

Lehet, hogy a film gyenge ez a Jessica Simpson nagyon ott van.