19
  • barnie1990
    De randa tud lenni ez a Jessica Simpson.Tipikus agyonsminkel amerikai cicababa.
  • HöfEE
    Nemtom nekem kurvára bejött a film elég jó poénok vannak benne , de az eredeti sorozatot felejteni kell ha megnézed ezt a filemt mert az autón és a szereplők nevén kivül semmi hasonlóság nincs. De összeségében nekem nagyon tetszett !
  • AnuluWork #17
  • dokar
    A csaj jó, vitának nincs helye!
  • Nethyrrea
    akkor ezt hívják úgy hogy "agymosott" :D
  • Antifasiszta
    csak festett
  • Nethyrrea
    annakidején jessica is úgy indította a karrierjét hogy ő egy angyal, egy ultravallásos szűzies akármi, erre tessék....dehát egy ilyen szöszkétől mit vár az ember. róla is csak az a póló hiányzik amit britney is olyan büszkén visel, amin a következő felirat van: "im the american dream"
  • HuAn82
    Azért "arra" jó lenne.
  • Nyiri
    Origon volt egy riport a csajjal. Eszmeletlen tuko!!!
  • St
    egyetértek.
    Jessica Simpsonnak sima butaszőke feje van, semmi több.
  • AnuluWork #9
    Szerintem az eredeti Daisy Duke, vagyis Catherine Bach ezerszer - khm - meggyőzőbb volt! :) Manapság egy Jessica Simpson nem több egy újabb szőkénél. (Hogy lett sötétből szőke a főszereplőcsaj, ha a többiek szinte ugyanúgy néznek ki (kivétel Bunkó)?
  • onimusha
    láttam a trailer-t nagyon gyenge, IMDB-n 4.5-t kapott 10ből "User Comments: Hollywood should be ashamed of themselves" hát igen ez mindent elmond, egy budget mozijegyet nem ér meg még egy letöltést se
  • Pakosz
    Khm, az azert eleg erdekes hogy Jessica tobb kepen szerepel, mint a ket foszereplo.. na mindegy, adok neki egy eselyt.
  • Aspirin
    Azért az érdekes, hogy Jessicának a plakáton még nincsenek olyan vastag ajkai, később meg már csak clitorist kéne közéjük varrni...
    Legalább ennyi, ha már a kocsi ajtaját most sem lehet kinyitni...
  • Cactus
    Csak akkor, ha nem énekel a Jessica :D
  • PuLSeR
    Mit akartok, kurva jó film lett. Majd be szartam a röhögéstől a moziban...jól sikerült, "Stifler" meg "Mr. Jackass" igenjó figurák, Jessica meg hát...na, csak rá kell nézni!
    Nézzétek meg, megéri!
  • palika22
    Jó gagyi film lehet szó, se róla........
  • FtranX
    Jessicának nem állnak jól a feltöltött ajkak, de azért még így is nagyon üt! :Ð
  • archkoven
    Lehet, hogy a film gyenge ez a Jessica Simpson nagyon ott van.