19
-
#19 De randa tud lenni ez a Jessica Simpson.Tipikus agyonsminkel amerikai cicababa. -
#18 Nemtom nekem kurvára bejött a film elég jó poénok vannak benne , de az eredeti sorozatot felejteni kell ha megnézed ezt a filemt mert az autón és a szereplők nevén kivül semmi hasonlóság nincs. De összeségében nekem nagyon tetszett ! -
#17 -
#16 A csaj jó, vitának nincs helye! -
#15 akkor ezt hívják úgy hogy "agymosott" :D -
#14 csak festett -
#13 annakidején jessica is úgy indította a karrierjét hogy ő egy angyal, egy ultravallásos szűzies akármi, erre tessék....dehát egy ilyen szöszkétől mit vár az ember. róla is csak az a póló hiányzik amit britney is olyan büszkén visel, amin a következő felirat van: "im the american dream" -
#12 Azért "arra" jó lenne. -
Nyiri #11 Origon volt egy riport a csajjal. Eszmeletlen tuko!!! -
#10 egyetértek.
Jessica Simpsonnak sima butaszőke feje van, semmi több. -
#9 Szerintem az eredeti Daisy Duke, vagyis Catherine Bach ezerszer - khm - meggyőzőbb volt! :) Manapság egy Jessica Simpson nem több egy újabb szőkénél. (Hogy lett sötétből szőke a főszereplőcsaj, ha a többiek szinte ugyanúgy néznek ki (kivétel Bunkó)? -
onimusha #8 láttam a trailer-t nagyon gyenge, IMDB-n 4.5-t kapott 10ből "User Comments: Hollywood should be ashamed of themselves" hát igen ez mindent elmond, egy budget mozijegyet nem ér meg még egy letöltést se -
Pakosz #7 Khm, az azert eleg erdekes hogy Jessica tobb kepen szerepel, mint a ket foszereplo.. na mindegy, adok neki egy eselyt. -
Aspirin #6 Azért az érdekes, hogy Jessicának a plakáton még nincsenek olyan vastag ajkai, később meg már csak clitorist kéne közéjük varrni...
Legalább ennyi, ha már a kocsi ajtaját most sem lehet kinyitni... -
#5 Csak akkor, ha nem énekel a Jessica :D -
PuLSeR #4 Mit akartok, kurva jó film lett. Majd be szartam a röhögéstől a moziban...jól sikerült, "Stifler" meg "Mr. Jackass" igenjó figurák, Jessica meg hát...na, csak rá kell nézni!
Nézzétek meg, megéri! -
palika22 #3 Jó gagyi film lehet szó, se róla........ -
#2 Jessicának nem állnak jól a feltöltött ajkak, de azért még így is nagyon üt! :Ð -
archkoven #1 Lehet, hogy a film gyenge ez a Jessica Simpson nagyon ott van.