Melyik országban voltál már?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szlovénia
Olaszország
Ausztria
Svájc
Franciaország
Németország
Lengyelország
És most Franciaországba szeretnék kiköltözni!!!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Francia angol cseh szlovák ausztria németország lengyelország hollandia belgium dánia horvát olasz svéd.ennyi<#idiota>#idiota>
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
környezõ országok, olasz, spanyol, görög, egyiptom
Álmom: ny, japán
az elsõ a kedvencem 😊
Álmom: a Maldív-szigetek <#phone>#phone>
Ale Alonso! poppe fan club™
Na azért én is leírom:
Ausztria, Horvátország, Németország , Olaszország.
Ezeken a helyeken jártam. És most leírom azt is, hogy hova szeretnék még eljutni (remélem sikerülni is fog): Erdély, Franciaország, Japán, Kanada, és az Arab világ valamely országába. Sok más hely is van még amit szívesen megnéznék de azokat nem sorolom ide ahol csak egy város, vagy látnivaló miatt utaznék el.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Saor Alba
+ menni ma Utazás 2007 Kiállítás újabb utakér'
Helló, mi? ;-)
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Horvátország
Csehország
Lengyelország
Szlovákia
Románia
Montenegro
Ausztria
Belgium
Hollandia
Németország
-szüleimnek köszönhetõen
..tovább még nem merészkedtünk. :-)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
wehehheehehe
annak is sok értelme van hogy itt vagy a fórumon
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
Ausztria
Argentína
Belgium
Brazília
Ciprus
Finnország
Franciaország
Görögország
Hollandia
Horvátország
Kuba
Lengyelország
Lichtenstein
Luxemburg
Macedónia
Monaco
Németország
Olaszország
Paraguay
Spanyolország
Svájc
Szerbia
Szlováki
Szlovénia
Szovjetúnió
Törökország
Tunézia
Az országokon belüli területeket, szigeteket nem részletezem ki, mert az ugyanaz az ország.
(Remélem nem felejtettem ki valamit.)
www.bbs.hu
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Spanyolországba a costa bravara ne menjetek, csak messzebb, mert oda jár a magyarok szegényebb fele, és nagyon bunkón viselkednek a magyarokkal, nem úgy mint spanyolország más részein. Olaszországba és franciaországba viszont ne menjetek kocsival, mert megõrültök, Ha messzebb mentek nyugatnak pl. anglia, stb., úgy luxemburgra tervezzétek a tankolást, mert ott sokkal olcsóbb a benzin.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]