Melyik országban voltál már?

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Animefox
Szlovákia
Szlovénia
Olaszország
Ausztria
Svájc
Franciaország
Németország
Lengyelország

És most Franciaországba szeretnék kiköltözni!!!

poppe
jön már, szerencsére van 720p-s változat 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Solten
Ha nem láttad, látnod kell:

😊

Saor Alba

poppe
az ilyen:

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

poppe
igen, a logódat elég nehéz összekeverni az ugandai zászlóval 😄

Solten
<#vigyor> <#worship> #200 + Skócia (UK).

Saor Alba

Mivel fater kamionozik sok XD
Francia angol cseh szlovák ausztria németország lengyelország hollandia belgium dánia horvát olasz svéd.ennyi<#idiota>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

poppe
az... ami az egyik legjobb lenne, ha nem ott laknának a franciák 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

zsutyesz
és francia <#falbav>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

poppe
frissíccsé fater 😊

környezõ országok, olasz, spanyol, görög, egyiptom
Álmom: ny, japán

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

zsutyesz
Spanyolország, Görögország, Egyiptom, Anglia, Törökország, Hollandia
az elsõ a kedvencem 😊
Álmom: a Maldív-szigetek <#phone>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

HöfEE
Hát ahogy elnézem elég jómódú emberek vannak itt 😄
Na azért én is leírom:
Ausztria, Horvátország, Németország , Olaszország.

Ezeken a helyeken jártam. És most leírom azt is, hogy hova szeretnék még eljutni (remélem sikerülni is fog): Erdély, Franciaország, Japán, Kanada, és az Arab világ valamely országába. Sok más hely is van még amit szívesen megnéznék de azokat nem sorolom ide ahol csak egy város, vagy látnivaló miatt utaznék el.

Magyarországon, és Salgótarjánban is.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

vénfarok
Mo, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Csehország, Románia, Bosznia, Macedónia, Németország, Belgium, Monaco, Hollandia, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Görögország, Törökország, Luxemburg, Finnország, Dánia, Norvégia, Svájc, USA, Brazília, Kuba, Jamaica, Egyiptom, Tunézia, Marokkó, Zöldfoki szigetek, Japán

somdav95
Szlovákia
Lengyelország
Ausztria
Németország
Svájc
Franciaország
Anglia

immovable
Szlovákia, Lengyelország; Ausztria, Horvátország, Németország; Svájc, Franciaország, Svédország
Solten
Ausztria, Németország, Csehország, Szlovákia, Olaszország, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bulgária, Románia, Görögország, Törökország.

Saor Alba

passatgt
Magyarország?😊

Portugália, Spanyolo., Olaszo., Franciao., Nagybr., Németo., Ausztria, Cseho., Lengyelo., San Marino, Monaco, Svájc, Szlov., Románia, Bulgária, Svédo., Izrael, Görögo., Belgium, Hollandia; csak átutazóban: Horváto., Szlovénia
+ menni ma Utazás 2007 Kiállítás újabb utakér'
Magnumrolcsi
komoly?

Az hagyján, de a "mondd" az felszólító mód, ergo két "d"-vel írandó...

RoD
Franciaország, Hollandia, Lengyelország, Magyarország, Olaszország, Románia, Spanyolország, Szlovákia

Helló, mi? ;-)

RaZoK
Magyarország, Szlovákia, Horvátország, Svédország, Egyesült királyság, Ibiza

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Gladiator
hát, hogy primitív, az biztos...

Genna
Ausztria
Szlovákia

Genna

sz4bolcs
Olaszország
Horvátország
Csehország
Lengyelország
Szlovákia
Románia
Montenegro
Ausztria
Belgium
Hollandia
Németország

-szüleimnek köszönhetõen
..tovább még nem merészkedtünk. :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ausztria-német-jugoszláv-török-horvát-lengyel-szlovák

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Gabesz amd64
most mar englandban is 😊

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

BártfaiB
Akkor még az volt.

www.bbs.hu

Szal én nem vagyok ilyen HC fórumozó több esetben meg se nézem ha válaszolnak csak beírom a primitív véleményem.

Délben megriadok, lejövök a szobámba és kb. 20 percet irogatok, ha olyan kedvem van kötekszek.😊 Azt utána nem is találkozom a géppel mert egész nap jobbnál jobb arcokkal bandázom, hozzáteszem jobbakkal mint akik itt vannak... Szal nekem ne mond meg, hogy minek van értelme vagy nincs te lúzer.

Gabesz amd64

wehehheehehe

annak is sok értelme van hogy itt vagy a fórumon

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Garcia
Ausztria, Szlovákia, Lichtensein, Svájc, Németország, Franciaország, Spanyolország(Katalónia), Monaco, Olaszország, Szlovénia, Horvátország

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Pff.. Én is voltam ennyi helyen de nem vezetek róla listát. 😊) Amúgy sok értelme van a fórumnak...

Hunnenkoenig
Azt meg ABC sorrendbe is szedted, mi?
Inkabb masoltad valahonnan <#idiota>

horvát o.,bosznia és hercegovina,szerbia.

Gabesz amd64
szovjetunióban már rég lehettél!?

Csak en vagyok ilyen csoro h nem jut penz kulfoldre menni? <#conf>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

EmThor
usa florida disney land + sea world, szlovákia, ausztria, horváto.

<#eljen><#integet2>
costa brava ... na igen aki el tud menni kubába az miért menne spanyolországba...nc

cold-fire
sok helyen de a legszebb Erdélyország volt!!!

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

BártfaiB
Andorra
Ausztria
Argentína
Belgium
Brazília
Ciprus
Finnország
Franciaország
Görögország
Hollandia
Horvátország
Kuba
Lengyelország
Lichtenstein
Luxemburg
Macedónia
Monaco
Németország
Olaszország
Paraguay
Spanyolország
Svájc
Szerbia
Szlováki
Szlovénia
Szovjetúnió
Törökország
Tunézia

Az országokon belüli területeket, szigeteket nem részletezem ki, mert az ugyanaz az ország.
(Remélem nem felejtettem ki valamit.)

www.bbs.hu

Franciaország(Normandia-Omaha beach),Belgium(Bastogne),Japán Iwo Jima(1945),Dél-Korea(Koreai konfliktus-1952),Vietnám(1971),Irak(1991),Jugoszlávia(koszovói konfliktus)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Nem mintha valakit érdekelne de Irak-Iráni háború miatt menekültem. Sory.

atlagember
Brazília valóban fantasztikus, azt én is ajánlom mindenkinek. De ne csak Riót nézzétek meg, menjetek el az Iguasuhoz is. Egyébként Kubába is érdemes elmenni, baromi nagy élmény, és oda van közvetlen charterjárat Budapestrõl. Egyébként nagyon szép még Finnország, Thaiföld, és Újzéland is. Persze mindez szubjektív, mert van akinek más tetszik.
Spanyolországba a costa bravara ne menjetek, csak messzebb, mert oda jár a magyarok szegényebb fele, és nagyon bunkón viselkednek a magyarokkal, nem úgy mint spanyolország más részein. Olaszországba és franciaországba viszont ne menjetek kocsival, mert megõrültök, Ha messzebb mentek nyugatnak pl. anglia, stb., úgy luxemburgra tervezzétek a tankolást, mert ott sokkal olcsóbb a benzin.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

HD JOHNNIE
Németország, Ausztria, Görögország (Olympos, Kréta, Korfu), Olaszország, Horvátország, Franciaország, Spanyolország, Dánia, Svédország, Brazilia, Románia. Ebbõl a Spanyol, Korfu és Brazilia jött be legjobban.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Én voltam Irakban is, két évet! Az öbölháború miatt kellett menekülni kocsik alatt bujkáltunk meg ilyenek.

narazzino
északi sarkkörön már jártam de mondjuk Debrecenben még nem 😄

narazzino
na akkor: magyarország, szlovákia, ausztria, csehország, németország, dánia, svédország, norvégia, olaszország, szlovénia, horvátország, lengyelország

Oldal 1 / 5Következő →