216
Ide írd melyik országban voltál már!
-
#216 Szlovákia
Szlovénia
Olaszország
Ausztria
Svájc
Franciaország
Németország
Lengyelország
És most Franciaországba szeretnék kiköltözni!!! -
#215 jön már, szerencsére van 720p-s változat :) -
#214 Ha nem láttad, látnod kell:
:) -
#213 az ilyen:
-
#212 igen, a logódat elég nehéz összekeverni az ugandai zászlóval :D -
#211 #200 + Skócia (UK). -
nenus #210 Mivel fater kamionozik sok XD
Francia angol cseh szlovák ausztria németország lengyelország hollandia belgium dánia horvát olasz svéd.ennyi -
#209 az... ami az egyik legjobb lenne, ha nem ott laknának a franciák :D -
#208 és francia -
#207 frissíccsé fater :)
környező országok, olasz, spanyol, görög, egyiptom
Álmom: ny, japán -
#206 Spanyolország, Görögország, Egyiptom, Anglia, Törökország, Hollandia
az első a kedvencem :)
Álmom: a Maldív-szigetek -
#205 Hát ahogy elnézem elég jómódú emberek vannak itt :D
Na azért én is leírom:
Ausztria, Horvátország, Németország , Olaszország.
Ezeken a helyeken jártam. És most leírom azt is, hogy hova szeretnék még eljutni (remélem sikerülni is fog): Erdély, Franciaország, Japán, Kanada, és az Arab világ valamely országába. Sok más hely is van még amit szívesen megnéznék de azokat nem sorolom ide ahol csak egy város, vagy látnivaló miatt utaznék el.
-
COOLancs #204 Magyarországon, és Salgótarjánban is. -
#203 Mo, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Csehország, Románia, Bosznia, Macedónia, Németország, Belgium, Monaco, Hollandia, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Görögország, Törökország, Luxemburg, Finnország, Dánia, Norvégia, Svájc, USA, Brazília, Kuba, Jamaica, Egyiptom, Tunézia, Marokkó, Zöldfoki szigetek, Japán -
#202 Szlovákia
Lengyelország
Ausztria
Németország
Svájc
Franciaország
Anglia -
#201 Szlovákia, Lengyelország; Ausztria, Horvátország, Németország; Svájc, Franciaország, Svédország -
#200 Ausztria, Németország, Csehország, Szlovákia, Olaszország, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bulgária, Románia, Görögország, Törökország. -
#199 Magyarország?:) -
marble #198 Portugália, Spanyolo., Olaszo., Franciao., Nagybr., Németo., Ausztria, Cseho., Lengyelo., San Marino, Monaco, Svájc, Szlov., Románia, Bulgária, Svédo., Izrael, Görögo., Belgium, Hollandia; csak átutazóban: Horváto., Szlovénia
+ menni ma Utazás 2007 Kiállítás újabb utakér' -
#197 komoly? -
kisviku #196 Az hagyján, de a "mondd" az felszólító mód, ergo két "d"-vel írandó... -
#195 Franciaország, Hollandia, Lengyelország, Magyarország, Olaszország, Románia, Spanyolország, Szlovákia -
#194 Magyarország, Szlovákia, Horvátország, Svédország, Egyesült királyság, Ibiza -
#193 hát, hogy primitív, az biztos... -
#192 Ausztria
Szlovákia -
#191 Olaszország
Horvátország
Csehország
Lengyelország
Szlovákia
Románia
Montenegro
Ausztria
Belgium
Hollandia
Németország
-szüleimnek köszönhetően
..tovább még nem merészkedtünk. :-) -
Jhon Balu #190 ausztria-német-jugoszláv-török-horvát-lengyel-szlovák -
#189 most mar englandban is :) -
#188 Akkor még az volt. -
static #187 Szal én nem vagyok ilyen HC fórumozó több esetben meg se nézem ha válaszolnak csak beírom a primitív véleményem. -
static #186 Délben megriadok, lejövök a szobámba és kb. 20 percet irogatok, ha olyan kedvem van kötekszek.:) Azt utána nem is találkozom a géppel mert egész nap jobbnál jobb arcokkal bandázom, hozzáteszem jobbakkal mint akik itt vannak... Szal nekem ne mond meg, hogy minek van értelme vagy nincs te lúzer. -
wehehheehehe
annak is sok értelme van hogy itt vagy a fórumon -
#184 Ausztria, Szlovákia, Lichtensein, Svájc, Németország, Franciaország, Spanyolország(Katalónia), Monaco, Olaszország, Szlovénia, Horvátország -
static #183 Pff.. Én is voltam ennyi helyen de nem vezetek róla listát. :)) Amúgy sok értelme van a fórumnak... -
#182 Azt meg ABC sorrendbe is szedted, mi?
Inkabb masoltad valahonnan -
Szityi #181 horvát o.,bosznia és hercegovina,szerbia. -
#180 szovjetunióban már rég lehettél!? -
_Vegeta_ #179 Csak en vagyok ilyen csoro h nem jut penz kulfoldre menni? -
#178 usa florida disney land + sea world, szlovákia, ausztria, horváto. -
szalacsisanyika #177