Én csak egy interaktív/adaptív/korlátozottan fejleszthető/korlátozottan tanulékony interfészt.
PL egy RTS-ben is működik AI. Szal nem Einstein reinkarnációjára gondoltam, hanem egy sokkal korlátozottab valamire. Másrészt az emberek azért sokkal kevesebb tulajdonság alapján is képesek valamit identitással felruházni.
assdf#2
3D-s, AI-s oprendszer? Te ebben a világban élsz? melyik gép lenne erre alkalmas és milyen sávszélesség mellet???Lehet hogy neked egy paks ketyeg otthon az asztalon de a többségnek nem. Arról nem beszélve hogy egy 3ds felület teljesen átláthatatlan lenne.
Az igazi nagy változást, majd azok a csákók hozzák akiknek BG előadást tartott, de ez a változás nem abban fog kimerülni, hogy a win felismeri az Xboxot, meg 4GB memcsi lesz az alapkövetelmény.
Én a hagyományos ablakos Os helyett már szvesen látnék, egy valódi 3D megjelenítésű, fejlett AI-vel és netre épülő rencert, olyan Gibsonos, mátrixosat. (Erre a mai hardver, az általánosan elterjedő szélessáv lehetőséget is teremtene)
De láthatólag a világ vezető IT cégének az a legnagyobb gondja, hogy az ablakocskákat átláccóvá varázsolják és olyan fejlett irodai funkciókat építsenek be, ami senkit nem érdekel és senki nem használja őket.
;(