131
-
XRD #131 Lanon miértnem lehet játszani vele? -
Shark96 #130 A magyar változatnak, mi a telepítő kódja? -
#129 boltokban magyar nyelven jelent meg -
#128 Sziasztok!
Lehet hozzá magyarítást szerezni?
Nekem sajna az angol verzio van meg, de örülnék magyar nyelvnek. -
MrChef #127 Bug-os a játék, olvastam valahol, azért akadozik néhol, és főleg a városképen! Majd egy újabb peccs megoldja... -
Tomahawk015 #126 Sorry valamiért négyszer küldte el :P -
Tomahawk015 #125 Hellosztok. Légyszíves valaki mondja meg mit kell vagy melyik gombbal lehet a kamerát forgatni mert sajnos probáltam mindennel és valamiért nem megy:(
-
Tomahawk015 #124 Hellosztok. Légyszíves valaki mondja meg mit kell vagy melyik gombbal lehet a kamerát forgatni mert sajnos probáltam mindennel és valamiért nem megy:(
-
Tomahawk015 #123 Hellosztok. Légyszíves valaki mondja meg mit kell vagy melyik gombbal lehet a kamerát forgatni mert sajnos probáltam mindennel és valamiért nem megy:(
-
Tomahawk015 #122 Hellosztok. Légyszíves valaki mondja meg mit kell vagy melyik gombbal lehet a kamerát forgatni mert sajnos probáltam mindennel és valamiért nem megy:(
-
Tomahawk015 #121 Hellosztok. Légyszíves valaki mondja meg mit kell vagy melyik gombbal lehet a kamerát forgatni mert sajnos probáltam mindennel és valamiért nem megy:(
-
DopeBob #120 Gépigényrol: 16megás mobility radeonon gyonyoruen fut 1024ben :D :D igazábol csak poénbol toltottem le a demot de hogy igy megy háááát :D madj jobban megismerkedunk egymással jo kis játéknak tunik :) -
balaz3 #119 vaéaki játszoot már neten?nekem 1 másolt DVD-én van meg .letiltja a IP címem vagy játszak nyugottan???aki biztosan tudja az válaszoljon !!! -
zachi #118 az összes stratégiai játékom közül ennek a legjobb a grafikája(age of...3) -
tucsokboy #117 Nekem megvan az I. és a II. Age of és azokhoz képest valamivel jobb,de a Need for Speed-től még messze van.
Egyébként kölcsön tudná adni nekem valaki? (Ha kell tudok adni cd-t.) -
irkab1rka #116 Azt meg kell hagyni, hogy Dani veszi magának a fáradtságot, és hosszú, alapos cikkeket ír. -
Bdragon #115 Szerintem semi extra nincs benne.
Nem rossz de jótol mesze van .
Valaki már emlitette elötem egy ujabb rokabör semi több .
És ráadásul erömü kell neki (csak az a kérdés hogy mihez ).
-
marcokeceli #114 légyszi válaszoljatok hogy a az Age of Empires III valóban 3 cd-s? -
marcokeceli #113 Valóban az Age of Empires III ShadowCast valóban 3 cd-s? -
bazs017 #112 anyád picsáját feri
-
Szekig #111 Ezeket az írásokat olvasva asszem mosmá feltelepítem és kipróbálom. :) -
robot2 #110 -
#109 Próbáld meg a Pause/Break billentyűvel vagy a P gombbal! -
TRac #108 IRJATOK LÉCCI -
TRac #107 Van 1 gondom! Mikor egy elmentett játékot betöltök,bejön h game paused. Hogyan kell elinditani? -
#106 Annak legalább tényleg van grafikája, nem egy félig 2d-s grafika tükröződő hullámzó érdekes színű vízzel, meg árnyékokkal... -
Highw@yPos. #105 Hát emberek, ha valaki tényleg jó strattal akar játszani, az jáccon a Rome : Total War-al. Iszonyat jó, nem kell hozzá Paks2, és hangulatra játékélményre sztem verhetetlen. Nagyon jó, ez az imperial glory most elgondolkodtatott egy kis torrentelésre :-) -
HerrKiss #104 Nagy várakozással ültem neki játszani, de a csoda elmaradt. A grafika eszméletlen (6600 GT-vel próbálkoztam), de a "fíling" elmaradt... A grafikán kívül nem sokkal több, mint a 2. rész... Bár őszintén szólva, nem is tudom, mit fejlesztenék egy ilyen játékon. Úgy jó, ahogy van. Lehet, hogy már kinőttem a játékos korból, azért nem tudott úgy megragadni...? -
CsabiDuke #103 Szerintem nagyon szépre sikeredett, tökély a grafikája, csak jó config kell hozzá, nem 1000 éves gépekkel kell elindítani, meg olyanon amivel még az elődjét nyomták!!
ATI fanok! próbáljátok Nvidia kártyával, nem hiába van olyan intró az elején! -
Lord David #102 Hi!Nagyon szép! -
#101 Bizonyos pénzes gémerek között már minden belépő config ami nem a legújabb/legjobb... -
salieri #100 Felraktam, elkezdtem vele játszani, és nem tetszett..tömören ennyi a véleményem, mindenkinek más tetszik szokták mondani, de nem erre számítottam a játékkal kapcsolatban! -
ewtoto #99 Hy
mit is mondhatnék nekem el sem indúl telepítés után hardver gyorsítás problem ... 6800 is és 7800 al is:(
"Itt a konfigom: athlon 64bit 3000+, 1gb kingstone KIT ram, Sapphire x700pro, MSI neo4 plat. Ha szerinted ez egy szar gép akkor nem vagy ép"
BaliBoy nem akarlak megbántani de hidd el ez a gép tavaly ilyenkor is csak belépő config volt a gamer gépek között...
-
Godefroy #98 Érdekes történelmi szemléletmód a törökök jelenléte Amerikában -
semi #97 újabb róka bőr új bundában... UNCSI!!
-
vincuska #96 sysqo: Milyen .net framework van a gepeden?
Azt probald reinstallalni.
Amugy a jatek tetszik, maga a sztorija egesz jo, a grafika pedig szuper!
De akinek szaggat, es nem tudja elviselni a Low beallitast bizonyos grafikai opcioknal - megvan mit kell kerni anyutol karira -
MaciBácsi #95 Loll ez a kép! :))))
http://www.sg.hu/kep/2005_10/3aoe02.jpg
Eger :) sok kicsi mohamedán zászlóval :))) -
Yv@n #94 ÉN sem szeretem, ha valaki az izmos gépével henceg, de tagadhatatlan, hogy van a játékban olyan effekt, amit bizonyos kártyákon, többek között a tiéden (és az enyémen is) nem lehet bekapcsolni. -
#93 Én ugyan még nem találkoztam ilyen hibával, de az 1. cd-jén a játéknak van valami winfos hibajavítás. Szerintem próbáld azt feltelepíteni, hátha jó lesz.
Sajna szerintem nem valami jól megkomponált progi. Nálam pl a menu akadozás mellet szar a hang, pedig két hangkártyával is kipróbáltam, ráadásul a campaignben az átvezetők-nél fogja magát és kilép a játék. "úgyhogy no comment tisztelt faszlengetők" -
kav5 #92 hy!
Én már találkoztam ilyennel. Asszem erre nincs megoldás...Torrent?