15
-
Hegyikecske #15 Wheheehe én nem rajongok a konzolokért, de egyet elfogadnékaz ellopottakból! Whehehe nem találják a konzoljukat? szereltessenek bele GPS-t :DDD -
M2 #14 Hát ha ilyen hülyén álcázzák (mint a képeken) akkor nem lesz könnyű megtalálni... -
klastrom #13 Hajrá tolvajok ! Rohadjon meg a microfos...
Módchipet akarok ! -
Riddick #12 Remeélem megjelenés után nem sokkal jó chipek jönnek ki hozzá,hajrá microsoft ,remélem jó munkát végeztetek az uj géppel!:D -
#11 Én már vettem is egyet az aluljáróban a buleszoktól.
Adtak hozzá ajándék dobozos Halo 3-at ;-) -
#10 vessenek be látonokokat mint az fbi és a cia, és akkor tán nagyobb sikerrel nomozhatnak az el lopott xboxok után! -
onimusha #9 modchipeket akarunk at launch date !!!! -
#8 Hehe! Ehhez ennél többet nem tudok hozzáfűzni. :D -
Aspirin #7 "A többi tizenkilenc konzol egyelőre nem került elő, és csak tippelni lehet arra vonatkozóan, hogy jelenleg a Föld mely pontján lehetnek." -Bill amjd utánuk küldi Larát, azt film is lesz belőle... -
#6 Nya akkor amire megjön a BOX-om arra lesz hozzá okosság is! -
Evil Merodak #5 Az nem Mac OSX akart lenni? -
#4 ?? -
pemga #3 a tolvajokat csak az Xbox 360-asok érdekelték, a többi Microsoft terméket otthagyták. Elképzelem ahogy falábbal és papagállyal a vállon, kampókézzel válogatják a dobozokat: ez ikszpi, nem kell; office goldkey, áh már a neten van; xbox fejlesztői változat, ezt feltűzzük a kampóra, ilyen még nincs a szomszédnak :). -
#2 ???
orvosnál voltál már?:D -
vincuska #1 igen elloptak, michael jackson pedig perbe keveredett, majd megjelent az uj albuma.
britney pedig gyereket szul, ja es neki is reggeltol letoltheto uj single-je az iTunes-rol.
nyugi, nem kell ennyi szenzaciot csinalni. ugyis azert fogom megvenni, mert nekem elobb meglegyen a cucc mint a haveromnak.
ja es, i995x 3,8ghz, with dual 1gb corsairII+, sata-mata III 4x200gb barakuda, ati x 1800+ extra high hz. csak azert irom hogy tudjatok mirol forumozok.
igen egyebkent mac-et futtatok pc-n. mint minden normalis ember.