438
Végtelen határok minden mennyiségben.
  • mrzed001
    Ez még csak az eleje, lesz az is bőven :))
    Még ebben a szériában is lesz 1-2 emberiséget megszállták rész, de csak a light verzóból (később lesznek az igazán durvák)
  • Major
    Sokkal nagyobb csavart vártam a végére. Egy kis emberiség leigázás belefért volna... :)

• Major
    Köszi! Majd értékelem, ha megnéztem :)
  • mrzed001
    Feltettem M-re az 1x05-öt :)

Egyébként nem volt rossz film, bár voltak elég komoly ellentmondások benne
  • Major
    Nézte valaki ma esti rtl-es scifi-t? Szerintem elég komoly, kicsit végtelen határos scifi volt. Nekem tetszett :)
  • mrzed001
    Rászóltam az asszonyra, hogy szóljon rám, szóval meglesz (ha mindketten el nem felejtjük :)) )
  • Major
    Már megint hétfő :)
    Zed, légyszives nefelejtsdelbedigizni! Köszi :)
  • Major
    A jövőheti rész, tényleg komoly lesz :)
    Amúgy elméletileg ez első rész másfél órás vagyis egyben van, persze a cool tv elvágta. Hivatalosan a negyedik résznek kellene jönnie :)
    Mindegy, nem olyan érdekes. De azért emlékszem a rex felügyelő is dupla hosszú volt a nyitója és azt leadta az rtlklub persze a csillagkapu rovására.
  • mrzed001
    Ami a jövőheti részt illeti, ez már a JÓ kategóriába sorolható:
    1x05 Second Soul

Ízelítőnek:
    A föld végre felveszi a kapcsolatot egy idegen fajjal. A hajójukkal érkeznek, és technológiai segítségükért nem kérnek mást, csak a ....... halottjainkat.
    Mégpedig sokat, kis sérülésekkel, és gyorsan .....

Főszereplő:
    Rae Dawn Chong (az isteni Swarcis Commando-ban szerepelt :)) )

• Major
    Sajos arról mi is lemaradtunk. Későn szóltam Mr.Zed-nek :)
  • smezuli
    Sziasztok!
    Sajna lemaradtam a legelső részről, és a majomparádén sem találtam a Homokkirályok első epizódját. Ott csak a pert 2 van fennt. Tudna vki segíteni, honnan tudnám leszedni? Torrent, Dc...akármi? Előre is köszi....Ja, inkább mail-ben, ha lehet, mivel ritkán tudok ide bejutni... Köszi! Üdv: Gyuszika
  • mrzed001
    Feltettem M-re, lehet szedegetni :))
  • Major
    1000 hála, hogy a végén meg lett
  • mrzed001
    Hát, sikeresen elfelejtettem felvenni, aztán láttam, hogy ismétlik 03:00-tól :)
    Persze az asszony nem különösebben örült a fél estét végigzümmögő gép miatt (majd kapok még ezért :)) )

no szóval felvettem, sűrítem, és holnap teszem fel valamelyik helyre (E-re, ha nem megy akkor M-re)

Nem túl nagy rész volt, de tanulságos.
    Mondjuk nálam 5/10 (ezt még érdemes megnézni kategória)
  • Major
    Zed, légyszives vedd fel a mai részt is :) !
  • Major
    Maga a rész nem olyan nagy durranás, de a csaj jó benne :)
    Várjuk a következő rippet! :)
  • Major
    Megosztottam a Majomparádén is az új részt, akinek nincs rege az endlessen onnan lehúzhatja.
    És újabb köszönnet Mr.Zed- nek a rippért :)
  • mrzed001
    domo :)
  • _Vegeta_
    Na valamit torolnom kell. Arigatoo :)
  • agyhalál
    Áldassék a te neved;)
  • mrzed001
    Egyszerre csak egyre :)
    Ha kell, akkor holnap
  • Major
    Majomparádéra akkor nem is kerül fel?
  • mrzed001
    E-ről szedhető :)
  • _Vegeta_
    okké :)
  • mrzed001
    Igen, elég durva rész. És a legjobb részek ilyen durvák :))
  • mrzed001
    A mai rész sűrítődik, holnap reggel felteszem, ha megy E-re, ha nem M-re :)

• Kaszi46
    nekem a kedvenc részem, bár az lehet tw zone volt már nem emlékszem pontosan, az az amikor egy amcsi családanya talál egy olyan olyan órát amivel meg tudja állítani az időt. természetesen a nőci használja is rendesen. amit tudni kell az az hogy amikor megállítja az időt akkor rajta kivül minden megáll, és jómaga sem öregszik. a hidegháboru alatt játszodik a sztori, és itt megtörténik az ami hálistennek igazából nem történt meg, atomhború indul az oroszok és az amcsik között. mindkét fél rakétákat indít. becsapódáskor természetesen a nő is meghalna a kiccsaládjával együtt, de az utlsó pillanatban megállítja az időt, így a következő lehetőségei maradtak: vagy elinditja ujra az időt és akkor minimum elpusztul jómaga, a családjával az oroszokkal és a többi honfitársával 1ütt. vagy örökké 1edül marad mint élőlény!!! elég nehéz választás nemde?:D
  • Major
    Egy hete néztem a halott ember kapcsolója részt. Elég komoly :)
  • _Vegeta_
    Jajj en nagyon megkoszonnem ha bedigizned a mai reszt, mert technika szakesten voltam es lemaradtam rola. :(

Sztem azert nem emelik mert nem tudnak tartani a nevleges feltoltest. :\
  • Gorvik #85
    Az I, Robot Asimovi adaptáció? Remélem nem, mert nagyon könnyen el lehet b*szni sajnos.
  • mrzed001
    És nem akármilyen részeket rendezett:
    Blood Brothers: most jön jövőhéten, ütős
    If These Walls Could Talk: ez egy kicsit gyengébb lett
    I, Robot: fsz. Leonard Nimoy (Spock)
    The Voyage Home: Erre én 10/10 pontot adtam, egyszerűen zseniális. Ezt nem lehetett volna jobban megcsinálni

kár, hogy csak az első szériában dolgozott

• Gorvik #83
    Beszarás, ((nekünk)) magyaroknak tényleg mindenben benne van a kezünk/keze
    Takács Tibor- 18.
  • mrzed001
    Páran maradtak egy bolygópusztító űrhajón életben, köztük Wesley a szenátor kicsi kis fiacskája. Aki útálta a TNG-ben, az itt megtudhatja, hogy milyen is lehetett volna (és hirtelen mégse utálja annyira :))
  • Gorvik #81
    Asszem leszedem az összes részt. Sajnos alig láttam párat :(
    Mármint Wesley a kemény űrhajós? Nehéz elképzelni... :)
  • Gorvik #80
    Bakker, kell egy ilyen robot... :D
  • mrzed001
    Az én kedvenceim a
    3x12 Double_Helix (Egy prof aktiválja a DNS inaktív részét, amitől egy térkép lesz a hátán), és a folytatása a
    4x23 Origin Of Species
    3x13 Dead_Man's_Switch (Idegen űrhajó közelít a föld felé. Bezárnak pár katonát bunkerekbe egy gombbal, melyel megakadályozhatják a föld összes atomtöltetének kilövését)
    2x18 The_Light_Brigade (piszok kemény űrhajós Wesley Cruser-rel a főszerepben)
  • Gorvik #78
    Vááá, a várva várt rész^^
  • mrzed001
    OK, akkor közkívánatra bedigizem :))
    Most már megy Endl. is, szóval lesz hova feltenni :)
  • agyhalál
  • Major
    Várjuk a mai részt is :) Jó ez a minőség.