438
Végtelen határok minden mennyiségben.
-
#114 Ez még csak az eleje, lesz az is bőven :))
Még ebben a szériában is lesz 1-2 emberiséget megszállták rész, de csak a light verzóból (később lesznek az igazán durvák) -
Major #113 Sokkal nagyobb csavart vártam a végére. Egy kis emberiség leigázás belefért volna... :)
-
Major #112 Köszi! Majd értékelem, ha megnéztem :) -
#111 Feltettem M-re az 1x05-öt :)
Egyébként nem volt rossz film, bár voltak elég komoly ellentmondások benne -
Major #110 Nézte valaki ma esti rtl-es scifi-t? Szerintem elég komoly, kicsit végtelen határos scifi volt. Nekem tetszett :) -
#109 Rászóltam az asszonyra, hogy szóljon rám, szóval meglesz (ha mindketten el nem felejtjük :)) ) -
Major #108 Már megint hétfő :)
Zed, légyszives nefelejtsdelbedigizni! Köszi :) -
Major #107 A jövőheti rész, tényleg komoly lesz :)
Amúgy elméletileg ez első rész másfél órás vagyis egyben van, persze a cool tv elvágta. Hivatalosan a negyedik résznek kellene jönnie :)
Mindegy, nem olyan érdekes. De azért emlékszem a rex felügyelő is dupla hosszú volt a nyitója és azt leadta az rtlklub persze a csillagkapu rovására. -
#106 Ami a jövőheti részt illeti, ez már a JÓ kategóriába sorolható:
1x05 Second Soul
Ízelítőnek:
A föld végre felveszi a kapcsolatot egy idegen fajjal. A hajójukkal érkeznek, és technológiai segítségükért nem kérnek mást, csak a ....... halottjainkat.
Mégpedig sokat, kis sérülésekkel, és gyorsan .....
Főszereplő:
Rae Dawn Chong (az isteni Swarcis Commando-ban szerepelt :)) )
-
Major #105 Sajos arról mi is lemaradtunk. Későn szóltam Mr.Zed-nek :) -
smezuli #104 Sziasztok!
Sajna lemaradtam a legelső részről, és a majomparádén sem találtam a Homokkirályok első epizódját. Ott csak a pert 2 van fennt. Tudna vki segíteni, honnan tudnám leszedni? Torrent, Dc...akármi? Előre is köszi....Ja, inkább mail-ben, ha lehet, mivel ritkán tudok ide bejutni... Köszi! Üdv: Gyuszika -
#103 Feltettem M-re, lehet szedegetni :)) -
Major #102 1000 hála, hogy a végén meg lett -
#101 Hát, sikeresen elfelejtettem felvenni, aztán láttam, hogy ismétlik 03:00-tól :)
Persze az asszony nem különösebben örült a fél estét végigzümmögő gép miatt (majd kapok még ezért :)) )
no szóval felvettem, sűrítem, és holnap teszem fel valamelyik helyre (E-re, ha nem megy akkor M-re)
Nem túl nagy rész volt, de tanulságos.
Mondjuk nálam 5/10 (ezt még érdemes megnézni kategória) -
Major #100 Zed, légyszives vedd fel a mai részt is :) ! -
Major #99 Maga a rész nem olyan nagy durranás, de a csaj jó benne :)
Várjuk a következő rippet! :) -
Major #98 Megosztottam a Majomparádén is az új részt, akinek nincs rege az endlessen onnan lehúzhatja.
És újabb köszönnet Mr.Zed- nek a rippért :)
-
#97 domo :) -
_Vegeta_ #96 Na valamit torolnom kell. Arigatoo :) -
#95 Áldassék a te neved;) -
#94 Egyszerre csak egyre :)
Ha kell, akkor holnap -
Major #93 Majomparádéra akkor nem is kerül fel? -
#92 E-ről szedhető :) -
_Vegeta_ #91 okké :) -
#90 Igen, elég durva rész. És a legjobb részek ilyen durvák :)) -
#89 A mai rész sűrítődik, holnap reggel felteszem, ha megy E-re, ha nem M-re :)
-
#88 nekem a kedvenc részem, bár az lehet tw zone volt már nem emlékszem pontosan, az az amikor egy amcsi családanya talál egy olyan olyan órát amivel meg tudja állítani az időt. természetesen a nőci használja is rendesen. amit tudni kell az az hogy amikor megállítja az időt akkor rajta kivül minden megáll, és jómaga sem öregszik. a hidegháboru alatt játszodik a sztori, és itt megtörténik az ami hálistennek igazából nem történt meg, atomhború indul az oroszok és az amcsik között. mindkét fél rakétákat indít. becsapódáskor természetesen a nő is meghalna a kiccsaládjával együtt, de az utlsó pillanatban megállítja az időt, így a következő lehetőségei maradtak: vagy elinditja ujra az időt és akkor minimum elpusztul jómaga, a családjával az oroszokkal és a többi honfitársával 1ütt. vagy örökké 1edül marad mint élőlény!!! elég nehéz választás nemde?:D -
Major #87 Egy hete néztem a halott ember kapcsolója részt. Elég komoly :) -
_Vegeta_ #86 Jajj en nagyon megkoszonnem ha bedigizned a mai reszt, mert technika szakesten voltam es lemaradtam rola. :(
Sztem azert nem emelik mert nem tudnak tartani a nevleges feltoltest. :\ -
#85 Az I, Robot Asimovi adaptáció? Remélem nem, mert nagyon könnyen el lehet b*szni sajnos. -
#84 És nem akármilyen részeket rendezett:
Blood Brothers: most jön jövőhéten, ütős
If These Walls Could Talk: ez egy kicsit gyengébb lett
I, Robot: fsz. Leonard Nimoy (Spock)
The Voyage Home: Erre én 10/10 pontot adtam, egyszerűen zseniális. Ezt nem lehetett volna jobban megcsinálni
kár, hogy csak az első szériában dolgozott
-
#83 Beszarás, ((nekünk)) magyaroknak tényleg mindenben benne van a kezünk/keze
Takács Tibor- 18. -
#82 Páran maradtak egy bolygópusztító űrhajón életben, köztük Wesley a szenátor kicsi kis fiacskája. Aki útálta a TNG-ben, az itt megtudhatja, hogy milyen is lehetett volna (és hirtelen mégse utálja annyira :)) -
#81 Asszem leszedem az összes részt. Sajnos alig láttam párat :(
Mármint Wesley a kemény űrhajós? Nehéz elképzelni... :) -
#80 Bakker, kell egy ilyen robot... :D -
#79 Az én kedvenceim a
3x12 Double_Helix (Egy prof aktiválja a DNS inaktív részét, amitől egy térkép lesz a hátán), és a folytatása a
4x23 Origin Of Species
3x13 Dead_Man's_Switch (Idegen űrhajó közelít a föld felé. Bezárnak pár katonát bunkerekbe egy gombbal, melyel megakadályozhatják a föld összes atomtöltetének kilövését)
2x18 The_Light_Brigade (piszok kemény űrhajós Wesley Cruser-rel a főszerepben) -
#78 Vááá, a várva várt rész^^ -
#77 OK, akkor közkívánatra bedigizem :))
Most már megy Endl. is, szóval lesz hova feltenni :) -
#76 -
Major #75 Várjuk a mai részt is :) Jó ez a minőség.