Végtelen határok (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem a mai rész valójában az Y-aktákban volt, de nem!
Rohatt nagy!
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Majd az 5. rész jobb lesz, az már 6 pontot kapott tõlem :)
A 8. rész 8 pontot, a 12. 7-et
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Én is nagyon szerettem ezeket a történeteket és nagy örömmel fogadnám, ha valaki hozna akkora áldozatot, hogy elkezdené bedigizni a részeket.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Állítólag már egy valaki veszi fel a subokat és dvd-rippek alá fogja berakni és úgy fogják fel rakni a netre. De ez közel sem biztos...
Öregszem :)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De duplabiztonsag: a mobil ebresztojet is beallitottam akkorra. :D
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Akkor eddig csak 1 resz ment le?
Légyszi fejtsétek meg, miért párosítom az alkonyzónát a végtelen határokkal. Abban biztos vagyok, hogy a kettõ keveredett, vagy van egymáshoz közük. Csak nem tudom mi.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
De, ha információim helyesek, novemberben kiadják az elsõ évadot dvd-n és utánna 6-9 havonta a többi évadot.
Ha a filmet nem is venné fel valaki (persze ez lenne a legjobb), legalább a subot felvehetné és akkor már sokkal könnyebb dolgunk lesz megcsinálni a feliratokat a dvd kiadáshoz.
Nekem is meg van 1-2 rész angolul, de van egy pár szinkronos részem is a régi tv3/tv2-es idõkbõl. De sajnos ezeknek a minõsége nem az igazi. Ezért keresünk olyan embereket, akik szabadidejüket nem sajnálva, feldigiznék jó minõségben és akkor már a feliratokat sem kellene csinálni a rossz minõségû scfi tv rippekhez.
Ha más le tudta digizni, please tegye fel E-re!
Magáról a sorozatról annyit, hogy Many Coto remekmûve. Minden rész más sztori, talán csak 1-2 részhez készült folytatás (talán Double Helix volt az egyik címe, amikor prof aktivizálja a génállományának inaktív részét, mert szte ez az evolúció kulcsa)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
meg amikor a Nap felrobbant, na az se volt semmi...
vagy ez az a sorozat egyáltalán?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Mer ha igen akkor kotelezo lesz hetfonkent a cooltv-t neznem. :]
Olyan embereket keresünk, akik szabadidejüket nem sajnálva, eltudnák vállani a heti 1 rész digitalizálását. Sajnos én technikai okokból kifolyólag nem tudom megoldani. Ezért kérem, aki bármilyen késztetést érez, hogy felvegye a részeket, mindeképpen jelezzen.
Mivel eddig nem tudtunk, hogy újra elindul a sorozat azért a régi scifi tv-n leadott részekhez kezdtünk feliratokat csinálni (a kész feliratok a www.feliratok.hu -n elérhetõek). De sajnos, a kis létszám miatt, nagyon lassan haladunk. Aki segítené szeretné a munkánkat az szintén jelentkezhet, akár fordítónak akár idõzítõnek.
A mûsor olyan máig vitatott és sokszor provokatív témákat is vizsgál, mint a genetikai manipulációk, a földönkívüliek látogatása, vagy hogy van-e élet a halál után.