Végtelen határok (TV)

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gorvik
EZAZ!
Azt hittem a mai rész valójában az Y-aktákban volt, de nem!
Rohatt nagy!

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

mrzed001
Veszem, de ez egyébként egy gyenge rész, nálam csak 4 pontot kap (/10)
Majd az 5. rész jobb lesz, az már 6 pontot kapott tõlem :)
A 8. rész 8 pontot, a 12. 7-et

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

QuippeR
hát nem elfelejtettem? :/

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Feneeeeeeeeeeebeeeeeeeeee. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

agyhalál
Szesz Ilu<#wave>

Én is nagyon szerettem ezeket a történeteket és nagy örömmel fogadnám, ha valaki hozna akkora áldozatot, hogy elkezdené bedigizni a részeket.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Jó hír a rajongóknak. 2005.november 1-én kiadják az elsõ évadot DVD-n, aminek az ára 59,95 $. És ha minden jól megy, akkor 6-9 havonta megint egy évadot /persze ez változhat/.

Állítólag már egy valaki veszi fel a subokat és dvd-rippek alá fogja berakni és úgy fogják fel rakni a netre. De ez közel sem biztos...

PxE
Ja támogatom!!<#worship>

ATI POWER!!!!!!!!!

Régebben a kedvenc sorozatom volt, veri az X-aktákat, nagyon szerettem és 1000 éve keresem. CoolTV most nagyot nõtt a szememben!

Ugyan :)

mrzed001
:)))
Öregszem :)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ezt mar lehet elfelejtem, de azert megprobalok beszolni. :)

mrzed001
Akkor szólj rám is hétfõn, különben el fogom felejteni bedigizni :))

En mar cselekedtem ezugybe. :D
De duplabiztonsag: a mobil ebresztojet is beallitottam akkorra. :D

QuippeR
ezt beteszem kedvencekbe, különben biztos elfelejtem hétfõig...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Kossz. :)

Csak az elsõ rész ment le eddig...

mrzed001
Elgondolkoztam hirtelen, hogy melyik szériában is volt több jó rész, de istenigazából döntetlen. Valahogy sikerült minden szériába kb azonos számú jó részt belevarázsolni (bár talán 2-3 lehetett a legjobb, de minimális a különbség)

Mondhatni. :D

Akkor eddig csak 1 resz ment le?

mrzed001
Erõsen ajánlott :p

Ugylatszik itt lesz a valasz a kerdesemre. Hetfonkent akkor tv-t kell majd neznem. :)

mrzed001
Volt, amikor egymás után adták annakidején PRO7-en (vagy a TV3-on? öregszem), egyébként az égadta egy világon semmi köze tudtommal a Twilight Zone-nak a The Outer Limits-hez :)

sz4bolcs
Én is nagyon úgy emlékszem, hogy Alkonyzóna=homályzóna=twilight zone=végtelen határok, legalábbis annak keretein belül ment. Emberi rejtett félelmeket dolgozott föl. Úgy emlékszem volt benne egy olyan rész, aminek az a címe, hogy Rémálom 20000 méter magasan=nightmare at 20000 feet, ahol egy faszi repült a repcsin, nagy vihar, villámlás, ami kell, és rémeket látott.. egy szörnyet, vagy goblint vagy mit a szárnyon, a hajtómûvön. ÉS idegösszeroppanást kapott tõle.

Légyszi fejtsétek meg, miért párosítom az alkonyzónát a végtelen határokkal. Abban biztos vagyok, hogy a kettõ keveredett, vagy van egymáshoz közük. Csak nem tudom mi.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Van persze. 6 kiadaott dvd, 36 db rész. Sajnos nem évadonként.
De, ha információim helyesek, novemberben kiadják az elsõ évadot dvd-n és utánna 6-9 havonta a többi évadot.

Ha a filmet nem is venné fel valaki (persze ez lenne a legjobb), legalább a subot felvehetné és akkor már sokkal könnyebb dolgunk lesz megcsinálni a feliratokat a dvd kiadáshoz.

mrzed001
Azért van ott jópár részból 640x... -es DVD rip is angolul :)

Most hétfõn volt az elsõ rész. /1x01 Sandkings I./

Nekem is meg van 1-2 rész angolul, de van egy pár szinkronos részem is a régi tv3/tv2-es idõkbõl. De sajnos ezeknek a minõsége nem az igazi. Ezért keresünk olyan embereket, akik szabadidejüket nem sajnálva, feldigiznék jó minõségben és akkor már a feliratokat sem kellene csinálni a rossz minõségû scfi tv rippekhez.

mrzed001
Hát, megvan az összes része angolul, most meg lesz magyarul is :)) (már ha megvették a teljeset?). Az elsõ pár részt nem ilyen 0:30 környékén adták (ezért nem digiztem, mert akkó má fejemet venné az asszony).
Ha más le tudta digizni, please tegye fel E-re!

Magáról a sorozatról annyit, hogy Many Coto remekmûve. Minden rész más sztori, talán csak 1-2 részhez készült folytatás (talán Double Helix volt az egyik címe, amikor prof aktivizálja a génállományának inaktív részét, mert szte ez az evolúció kulcsa)

Sephi
Ez kujva jo :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

akyyy
hát én össze vagyok keveredve, volt a végtelen határok és az alkonyzóna....

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

NEOreg3
az a rész tetszett a legjobban amikor nanobotokat vett be a férfi, hogy kigyógyuljon a rákból, erre azok csiáltak neki kopoltyút meg medúzabõrt:D
meg amikor a Nap felrobbant, na az se volt semmi...

vagy ez az a sorozat egyáltalán?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

phalanx
bazz rég óta adják már a cool tv-n? hogy nem vettem észre??? <#falbav>

NuCLEARScoRp
Jó kis sorozat... régen láttam jó pár részt és nagyon tetszett<#eljen>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Ez a the outer limits?
Mer ha igen akkor kotelezo lesz hetfonkent a cooltv-t neznem. :]

Figylem! Végtelen határok filmsorozat újra a magyar képernyõkön. Minden hétfõ este 22:10-tõl a Cool Tv-n!

Olyan embereket keresünk, akik szabadidejüket nem sajnálva, eltudnák vállani a heti 1 rész digitalizálását. Sajnos én technikai okokból kifolyólag nem tudom megoldani. Ezért kérem, aki bármilyen késztetést érez, hogy felvegye a részeket, mindeképpen jelezzen.

Mivel eddig nem tudtunk, hogy újra elindul a sorozat azért a régi scifi tv-n leadott részekhez kezdtünk feliratokat csinálni (a kész feliratok a www.feliratok.hu -n elérhetõek). De sajnos, a kis létszám miatt, nagyon lassan haladunk. Aki segítené szeretné a munkánkat az szintén jelentkezhet, akár fordítónak akár idõzítõnek.

A népszerû sorozat minden epizódja a képzelõerõ határait súrolva mutatja be az emberiség kutatásait, eddig nem ismert, vagy éppen titkolt az új technikákat, a világûr rejtélyeit és megtörtént események alapján mutatja be leghõbb vágyainkat vagy éppen legsötétebb félelmeinket.

A mûsor olyan máig vitatott és sokszor provokatív témákat is vizsgál, mint a genetikai manipulációk, a földönkívüliek látogatása, vagy hogy van-e élet a halál után.

← ElőzőOldal 9 / 9