7
  • pemga
    #7
    Szerintem azért, mert ebben sok pénz van :). Egy minősítő rendszer kiépítése és fenntartása nagy bevétel. Igazából ez a fölnőtteknek üzenet: mi törődünk a gyerekeid jövőjével, szavazz ránk. A kölköket meg absz nem érdekli, ha akar úgyis hozzájut bármihez, ha máshogy nem a neten. Tehát mindenki jól jár: szülő boldog, gyerek játszik amivel akar, Arni szavazatokat gyűjt, a szervezetek meg egy csomó pénzt kapnak amiből lehet szép autókat venni.

    Lehet, hogy kiábrándultam az emberekből? Ilyesztő...
  • sonance
    #6
    Sokan ebből akarnak tőkét kovácsolni magunak. Szakértik a semmit, és nagy pénzeket szakítanak. A nagy "bizonyítékokról" annyit, hogy kb. annyi játékmániás vált pszichopata gyilkossá, mint biciglista, piaci eladó vagy tőzsdeügynök. Ez bizonyított tény a felmérések alapján. Akkor mire fel verik a nyálukat?
  • Commandante
    #5
    "Azért a "témában" szedte meg magát, és tette neki lehetővé, hogy most kormányzó lehessen." - inkább jól tudott nősülni.
  • pafi
    #4
    Ez nagyon ott van!
  • Inquisitor
    #3
    Amúgy a képmutatásban Amerikát senki nem előzi meg, de azt Arniról se gondoltam volna, hogy ennyire köpönyegforgató. Azért a "témában" szedte meg magát, és tette neki lehetővé, hogy most kormányzó lehessen.
    Itt se lenne senki ideges, ha 18 év alatt max. a Barbieház c. szoftverrel vagy tetris-el játszhatna ...
    (amíg valaki be nem bizonyítaná, hogy előző rontja a fiatalok pszichószexuális fejlődését, a Tetris meg közismerten rombolásra, agreszióra van kihegyezve.)
  • Inquisitor
    #2
    Rám rendes családból, nem szózserinti idézet:
    - És mi az a pecsét ott?
    - Ön megverte egyszer George Busht ... nem megbízható éllampolgár.
    - És ez mit jelent?
    - Maximum 2 maroklőfegyvere lehet.
  • onimusha
    #1
    usa 1xűen röhej, videójátékok besorolását korlátozzák miközbe fegyverviseléshez, egy police background test kell és ha tiszta vagy a police előtt akkor rögtön vehetsz fegyvereket, nincs külön fegyvertartási engedély meg nem kell külön megindokolni meg szinte minden hülye hozzájuthat, persze 21 fölött, de akkor is ez szánalmas