Történelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hitegették hogy így sgítenek, meg úgy aztán semmi se lett belõle :)
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
észak: Izrael, Dél: Júdea
Asszíria megtámadta Az északi részt, elhurcolák asszíriába az embereket, megszûnt az északi részt. júdeát meghagyták, mert behódolt és adót fizetett. Fõvárosa: Jeruzsálem. Aztán júdeát leigázták az óbabiloniak, jeruzsálemet kifosztották, bebilóniai fogság, a lakosság egy részét bebilonba vitték. A perzsák megdöntötték az óbabiloni birodalmat és elengedték a zsidókat.
Ennyit írta a füzetbe :)
Csak beszéljünk róla!
palesztína: Lakói kánaánnak hívták, kr.e. 15.század, Zsidók-héberek lakták
Biblia ószövetségben bennevan stb...
egészen 1947-ig nem volt zsidó állam kr.e 12 sz. óta.
remélem jót írtam :)
Jaja, jó ez a VIP dolog én is szeretem :). Nem tudok nélküle élni :DDD
(most regeltem vip-t, tök jó :)
Kicsit viccesen, röviden megfogalmazva :)
UI.: persze nem kötelezõ szó szerint érteni.....nem csak mi voltunk a hibásak, Egész Európa készült az újrafelosztsra, csak ürügy kellett, és ezt mi szolgáltattuk...
Ezek miatt nehéz megítélni, hogy pontosan miért történtek azok a dolgok amik történtek....
Ezek után normális hogy nem foglalkoztak a "tényekkel". Meg persze a függetlenedni kívánó szlávoknak is jócskán benne volt a kezük a dologban, de az az igazság, hogy õket is meg lehet érteni. Õk Elnyomásban voltak sokáig. Sõt elmegyek odáig, hogy megérdemeltük a dolgot, hiszen hosszú-hosszú ideig megvolt a lehetõség, hogy normálisan foglalkozzunk velük, és hogy jogokat kapjanak, de mi ezeket mind elszalasztottuk, aztán meg csodálkozunk, hogy mikor alkalmuk volt rá, hogy visszaszivassanak bennünket akkor ezt meg is tették, elég keményen ráadásul. Oda akarok kijukadni, hogy tessék több oladlról megnézni a dolgokat, ne csak így egyoldalúan, hogy:
nem törõdve a tényekkel szétbombáztak egy országot és egy nemzetet.
Egyébként én a középkor híve vagyok.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"