Történelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hiho😊igen ott is meg franciaorszgában
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Jó dolog a töri(mindig is szerettem)!
Nekem Rommel a kedvenc történelmi személyiségem!
Nekem Rommel a kedvenc történelmi személyiségem!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Én most pl egy nagyon jó kis történelem könyvet olvasok: Serge Lancel: Hannibál.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ez tény de nincsenek ilyen könyveim....
Így marad a töri könyvem.... Meg a net, de tegnap mindkettõhöz lusta voltam 😊
Így marad a töri könyvem.... Meg a net, de tegnap mindkettõhöz lusta voltam 😊
Mondjuk nem biztos, hogy a 11.-es vagy 8-os történelemkönyvekbõl kellene az információkat megszerezni😊 Annyi jó és jeles történész volt és van ebben a világban, hogy inkább az õ könyveiket érdemes forgatni, és nem a töri könyveket.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
csaknem? ezt mire mondtad?
ja, amúgy ne offoljunk ennyit 😊 reggel jöttök?
ja, amúgy ne offoljunk ennyit 😊 reggel jöttök?
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
nekem is az tetszik, remélem ezért nem bûntetnek(15vagyok)
na jó8 all!
na jó8 all!
Énis izé nekem is 😄 Neked is jó éjt és orvoshoz is sok sikert én meg megyek sz... bocsi szenvedni 😄 suliba báh 😄
Agyamra megy az álmosság 😊
Agyamra megy az álmosság 😊
Nade mostmár rényleg feszek mert nem bírok már se gépelni rendesen, se foglamazni 😊. Holnap meg korán kell kelni, mert menni kell orvoshoz... 😞
na megyek aludni. lefekvés elõtt kattintsatok a nevemre, és jól fogtok aludni ha meglátjátéok mi van ott. páj all
Végre! Végre! Egy olyan ember mint én. Nálam is így van. Mind1 hogy 8kor fekszek le vagy éjfélkor, vagy 1kor nem bírok kelni attól még 😊.
Nekem a lefekvésem ideje ne mbefolyásolja sajna 12 órás alvás után ugyanugy alig birok felkelni mint 6 órás után. Jöhetne az óra átállítás.
Hát igen midnig ez a milett volna ha.. pl eltépjük a békeszerzõdést (trianon) vagy az oroszok késõbb mozgósítanak (1914)... Nyomasztó picit
Úristen <#wilting>#wilting>! Klinikai eset! Még az alváshoz is lusta! <#banplz>#banplz><#taps>#taps>
Hát ott elcseszte a dolgot hogy hirtelen akarta a dolgokat. Ez vezetett talán a forradalomhoz, ami a Monarchiához ami meg tudjuk hogy mihez 😞.
Széchenyinek volt igaza, az õ fokozatos terve sokkal jobb volt, de hogy mi lett volna ha õ érvényesül.....biztos hogy nagyon nagyon sok minden másképp lenne.
De ezzel kapcsolatban kár lenne spekulációkba belefolyni..
Széchenyinek volt igaza, az õ fokozatos terve sokkal jobb volt, de hogy mi lett volna ha õ érvényesül.....biztos hogy nagyon nagyon sok minden másképp lenne.
De ezzel kapcsolatban kár lenne spekulációkba belefolyni..
Hát most erre így nem tudok neked mit mondani (pontosabban tudnák, csak az ehet hogy hülyeség lenne 😊 ). Szeretem azt az idõszakot is de most valahogy nincs elõttem a dolog... Elõ kéne vennem a 11-es törikönyvem de nincs kéznél, én meg lusta vok 😉
Hú király 😄 Amugy Kossuth ról vélemények? Több véleményt halottam már miszerint Kossuth jó sok mindent elbaltázott amit csinálhatott volna másképpen is.
Ez nem újekeltû ötlet, még Kossuth találta ki "számûzetésében". Dunai Monarchiának nevezett el, a név magért beszél....
Bár amit te mondasz az nem pont az, csak valami hasonló 😊
Bár amit te mondasz az nem pont az, csak valami hasonló 😊
Én ugytudtam a szárazföld felõl érkezõ állandó támadások miatt költöztek vízre bár lehet pont Attila volt az a támadó 😊
Öööö Attila 452-ben az a várost rombolta le, amibõl a túlélõk elemenülve egy mocsarasabb területre megalapították Velencét! 😊))
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"