Történelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
könyi ne tankokrol beszélgessetek , hanem a történelemrõl :]
Tomalak
Ja a za nyomi panzer iv d ronda kis rövidcsövõ egy f vagy egy h minnyá más
Czdano
igaz hogy 1 játékból van <#nevetes1> egyébként egy panzer IV tank van a ház mellett

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
ezse rossz 😛

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

bigfoot
egyik kedvencem😊

alberto 15
jó<#eljen>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Czdano
hosszúság: 8,24 m szélesség: 3,73 m magasság: 2,86 m súly: 56 t legénység: 5 fõ
fegyverzet: 1 db 88 mm-es KwK 36 L/56 típusú harckocsiágyú; 2 db 7,92 mm-es MG 34-es géppuska
motor: Maybach HL 210 P45 ; 670 LE sebesség: 44 km/h (úton) hatótávolság: 117 km (úton); 68 km (terepen) páncélzat: 26-80 mm, a toronypáncél 100 mm

Czdano
tigerek

Tomalak
Mindig tanul valami ujat az ember holnpa visszaétrünk rá mert ez érdekel csak már leesek a székrõl 😄
Zsolo007
Én is, holnap folytatjuk 😊 végül is csak hitler környéki téma lett ebbõl 😊

Tomalak
Na mostmár télleg lépek csak közbejött valami.
Zsolo007
a háború elkerülhetetlen volt. a béke olyan lett amilyen, de az i. vhbõl semmiképpen sem következik egyértelmûen a 2.!
Nehogyazthidd nemvolt hülye az antant se. Ahogy belemásztak a 20as évekbe rájöttek hogy baklövést követtek el és szépen lassan csökkentették a fizetendõ pénzt...

ha nem jön közbe a világválság (ami meg az ameriakaiak hibája...) akkor nincs hitler

Tomalak
végülis csak az elsõ vh-t lezáró békerendszer miatt van nem feltétenül maga a háború miatt.
Zsolo007
tévedsz. egy ok de nem a fõ ok.
hitlert a nagy gazdasági világválság juttatta hatalomba. Ugyan ez valamilyen szinten az i. vh függvénye de nem teljes mértékig.
a német nép "behajtotta" fejét a jóvátétel mellett az akkori demokrata kormány mindent megtett békés keretek közt hogy csökkentsék...

Tomalak
Ez tény már Foch is megmondta hogy fegyverszünet 20 évre a versaillesi béke.
Egyébéként szerintem ennek az egésznek az elsõ VH az oka!
Ha az nincs nincs revansvágy, nincs Hitler, nincs 2. VH és még nincs egy csómó dolog, lehet jobb világ lenne...
Zsolo007
De vannak tények, ez pedig hitler növekvõ paranojája a háború vége felé, mondjuk õ gyorsan meghalt volna, vagy legalábbis eltûnt volna hatalomból az alcheimer kór miatt. Meg ha nincs a vereség lehet nem indultak volna be a haláltáborok. De az tuti, hogy ha hitler marad hatalmon akkor igen komoly népírtás lett volna, sokkal nagyobb mint amit az oroszok mûveltek...

Tomalak
Hát igen.... 😄 röhelyes. Nekem legjobban a csaba felderító autó tetszik 😄
Tomalak
Szerintem nem feltétenül van így, de mind1. Emelett ne mtudok érvelni mert nem tudom tényekkel alátámasztani csak puszta képzlegés lenne.
Zsolo007
60 mili armor elöl elég kevéske 44ben

Zsolo007
tuti

Zsolo007
Ezt az oldalt ismerem 😊

Hibá nyertünk volna, késõbb szarabbúl jártunk volna.
Tomalak
Ez már sosem derül ki..
Tomalak
Itt találsz róla bõvebb infót nagyon komoly gép egy jó adag iróniával.
Zsolo007
Nem lett volna olyan jó a másik változat hidd el......Egy idõ után az összes nép alantos lett volna a némethez képest Mindegyik egytõl egyig, szal...

Tomalak
Én azért megnéztem volna a másik változatot is. Nem különösebben örülök annka hogy kikaptunk....megint.
Zsolo007
Hmm érdekes simán rövidcsövõ P3nak néztem...

Tomalak
És mivel teljesen meredeken ált a páncélzata nem volt valami hatékony egy idõ után.
Nem magasztalom én a német technikát ,bár annak tûnhet, de ha egyszer így volt.
Egyébként jobban is jártunk így, hogy ez lett a 2.VH vége...

Tomalak
Ez egy 41M Turán II- es magyar harckocsi illetve a skodától vettük meg annó a T-21 es licencet 😄
Zsolo007
Ez rendben van. De sokra ment a tigris az erejével ha nem volt belõle elég, illetve ami volt az sem mûködött rendesen ilyen olyan okok miatt...

Senkit se köcsögöztem le, csak azé irtam, mert nem iskerült beirnom rendesen...
Nem tudsz meggyõzni, mert nem lenne esélyed.
A tigris jobban páncélozott, és pontosabb volt, tehát megennélek vele reggelire. 😊

Zsolo007
Valamilyen Panzer 3as alváltozat ez ugye ha jól csalódom?

Zsolo007
Faszántosan néz ki ez is!

Arvind essen már le hogy itt a kutyát sem érdekli a német technikai magasztalásod!
Fejezd ezt abba pls!

Tomalak
Ez a király gép:

😄
Tomalak
Nem szart be hanem szépen odaverték õkeket nyiss már ki egy nyomorut történelem könyvet!! Kit köcsögözöl te nyomoronc még azt nem mered bevállalni. Ezt nem hiszem el vazze. Túl sokat voltál vidéken nem fejlõdött ki az agyad. Ettól meg valamely német tank együtt:

De én vagyok a bolond hogy belemegyek egy gyeremteg vitába...
Hány éves vagy?
alberto 15
aha

És mellette a reggeli...
Fõleg ha a gyõzelmi csikok is rajta vannal, lennének....
tiszta csikos lenne az ágyúcsõ...
alberto 15
úú de jól néz ki 😮

Ezek tények!

erre gondoltam
köcsög...
Szerintem ettõl egy IS2 beszarna...
http://web135.germaninfo53.erfurt16.de/pics/original/k_tiger.jpg
Tomalak
Ez mi? Honnan merítetted ezeket az információkat?

eh
Magic Boy
Ezeket az adatokat honnan szedted?
Az élet amúgy nem igazolta ezeket az adatokat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

alberto 15
ne beszélj csûnyán plz

alberto 15
egy kukkot sem értek az egészbõl 😄