Történelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igaz hogy 1 játékból van <#nevetes1>#nevetes1> egyébként egy panzer IV tank van a ház mellett
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
hosszúság: 8,24 m szélesség: 3,73 m magasság: 2,86 m súly: 56 t legénység: 5 fõ
fegyverzet: 1 db 88 mm-es KwK 36 L/56 típusú harckocsiágyú; 2 db 7,92 mm-es MG 34-es géppuska
motor: Maybach HL 210 P45 ; 670 LE sebesség: 44 km/h (úton) hatótávolság: 117 km (úton); 68 km (terepen) páncélzat: 26-80 mm, a toronypáncél 100 mm
fegyverzet: 1 db 88 mm-es KwK 36 L/56 típusú harckocsiágyú; 2 db 7,92 mm-es MG 34-es géppuska
motor: Maybach HL 210 P45 ; 670 LE sebesség: 44 km/h (úton) hatótávolság: 117 km (úton); 68 km (terepen) páncélzat: 26-80 mm, a toronypáncél 100 mm
tigerekMorath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Mindig tanul valami ujat az ember holnpa visszaétrünk rá mert ez érdekel csak már leesek a székrõl 😄
a háború elkerülhetetlen volt. a béke olyan lett amilyen, de az i. vhbõl semmiképpen sem következik egyértelmûen a 2.!
Nehogyazthidd nemvolt hülye az antant se. Ahogy belemásztak a 20as évekbe rájöttek hogy baklövést követtek el és szépen lassan csökkentették a fizetendõ pénzt...
ha nem jön közbe a világválság (ami meg az ameriakaiak hibája...) akkor nincs hitler
Nehogyazthidd nemvolt hülye az antant se. Ahogy belemásztak a 20as évekbe rájöttek hogy baklövést követtek el és szépen lassan csökkentették a fizetendõ pénzt...
ha nem jön közbe a világválság (ami meg az ameriakaiak hibája...) akkor nincs hitler
tévedsz. egy ok de nem a fõ ok.
hitlert a nagy gazdasági világválság juttatta hatalomba. Ugyan ez valamilyen szinten az i. vh függvénye de nem teljes mértékig.
a német nép "behajtotta" fejét a jóvátétel mellett az akkori demokrata kormány mindent megtett békés keretek közt hogy csökkentsék...
hitlert a nagy gazdasági világválság juttatta hatalomba. Ugyan ez valamilyen szinten az i. vh függvénye de nem teljes mértékig.
a német nép "behajtotta" fejét a jóvátétel mellett az akkori demokrata kormány mindent megtett békés keretek közt hogy csökkentsék...
Egyébéként szerintem ennek az egésznek az elsõ VH az oka!
Ha az nincs nincs revansvágy, nincs Hitler, nincs 2. VH és még nincs egy csómó dolog, lehet jobb világ lenne...
Ha az nincs nincs revansvágy, nincs Hitler, nincs 2. VH és még nincs egy csómó dolog, lehet jobb világ lenne...
De vannak tények, ez pedig hitler növekvõ paranojája a háború vége felé, mondjuk õ gyorsan meghalt volna, vagy legalábbis eltûnt volna hatalomból az alcheimer kór miatt. Meg ha nincs a vereség lehet nem indultak volna be a haláltáborok. De az tuti, hogy ha hitler marad hatalmon akkor igen komoly népírtás lett volna, sokkal nagyobb mint amit az oroszok mûveltek...
Szerintem nem feltétenül van így, de mind1. Emelett ne mtudok érvelni mert nem tudom tényekkel alátámasztani csak puszta képzlegés lenne.
Hibá nyertünk volna, késõbb szarabbúl jártunk volna.
Itt találsz róla bõvebb infót nagyon komoly gép egy jó adag iróniával.
Nem lett volna olyan jó a másik változat hidd el......Egy idõ után az összes nép alantos lett volna a némethez képest Mindegyik egytõl egyig, szal...
Én azért megnéztem volna a másik változatot is. Nem különösebben örülök annka hogy kikaptunk....megint.
Nem magasztalom én a német technikát ,bár annak tûnhet, de ha egyszer így volt.
Egyébként jobban is jártunk így, hogy ez lett a 2.VH vége...
Egyébként jobban is jártunk így, hogy ez lett a 2.VH vége...
Ez egy 41M Turán II- es magyar harckocsi illetve a skodától vettük meg annó a T-21 es licencet 😄
Ez rendben van. De sokra ment a tigris az erejével ha nem volt belõle elég, illetve ami volt az sem mûködött rendesen ilyen olyan okok miatt...
Senkit se köcsögöztem le, csak azé irtam, mert nem iskerült beirnom rendesen...
Nem tudsz meggyõzni, mert nem lenne esélyed.
A tigris jobban páncélozott, és pontosabb volt, tehát megennélek vele reggelire. 😊
Nem tudsz meggyõzni, mert nem lenne esélyed.
A tigris jobban páncélozott, és pontosabb volt, tehát megennélek vele reggelire. 😊
Faszántosan néz ki ez is!
Arvind essen már le hogy itt a kutyát sem érdekli a német technikai magasztalásod!
Fejezd ezt abba pls!
Arvind essen már le hogy itt a kutyát sem érdekli a német technikai magasztalásod!
Fejezd ezt abba pls!
Nem szart be hanem szépen odaverték õkeket nyiss már ki egy nyomorut történelem könyvet!! Kit köcsögözöl te nyomoronc még azt nem mered bevállalni. Ezt nem hiszem el vazze. Túl sokat voltál vidéken nem fejlõdött ki az agyad. Ettól meg valamely német tank együtt:
De én vagyok a bolond hogy belemegyek egy gyeremteg vitába...
Hány éves vagy?
De én vagyok a bolond hogy belemegyek egy gyeremteg vitába...
Hány éves vagy?
És mellette a reggeli...

Fõleg ha a gyõzelmi csikok is rajta vannal, lennének....
tiszta csikos lenne az ágyúcsõ...
tiszta csikos lenne az ágyúcsõ...
Ezek tények!
erre gondoltam
köcsög...
Szerintem ettõl egy IS2 beszarna...
http://web135.germaninfo53.erfurt16.de/pics/original/k_tiger.jpg
http://web135.germaninfo53.erfurt16.de/pics/original/k_tiger.jpg
eh
Ezeket az adatokat honnan szedted?
Az élet amúgy nem igazolta ezeket az adatokat!
Az élet amúgy nem igazolta ezeket az adatokat!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.