971
Itt beszélgethetünk a töténelemről
-
#491 a gladiátorokról énis találtam..:l azé köck
-
#490 Akkor nem kerested eleget...
Íme egy anyag Gladiátorokrók. kb. 1 perc volt. De többre most nincs időm, mjad este.. -
#489 má kerestem, szted miért nyögtem be ide? :) -
#488 Gugli? :D (Hátsódat ne nyaljuk ki? :DD) -
#487 ja kéne készülnöm kiselőadással , cím:Az Ókori Róma >szórakózás (kocsiverseny, fürdők, gladiátorharc, stb)
valamilyen forrást adjatok plz -
#486 jóan csak vicceltem :o) gratz
a töri engem is érdekel..+angol..többit leseszarom:) -
#485 Köszi! A követelmény fél, egy oldal, képekkel egyebekkel bővítve 2 oldal maximum.
Amit írtál azt ki is javítom. -
#484 Thx.
Kezdem is :). Előre szólok, hogy fejből mondom csak a dolgokat, nem biztos, hogy teljesen pontos, nyugodtan meg lehet cáfolni....nem emlékszem én sem mindenre...
A Monarchiától való elszakadás után lehetővé vált a könnyűipar és egyéb iparágak fejlesztése.
Alapvetően a monarchiában a könnyűipar és a mezőgazdaság volt fejlesztve, tehát ez a mondta nem igaz. A nehézipar fejlesztése vált inkább lehetővé.
A többi jónak tűnik, viszont kicsit rövid, bár nem tudom mi a követelmény.....
UI.: Apróság: a fjelécben írd ki, hogy Magyarországon, MO. helyett. -
#483 Link 1
Link2 <<< az előző -
#482 Nem tudom leszedni... -
#481 Újabb házi doga:
A Gazdasági világválság hatása Magyarországon
Véleményeket várok! -
Realtibi #480 nemegészen vok stréber
csak a törit meg szoktam tanulni mert érdekel
félévi átlagom éppen hogy 4 egész -
n1ght #479 helo, nekem 4 hét múlvára kell irnom egy házi dogát, Szent vagy eretnek ? címmel , 6-8 odalnak kell lenni/A4/ vmi könyvet, vagy segitséget tudtok ajánlani? -
#478 Nekem meg má nincs töim vagy.....3 éve. :P -
#477 én csak sima 5ös lettem -
#476 stréber:c -
Realtibi #475 na
kitünő lettem félévkor
kaptam egy D-t -
#474 KÖSZI! :) -
#473 1. Ez volt a Soproni népszavazás 1921. december 14.-e környékén, arról, hogy hova tartozzona város.
2. ra a válasz...
Egyébként meg gugli a barátod, szal tessék dolgozni! Egyébként ha a lustaság fájna, ordítanál :) -
#472 Lenne 2 kérdésem:
1. Mi volt az a Civitas Fidelissima?
2. Hány KORMÁNYZÓ volt Horthy előtt? ( Hunyadutól -> Horthyig ) -
#471 De Moszkvában van a Mauzóleuma :) -
Realtibi #470 Szentpétervárott van eltemetve de mind1 -
#469 Oks, rohanok Moszkvába :) -
#468 Kérdezd meg Lenin elvtárst.... -
Realtibi #467 gondolom összezűzésük volt:D
-
#466 Ki tudja hogy:
Miért párbajozott Károlyi Mihály Tisza Istvánnal? -
#465 A neves dolgot már hallottam egy-kévver. :)
Az alapfokú műveltség dologgal arra akartam célozni, hogy inkább ez a rendszer legyen, mint az, hogy nem tanítanak meg az embernek semmit, csak azt amire szüksége lesz. Lsd Atlanti oceán túlpartja. -
Liliomfa #464 matyóhimzés :DDDDD ez a név ez nagyon ott van. :D teccik :))
az alapfokú műveltség közé besorolnak ezt azt amazt, olaynokat is amikre nincs szükség. (aztán akiknek a legnagyobb a szájuk azok felejtik el leghamarabb a dolgokat.) -
#463 Szerintem azért 1-2 dolog hozzá tartozik az alapfokú műveltséghez. -
Liliomfa #462 naja. aztán nagyon sokat érek vele ,hogy fiatal éveimből órákat pazarlok olyan lexikális információk memorizálására aminek túl sok értelme nincs,. emlékszem hajdanán a bioszt, kémiát, fizikát, matekot egyebeket még tanulnom se kelett mert ezek olyan az emberrel veleszületett tudáson alapszanak, de töriből mindig megbuktam volna ha nem puskázok. phöjj de utáltam. -
#461 Nem az a szép a töriben hogy egy év múlva elfelejted. Az benne a "szép" hogy egy év múlva lehet hogy már teljesen másképp fogják látni a dolgokat... :D -
Liliomfa #460 gondojj bele mégsem bisozról, vagy matekról beszélsz, hanem töriről. még a hármas is nagyon jó eredménynek számítana. egy pár év múlva meg úgy is elfelejted legalább a felét szal teljesen mindegy. -
#459 4es az jó [szerinte] -
#458 proletár diktatúra
Még a név is borzalmas. Sőt egyenesen röhejes. Hogy lehet ennek ilyen hülye nevet kitalálni... -
#457 4 est kaptam mert nem említettem meg benne azt hogy fasiszta/proletár diktatúra. -
Realtibi #456 elég jó
remélem ez már jó a tanárodnak -
#455 Na kész a version 2 fogalmazás. Szebb, jobb, Átláthatóbb, tagoltabb. :P
Innen lehet szedni a word docot. 1919 kilobájt a képek miatt. Aki nem tudná a free re kell kattintani. :D -
#454 tényleg? nem hittem volna hogy ilyen is van... -
Realtibi #453 pont ma voltunk vásárolni anyukámmal nagybátáym névnapjára
és bementünk egy könyvesboltba
és pont egy olyan könyv volt ami a te témásdról szol
végülis 4500 volt az ára
és jó vastafd volt
:DDDDD -
smity 8D #452 ezt mondta?
akkor meg ne foglalkozz vele. ahogy elnézem szereted a történelmet, igy is úgy is ötös leszel. nem kell ennyit fáradnod.