FIFA Street 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudjatok hogy a FIFA Street 2 vagy 3 megjelenik PC-re?
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ebben a játékban nincs valami karrier mód vagy hasonló?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ha kötényt ad akkor jobb analog le, ha a fejed fellett rakja át a labdát akkor fel, ha balra cselez, akkor balra, ha jobbra akkor jobbra ;)
AZt a cselt hogyan leeht megcsinálni?
És olyan dekázást hogy a lábadat forgatod a labda körül?
amit ronaldinho is szokott.
csak megjegyeztem:D
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
<#idiota>#idiota>
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
valaki nem tud valami jó cheatet amivel nem kell mondjuk 20 gólt lõnöm:)?
És valaki megmondaná mi az a Pannas:S?
L1+jobb analóg dekázás közbeni cselek
L2+jobb analóg profibb cselek
L1+L2+jobb analóg dekázós profi cselek
L2+R2+háromszög-el a profi játékos saját cselei
remélem tudtam segíteni
Avanti Crociati!
Hát így elsõ benyomásra a FIfa street 1 alatt van szerintem...
Egyzserûen nem tudom hogyan állítsam be a kamerát mert zavaró...
A másik hogy teljesen szar zenék és a kommentár is halk...
Viszont van egy kérdésem h itt hogyan lehet csinálni jó cseleket?
Mert az 1 ben úgy volt h L1 és a jobb analog de itt nem úgy kell!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul