9
-
#9 Végre lenyomhatnánk az Intelt a piacról, legyen ő a másodhegedűs. Az Intel P4-eit nem illetem most kritikával, viszont a Celeronok olyan sz*rok, hogy bűzlik tőle a gépház! Én be nem tenném a gépembe! :) -
JTBM #8 Az online áruházakban szinte mindig vannak olyan típusok, amikből csak utánrendelni lehet. -
Aspirin #7 Mondták valakinek valaha, ha AMD procit akart venni, nincs, kéremszépen elfogyott? -
dez #6 Duron != Sempron. Socket-A-s Sempron = korábbi Athlon XP. Socket754-es Sempron = némileg butított Athlon 64. Szal nem olyan rossz. -
JTBM #5 Értelmes ember ma csak és kizárólag AMD Athlon64-et vesz. A többi proci a lámáknak valók.
Amíg az Intel nem lép valamit, verseny nem lesz, az AMD64 3000+-om egy évvel ezelőtt, amikor én vettem, pontosan annyi volt, mint ma.
Ráadásul az Intel dual magos procit sem tud gyártani, a legújabb terve az, hogy kettő procit tesz egy chipbe, ami nekem azt jelzi, hogy a közelében sincsen egy igazi dual magos procinak.
Technológiailag az AMD szerintem több, mint 1 évvel vezet, csak nincsen elég kapacítása, hogy elegendő procit gyártson. Remélem, azért nem ül rá a babérjaira és már készül a következő nagy dobás. ;-))) -
BlueGold #4 Amikor vehetne helyette "csoda Duront" (pardon)Semptont is. -
#3 kevés ez a 16% :(
a sok buta szerencsétlen meg csak veszi a szutyok celeroncsot és áramzabáló pénégyet :) -
Aspirin #2 Mindig előre!
Más korból ismerős ez nekem.
Már nem az első lépések ezek az elintelesedés felé.
Hajrá C3! -
#1 Legalább okosan haladnak előre.