573
-
veri5 #253 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott vok az utcán és ott mit kell csinálni?fodrásznál voltam animáció jött be és még mit kell csinálni? -
mariann84 #252 wolfio
[spoiler] hiába van meg a kép, először a kocsit rakd össze,utána tudsz csak visszamenni a palotában,beszélgetsz vele, és majd aláírja. -
mariann84 #251 a párducból én is kiléptem mert olyan bugos volt hogy minden tereptárgyban elakadt. előfordul olyan bug, hogy nem találsz meg egy tárgyat. A vége felé sokszor mentettem és kiléptem, mikor láttam hogy tuti egy bizonyos helyre kell lerakni valamit és mégsem engedi.kiléptem és vissza aztán engedte.
A törzs tagjai közül volt olyan ,aki mindent elfogadott tlem. először örültem hogy végre megtaláltam mit kell csinálni, aztán a végére gyanús lett, hogy minden tárgyat amit felajánlottam,elszedett és ott álltam semmi nélkül. ez spec. egy öreg volt a nagy fatörzsben, aki törökülésben gubbaszt ott. :)szóval save -
veri5 #250 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a párducot kell irányítani kell akkor hova kell menni vele és kilehet lépni belőle mert én kiléptem! -
shyning #249 Végre megvan... iszonyat kell figyelni a lüke nyilakra, merre lehet mászkálni... nem semmi ez a Sokal. Sztem a Syberia-k azért könnyebbek voltak. -
shyning #248 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Madarak?! Asszem valamiről lemaradtam... :) -
wolfi0 #247 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy olyan menüpont a beszélgetésénél hogy Favorit arra kell rámenni utána meg arról a témáról lehet vele beszélni amit enged.Hogyha azt mondja hagyd magára másról kérdezd utána bemegy a madarakhoz és ott beszélsz vele és a végén kér sütit. -
shyning #246 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!No várjál csak... én beszéltem vele mindenről a kertben, de sütiről nem volt szó, viszont már újra nem tudok vele beszélni, mert a madam azt mondja, nem enged be hozzá. Hmm... most kezdtem újra, de most meg kidobott 2 perc után. -
wolfi0 #245 shyning:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tehát a princess már kérte a sütit és nincs a fekete csajszi melett lenn a tálcán egy jar. Akkor nem tudom lehet hogy egy kis hiba. Próbáltad már újratölteni? -
shyning #244 Szia Mariann!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nos pont ez az érdekes, hogy semmiféle kancsó nincs az inventory-mban, így meríteni sem tudok. Ja, és eleve nem volt kancsó a tálcán, szóval félek, hogy bug... -
wolfi0 #243 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megvan a kép, csak a truck-hoz kell még néhány dolog. De visszamehetnék már a palotába? -
wolfi0 #242 Valamiér nem lehet még visszamennem? -
wolfi0 #241 Nemtudok visszajutni a palotába. Lehet hogy oihennem kéne egy kicsit?:) -
mariann84 #240 nah kész, kijátszottam, ha elakadtok szóljatok :) 4 napomba telt:) -
wolfi0 #239 megvan -
wolfi0 #238 Akkor jó helyen vagyok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rendben má csak fényképet kell csinálnom de ezt nem értem hogy mit kell csinálni a második gépnél.Felülre raktam a negatívokat aztán a papírt alulra és most? -
ShaiHulud #237 kert bejarataval szemben a kis szokokut mogott. -
wolfi0 #236 De hol van a nagykapu? -
mariann84 #235 ha jól emlékszem a herceg azt mondta hogy szabad vagy és kimehetsz a városba a nagykapun... -
Én is elkezdtem játszani.
Nem mondom, hogy rossz, de azt sem,hogy itt fogok ülni a gép elött egésznap és addig nem állok fel, míg végig nem tolom.
Játszhatósággal kicsit gondok vannak. Úgy értem ,hogy nem lehet egyszerre végigvinni :)
Amúgy ha valaki szereti az Adventure fajtáju játékokat és imádja benne a rejtvényeket az okvetlenül töltse le a Keepsake-t. Én végigtoltam és játszható nomeg percenként jönnek a rejtvények :)
-
wolfi0 #233 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Beszéltem a herceggel utána mit kell csinálni? -
mariann84 #232 [spoiler] ha a kancsó nálad van, a medencéből meríts bele vizet, ha meg üres a tálca nem egyértelmű hogy felvetted a kancsót ? :) [spoiler]
én már a játék vége felé járhatok, minden kép helyreállt és minden kis "titok" kiderült :) -
#231 nekem tulajdonképp tökmindegy, csak hangulata legyen, és lehetőleg, gyorsan, egyszerűen kezelhető. Final Fantasyk-től a F.E.A.R.-en át a Heroes of Might & Magic-en keresztül a Toca Race Driver-ig mindenfélét tudok szeretni, ezt nem. -
#230 bocs, de ezt a mondatot nem bírom értelmezni -
#228 ehe...neked is hasonló jókat!
szerintem már csak koromnál fogva is több egeret fogtam, mint te, úgyhogy hagyjuk a személyeskedést ^^ -
shyning #227 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kancsót sehol sem találom, a tálca megvan a kanapén ülő néger csaj mellett, de ÜRES!!! Bug?!
Na, még1x... csak nem lehetek ekkora -
shyning #226 Ez a spoiler dolog nem megy, bocs, gőzöm sincs hogy kell... -
shyning #225 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kancsót sehol sem találom, a tálca megvan a kanapén ülő néger csaj mellett, de ÜRES!!! Bug?!Spoiler szövegSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler szöveg
-
shyning #224 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kancsót sehol sem találom, a tálca megvan a kanapén ülő néger csaj mellett, de ÜRES!!! Bug?!Spoiler szöveg -
#223 ehh. végre kint vagyok a háremből. -
#222 De ha megvan a szirom kéncsőbe vele és...? -
Flora2 #221 Azt, hogy mivel mit kell csinálni, és mi miért kell, azt mind elmondják a karakterek - a parfümöt pl. a szolgálólány elmagyarázza - fordításra itt és most sajnos én nem vállalkozom... -
#220 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De a parfümmel majd mit kell csinálni? -
#219 és te hol jársz? -
#218 má láttam az elején amikor ordibált a csajszi! -
Flora2 #217 Kb. igen, de azért ne spoilerezz (használd a keretet). Így:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szükséges az is, hogy a kertben lásd a párduc ketrecét - anélkül sem fogsz tudni aludni menni. -
#216 meghúzom a kötelet,dumcsi a dagival,és alvás? -
#215 az ágy!
-
#214 aludni?mi AZ UTOLSÓ amit megkell csinálni? -
Flora2 #213 Joe, ne habozz, tedd meg! Tudod te jól, hogy mi kell neked abból a szobából.